Leipe SL55 wallpaper

Auteur: , 49 Reacties

Waar denk je aan als het woord 'wallpaper' valt? Juist, een bijzondere foto, meestal door mooie kleuren, scherpstelling, en achtergrond. Maar...

Andere dingen kunnen het ook bijzonder maken, bij deze een foto met niet zulke interessante kleuren, matige scherpte, en haast geen achtergrond. En dan nog wielspin…

Volgens de eigenaar heeft de auto 626 pk van de SLR voorin, een apart verhaal aangezien het ooit een SL55 was -en nog steeds is- maar misschien is 476 pk eigenlijk al meer dan genoeg, denk je niet?

En die V12 bi-turbo badge op de zijkant is ook erg twijfelachtig voor een SL55 [red]

Links klikken en ‘opslaan als’ op de volgende linkjes:49 reacties

pff, waarom koopt die kerel niet een ‘gewone’ SLR?
deze is al eerder gespot, als je het kenteken natrekt dan blijkt het een gewone sl55 te zijn. Geen sl65 en geen SLR.
Pauperbak!
Stoer hoor, zo’n bluetooth oortje ;)
Mijn inziens: Foute velgen, fout verhaal, foute logo’s, maar……. een superfoto !!!
Er staat sl 55… dat is na mijn weten een v8… dit is een sl 65 amg want er staat duidelijk op de zij-kant van de auto v12.

met vriendelijke groeten
Wat het echt is zullen wij waarschijnlijk nooit te weten komen. Toch maak ik het erg vaak mee dat wanneer ik een nummerbord van een Nederlandse SL55 achterhaal, het vervolgens ‘gewoon’ om een 500 gaat. Deze maakt met een AMG uitlaat namelijk ook een gigantisch bruut geluid dus ga je er meestal vanuit dat het een echte is.

@ Bubbel
Ik zag laatst een Fiat Panda met een V12-badge achterop, zit daar dan ook een V12 in?
@ Bubbel: men neme een V12 Bi-turbo plaatje, en een beetje seconden lijm: voila je hebt een SL65 AMG?? nou nee dus, hij blijft nog steeds een SL55 AMG. Deze mr. staat wel vaker in amsterdam geparkeerd, iedereen fotografeerd hem als SL65 AMG, maar als je het kenteken checked, dan zul je zien dat hij gewoon op kenteken staat als SL55 AMG. Duidelijk een neppert dus…
@ Bubbel
Dus?? Er rijden ook Suzuki Alto’s rond met een V8 badge op de achterkant.. Wil ook niet direct betekenen dat er een 8 cilinder in ligt ;)

De eigenaar houdt gewoon van een geintje, rijden in een SL55 met een badge van een V12 SL65 en zeggen dat er een blok in ligt van een SLR.
Zoek jij na al deze hints maar eens uit wat er nou daadwerkelijk in ligt ;)
heb je het kenteken niet onthouden?
Mooie foto!
De foto is mooi, maar de auto niet :?
@LeeJon: Ik heb ook rond gereden in een altootje met een 8V badge: en dat klopte want dat ding had 8 kleppen :)
Kheb dat ding eens gespot in Amsterdam, staan wat foto’s op autojunk van. Eens kijken of ik ze kan vinden…
Appeltje is back! kan niet wachten op je nieuwe reeks spots!
De search zuigt, maar dit was hem :)
http://www.autojunk.nl/pix/view/131175
Ik zie ‘m regelmatig in R’dam, maar in een slechte buurt zodat ik zelfs ging twijfelen of het zelfs wel een SL55 was.
@ Ollie….

Al lag er een A170 cdi blok in, nog steeds is dit een vettere bak dan 99,99% van de lezers van autoblog rijdt!

Ik heb Lamborghini badges op mijn Punto, dus ben ik die 0.01% met een dikkere bak ;)
Zowieso een raar verhaal. Als er al een SLR motor in zou liggen, wat moet je dan met een V12 bi turbo badge?
Ik denk dat die gast ooit eens gehoord heeft dat de SLR motor in de basis dezelfde motor is dan in zijn SL55 ligt. En nou denkt ie dat het een SLR motor is, met bijbehorende pk’s.
Alsof een SL55 AMG van een trieste motor is voorzien :?

Van iemand met zo’n hoofd zou ik zowieso geen zwets-verhalen geloven maar oke.
Ohja het is lijp niet leip :P
Wat valt op?
De achterwielen draaien sneller dan de voorwielen.
Klein pietje!
@Trabbi
Je neemt me de woorden uit de mond ;)
omg mensen dit is wel een sl met slr motor.. dr rijd ook n e-klasse rond met slr motor.. mensen die al genoeg geld hebbe voor n sl55 gaan niet als de gemiddelde hollandse tunert op hun golf 1.4 een gti badge dr op lijmen..

En waarom die persoon dan geen slr koopt? als je toch t geld hebt en dat leuker vind dan koop je dat.. zo simpel ligt t.. die mensen hebben gewoon (tot jaloezie van velen) wel het geld om hun auto hobby serieus aan te pakken.
lol ik vind hem nog steeds awesome. Ik zou een andere kopen maar ik vind hem nog steeds zwaar cool.
en @ audi a6… T is logisch dat dr dan als je het kenteken natrekt nog gewoon sl55 staat.. want een sl55 met slr motor is geen bestaand model dus t blijft voor op kenteken gewoon een sl55
oh martijn, waarom dan die v12 badge?! Is toch verwarrend?
Dus vaag verhaal, maar nog steeds…..AWESOME!
@ michael.. tsjah.. als je op een of andere manier toch wilt aantonen dat t ietwat anders is dan een sl55
Nah, ik zou dan iets anders doen. Ok aantonen, maar met iets compleet anders?!
Stop er dan mclaren op ofzo, want dat is closer to the truth. Alhoewel niet helemaal natuurlijk. Maarja, v8 kompressor SLR?!
Anyway allemaal terzijde, ik geloof nog steeds niet dat die motor er in zit.
laten we het houden op een SL55 AMG met een V12 badge. Zijn we daar over uit. En of er nou 476 pk of 626 pk voorin zit, boeit me niet echt. Hij moet het zelf weten. Zelf denk ik gewoon dat het een stakker is met een 2e hands SL55AMG en daar allemaal troep opgeplakt heeft.
@renjie. das jmmr dat dat soort autos vaak door kampers of drugdealers gereden worden.. dat maakt zulke autos heel wat onaantrekkelijker… moet je ma es kijken wat dr normaal in rondrijd(als t nl platen heeft.. geen D).. mja .. die kampers met n sl…. status is niet te koop jongens sorry.. dat heb je van thuis uit.
ehm ok 2dehands is dat ding nog steeds niet cheap, doet die stakker toch iets goed….
Het is een geïmporteerde SL 55 AMG uit 2002. (Thanks ATS)
De auto heeft al een keer ernstige schade gehad. Tenminste, voor een schadebedrag van € 14.083,- moet je hem op zijn minst onder de trein parkeren of iets dergelijks… Dit is behandeld bij Van Dijk in Rotterdam. (Thanks SchadeCheck)

Kromme koets dus, waarschijnlijk koop je zoiets voor ca. 35 mille.

Een duidelijk geval van een beetje jammer dit.
-Edit: Nutteloze bijdrage-
Maar dat Bluetooth headsetje is wel gangster hooor! :P
@ kevin je hoefd zon auto echt niet onder n trein te parkeren om voor 14k aan schade te veroorzaken.. En wat duur is is allemaal relatief.. ikzelf bijvoorbeeld vind n bedrag van n 35k + nog afgerond een 15K voor de schade een koopje voor die auto.. heb je voor op de kop af n sl55 voor 50k.. en om zoiets te betalen hoef je echt niet iets goeds te doen.. hier in maastricht zie ik wel eens de marokkanen verbij rijden in en E46 330i ofzo… En die komen daar echt niet eerlijk aan..

-edit: hoe weet je dat zo zeker?-

geld kun je op zoveel manieren genereren.. maar of t legaal is is een 2e natuurlijk..
@Hugo

lijp, leip : het is maar net wat je wilt ;)
Anyway die wallpaper is heel vet! Hij staat er bij iig.

(en ik vroeg me altijd al af wat een nutteloze bijdrage eigenlijk was. Now i know.)
@ de moderator die me post veranderde: Aangezien ik ook een paar van die jongens vaag via via ken en ze in sos handellen.. zo weet ik dat ze dr niet eerlijk aan komen..(btw sos is coke) dus ik vind mijn “die komen daar niet eerlijk aan” toch een vrij gegronde opmerking.. denk zelf ook eens na.. een mocro met een petje van 22 jaar die eigenaar is van die auto…

-Edit: Je comment is aangepast omdat je nogal generaliserend bent-
SL55amg= 476pk, later 500pk
Sl65amg= 612pk
SLR= 626pk
SLR 722= 650pk

wat er nou op de benz staat maakt geen ruk uit, wielspin kun je met elke versie die hierboven is genoemd wel krijgen.

Kevin: als je auto in puin rijd hoeft hij na herstel zeker geen kromme koets te hebben. op een richtbank, als je het goed doet althans krijg je die benz weer helemaal recht.
hele goede auto, velgen MAE kosten al 10k
ik vind DIE auto nu al niet meer mooi…

kom op een gewoone SL55 amg is gewoon echt hard!!! maar als deze gaste er zielig een SL65 amg van maken door een plak plaatje erop te plakken vind ik er niks meer aan… vind dat zooooo diep triest!!
vaut
zo denigreer je een perfect coole benz tot een nepper wannabe patserkar.
@ rider

I know :P het blijft een beetje een vreemd verhaal, de eerste keer dat ik hem zag was het ‘nog’ een originele SL 55 AMG, later vertelde de eigenaar dat hij voor 110 mille een SLR blok heeft gekocht, en dat die V12 Biturbo logo’s inderdaad niets zeggen. En om het aannemelijk te maken rijdt hij er meestal met wielspin mee door de P.C. en omgeving. Maarja, 476-500 pk is ook al meer dan genoeg ;) Anyway lijkt het me wel duidelijk waar we mee te maken hebben.
@GO! je hebt denk ik dan iets te compenseren haha
Al met al is het weer geen goeie reclame voor de mb rijders als dit soort bluetooth oortje/wielspinnend op de PC/V12 badge plakkende/ jongentjes erin rondjes rijden! Veel plezier met jullie mbjes!
Voute auto, Voute velgen…enne volgens mij is het een lokale shoarmabaas van Amsterdam!
Mercedes-Benz stond eens voor ingetogen, boven alles verheven klasse.

Dat was het fundament van het merk en in feite het imago van Mercedes.

Als je kijkt hoe de huidige SL (waar kunnen we nog een extra styling feature kwijt?), S-Klasse (met stoere uitgeklopte spatborden!) en SLR (verkrampte en tot mislukking gedoemde poging hypermoderne F1 vormgeving te koppelen aan een roemrucht fifties SLR verleden) er uit zien en hoe de algemene uitverkoop van de (giga-)ster in de grille heeft plaatsgevonden (ooit alleen voorbehouden aan de SL’s, maar later ook op de A-klasse en inmiddels al standaard op een instap-C-klasse leverbaar) etc etc etc – en dat vergelijkt met de vorige generatie’s Benzen, dan kun je maar één conclusie trekken: Mercedes is hard bezig haar modellenpalet te richten op de hiphop en gangster scene. Met succes.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).