Bling Bling: Scion xB met gouden lak

Auteur: , 26 Reacties

Scion, een dochtermerk van Toyota, heeft een speciale editie van hun xB uitgebracht. De verschillen met het gewone model? Een bodykit van KenStyle en Gold Rush Mica lak voor zowel de binnen- als de buitenkant.

Sommige mensen kiezen voor een gouden Murcielago, maar niet iedereen heeft zoveel geld. Daarom heeft Scion het briljante idee gekregen om de kleur ook voor de massa bereikbaar te maken. De enige onderdelen die niet goud gekleurd zijn, zijn de plastic wieldoppen, die ook direct weer afbreuk doen aan het ontwerp. Met zo’n kleurtje wil je toch minstens een paar glimmende velgen onder je auto.

De Scion xB met deze speciale gouden lak zal in een gelimiteerde oplage van 2500 gemaakt worden. De prijs is iets meer dan 10.500 euro voor de handgeschakelde versie en 800 euro meer voor een automaatje. De enige optie die je nog aan kan vinken is een achterspoiler in, jawel, dezelfde Gold Rush lak. Dat zal lekker schitteren bij een fel zonnetje. We mogen daarom ook blij zijn dat deze Scion niet naar de lage landen komt.

Scion xB
Scion xB26 reacties

Helemaal volgens de trend !!
Voor de echte pimps :p
Niet eens lichtmetaal leverbaar?! :o Dat is vreemd… Nou ja, er is genoeg aftermarketzooi leverbaar, zullen we maar zeggen. Jammer van het gemiste geld voor Toyo, maar ze doen het zelf.
-edit: nutteloze bijdrage-
Sorry, maar ik vind die velgen of wieldoppen, wat je wil, vet!!
@ M freak; No way! :shock: Geintje zeker? Trouwens, wat vind je dan van de wieldoppen van de Citroën C2 en C3: http://www.rijtesten.nl/afbeeldingen/63/03.jpg . Die lijken er veel op…
Ow ja, weer een ‘foute’ link gebruikt. Wat was de reden ook al weer dat rijtesten. nl niet mocht? Kunnen jullie hem goedkeuren, of zal ik een ander plaatje zoeken? Deze dan: http://www.tweedehands.net/pics/00/00/16/02/19/1c.jpg .
ookal draagt een Scion xB een gouden ring; het is en blijft een lelijk ding.
Polish a turd, it’s still a turd…!
*kuch* Materia! *kuch*

Laat maar lekker aan de andere kant van de oceaan blijven…
Wat een hopeloos ding…. Voor iedereen die niet kan tekenen…

Een jap met een Hummer kont…
Waarom glimmende velgen? Zwarte exemplaren zouden er niet mis onder staan.
Als je het echt goedkoop wil houden, dan klik je er gewoon de doppen vanaf. ‘k Vind dat dikwijls nog beter uitzien dan plastic doppen.
@ Citrofiel

Moet ik je naam zuiveren of niet? :P
oprotten met dat japans plasticweggooispeelgoedautotje
Liever wit als goud, k vind dit spuuglelijk!:O
hmmm… waar heb ik dat eerder gezien?

http://www.exleaseautos.nl/fotos/s60%20geel%20v.JPG
Heeft die ‘speciale editie’ nou wel of niet een spoilertje op de achterklep? Beetje laf dat ze ’t er vanaf de zijkant wél opzetten, maar op het plaatje van de achterkant weer niet. Blijkbaar ziet ’t er dus alleen leuk uit van de zijkant gezien.
is dit Blingbling? gewoontjes, volgens mij heeft bling bling altijd wel wat croom (of hoe schrijf je dat)
-edit- En binkend goud.
Vandaag zag ik een Daihatsu Materia (ook zo’n zelfde soort ruimte auto zonder ruimte) drie keer raden wie er in reed? Precies een opaatje! En iedereen weet dat opaatjes altijd besparen op – in hun ogen – onnodige extra’s als een setje lichtmetaal met ultra platte bandjes.

Met dit soort gepimpte modelletjes proberen fabrikanten altijd de gemiddelde leeftijd van de doelgroep te verlagen van pak em beet 75 naar 25. Maar zeg nou zelf past zo’n ding in jouw lifestyle?
@ Alfa Rosso:

Het is in principe dezelfde auto, alleen met een beetje ander blik er omheen.
Het doel is echter een beetje voorbij gestreefd: in de USandA is het een goedkope betrouwbare auto voor jongeren met een ‘stoer’ design en dat voor iets meer dan 10000 knaken: hier betaal je 20000 euro’s voor een beetje leuke versie… en dat dus voor een zuinige auto. Raar belastingsysteem hebben we hier toch.
@ Alfa Rosso

Goed uitspreken van het woord lifestyle is alleen mogelijk met een wat ordinaire mond. Als ik jou was zou ik ’t gewoon niet meer gebruiken.
@ewout,mooie foto van een gejat [senator b] ontwerp wat volvo blijkbaar naar 19 jaar nog intressant vind,…of was opel z”n tijd te ver vooruit.
NEEN
De Scion xB is geen Daihatsu Materia. Dit is de 2e generatie Scion xB en het is een ander model. Deze 2e Scion xB is een stuk groter.

Het zit zo:
Toyota bB 1 = Scion xB 1, geen Daihatsu versie
Toyota bB 2 = Daihatsu COO (Japan) = Daihatsu Materia (Europa), geen Scion
Scion xB 2 (deze) = Toyota Corolla Rumion (Japan), geen Daihatsu versie
Wat een lullig autootje zeg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).