Video: Supercharged 328i voor driftking Paul Vlasblom

Auteur: , 79 Reacties

Met alleen de trefwoorden voor dit artikel hebben we al een prima intro, bij deze dus: BMW, 328i, supercharger, Paul Vlasblom, driftking, Rotrex, Koenigsegg, 535d, Kopenhagen.

[ Eerst kijken dan lezen? Check de video hier! ]

Paul Vlasblom (drifking.nl) is een hele bekende naam uit het drift- en racewereldje. Met zijn M3 Touring (E36) veroverde hij de harten van vele autofans over de hele wereld. Daarnaast biedt hij talloze aanpassingen om BMW’s om te bouwen tot full-spec driftauto’s, voor het driften zijn een paar extra pk’s immers nooit weg. Tijd om op uitnodiging van Nederlandse importeur Clubsport richting Kopenhagen te vertrekken, alwaar superchargerspecialist Rotrex is gevestigd. De naam Rotrex doet wellicht niet meteen belletjes rinkelen, maar zij hebben vele interessante auto’s onder handen genomen. Zo werd oa de Koenigsegg CCXR (1018 pk) door Rotrex voorzien van superchargers en hetzelfde lot onderging ook een Ferrari F430 zoals deze door Novitec wordt geleverd.

BMW 328i Rotrex supercharged

Doel van onze trip: een supercharger inbouwen in een BMW 328i Coupé (e36). Met 193 pk en 280 nm is dit niet bepaald een stakker. In standaard trim loopt de 328i zo’n 236 km/u en sprint in 7,3 seconden naar de 100. Gelukkig hadden wij ook passend vervoer: een 535d Touring met ruimte voor mijn makeup en Rubens camera uitrusting. De 3.0 liter diesel pompt er dankzij twee turbo’s een gezonde 286 pk uit. Maandagochtend vroeg (5 uur) op een carpoolplaats aan de A1. Een foute, bestikkerde BMW 328i wacht onze 535d Touring op. De stukken Duitse autobahn tonen aan dat de 328i geen partij is voor de diesel automaat station.

BMW 328i Rotrex supercharged

BMW 328i Rotrex supercharged

Leuke sidenote: de 328i was speciaal voor dit doel aangeschaft en de vorige eigenaar bleek nogal een liefhebber te zijn. Wel één met een andere smaak dan wij, want de 328i was voorzien van E46 look bumpers, booskijkers, een dubbele uitlaat en last but not least: neon-buizen aan de onderzijde. Bijna af zou je zeggen, maar Paul vond het toch verstandig om de 328i enige warmte en liefde te geven. Een beurt, apk, een paar stickers, gloednieuwe Wanli’s en een CO2 sper (100%) verder was de 328i good-to-go.

BMW 328i Rotrex supercharged

In Denemarken kreeg de 328i in slechts 3-4 uurtjes een supercharger aangemeten. Reeds de eerste meters was het verschil heel duidelijk, vanaf onderin pakt de zes-in-lijn met supercharger heel makkelijk op. Bij een standaard 328i vlakt het vermogen na 4000 toeren af, maar met superchargers is dat voorbij. Hij blijft gaan tot aan de rode lijn. Het geschat vermogen is rond de 260 pk en dat wordt binnenkort nog geverifieerd op de rollenbank.

BMW 328i Rotrex supercharged

Op de terugweg konden we op een droge en rustige autobahn constateren dat de 328i supercharged even snel is als de 535d Touring. Tot aan 250 km/u waren de verschillen in acceleratie minimaal.

Clubsport zal de superchargers gaan leveren in Nederland en Paul Vlasblom zal deze in BMW’s inbouwen. Bekijk het filmpje van onze trip hier!



79 reacties

Had Koenigsegg niet Lysholm compressors?
Misschien de eerdere, maar de huidige Koenigseggs zijn allemaal van Rotrex superchargers voorzien.
Tom van Bergen
Ik heb hem al eens op de foto gezet:

http://www.student.tue.nl/q/t.a.m.v.bergen/BMW%20copy.jpg

Ik rijd zelf ook met een supercharger, maar dan wel een twin-screw van een Mercedes C32 AMG ;-)
Erg leuke filmpje. Paul Vlasblom is gewoon de beste. Ik had eerlijk gezegt liever een SC op de M3 zien bouwen.
En die lotus met S2000 supercharger blok! 700kg bij 450pk!!
Well done ROTREX!!
Auto gaat van 190 naar 260 pk. Verbruik normaal zal rond de 1 op 9 / 1 op 10 liggen. Hoeveel zou die nu verbruiken met zo,n supercharger? Als he dus gewoon normaal rijd, haha.
Interessante verpozing van de klassiekere rijtests met goede info!
Keep it up!
Die lotus in dat filmpje is echt een vette wagen!:)
Erg goed en informatief filmpje. Dat stukje met die Lotus :D, erg gaaf :P. Al had ik graag nog een paar shots van buitenaf gezien, hoe dwars die ging enzo.
nice! Hopelijk worden, zoals die oud-coureur en Lotus-rijder, superchargers in alle standaard auto’s gebouwd. Zou leuk zijn :D

Als het verbruik ver genoeg omlaag gaat, is een 1liter supercharged met bijv. 120pk, beter dan een 2liter normaal met 120pk. (alleen als het verbruik van die 1liter dan lager is natuurlijk)
Mooie video, ik hoop er zo nog meer te zien, tuning en andere bedrijven die auto’s veranderen en verbeteren. Naast de gewone rijtests natuurlijk. elke maandag kijk ik meteen of er al een nieuwe video is.

ga zo door/
Mooie reportage!!! Mooie afwisseling, en heel interessant, alleen wat beelden van buitenuit van die elise zouden mooi geweest zijn.
Ik ben het er alleen hier niet echt mee eens:

“Bij een standaard 328i vlakt het vermogen na 4000 toeren af”

Ik vind juist, mede door die vanos dat hij dan pas echt tot leven komt.
Very nice (afgezien van alle optische tupperware)
Leuk filmpje en interessant. Dit zie je ook niet op andere sites dus helemaal top!.

(al klinkt die drift-BMW voor geen meter, de Lotus daarentegen!)
whohohow! zeker nice! even leuk als een rijtest hoewel het een soort docu is!
maar mijn vraag aan de spotters op deze site; maakt dit een 535d dan spotwaardig?
vind 260 pk aan de magere kant…maar ja,niet iedereen kan een echte tuner inhuren.
heeeeeel leuk gedaan!!! :D maar er zijn wel een paar jeukende vragen nu…

Hoeveel km had de 3serie erop zitten?

Is het blok gereviseerd of zijn er onderdelen als nokkenassen vervangen?

Zit er geen speling (na al die jaren..) op cardanassen en veerpoten waardoor zoveel kracht véél extra slijtage veroorzaakt?

Kunnen jullie de volgende keer mijn 740 op die manier verbouwen als alle bovenstaande vragen positief beantwoord zijn? :P :D
@rmco:

Dat van die afvlakkende curve vond ik ook vreemd. Mijn daily driver is een 325CI met gelijkaardige 192pk en die werd door menig journalist bekritiseerd voor zijn peiekerige karakter en nood aan toeren. De 328 mag dan wel 300cc meer hebben, maar dat kan het motorkarakter toch niet dermate beïnvloeden.

Vreemd dus, al zal Paul Vlasblom er zeker wel iets van kennen.
Er is maar een drift king en dat is keiichi tsuchiya!
@Djivy
vind het ook een raar verhaal… vermogen hoort eigenlijk alleen maar toe te nemen hoog in de toeren…

ik denk daarom dat het meer een misverstandje is en het koppel bedoelt wordt. Ik kan me goed voorstellen dat die ongeblazen zescylinders na 4000 toeren een koppelkromme hebben die redelijk sterk naar beneden gaat…
@ monza

260 pk is misschien wat aan de magere kant,maar ze hebben het vermogen met opzet niet verder omhoog getrokken voor de betouwbaarheid van de motor te behouden.
De M52 zwakt helemaal niet af boven de 4000 toeren. Pas bij de 5500 rpm merk je dat het vermogen afneemt, en het doortrekken boven de 6000 heeft ook weinig nut (begrenzer @ 6500).

Ik heb de specificatie’s even erbij gehaald en het maximale vermogen wordt bij 5300 rpm behaald in de 328i. In de 528i bij 5500 rpm (waar mijn ervaring met deze motor op berust).

De enige supercharged motor waar ik in heb gereden is de E200 Kompressor W211, dus daar heb ik niet veel ervaring mee.

Ik heb wel een aantal vragen. De auto is niet nieuw meer, zal de supercharger voor extra slijtage zorgen? Klinkt wel als een leuk experiment namelijk. Als een M52 al 250.000 km heeft gelopen, is dit dan niet riskant? Of moet er eerst een (volledige) revisie gedaan worden?

Het filmpje zelf is heel leuk, en Paul kan echt goed driften.
@rmco
Klopt ook, bij zo’n 3500 trekt dat ding richting de horizon. Maar als je goed kijkt naar de motor zie je in de video dat het om de eerste generaties gaan dus met enkel vanos. De versies met dubble vanos trekken vanaf stationair tot de toerenbegrenzer.
Je kan natuurlijk 1000pk eruit halen, maar dan moet je veel meer doen dan een kompressor erop schroeven.
Jaja, EN OVER DE PRIJS ZEGGEN ZE WEER NIETS :p
The Devil Tuner
het is slim om er een supercharger op te zetten…
het voelt dan alsof je de motorinhoud met een liter vergroot… koppel overal…

@saili_gogo en monza

bij driften is het belangrijkste element van de auto BALANS, met 260 pk heb je een betere balans dan met 500pk… het idiaale vermogen van een drift auto ligt (afhankelijk van het gewicht) tussen de 200 en 450 pk ( maar in de d1 is 600 pk geen uitzondering je hebt er zelfs een met 750pk en eentje met 1000pk)……
@CSL

Het is zelfs “maar” een type-R blok in die lotus.

Man wat klinkt dat goed
@saili_gogo,is niet waar,sommige fabrikanten halen met gemak al meer dan 300 pk of meer uit dezelfde cilinderinhoud met 6 cylinders,zelfs uit 4 cylinders…..rotrex is niet goed bezig dus….gewoon overschatte automonteurs met een klantenkring die niets van techniek weten.
Het gaat niet om het piekvermogen.. het gaat om de gehele kromme en de duurzaamheid. En naar dat laatste ben ik erg benieuwd.
@Coolguy
Als je het filmpje kijkt hoor je dat het 3- tot 3,5 duizend Euro gaat kosten…
@Coolguy

Dan heb je niet goed geluisterd :P
Ik ben dus al meer dan 1 jaar aan het twijfellen om een supercharger op mijn M3 e46 te zitten. Wel iets heftiger dan hier nl. van 343 na 450. Maar het nadeel is dat ik mijn auto dan niet meer verkocht krijg en dus er voor de komende 5 jaar aan vast zit.

Dus of een supercharger op de M3 of een nieuwe M3/RS4/S3?

Of een 335 en die tunen?

Wat zouden jullie doen???
Ik ben met ook niet mee eens dat de 2,5 liter 6-cilinder van BMW vlakt vanaf 4000 toeren in tegendeel komt ie tot leven en hij gaat door tot 6000 en bij E92 zelfs tot 7000, ik heb alle drie modellen gehad (E36, E46 en de E92) in de 2,5 liter coupe
SjeufM3: waarom krijg je je auto dan niet meer verkocht? (nieuwsgierigheid)

En ik zou lekker een RS4 nemen, maar ja; smaken verschillen :P
@ rmco

Ja je hebt gelijk vanaf de 3500 begint hij juist te trekken!!!
E36 rules!!!
da was nen vooruitgang voor BMW
@SjeufM3
Vooral niet aankomen aan dat juweeltje van de M3!
ga voor de E92 M3 of de 335i, RS4 is ook niet verkeerd
Die Lotus! :0 450 peekaa en 700 kilo is een goede combinatie :P
@Monza.

“@saili_gogo,is niet waar,sommige fabrikanten halen met gemak al meer dan 300 pk of meer uit dezelfde cilinderinhoud met 6 cylinders,zelfs uit 4 cylinders…..rotrex is niet goed bezig dus….gewoon overschatte automonteurs met een klantenkring die niets van techniek weten.”
Dus volgens jouw mening weten de mensen van Koenigsegg niets van techniek. Die auto’s rijden 390+km/u, en dat allemaal zonder een gedegen technische kennis. Denk jij ook dat Paul Vlasblom niet weet waar hij over praat? Die man verdient zijn geld met driften, dus die weet wel wat hij nodig heeft. Rotrex kan echt nog wel meer pk’s uit dat blok krijgen, das geen kunst. De boel heel houden is wel een kunst.
Ik vind 3500 euro niet veel geld voor 80pk. Ik heb een supercharger overwogen voor de Mazda, en dat kost zo’n 4200 euro voor ongeveer 40 pk.
Honda + Lotus + compressor = a lot of fun!

Damn, die Lotus is ubergeil!
paul driftking? whahahahahaa!
die lange wordt overal naar huis gereden door Remmo Niezen en dan gaat ie zichzelf King of Europe noemen terwijl ie de enige is die alle rondes heeft gereden in die Mickey Mousecompetitie; nee, aan z’n pr zal niet niet liggen, maar de man is een leuke drifter/coureur, 2 jaar geleden idd topklasse, maar door de meeste topdrifters in Nederland wordt ie naar huis wordt gereden.
Ik vind 3000 euro nogal, kijk op een auto boven de 25k begint het interessant te worden. Maar om nou zo’n ding op een auto te bouwen die even duur is als de hele kit is een beetje zonde
@mx5 owner,met een paar grotere tandwielen krijg ik mijn fiets al op 200 km per uur,ontwerpers van de fabrikanten lachen zich rot om die kruimeldiefjes die jij zo hoog hebt zitten ,..ik zou zeggen.hopelijk kom je tegen 2030 met 100 pk de snelweg op met je rotrex getunde micra.
Mooi bedrijf, ooit hoop ik ook nog eens zoiets op te zetten. Een klein bedrijf met kennis van zaken, en genoeg ruimte om naast het werk ook leuke dingen te doen…
Voorlopig eerst maar m’n studie eens afmaken
@ monza: Tenzij jij op dit moment een succesvoller bedrijf runt met meer kennis van zaken dan het bedrijf Rotrex, kun je je maar beter stil houden. Een beetje respect voor mensen die wél wat kunnen met, en/of wat weten van auto’s zou je sieren.
@monza.

Jij begrijpt dit verhaal niet helemaal. Er is in dit geval niet meer vermogen nodig in die BMW. Denk jij dat die jongens daar geen grotere superchargers hebben?
Maar dat begrijp jij niet, want jij weet het beter dan pro’s. Bij deze eindig ik deze discussie dus ook, want niveau hoef ik van jou niet te verwachten.
@mx5
Hopelijk maakt de driftking niet gebruik van hetzelfde stukje snelweg als waar ik over moet rijden….m.a.w.: mocht ik je ooit vlak voor mn neus door de bocht zien vliegen als op bovenstaande foto’s: Beste driftking….mijn auto heeft 5 sterren, ik ben vrijgezel en ik ga NIET voor je aan de kant als je op mijn weghelft komt en ik hoop dat je na het ongeluk nog wel leeft maar ik hoop ook dat je bovenstaande foto’s NOOIT meer zult kunnen maken.
Iets aardiger: DOE DIT SOORT DINGEN NOU NIET OP DE OPENBARE WEG…alsjeblieft (dit in het kader van respect e.d.)
@ bas

de weg was natuurlijk helemaal afgezet;)

zeikerd!!
bmw is voor vrijgezele knapen met een DSB lening zonder zaad…..basta.
DirkZandvliet
@monza

Toen ik vrijgezel was, reed ik Audi. Nu, met kinderzitjes erbij, rijd ik BMW.
@SjeufM3

Ik zou als ik jou was voor de RS4 gaan.
De 4,2 liter V8 met een toerental van 7600RPM klinkt gewoonweg fantastisch.
En met een supercharger kom je binnen de 4 sec op 100. Op youtube is er een filmpje te zien met een Supercharged RS4. En die is verdomd snel!!.

de Beamer is naar mijn mening niet de auto voor een vrijgezel. het is meer een auto voor een drugsdealer of dat andere duistere volk. Als je echt een auto wilt rijden, neem dan een Audi RS4, RS6, S3, R8 of een EIP getunede VW R32. En als je old-skool wilt wezen : Golfje 2 met 1.8T moter en +/- 225pk
Daarmee rij je menig auto zoek. incluus die beamers.
Wel bruut, maar kan zo’n 28i blok zo’n supercharger wel aan zonder verdere aanpassingen? :S
Voor de liefhebbers, een supercharged M3 CSL. Het geluid is om kippenvel van te krijgen.
@Mezelf.
Moet je tuurlijk wel het filmpje posten.
http://www.youtube.com/watch?v=u40S5nRy3w0&feature=related
Lekker filmpje(Y): korte rijtest(vind ik wat jammer), goeie opbouw, stukje techniek en toch sentatie door paul! Ik mis alleen wel de testbak, maar wordt vervolgd?
Als jullie(autoblog) een slogan zouden hebben zou die zijn: kort, maar krachtig met steil! of niet?
@ de vlaeminck:
“Dit” maakt de 535d niet spotwaardig, want dat vond ik hem al ondanks dat het een diesel is…
Maarja daar zijn de meningen over verdeeld!
Veel mensen vinden een A5 3.0 TDI ook niet spotwaardig,
maar ik denk dat dat mensen zijn die gewoon tegen diesel zijn?!

Je kunt beter vragen welke (straat legale) diesel is er dan wel spotwaarig bij deze mensen die diesels niks vinden!
@jamesbrown

Omdat mensen liever een origineel M3 kopen dan een supercharged M3!
*/Jareth

Ik heb het filmpje gezien en die rs4 is idd verdomd snel.
Maar wat zo dat grapje kosten??

Bedankt voor alle antwoorden iedereen!
@ MR Selected:

Om maar even to the point te komen en maar niet in te gaan op alle crap die hier geroepen wordt door een aantal mensen:
-De supercharger zal niet zorgen voor extra slijtage op zich. Dat doet het vermogen wel. Denk aan je koppeling, drukgroep, olie, enz. Hou je de waarden voor lucht/brandstof safe, dan gebeurt er met het interne werk niet veel, ervanuitgaande dat de zuigers en kleppen de extra warmte aankunnen.
-Ideaal gezien moet er een revisie gedaan worden om er echt plezier van te hebben. Maar het hoeft niet. Km stand zegt niks. Ik ken blokken die 500.000km draaien zonder noemenswaardige slijtage aan het interne werk, maar ook blokken die de 10.000km niet halen. Kwestie van nakijken en vooral de geschiedenis kennen. Geen enkele auto is echt onbetrouwbaar. Falende techniek is bijna altijd een menselijke fout….
Toen ik laats ging informeren voor een supercharger voor de mazda, kreeg ik te horen dat het extra vermogen van een supercharger varieert bij verschillende temperaturen. Dit omdat de aangevoerde luchttemperatuur dan ook verschilt.
Wie kan mij hier meer over uitleggen?
@mx5
Niet te vergeten, de kwaliteit van je riem en je inlaat spruitstuk.
kleinigheidjes zoals Lichtere poulies, lichte vliegwiel doen veel.
Met een goeie inlaatspruittuk, kun je wel tot 100pk extra krijgen.

Ik zou eerder voor een turbokit gaan. bekijk deze voor zo’n 1000euri.
Veilige pk’s met lekker veel koppel. Ik zou wel een intercooler en een oliecooler instaleren.
http://www.turbo-kits.com/miata_turbo_kits.html
@mx5-owner
Als het toch een superchargeer moet worden. Gebruik dan een goeie intercooler voor een altijd lekkere frisse lucht in je motor. Hoe kouder hoe beter. Dat geld ook voor Turbo.
@ MX5 owner:

Dat klopt. Overigens is dat bij een normale auto ook zo. Koude lucht bevalt meer zuurstof dan warme lucht. Zuurstof is vermogen in feite….
tnx @ kevski
was ik ook wel benieuwd naar :) maar inderdaad logisch bekeken zorgt de charger an-sich niet voor extra slijtage. Er was ook redelijk wat aan onderdelen vervangen bij het plaatsen van de blazerd zag ik alleen lagers en nokkenassen ben ik altijd ‘bezorgd’ over.

De volgende vraag die in mij opkomt is dan… Maak je niet veel stuk als je met een oud blok hoog de toeren in gaat? wat er moet toch overal meer speling opzitten? Bijvoorbeeld lagers die slecht lopen kunnen voor extra belasting zorgen…
@ Alwood:

Je redenatie klopt. Maar tegelijkertijd ook niet. Oude blokken hebben namelijk geen rek meer. kijk anders maar eens naar de F1 blokken van BMW uit de jaren 70 (1.5 turbo). Hoe oud een blok is is dus meer een voordeel dan een nadeel. Speling zegt meer over gebruik dan over de km’s. Tuurlijk is er een punt dat je blokje op is of aan revisie toe is. Maar dat weet je zelf beter dan iemand hier. Jij rijdt erin en hoort het dus ook eigenlijk te weten.
Maar eerlijk is eerlijk: Als ik aan dit soort dingen zou beginnen zou ik eerst zeker willen weten dat het blokje goed is en daarom de boel uit voorzorg uit elkaar trekken. Puur omdat als je 1 ding verandert ik geen concessies wil doen op wat dan ook. Het blok waarmee ik zelf rij is dan ook zo opgebouwd dat het beter is dan origineel kwa betrouwbaarheid, en 2x zoveel vermogen levert. Enige nadeel is dat onderhoud gewoon vaker plaats moet vinden….
Bedankt Kevski!

Weinig kans dat er een supercharger op de 528i komt, die wordt wel ingeruild op een 540i oid.

Maar ik ben wel van plan om een 325i E30 circuitklaar te maken, en een supercharger klinkt wel interessant. (Ben nml dol op driften, en stuitte tegen kleine problemen aan bij een turbo.) Allemaal toekomstmuziek, maar informatie is nooit weg. :)
@CSL.

Bedankt voor de link, helaas heb ik een MX-5 NB(nieuwer type met gewone koplampen). Dus ik heb er helaas niets aan.
Mijn keuze voor een supercharger is vrij simpel, de vloeiende vermogensopbouw. Mijn vriendin gebruikt de auto voor woon-werk verkeer, dus de auto moet ook vooral niet te snappy worden. Ik hou ook van driften, en dan is een supercharger gewoon fijner.
Maar hoe dan ook. Bedankt voor de moeite.
@Kevski Style.

Jij natuurlijk ook bedankt. ;)
@ Mr. Selected & MX-5 Owner:

No Problemmo! Nog 1 wijze tip voor mr. selected: Begin eerst met een standaard 325. Ga dan investeren in goede banden en remmen, beter onderstel, en sloop alles eruit wat je niet nodig hebt en zet er minstens 1 kuipje, goede gordels, goed stuurtje en een kooitje voor in de plaats. Vermogen kom je zeker het eerste jaar totaal niet te kort. Bovendien win je met vermogen minder tijd als met het bovenstaande. Snelheid is een gemiddelde op een circuit. In plaats van de peik te verhogen kan je je beter richten om de laagste snelheid die je rijdt omhoog te gooien….
@ SjeufM3;

Ik persoonlijk zou voor een 335i coupe gaan en dan tunen, de twin-turbo is erg fijn en trekt in elke toerental op door de kleine en grote turbo, maar keuze ligt in jouw handen :)
en dan zou ik hem ook nog opleuken met mooi 18- of 19 inch velgen :D


maar verder vind ik de bmw 325i een erg leuke auto, want ’t is een 6-in-lijn en dat zijn toch eens fijne motors!
die Lotus OMFG :|
@ mezelf;

Ik bedoelde natuurlijk een 328, maar een 325 is even leuk :P :D
Is het blok uit deze 328 hetzelfde als die uit de e46 328Ci? Ik heb ooit eens ’s nachts met topsnelheid van Hasselt naar grensovergang Hazeldonk mogen rijden in zo’n e46 328Ci met M onderstel en die had vergelijkbare cijfers als de prestaties van deze oude 328, zonder compressor uiteraard.

Dat ding begon overigens ook pas bij 4000 toeren lekker zijn werk te doen en onderin de toeren was het maar een treurige bedoeling als je het mij vraagt. Er zit niet voor niets een sportstand op die ‘m boven de 4000 toeren houdt want die heeft ie nodig ook. Was wel een gechipte overigens maar wat een fijn ding was dat zeg.
Ja, ik heb even gekeken en het is gewoon zelfde model, tenzij je een automaat hebt, want op autoweek.nl staat dat de E36 een 4-traps automaat heeft, en de E46 een 5-traps.
@bas: we hadden er voor gezorgd dat Paul geen tegenliggers kon tegenkomen. No worries dus.

@ John Snels: get a life.
@wouter
wat voor een auto heb je nu zelf?
@ john snels…. jij bent zeker de beste drifter van de wereld? hou jij je kennis maar bij het driewieler driften…
ik heb een paar jaar geleden mijn e36 m3 verkocht en jawel, aan paul vlasblom. dat was gewoon toeval. ik kwam er later pas achter dat ie bekend is van het driften

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).