Audi update: nieuwe concept en R8 in “Iron Man”

Auteur: , 13 Reacties

Op de Detroit autoshow (januari 2008) zal Audi een nieuwe conceptcar onthullen. Het persbericht spreekt in mooie bewoordingen van een "world first and a stunning concept car". Zoals eerdere geruchten reeds doen vermoeden gok ik op een R8 Roadster Concept of een RS8 (V10 please).

Naast een variant van de R8 verwachten we in Detroit wat nieuwtjes over de TT, denk aan een diesel TT en een TT-S (zou het eindelijk gaan gebeuren?).

Robert Downey Jr met Audi R8

Ander R8-nieuws gaat over de film “Iron Man” (bekijk trailers hier). Het is de zoveelste superheld uit het Marvel-universum en uiteraard moet hier ook een film over worden gemaakt. De hoofdrollen worden vertolkt door Robert Downey Jr. (Tony Starks) en Gwyneth Paltrow (Virginia “Pepper” Potts). Superheld en miljonair Tony Stark mag in de film een Audi R8 rijden, lange leve product placement!13 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
ik ben benieuwd
Een RS8 met V10 à la gallardo, die van de S8 bijvoorbeeld, dan nog wat aanpassingen en daar zou iets heel moois uit kunnen komen :)
a fijn hebben we een gallardo in een lelijk omhulsel. laat het toch zoals het is!
TTS zal sowieso voorgesteld worden aan het publiek (stond in men audi-mail ;-))
oooh yeah Iron Man van Black Sabbath, vette schijf!
“world first and a stunning concept car“. oh, ze hebben iets teruggevonden van Das groBe Deutsche Reich. :P

Het basisidee van die film komt me zo heel verdacht voor, Lethal weapon2(of 1?) misschien? ;)
Wat een vreselijke film lijkt het mij. Dat stalen kostuum ziet er belachelijk uit. Ze nemen het ook duidelijk niet serieus. Misschien is dat ook wel weer goed. “please, no gang signs” LOL
Wel heel lekker die vliegscene wanneer hij mach1 bereikt.
“world first and a stunning concept car”? dan hebben ze het denk ik niet over bekende modellen zoals de TT of R8, of afgeleiden ervan. ik gok eerder op iets geheel nieuws? maar wat? ben benieuwd.
mss de A7 ? als concept zou dat geen slecht idee zijn, gezien de planning van audi. De dieselversie van de TT, de tt-s en de R8 met een V10 zijn ,naar mijn gevoel niet “anders” of “stunning” genoeg om dit zo aan te kondigen.
Iedereen zou dan iets hebben van: “so, what’s new?”…

dus ik gok op de A7.
Leuke volstrekt onzinnige film om ongecompliceerd met grote bak popcorn en pot bier naar te gaan kijken. Geen diepe boodschappen, alleen wat leuke hardware, over de top stripfiguren en een aardige auto.

Dat pak doet me een beetje denken aan de fim “The Rocketeer” uit 1991.
http://www.youtube.com/watch?v=EJL9aVp_1jE&NR=1
De TTS komt in ieder geval naar Brussel, dus zal ie ook wel op detroit staan.
De TT-S wordt in wereldpremiere voorgesteld in Detroit, het Autsalon in Brussel krijgt de Europese premiere. Op de TT Diesel (commonrail diesel met 170pk) wordt het nog even wachten tot juni/juli 2008.
Wat ook zou kunnen is een concept van de R4.
Staat op de planning voor 2011, dus nu een concept zou al wel kunnen….
Vraag me trouwens af hoe dat beestje eruit gaat zien. Is het een mini R8, een aanpassing en vervanger van de tt of toch iets heel anders?

… tijd zal het uitwijzen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).