Autoblog 2008 Flashback: week 2

Auteur: , 7 Reacties

This is the real deal: een Toyota MR2 met een paar kleine modificaties. Wellicht iets voor onzenen Sabine?

Een jaar geleden waren we zeer enthousiast over de autoshow van Detroit en mocht onze fotoslaaf de autosalon van Brussel met een bezoekje vereren. Resultaat? Gezeik over het kiezen van een SUV en de herkomst van Fiat babes. Ondertussen vond de krant van wakker Nederland het nodig om een oproep te doen tot een boycot van Belgiƫ.

Enfin, terug naar belangrijk nieuws van destijds. Wat dacht je van een Beck LM800, een Jaguar XKR GT3 Apex, een V8 Vantage N24, een Freelander 2 van Project Kahn, een A3 van Seidl of een Enzo in een lekker kleurtje? En we vergeten het belangrijkste; de officiƫle bekendmaking van de M5 Touring!

Tot slot heb ik een paar stukjes proza voor u, ga er even lekker voor zitten:
Nederlandse automobilisten zijn zeikerds!
Lotte is zooooo 2006…
Gespot op Nederlandse bodem
Sacha doet de Conti GT
A-Town laat ons wederom genieten de Amerikaanse smaak7 reacties

Ja maar ik vind die wagen nou wel een beetje lijken alsof hij zijn geslachtsdelen achter zich uit zijn broek geeft hangen… Ziet er echt ietwat onbetamelijk -nee zelfs goor- uit. Alsof hier een foto van een vent met zijn blote …uit zijn broek zou staan wat ik ook beslist niet wil zien… Frommel die straalpijpen alsjeblieft terug naar binnen want dit ziet er gewoon niet uit!
@robgym: das nou duidelijke taal! Ik zou het alleen even anders hebben geformuleerd.. Verder mochten die pijpjes wel wat minder ja.

Groetjes
Hahahaha ik zou de gezichten wel eens willen zien als je m voor de lol eens meeneemt naar de APK :D
joske (porschefan)
hih, ik heb een op tv gezien dat ze dit probeerden, mythebusters of zo op discovery

ze wilden de auto op een schans laten rijden en dan de rakketten afsteken zodat hij verder tegen een berg zou vliegen, jammer maar de auto is ter plaatste ontploft maar het waren dan ook wel erg sterke, handgemaakte bommen hoor
Niet echt totaal overweldigend voor mij toch niet, maarja, dat zal aan ik liggen zeker.
Wellicht iets voor onzenen Sabine?

Awel he…heeft uw Sabineke dan wellicht een kamikaze wens met dringende spoed?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).