Shownieuws: Cristiano Ronaldo heeft R8 niet onder controle

Auteur: , 53 Reacties

Cristiano Ronaldo kan blijkbaar beter overweg met een voetbal dan met zijn gloednieuwe Audi R8. Want afgelopen maandag na de gewonnen wedstrijd tegen Fulham maakte hij een mooie 180 graden spin op een rotonde. Volgens een ooggetuige was de weg nat en een beetje glibberig. Maar dat zou toch helemaal niet mogen gebeuren in een Audi met Quattro?

Helaas zijn er geen beelden van dit voorval waarbij de R8 geen schade opliep, maar het ego van de Portugese voetballer wel. Zo blijkt maar weer, op het veld mag je dan wel het mannetje zijn maar op de weg moet je gewoon op blijven letten (bron: thesun.co.uk).53 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
LoL spinnen met een Quattro!!

dan ben je wel een uber n44b
Cristiano Ronaldo is ook gewoon een lutser eerste klas, jankbek.
Ja, goed geld staat gelukkig niet gelijk aan genoeg skills. Bij hem wel, alleen dan in iets anders.
-edit: nutteloze bijdrage-
Wat maakt het nou uit dat hij hem gespint heeft. Hij rijd met z’n r8 op de grens. Waarom zou je een sportauto kopen als je er niets mee doet.
En helemaal apart vind ik het dat mensen hem een noob noemen. Allereerst weten ze de o al niet op het toetsenbord te vinden en ten tweede praten ze de reclames na. Alsof een Quatro altijd grip heeft. Ga toch een rijbewijs halen…
gwn beetje te snel willen gaan, dat is alles
en we kunnen hem alvast niet verwijten geen smaak te hebben qua auto’s :-)
Kom op jongens, dit is toch geen nieuws…
Is er niet een bepaald level waaraan een nieuws-item moet voldoen, voordat iets gepost wordt.

Verder geweldige site hoor, maar dit is mijn inziens niet echt bijzonder informatief/nieuwswaardig…
Wederom het bewijs dat voetballers niet kunnen rijden. :P
-edit: dubbel-
Ik denk dat die op slicks reed , wie kan er anders per ongeluk een 180° doen met een quatro
Het bewijs dat Ronaldo naast een verschrikkelijke jankbal/acteur op het voetbalveld, ook nog eens een slechte chauffeur is.
vrouwen achter het stuur…..
Hij rijdt op de grens? Ja natuurlijk, met nat weer op een rotonde. Op de grens rijden doe je op een circuit, niet op de openbare weg!
Quote Tomas “Cristiano Ronaldo is ook gewoon een lutser eerste klas, jankbek.”

En daar ben ik het dan ook mee eens, het onkunnen van deze nicht verbaasd mij dan ook niets.
Wat een mongool..Hij zal wel weer hebben gehuild na het spinnen met zijn R8.
Wat een wazig topic, geen foto of filmpje? Jammer, wat een nieuws, zal wel weer uit england komen, waar veel “nieuws”uit de duim gezogen wordt.
@ VonStroke
voor je iemand van onkunnen beticht, leer de stam+t regel eens? Lagere school niveau hoor.
Overigens als ie nicht is rij ik wel met ‘m mee hoor. Stuur ik die R8 wel
Mensen die zeggen dat hij een lutser is moeten ook maar is hun standpunt motiveren. Hij heeft veel geld, populair, rijdt met de mooiste auto’s, kan zich de mooiste vrouwen krijgen, is hij daarom een lutser?
Hij maakt mooie carriere en heeft het gewoon gemaakt, gaan we daarom zeggen dat hij een loser is, integendeel in mijn ogen, of voel ik daar enige jaloezie …
Dat hij gespint is met zijn r8 kan de beste chauffeur wel overkomen, maak je geen illusies.
lol :D @ S65 AMG
Mannen zijn soms net een stel wijven. En dan heb ik het niet over Ronaldo ;) Man, het gaat toch om het voetballen en niet of ie een jankerd is of even spint met zijn mooie auto?
@ Ahura: Als je dacht dat het hier om het voetallen gaat dan zit je echt verkeerd. Dit is autoblog, hier gaat het dus op dit moment over het feit dat hij spint met zn 4 wiel aangedreven auto met midden-motor (zou uitstekende wegligging moeten garanderen) en dat sommigen hem een jankerd vinden..tsja..kan niet zeggen dat ik het niet met ze eens ben.
krijg je met die noppen onder je schoenen…
Na alle kritiek op Ronaldo (al dan niet terecht) wil ik toch ook even melden dat persoonlijk blij ben dat de r8 geen schade heeft opgelopen, want daar gaat het uiteindelijk toch om…… ;) Ronaldo is een goede voetballer, maar zo’n snelle wagen KAN een ventje van ergens in de 20 niet eens aan; veel te veel power, te veel techniek, te gecompliceerd. In feite te veel auto om fatsoenlijk mee te rijden als je zo jong bent.

T is niet voor niks dat je eerste auto (in de ‘gewone mensenwereld’) een golfje of een peugeootje of een nissantje is en niet gelijk een ferrari!!!!

Ik hoop dat Ronaldo ook gewoon een 206-je (bijvoobeeld) heeft waarmee hij niet per se de rijke voetballer hoeft uit te hangen, maar gewoon naar de supermarkt mee kan!

Ben het er wel mee eens dat het knap is om met een quattro in de 180graden slip te raken….
Spinnen met een Quattro is net zo makkelijk als spinnen met elke andere auto. Zeker op die mooie grote Engelse rotondes. Rotonde opknallen, insturen, gas los en weg is je achterkant. Zeker als het nat is. Wel even opvangen, natuurlijk. Heb zelf een WRX en daar gaat het ook prima mee!
90% van de bovenstaande reacties bestaat uit afgunst. Er worden woorden gebruikt als lutser, ventje, noob.. Zijn we niet gewoon een beetje jaloers? Ik vind het ook een irritant mannetje in het veld. Iedereen kan toch een keertje spinnen ook al heb je aan quattro onder je kont? Zouden we niet allemaal een r8 willen hebben op ons 23e? Zouden we zelfs niet stiekem een keertje 180 graden om willen gaan om de grens van de auto af te tasten? Ik vind het onnodig dat dit “nieuws” wordt gepost, maar de reacties die er op worden gegeven irriteren mij het meest. Dank u.
Ik heb meer gezien van deze jongen, ik denk dat het een schwalbe was.
@ Erik: Nee, ik wil een Veyron op m’n 23e :D
@ Thijs

Hij spint op een rotonde.. dat is NIET op de grens rijden met je sport auto :S, dat is gewoon een huilbekkie die denkt dat hij kan rijden..

n00b
heeft toch bijna een week gewerkt om die R8 te kopen…
Citrofiel evil twin
Hij was de enige niet… ;)
Hier in dit filmpje zie je een gecrashte Jaguar XJ220,Audi R8,Bugatti Veyron,…
http://www.youtube.com/watch?v=UzM4_WUGiUg
Dit bewijst dus dat die voetballer Cristiano het ballen verstand heeft van autorijden :D
ThoMaster, hij is een ontzettend goeie voetballer. En ach hij reageert soms wat emotioneel. Dat zegt alleen maar over hoe serieus en betrokken hij is bij zijn werk. Maar van die flauwe reacties.. komop zeg.. net een stel wijven hier. Ipv te letten op zijn kwaliteiten gaat men het hebben over zijn tranen over een wedstrijd. Gewoon jaloezie m.b.t zijn kwaliteiten en wellicht ook zijn looks
hij is gewoon een jankert
En bovenal: een Portugees.
vorige week is een man bij ons uit het dorp de sloot in gereden met een rs6
hij heeft harder dan 200kmh gereden en had opeens geen grip meer
http://www.brandongevallen.nl/site/newsbringer_read.php?bericht=mXmcJ0Mvm19W8BgQM3BfcHyNwlLtFspRd
Quattro is wel leuk en aardig, maar als je terugschakelt op het verkeerde moment dan kunnen je banden wel van secondelijm zijn gemaakt en het wegdek van schuurpapier maar fout zal het gaan!
Waar is Boulahrouz als je ‘m nodig hebt om een doodschop te geven aan dat jankventje? :P

Achja, iedereen maakt wel eens een foutje, ook onze Portugese ras-acteur.
Nette axi van Ronaldo! Als je met zo’n quattro gaat, dan ga je hard. Grens is ver, maar de straf zwaar! Gemiddelde automobolist & het gros van de bloggers doet het geen reet beter! Kijk maar eens in Lelystad op een quattro dag!

Ronaldo is een jankerd&eikel, maar als ie voor Manchester speelt kan ik best genieten van z’n spel. Gun hem gewoon zijn suc6 en plezier!
hahahah voetbal en autorijden gaat niet samen, bij autorijden moet je denken en bij voetbal niet
Hij combineerde zijn weergaloze schaar-techniek met de weergaloze Deutsche technik ziedaar!
De grens was helemaal niet ver. Het jochie gaf gas en toen wist ie niet goed meer wat er allemaal gebeurde … stond met z’n bekkie de andere kant op voor ie mama kon roepen. whéééééé 400 stoute paardjes.
@m5: gek dat je boven de 200 km/h op een landweg ineens van de weg af kan komen. Aan de linkerkant zag de auto er in ieder geval nog wel vrij ok uit, glas was allemaal ook nog heel. Kan zo op de vrachtauto naar litouwen.
Maar ff serieus, snel rijden, wat olie in de bocht en de natuurkunde doet zijn werk, daar helpt geen quattro meer tegen. Wat eigenlijk knap is, is dat die gast zijn auto zonder schade weer uit de slip heeft weten te halen, één verkeerde reactie in de slip en je ligt dubbel (gevouwen om de vangrail). Dus wat dat betreft, respect. Zou je eigenlijk een rijcursus krijgen als je zo’n auto koopt?
Ja pimmert, laatst nog in Assen speciaal voor R8 eigenaren enne wat dat Quattro betreft, dat heeft geen fifty-fifty verdeling!
@ Windhoos: 65/35 tot 90/10 om precies te zijn.
Wat een zeikerds hier !

Oké, het is straf om met een R8 dwars te gaan maar wat heeft dat te maken met het feit dat ronaldo soms wat emotioneel is? N I K S ! laat die jongen toch, stelletje über-macho’s ! ;) Ik wil eens zien wie hier niet wat kwaad wordt als zijn inzet niet loont, het is per slot van rekening wel zijn werk en zijn leven ! ;)

Oké, hij heeft de R8 misschien niet onder controle , maar ik wil eens zien hoe 90 procent van die zeikerds die hem hier zitten af te breken , het er vanaf zouden brengen met de R8 ! ;)

Think before you say shit like this ! ;)
@ pimmert auto ziet er nog best uit maar de man die hem bestuurde kan niet meer lopen laat staan een auto besturen
Nooit meer of tijdelijk niet meer…..

:-I
Op RTL7 Jaap Stam met een R8….hoe bedoel je een voetballersauto… :D
iedereen kan zeggen van Ronaldo wat ie wil, maar hij is niet voor nix de op éen na beste voetballer ter wereld. en dat ie dan een foutje maakt met een r8 dat maakt geen fuck uit, hij hoeft toch zeker geen verantwoording voor jullie af te leggen?? of wel dan!?
hij moet nog leren autorijden dat hoor ik wel
wat maakt het nouu uitt!?
iedereen heeft tOch welles n Ongelukje.. vet bOeiend nieuws!?
als ze dat van iedereen in het nieuws laten zien, dan hoeft er niks anders op tv te kOmen dan nieuws.. tOch?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).