Vraag van de dag: Waarom geen logo op neus Hyundai Genesis?

Auteur: , 54 Reacties

Soms lig je in bed en kun je niet slapen en dan ga je over dingen nadenken. Sommige mensen denken dan over de betekenis van het leven en anderen vragen zich af waarom de Hyundai Genesis geen merklogo zijn neus heeft.

Dit is op zich opmerkelijk, want op de neuzen van de meeste auto’s is wel iets van een merkaanduiding terug te vinden. Hyundai liet bovendien speciaal voor hun nieuwe luxe vlaggenschip een logo ontwerpen, maar die bleek speciaal voor de Koreaanse markt te zijn. Nu moet ik bekennen dat ik de neus best geslaagd vind en ik mis het logo ook niet, maar ik vraag me toch af wat de motivatie van de Koreanen is geweest. Een enkeling vroeg het zich ook al eerder af, dus wie een idee heeft, mag het zeggen. (via: carscoop)

Bentl..eh, Hyundai Genesis logo54 reacties

gestolen denk ik..
Misschien omdat ze hem strak en zonder “frutsels” wilden houden.
Het “middenrif” van het rooster representeerd het teken.

Denk ik.
Ze konden ook zo moeilijk het mercedes logo laten zitten. ;)
Dat verpruts de mooie lijn :p
lijkt me ook zapp!
Omdat die merkengeile duitserrijders dan weer eens hun ego zouden strelen als ze er iemand in zien rijden, hyundai haha! Net zulke menen als in de Spa reclame zijn dat!
Aston Martin Rapide
Misschien willen ze de plek gewoon vrijhouden, zodat de koper zelf hun logo mag kiezen en op die plaats plakken????
Om hem incognito te houden.
Zodat je buurman je niet uitlacht dat je in een Hyundai rijdt.
Geintje! Topauto’s!
Lijkt me vrij logisch. Op een luxe auto als deze hoort geen hyundai logo! Dat logo staat niet voor luxe op het moment en dat weten ze zelf ook. Dat is net zoiets als een zeeman logo op dure designkleding.
Ja maar heur es. Dat viel mij op bij de vorige post over dit ding! Haha, blij dat ik aanzet tot philosopheren. Reden, zo’n H in italics is niet chic. Het Genisis logo is wel strak, maar lijkt teveel op een Corvette of Firebird logo.
-edit: CAPS Terror-
@ Ron

ten 1e:
je CAPSLOCK staat aan!
ten 2e:
Respect voor dat bedrijf! want andere mensen vinden ‘m wel mooi en niet iedereen kan een mercedes s500 veroorloven.
ten 3e:
Normaal nederlands is wel erg moeilijk hé?

Ik vindt het een zeer nette auto! Misschien vind Hyundai dit mooier!? Bij audi’s zie ik ook graag geen logo! Maakt ‘m stoerder
Embleemloos en dus sportief?
-edit: nutteloze bijdrage-
Hyundai weet dat iedereen toch sowieso dat logo zou veranderen voor een ster ;)
Niemand ooit gedacht aan het feit dat de neus op een Mercedes lijkt?
Ik vind hem echt wel mooier zonder logo. Net zoals hier al een paar keer vermeld. Het logo zou hem er niet mooier op maken. Nietwaar er toch iets raars aan de hand is met het middenrif van de grill hmm
Joris Koudstaal
ze schamen zich bij hyhundai voor hun logo op de neus. :)
Omdat ze nu gaan hopen dat de mensen denken, Hey een mercedes :D
Met of zonder logo, de neus blijft lelijk. En het logo is nog kitsch ook.
Omdat er bij ons het Huyndai logo op komt en in Korea het Genisis-logo…
zijn ze vergeten
Kan je er als dure optie bijkopen.
ziet der beter uit dan dat goedkope bentley look a like logo.
Jonkheer Bartholomeus van Hier tot Ginder
Ons soort mensen laat zich toch niet in zo’n aziatisch misbaksel vervoeren. En dan nog refereren aan de schepping ook nog. Enne, logo’s zijn uitsluitend voor patjepeejers met tenminste een half pond goud om de vervette nek.

Ons soort mensen knipt de labeltjes er liever uit. Wat niet wil zeggen dat dit apparaat om die reden ineens zou deugen. Verdulde spleetogen, beetje zwaaien met een machete, dat was vroeger het enige waar ze goed in waren.
ik denk hetzelfde als SimonMc: de grill representeerd het logo.
hij lijkt wel veel op een taxi ;)
wie denkt jonkheer bartholomeus van hier tot ginder wel niet wie hij is?? is dit een grap fzo?? ons soort mense bhaha

mooie auto
ja wie gaat er nou een hyundai logo op een auto plakken met een mercedes grill en bmw koplampen. Ja dan neemt niemand je serieus.
Die beste jonkheer moet maar eens gaan snuffelen in “ginder” want “hier” heeft hij niet veel te zoeken met misplaatste opmerkingen over aziatische mensen. Desalniettemin een vermakelijke opmerking en niet meer dan dat.
Omdat misschien Hyundai anders wilt zijn dan andere merken en hun merk niet vanvoor op de auto plaatsen, trouwens vindt het nog iets hebben ook.
Ze zijn waarschijnlijk bang dat het ze hetzelfde als de Phaeton vergaat, geweldige auto met het verkeerde logo…
de grille heeft een beetje de vorm van het logo
ze hopen gewoon dat als je de auto op een afstandje ziet, jij denkt dat er een auto van een luxe merk aankomt zetten
Als je er nou Hyundai op zou zetten, knapt iedereen af voordat ze de complete auto gezien hebben. Eerst vragen de mensen zich af wat het is, dan zien ze dat het een Hyundai is, en lopen ze weg, maar later dan dat ze het meteen zagen..
Als hyundai met dit soort modellen doorgaat, mag het wel eens een Premium-merk maken zoals Infinity, Acura, Lexus ed.ed.
SSS (Suzuki Swift Sport)
geen idee, maar hij mag komen ;)
Heb reeds gereden met de wagen in Korea, deze wagen overtref alles
Veracruz (voor europa ix55) is even prachtig
misschien proberen ze op deze manier een nieuwe trend te lanceren.
maar die lamellen in de gril lijken wel wat weg te hebben van de vleugels van het genesis-logo. wellicht dat het daar in zit verwerkt.
-edit: nutteloze bijdrage-
In europa komen ze niet met een logo op de genisis
dit omdat het logo lijkt op dat van bentley .
in thuisland komt het gewoon met het logo
Opgelost!

http://static.autojunk.nl/pictures/20080111112115/image_01.jpg

Beschrijving: Maken ze bij Hyundai zo’n mooie auto; vergeten ze er een logo op te plakken!
Natuurlijk snap ik ook dat niet iedereen met een Hyundai logo gezien wil worden, maar beter íets dan helemaal niets. Bovendien is die grill om te huilen; voor Europa moet dat allemaal nét iets strakker. Zoals de rest van de auto, zeg maar.
Een mooi Genesis logo voor de Europese markt heb ik (nog) niet bedacht. Maar het Hyundai logo maakt de Genesis van voren toch een stuk knapper.
(Mijn photoshop kwaliteiten zijn niet je-van-het, maar het geeft een aardig idee.)
Omdat tunerts er het logo toch altijd afhalen!
Misschien denken ze dat hij zo beter verkocht zal gaan worden en ik geef ze geen ongelijk :P

Ik bedoel, als je dan toch zo’n auto gaat rijden.. dan koop je ook gewoon een BMW of Mercedes . Al vind ik wel dat hij erg geslaagd is voor een Hyundai.
Het loge lijkt op die van bentley en mini!
denk dat ze bang waren voor rechtzaken
Ik vind hem wel okee zo. Lijkt wel op de neus van de nieuwe Mercedes S-klasse…
Misschien zijn ze bezig met een nieuw logo en willen ze deze auto niet meteen bij de invoering een gedateerde indruk doen maken?
Ik denk dat Jellert het er dichtsbij zit, Hyundai maakt niet dezelfde fout als Volkswagen, De Phaeton is geen succes met het Volkswagen embleem, nu Hyundai heeft gekeken en geleerd. Geen embleem, dus nog een optie open, om hem alleen als Genisis, in Europa op de markt te zetten, zonder Hyundai. Zelfstandig merk, met ruime mogelijkheden, zie Lexus en Infiniti. Past mooi in het rijtje trouwens.
Ja, logisch toch? Met Hyundai-logo wil je natuurlijk helemáál niet gezien worden in dit onding met gestolen uiterlijk!
Hyundai lijdt nog steeds onder het imago van de “ik-wil-wel-maar-kan-nog- niet-zo-goed” producenten. Maar mensen, vergis je niet! De Koreanen leren nog sneller, dan de Japanners deden en zijn bezig met een ongekende inhaalslag! Hoeveel jaar moet ik ze geven? 5 of 10? PK’s en NM’s zijn geen items waar je jaren voor nodig hebt. Die maak je gewoon! Dat is niets aparts. Betrouwbaarheid, imago en kwaliteit zijn items waar je tijd voor moet nemen. Maar moet je, bijvoorbeeld, bij een Porsche 911, al niet de vraag gaan stellen, of je investering in vergelijking met een Nissan GT-R nog te rechtvaardigen is? En welk redelijk en aanvaardbaar argument kan één van de bloggers mij nu werkelijk geven om aan te tonen, dat een 385 pk V8 Genesis niet subliem is, wanneer ik morgen over de Duitse Autobahn van Düsseldorf naar München moet rijden? Jongens (en meiden!) doe je ogen open. Over enkele jaren (tussen 5 en 10 jaren) zijn de Duitsers nog blij, dat ze met hun huidige programma nog mee kunnen doen. Om van de Amerikanen nog maar te zwijgen.
@ 9000cse, mooi gesproken kan er weinig aan toevoegen!
@9000cse: groot gelijk, maar besef ook dat de concurrentie, dus vooral de Duitsers, ook niet stil zitten.

Terwijl de japanners, koreanen en chinezen aan een inhaalslag bezig zijn (de japanners zijn al zeer goed bezig), zal de concurrentie dit ook wel inzien.

Als nissan bv een GT-R uitbrengt, die niet alleen beter is, maar ook een pak goedkoper is dan een porsche turbo (of was het de GT2?), zal porsche dit ook wel niet ontgaan zijn.

Tuurlijk, ik zeg niet dat ze plotseling dan ook hun prijs laten zakken tot op het niveau van nissan, maar ik zeg wel dat het goed is voor ons.Daardoor zal de concurrentie ook steeds dingen blijven verbeteren, en zullen er steeds nieuwere dingen op de markt komen.

Nogal een geluk ook dat er concurrentie bestaat, moest dit niet bestaan zou één bepaald product 10 jaar onveranderd blijven, en zou het aanzienlijk wat kosten.

Neemt niet weg dat je gelijk hebt, maar weet wel dat de concurrentie dit niet ongemoeid zal laten.
heb jij geen leven ofzo? doelloos onderwerp

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).