Live uit Brussel: BMW X6 + trotse designer

Auteur: , 135 Reacties

Onze fotoslaaf in Brussel weet ook de minder bereikbare plekjes moeiteloos te vinden. Aangezien BMW de X6 officieel zijn première in Detroit laat beleven mag hij in Brussel niet te veel opvallen. Gelukkig voor sommigen en jammer voor anderen hebben we BMW's SAV en zijn designer ook in Brussel kunnen spotten.

Voor de gelegenheid stond de X6 hoog op zijn poten, misschien dat er een dezer dagen nog wel even flink mee door de duinen bij Knokke wordt geploegd. Een goed voorbeeld doet per slot van rekening goed volgen.

Leuk voor onze Zuiderburen: de designer van de X6, Pierre Leclerq, die eerder de X5 vormgaf, was aanwezig bij de tentoonstelling van zijn creatie en was zo vriendelijk om even met zijn sik voor de camera te gaan staan. Een interview met deze Belg kan je HIERRR vinden (met dank aan Xowen).

Grotere pica’s staan in de image gallery.

BMW X6

BMW X6

BMW X6

BMW X6

BMW X6

BMW X6

BMW X6

BMW X6

Pierre Leclerq135 reacties

We maken ons weer belachelijk e :p

Nogal een geluk staan de murcie, gallardo en de conti ook op een belgische als eerredder :p
Oh, nu valt alles op z’n plaats; dat de ontwerper van dat gedrocht van een x6 zo’n totale gay mcgayerson is. In stilte rouw ik om de design richting die BMW is ingeslagen met deze droevenis van een auto (die ongetwijfeld subliem zal rijden!)
waar kan ik hem vinden?
Sorry voor alle mensen die um mooi vind, maar ik vind hem echt spuug lelijk! Hoe kan je zoiets nou echt gaan verkopen?

Het toont wel erg veel lef.
Als er bij had gestaan dat het een mode-nicht was, had ik het gelijk geloofd.
Die BMW X6 is niet om aan te gluren, maar ik betwijfel of dat de verkopen tegenhoud.
Hm.. alsk zo kijk naar die foto’s van de achterbank denk ik van grote(re) mensen kunnen daar nooit zitten en dan heb je ook nog een mooi plasticbakding int midden ik moet zeggen dat het me tegen valt en ckrz alsti nog meer gaat kosten als een x5
Whahahaha, die grille, dat hemd, perfect! Als een hond op zijn baasje!
Nu nog roze lederhozenleer stoelen en we zijn er. Tjongejonge.
Je moet maar durven, enerzijds om trots te zijn om dergelijke vierwielige hobbit en anderzijds om naast het ding met een roze hemd te staan glunderen.

Zegt genoeg over het soort volk dat er mee gaat rondrijden.
R. Lestat & Dr. Waflo
Zo zie je maar weer, bij de aanschaf van een snelle BMW hoort een roze overhemd. Nu weten we waarom; omdat de ontwerper dat zo wil.
Allé mannen zo een lekker beest. LEKKKKEEERRRRRRR
Must have X6.
Vraag me wel af waarom er geen zitplaats is midden-achteraan.

Gelukkig heeft de ontwerper (zelfde van X5) de neus in 3 delen gemaakt en niet in 2 delen zoals de X5. Als je bij een nieuwe X5 een bumper vooraan moet vervangen dan is dat samen met beide wielkassen (links en rechts), dit is 1 geheel. Dus een dure zaak als je een botsing maakt vooraan.
Dus het is nu al een 2+2/4×4/Coupe/SUV/SAV? Leuk, maar wanneer komt de cabrio?
@ Ralph.

Coupé Cabrio met stalen klapdak bedoel je?
Ja, liefst niet zoals de Passat CC ;-)
Grappig eigenlijk want deze is niet toegankelijk voor het gewone publiek. Alleen op uitnodiging zie je de X6
Die Pierre Leclerq is echt briljant :!:
Aaaik.. schrik me rot van dat opengeknoopte roze hemd..
Nou ja, past wel bij de wagen :P
Hahaha, met die roze blouse waar die kleine meisjes het over hadden bij de M3.
waaaaaaaaarom geven alle X6 haters hier nu nooit eens een degelijke ondersteuning van hun mening, waarom vinden jullie hem allemaal zo lelijk…ik snap het helemaal niet, het is toch helemaal geen lelijke auto, jullie vinden hem gewoon lelijk omdat het iets nieuws is, iets ongewoons, iets die nog niet bestaat…hetzelfde gebeurde bij de geboorte van de bmw 6 serie, krak dezelfde comentaren, terwijl er toch wel duizenden rondrijden als ik me niet vergis, dus denk ik dat jullie eigenlijk op een eilandje zitten met jullie comentaren, want de meeste mensen lijken hem mooi te vinden, wat ook het geval zal zijn met de X6 denk ik, het is gewoon iets nieuws, en jullie houden er van om dat af te breken, terwijl jullie diep vanbinnen toch vinden dat het een mooie auto is, en jullie toch maar o zo graag in een exemplaartje zouden rondrijden…voila dit gezegd zijnde, pak van men hart, en btw: ik vind hem mooi, en ik zou er een willen! ja!
Zo Jelle en nu weer even je dwangbuis aan, hup! ;)

Over smaak valt niet te twisten.

Ze hebben de 6 serie toch wel weer snel een facelift gegeven met een veel behoudender aanzien.
Een mode nicht? Typisch voor jullie Hollande boerenlullen om zo te reageren.
Trotse designer???!!!!!!! Ik begrijp niet dat hij hier trots op kan zijn , en ik weet dat smaken verschillen maar de proporties van deze wagen kloppen echt niet!
Hollandse..de optie om een reactie achteraf aan te passen zou zo nu en dan een uitkomst zijn (-:

Wel een mooie bak trouwens op die plastic bak op de achterbank na zoals Michiel al aangeeft. Alleen een beetje jammer van die brave velgen…
@Benny1: ga je mee??
Pffft, we hebben het al zo moeilijk in ons kleine landje. Nu doet deze loser er nog een schepje bovenop. Thanks Pierre!
@jelle.

Ik vind de 6serie ook helemaal niets. Sterker nog, de laatste mooie BMW is i.m.o. de e46 M3 CSL. Die vind ik zelfs zo mooi, dat ik er een schaalmodel van heb gekocht.
@Rob.

Als je mij dan een lul vind, oke, maar dan wel stadslul. Ik heb niets met boeren van doen. ;)
Toen ik hem een 3 maanden geleden zag als prototype, dacht ik ook: Wat een lelijk monster. Maar na 3 maanden ‘wennen’ hebben ze er een gave auto van gemaakt. Dit gaat wel een succesje worden gok ik, om het maar niet te hebben over het motoraanbod…
Is dit niet het protype dat in Brussel staat?
Ik heb de indruk dat de meeste commentaren komen van puberende mensjes zonder rijbewijs. En of je hem wel of niet mooi vindt is geen issue. Als je zinnig wenst te discussieren omtrent de X6, laat dan dat gelul over mooi of niet mooi eens achterwege en kom met discussieverhogende comments ok? :)
Dit wordt een klapper. Dr is vraag dus wordt er geleverd
@Barry330cd.

Sorry man, ik ben al puber af. Wat verwacht jij dan van mensen. Het eerste waar je naar kijkt is het uiterlijk. Dit is een nieuwe auto, die vrijwel niemand gezien heeft. Bij elke auto wordt er op uiterlijk gelet. Of de auto mooi is of niet, dat is wel degelijk een issue. Voor de rest kan er namelijk weinig beoordeelt worden, aangezien wij nog te weinig info hebben om een oordeel te kunnen vellen. Ik heb geen idee hoe de X6 rijdt, klinkt en presteerd. Dus wat valt er dan te discusseren buiten het uiterlijk?
@mx5-owner

Dat vind ik helemaal correct, het enigste punt waar men nu nog maar kan over discusseren is die foto’s. Mijn mening zeker al van de eerste foto, percies een bwm jeep met een uitgerokken kont ofzo iets. Geef my dan maar de gwn X5 of een porsche cayenne GTS.
@Tom

het prototype is voor het VIP publiek die een uitnodiging hebben.
voor het gewone publiek is er het prototype van de X6
Wanneer komt de m(x)6?
Ik vraag me nog steeds af wie heeft BMW eigenlijk als klanten in visier met dit gedrocht………. ?
cheese dippers
zeik allemaal niet op dat die bmw zo lelijk is. dat weten we nu wel. bmw toont tenminste lef. kun je niet niet zeggen van audi. of mercedes(behalve r en cls)
(en slr)
Ontwerper? Pfff dat ventje heeft nog nooit een snelheidsboete gehad, zo ziet ie eruit. Straalt politieke correctheid uit. “Voelt” het autorijden niet.
Wat er fout is met deze auto? het is een Nauto, een niet-auto, voor niet-autoliefhebbers. Ik wed dat ie doorgaans met het kleinste motortje wordt verkocht. Maar altijd met MP3 aansluiting. Een kar voor de gadget-generatie.
“Ceci n`est pas un SUV.”
Smaken verschillen, ik vind sommige elementen van de X6 mooi en andere weer iets minder geslaagd…

Maar om de ontwerper zo persoonlijk op z’n uiterlijk aan te vallen vind ik nergens opslaan, mag pas als je ook met je eigen kop op dit blog gaat staan!

Enne…een MX-5 da’s pas een nichterig autootje! Ook al zie je er nog zo stoer en mannelijk uit, als je daar in gaat zitten vallen spontaan je kloten er af! ;-)
ik vind het een prachtige wagen. grote koffer genoeg plaats en een gewaagd uiterlijk waar zeker aan te wennen valt
@alpina.

Totdat je een bocht tegenkomt. Kijken of je het dan nog een nichterig autotje vind. Bij deze nodig ik je dan ook uit om een keer bij mij in de auto te stappen. Neem wel je eigen luiers mee, want ik wil geen vlekken.
@alpina

Isdat niet wat veel gezegt dat je kloten er spontaan afvallen als je in een mx5 gaat zitten? ik denk dat als je er een heftig ritje met meerijd je ballen wel deels gekrompen zullen zijn. Jij rijd met een wat?
@ferrenzi.

Ik heb nauwelijks vering, die ballen zitten bij de eerste de beste hobbel in zijn keel.
http://static.autojunk.nl/pictures/20071228150259/image_01.jpg
Leuk om te horen dat Lamborghini zo in de smaak valt.
begin er al een beetje aan te wennen.
Allemaal blablabla….
BMW heeft als één van de weinige Autofabrikanten (zeker voor zo’n relatief kleine speler) een beetje lef!
Wedden dat over 2 jaartjes Audi volgt met een X6 achtig iets op basis van de Q7? BMW is op dit moment gewoon een trendsetter. De 7, 5 en 1-serie ontvingen ook bakken met kritiek. Maar als je goed kijkt zie je bij de aziatische merken tal van “gestolen” elementen in hun auto’s. (natuurlijk zijn Mercedes en Audi ook altijd populair be deze merken)
Nice car!, alleen jammer dat ze niet die hoekige uitlaten (wat te zien is bij de concept) gaan toepassen, die zijn namelijk gruwlijk vet!
@Jorden.

Grote kans dat je gelijk krijgt. Als dit concept aanslaat volgt de rest vanzelf. Maar dat neemt niet weg dat ik het niets vind. Gelukkig verschillen smaken heel erg, anders leek elke auto op elkaar.
Haha…staat een ;-) achter mijn opmerking hoor…maar voelt niet zo fijn om persoonlijk te worden aangevallen, hè!?! Daar ging ’t meer om, aangezien de ontwerper van de X6 zo werd afgefikt hier.

Ik vind de MX-5 een fantastisch rijdende auto! Ik ken de auto erg goed, want ik heb 3 jaar bij Mazda in Irvine (California) gewerkt. Echter heeft in de US de Miata (zo heet ie daar) lang last gehad van het image probleem, van zijnde een ‘gay-car’. Dit was serieus topic of discussion bij Mazda in de US…dus. De huidige generatie ziet er al veel stoerder en sportiever uit en met de talentvolle Nederlander Laurens van den Acker als opper-baas bij Mazda zal het alleen maar beter worden!

Wat ik rij? Van m’n werkgever krijg ik steeds een andere auto ‘te leen’, op het moment een MB C350. Privé heb ik een oude E12 Alpina B7 en 2x Saab turbo.
lol kritiek geven op die designer is trouwens enorm zielig.
ik durf te wedden dat iedereen in zijn kast kleren heeft liggen van een homo-designer

het is altijd gezaag dat audi altijd hetzelfde doet, en nu is het zagen omdat BMW eens iets nieuw doet… rare mense :)

ik vind dat ze het beide goed doen
Vele mensen hier hebben de neiging om iets nieuws direct zwaar te gaan afbreken. Waarom zeggen ze meestal niet. Tenzij omdat het ‘ongewoon’ (=nieuw) is… mmm
Ik ben er ook geen grote voorstander van en ik vind het ook een weinig nuttige auto (liever een ruimere en minder dure X5) noch zeer geslaagde achterkant (op foto) mààr ik denk dat je de auto eerst eens in het echt moet zien, en dan nog eens. Dan pas kun je echt komen uitschreeuwen als het lelijk is of niet.
Zoals hier al vermeld ben ik ook zeker dat Mercedes en Audi (en andere) binnen de korste keren met dergelijk model uitkomen (bij audi dan waarsch Q6)
Het Kwaad heeft nu een gezicht.
@mx-5 owner

mooie auto heb je daar de kleur bevalt me wel. Ja ik ben vant stad ik kom niet veel in nederland, aleen in roosendaal voorde shops :-) . Ik rij nu met peugeot 206cc cabrio 2 liter naft. Ben er wel tevreden van maar lang houw ik hem niet meer, wil iets met meer pk’s ;)
@alpina.

Ik voelde mij niet zozeer persoonlijk aangesproken, ik vond het gewoon leuk om af te reageren. Dat met die designer is niet netjes van mij, maar het was het eerste wat er in mij op kwam. Zeker met al die modeprogramma’s op tv(waar mijn vriendin helaas nog wel eens naar kijkt) kun je mijn reactie denk ik wel begrijpen. Mijn kop op autoblog….. Als er een serieuze vraag naar vrouwelijke aandacht is op autoblog, misschien. :P
de persoon is even fout als de auto, maar ik had enigzins wel verwacht een pink shirt tegen te komen *zucht* :roll:
@ferrenzi206.

Bedankt, in die kleur is er maar 1 voor zover ik weet, dus ik ben er blij mee.
Blowen is slecht voor je he(hoezo, ik ben hypocriet).
@mx5-owner

Haha ja dat moet jij juist zeggen :-) Vindt het zo dom dat het in nederland wel mag en belgie niet, maar mij hoor je niets zeggen hoor, belgie is een ape land zeker de regering. Maarswat ben aant uitzien voor een M3 e46, ga wss eentje kopen met 50.000 km op voor 20.000 euro. Ik wil hem gewoon :p
Ik vind de voorkant echt gruwelijk mooi….. 180 graden ongekeerd voor de achterkant :(
Nou ok….140 graden dan…
@ferrenzi206.

Ik heb op het Albert kanaal gevaren. Bij de sluizen “moest” je betalen, ook al had je dat al bij de eerste gedaan. Werkte je niet mee, dan kon het schutten nog lang duren. Dus hoezo corrupt apenland.
20.000 euro voor een e46 m3 met 50.000km? Ik weet dat de prijzen in Belgie lager zijn dan in Nederland, maar is dat niet een beetje heel erg goedkoop?
Blowen illegaal in het buitenland: ik snap de logika ook niet. Ik heb de maandag voor de kerst(dat was dinsdag) een crematie van een hartsvriendin van mij gehad. Zij was gestorven aan de gevolgen van alcoholisme. Laat alcohol nou overal geaccepteerd zijn, terwijl het ook harddrugs(lichamelijk en geestelijk verslavend) is. Ik praat niks goed en ik ben ook van mening dat te veel blowen niet goed voor je is, maar er word flink met twee maten gemeten.
Ik vind hem wel mooi en ik vind het wel een goede crossover indien je niet kan kiezen tussen x5 en 3 of 5. En wees maar zeker dat dit een enorm kassa succes zal zijn voor bmw.

En wat betreft die kritiek op de designer, argumenten als “hij ziet er gay uit” en “ik dacht wel dat hij zo een hemd zou dragen” vind ik echt wel van weinig niveau en zijn ook niet echt argumenten die ik op deze site terugverwacht.
Ja, dat is een non-argument. maar mx5-owner, kan het eigenlijk niet beter zeggen. Ik denk dat je gelijk hebt.
@mx5-owner

ja ik wist dit ook nog niet lang, onlangs zag ik in paar autoboekjes , bakken van 200.000euro zeg maar in belgie, kost in nederland er 300.000 euro :s.
Ik heb hier dan eens achtergehoord, dit is gewoon omdat jullie levenstandaard ligt hoger, jullie verdienen meer als ons, maar ook alles kost meer bij jullie snapte. ja ik meerdere m3’s heb ik al gezien ronde de 20000 euro komen ze. Had zelf ook veel meer verwacht maar nu dat ik weet dat het op deze prijs neerkomt, denk ik dat het niet meer lang zal duren voor dat ik de mijne ga hale :-). Ja al dat gezeik met die drugs, ik vindt als je zelf besluit om te drinken of te smoren of te snuiven eender wat, is dat je eige keuze en zal je de gevolgen ook wel dragen. De staat hoeft my niet te zeggen wat ik doe met myn lichaam
Wacht eens even mensen, wacht eens even!!!

Volgens mij hebben we hier te maken met ons aller Rick Dos! In de vrije uurtjes een beetje inspiratie zoeken op autoblog en terloops nog even het merk BMW pluggen. Dat is Rick ten voeten uit! En dat is dus geen toeval, zo blijkt. In het dagelijks leven is hij immers BMW-designer, it all makes sense now! Rick Dos is alive!
@ferrenzi206.

Gelijk heb je.
@autoblogger.

Haha, berg je maar als Rick dos online is. ;)
@Jelle
Als er een oerlelijke BMW wordt getoond, en eronder staat de kans commentaar te geven, moet je niet verschrikken als het commentaar gaat over de oerlelijkheid van de BMW, ook al zijn we ondertussen wat gewend.

Als die gaymobiel dan ook nog eens ontworpen is door een persoon in een roos hemd en met eyeliner op…sja.

Verder weten we dat het overpriced gaat zijn, en er een redelijke wegligging op nahoudt van en naar de dealer :-p
@ferrenzi206

Tot op zeker niveau ben je baas van eigen lichaam, maar van zodra je abnormale hoeveelheden begint te nemen ga je ook in de afgrond sukkelen. Werk kwijt (=uitkering, goedkopere huis via ocmw), vrienden kwijt, geen geld voor drugs => toevlucht zoeken tot criminaliteit om je verslaving te betalen. Als je de som hierboven maakt, is het toch logisch dat de staat min of meer dit gebruik binnen de perken gaat houden.

Daarbij als ik rond mij kijk, zijn het toch altijd diegene die serieus hebben geblowt in het verleden, die nu ook een lagere sociale status bereikt hebben.
ik vindt ook wel dat bmw meer krediet verdient, denk echt wel dat concurrenten aan bmw een voorbeeld kunnen nemen, een beetje lef tonen kan geen kwaad. audi’s zijn deftige wagens maar als je elk model dezelfde vormgeving geeft is de lol ook al rap ver te zoeken. tuurlijk snap ik wel dat velen een x6 of een ander model vn bmw lelijk vinden…smaken verschillen nog altijd (al een geluk),maar een beetje respect tonen kan nooit kwaad denk ik. denk dat bmw super bezig is. neem nu bvbeeld de 1-reeks:die kreeg bakken kritiek over zich bij de introductie maar tegenwoordig zei je wel in elke straat er een paar geparkeerd staan.
Ik vind dat de ontwerper best lef heeft. Hij durft toe te geven dat hij dit gedrocht heeft ontworpen en hij is er nog trots op ook. Ik zou als ik hem was gaan verhuizen en een andere indentiteit aannemen….
@matthias.

Overmatige drinkers hebben dezelfde problemen die jij op noemt.
Vaak blijven blowers hangen ja, maar ik heb in mijn omgeving genoeg mensen die het tegendeel bewijzen. Gebruik van drugs en alcohol gebeurt in alle rangen en standen, maar belangrijker is het feit dat het gebruik van deze middelen gebruikersgespecificeerd is.
Ook is het zo dat er veel mensen uit een lagere klasse zichzelf graag verdoven, omdat ze depressief in het leven staan door allerlei omstandigheden.
Punt is meer dat drugs en alcohol hetzelfde zijn. M.a.w. Alcohol is ook drugs. Als drugs verboden is, moet alcohol ook verboden worden. De nadelige effecten zijn namelijk ook behoorlijk heftig.
@pelezinho
Dus als een automerk een imago heeft van gaylords aan te trekken met auto’s die verdacht veel op Ssanyongs lijken maar vier maal zo veel kosten en minder betrouwbaar zijn, en er ook nog in slaagt ook om die gevallen te verkopen, moeten we er respect voor hebben?

Mmh, zo had ik het nog niet bekeken. Je hebt daar een punt. Zelfs Mercedes zou er niet in slagen om dat te combineren (niet dat ze niet geprobeerd hebben, ze hebben gewoon niet genoeg hun best gedaan om extreem te zijn)
zo, we baseren ons op het feit dat de ontwerper toevallig de dag van de foto een rose hemd droeg, dus, het is een gay, dus het is een gayauto, dus, wij rijden er niet in hoor, etjeu, wat een gay auto, en die kerel draagt een rose hemd, dus hoe kan hij een mooie auto ontwerpen…fuck! hatelijk! naïevelingen!
Nee hoor, het was al een gaymobiel, dat shirt van de designer verklaart gewoon veel. Als Walter da Silva van VW/Audi er mee zou rondlopen zou niemand er een punt van maken.
@jelle.

Whow, easy boy. Denk aan je hart en bloedvaten.
Zeuren over iemand z’n roze overhemd toont mij alleen maar aan dat je een onzekere persoon bent.

Immers, als je zeker was van je geaardheid dan moet de kleur van je shirt daar niets aan afdoen. Dus dat zegt meer over jullie dan over deze designer, jongetjes!

Maar goed, deze auto. Voorkant vind ik er mooi uitzien, achterkant ook, alleen de zijkant kan ik maar niet aan wennen. En dan ook nog die simpele velgen eronder. Mijn mening over deze auto zit in een spagaat. Ene kant mooi, andere kant lelijk. Ik weet het niet meer…

En dit is natuurlijk geen coupé, dit is een hatchback.
Tsja, ik eb toch het idee dat ik in de spy-video/commercial hem mooier vond..
komt het door de rode kleur of omdat ik toen de kont nog niet zag?
Het is en blijft een lelijk hok.
@Rick dos.

Subtiele bui vandaag?
fantastisch apparaat!! Dan graag de xdrive35d motor. Als ik een nieuwe nodig heb, bestel ik deze. Wat een dikke bak!
@mx5-owner

Altijd! ;)
@rick dos: volledig eens met je mening over de kritiek op de kledij…
No shit, autoblogger zei al dat het Rick Dos is, dus nogal wiedes dat ‘ie het overhemd kritiekvrij vindt.

Maar terug naar de auto, als je die frontale foto bekijkt, dat is toch gewoon de automotive versie van het syndroom van down, nee?
En wederom een link naar de modale BMW klant :-)
@autoblogger

Ja, maar wat dacht jij dan? :)

@Uranus, please stop talking, you’re stinking up the place. :)
-edit: nutteloze bijdrage-
At least I’m not talking @Uranus :-)

@Kobey
Tuurlijk jongen, nu veeg de fruitpap maar uit je ogen.
Als eerste: VERSCHRIKKELIJK Foute pook, nutteloos en daarbij onpraktisch design van de aflopende coupé lijn.. nogal Aktyon..
STEM 1
tegen crossovers

Ik ben het eens met R Dos, voor en achterkant ok, profiel: ogen afwenden voor dat grieperig gevoel terugkomt.
Hier nog meer Rick Pierre Leclercq:
http://www.autojunk.nl/clips/view/132905
@Uranus

Dat weet je niet. ;)
super super super
@ autoblogger

Achja, designer, Rick dos himself, en als ik niet helemaal gek ben geworden post hij ook wel dingen onder de naam Biertje! ofzoiets.. :?

(Nu gaat Rick dos zeggen dat ik gek ben.. )

;)
Je weet maar nooit met hem.. ;)
@Rick Dos
Vrij zeker van, anders was ik wel positiever over een auto die men wil verkopen als ‘sportautosuvlimousine’ maar die er uit ziet als een anaal gefixeerd nijlpaard dat op het punt staat te nietsten.

Dan zou ik iets typen in de trant van “deze auto heeft een roze tutu” en “mijn mening over deze auto zit in een spagaat”. Yeah right. Van een euphimisme gesproken, spagaat..
Jezus Pannekoek……moest even heel goed nadenken waar je het over had, maar dat is meer dan een half jaar geleden dat mijn zwager Biertje! gebruikte! :shock:

En dus ja, je bent gek. :P

@Uranus

“anaal gefixeerd nijlpaard”
“Als die gaymobiel dan ook nog eens ontworpen is door een persoon in een roos hemd en met eyeliner op…sja”

En dan wil je iets naar mij toe insinueren…….Is die kastdeur op slot ofzo? Kan iemand Uranus even helpen?
Jajaja, smoesjes! Volgens mij gaf je toen zelf toe dat JIJ (!) Biertje! was! Kan het alleen niet terug vinden..

Waar zijn handige mensen als je ze nodig hebt.. :?
Ik geef het toch ook toe? Het was alleen mijn zwager. En of ik het was of mijn zwager maakt niet zoveel uit. Wat wel uitmaakt is dat jij het je nog herinnert.

Beetje fan van mij Pannekoek? ;)
Jawel, hier is ie dan, Rick Dos to the rescue!
Autoblogger, je had ongelijk, de echte Rick Dos heeft geen roze hemd aan, maar een custom made suit.

http://images.buycostumes.com/mgen/merchandiser/21036.jpg
Och gut, nog een fan.
Alleen weet ik bij jou niet waar het je om te doen is.

Ik ben getrouwd en heb kinderen hoor. Voordat je gaat fantaseren over me….
Oké kind dan.
@ Rick dos

Dingen met bier onthoudt ik altijd.. ;) Zoweet ik bijvoord nog dat ik zaterdag knetterdronken was.. Dat komt mede dankzij mijn knieën, die nog steeds pijn doen…

PS: Ik ben bereidt alles te doen (tot een zekere hoogte, laagte of diepte (dat maakt niet zoveel uit in de computer ;) )) voor jouw handtekening..

En Psssst.. Ik wil ook graag verkering met jouw… *bloost*
Oh, zie ik dat nou hardop.. ?!
@Pannekoek

Hahaha! Gek!

Maar ik ga maar eens mijn vrouw opzoeken. Truste! ;)
bart vereycken
Heren autobloggers, en dan bedoel ik er velen :
1. de schrijffouten zijn ongelooflijk : doe hier iets aan!!!
2. op mekaar afgeven en kritiek geven uit frustraties lijkt nergens op!!!
3. ik vind (met enkel een d en geen dt of t) dat we toe de point moeten komen over design, vernieuwing, stijl en dergelijke
4 over de X6 en zijn design :
a) op vele japanners kan je zonder moeite om het even welk logo van een andere japanner plakken zonder dat iemand zich daar vragen bij zal stellen ; dit kan je van Mercedes, Audi en zeker BMW NIET zeggen. Als ééns een BMW met een Mercedes logo erop of omgekeerd gezien??? Ben curieus naar de reacties.
b) Dat niet alle creaties van BMW de jongste jaren politiek correct waren of mooi zonder meer kan ik zeker onderschrijven, maar vernieuwend zijn ze wel.
c) Dat BMW heel moderne technieken gebruikt (die werken) zal ook iedereen beamen.
d) Dat BMW op gebied van veiligheid zowel actief als passief vooraan staat is ook geweten.
e) Dat BMW op sportief vlak presteert is ook gekend
f) Dat BMW op ecologisch vlak ook weet waar het mee bezig is, blijkt ook al een tijdje
Conclusie : stop met kritiseren waar je waarschijnlijk nog niet eens 1% van afweet!!

Nog een vraagje aan de designer : waarom trek je de niertjes niet nog enkele cm door naar onderen en laat je dat lipje ertussen zitten? Is dit voor de koeling of zo??

Over de velgen zeurders : ga bij BMW eens langs met je nieuwe X6 en kijk even in de cataloog naar de opties : “Velgen”, misschien vind je er iets leukers en mooiers tussen.

Nog een kleine opmerking : Het plastieken bakje tussen de achterstoelen mag inderdaad wel eruit en vervangen door een echt lederen stoeltje.

Spijtig dat BMW Land Rover en Jaguar niet koopt. Of wordt het toch nog Volvo???
bart vereycken
Ik wacht op de Alpina versie met de B5S motorisatie!!
Dan lekker cruisen in de provence ’s avonds met het dakje open de stereo of 5 met klassieke muziek en met alle veiligheidsgoodies op “on”

Lijkt mij machtig!!
bart vereycken
Het is mijn jongensdroom geweest om autodesigner bij BMW te worden maar ben in de financiële sector terechtgekomen.
Spijtig maar ik hoop ooit eens de echte designer te kunnen spreken!
Ik heb nog maar weinigen tegengekomen die lang nuttige dingen kunnen zeggen over autodesign en auto’s in het algemeen.

MVG
Wat is er mis gegaan met BMW! Altijd mooie auto’s en nu dit…… misschien dat ie in real life wel mooi is ….

PS Wat is er mis met die knakker zijn wenkbrauwen hahahahaha teveel met belgisch vuurwerk gespeeld??
modenicht modenicht ?? ..
tuurlijk modenicht .. er is geen autofabrikant imbiciel genoeg om Chuck Norris een auto te laten ontwerpen ..
nou ja .. Hummer in zijn begin periode dan ..
@ bart vereycken

Je had leraar moeten worden.

Als je nu iets tegen de ontwerper moet hebben dan is het dat knoopje aan zijn hemd die dicht moet.
bart vereycken
Ik ga maandag avond naar de nocturne van het autosalon in Brussel.
Hopelijk kan ik daar de X6 en de M3 cabrio bekijken in real live en kan ik dan jullie kritikasters de mond snoeren (voor eeuwig en altijd)

0 graaf h; ik slaap al met een lerares, dus….

Wat de designer betreft : hij is gewoon een jonge yuppie in dienst bij BMW.
Welk zicht zou het zijn mocht je een engelse designer hebbendie bij BMW werkt : een roze das en gele sokken een sukkel brilletje en een overmaats oude herenpak en vettig haar?????

Neen die belg is ok hoor
Wim Verhoeven
Ik vind persoonlijk dat de foto’s geen juist beeld geven van de wagen. Ik werk namelijk voor BMW en heb de wagen in “real-life” mogen ontdekken ik moet zeggen dat het een zéér geslaagde auto is. Op foto vond ik het ook maar een vreemde eend, maar in werkelijkheid is hij echt super. Sowieso, er bestaat een uitdrukking: Les goûts et les couleurs ne se discute pas (over smaken en kleuren valt niet te discussiëren).

Ik raad dan ook iedereen aan die de wagen niet in het echt heeft gezien, nog even zijn mening voor zichzelf te houden tot hij/zij de wagen in het echt heeft gezien.
Braken dat ding! Niets aan deze wagen is ook maar in enige verhouding… ‘k snappet niet en ik zie het niet
Nou doe ik meestal niet mee aan dit soort discussies, daar ze enigzins nutteloos zijn, naar mijn idee. Maar, de heer Vereycken lokt mij toch uit mijn tent. Waarom? Omdat ik het met hem eens ben, althans, met zijn eerste punt. Da’s vreemd? Ja, da’s vreemd, want als ik het met hem eens ben, waarom dan juist door hem reageren? Dat zit zo: Punt 1, schrijffouten… ja, ook ik erger me aan de hoeveelheid schrijf-, spel-, en stijlfouten. Maar, meneer Vereycken, als u hierop commentaar levert, is het dan wellicht niet een idee om:

-Overmatig gebruik van leestekens te vermijden?
-“Elkaar” in plaats van “Mekaar” te schrijven?
-“To the point” of “Tot het punt” (hoe naar het ook klinkt) te gebruiken, in plaats van “Toe de point”?
-De rest van de reactie ook nog eens door te lezen? Er staan nog een aantal mooie missers in, wellicht een goede oefening om ze er eens uit te vissen.

Voor wat betreft de discussie, persoonlijk vind ik het geen geweldig mooie auto, maar ook niet bijzonder lelijk. Wel waardeer ik het feit dat ze iets nieuws proberen, ik ben dus al met al blij dat ze dit model ontwikkeld hebben.

Dat een aantal mensen hier denkt dat de kleur van het shirt van de ontwerper als argument in de discussie over het ontwerp van de auto te gebruiken is behoeft wat mij betreft weinig verder commentaar. Proberen deze mensen op redelijke wijze uit te leggen dat dat niet op zijn zachtst gezegd “wat minder slim” is, is een verloren zaak. Zouden ze de uitleg begrijpen, dan zouden ze het in eerste instantie al wel begrepen hebben. Maar goed, het afgeven op anderen uit eigen onzekerheid is een zeer menselijke eigenschap die zeker op het internet hoogtij viert.

En nu ga ik weer gewoon lezen zonder te reageren :)
Ook al zou BMW een drol op wielen op een beurs neer zetten, de BMW fanatiekeling vind het mooi en vecht tot op het bot voor zijn gelijk. Zo sterk zelfs, dat de mening wordt gezien als feit. Niet iedereen heeft dezelfde smaak mensen. Zo zijn er een heleboel mensen die mijn auto(scroll omhoog) helemaal niets vinden. Lelijk, nichtenbak, kut Japanner, zijn al veel gehoorde uitspraken. So be it. Ik ben blij dat niet iedereen mijn auto mooi vind. Dan word hij alleen maar sneller gestolen, maar belangrijker, dan rijd iedereen met dezelfde auto.
Dus BMW fans. Jullie hoeven mijn auto niet mooi te vinden, maar verwacht ook niet dat iedereen jullie auto’s mooi vind.
@Juppe.

Hoe verzin je het, briljant. :D
Toen je over drollen en BMW begon, moest ik daar uiteraard meteen aan denken.
http://www.sniffpetrol.com , na autoblog toch wel de belangrijkste bron van auto gerelateerde info. Jammer dat er de laatste tijd niet zoveel nieuws op staat.
@Juppe.

En natuurlijk kan ik niets vinden met betrekking tot de MX-5. :(
Het leven is hard als mx5-owner.
In deze issue staat de mx-5 wel. En het is nog BMW gerelateerd ook, dus het is maar een beetje offtopic :)

BMW Reveals Z4 style influence
http://www.sniffpetrol.com/issue025.html
@Juppe.

Hij is leuk.
Die Bart Vereycken is nog hilarischer als Sniffpetrol. Bestaat zo iemand echt?

Wel bard, wei hier ob tinternet zrijven netzoals we willen hoor. Try and stop us.
Maar goed, je hebt je best gedaan, we zullen spoorslags je strenge bedenkingen en aanbevelingen volgen en allemaal ons spaarvarken slachten om achter een Alpina aan te gaan, dan hebben we meteen aardiger velgen en mogelijk kunnen we hier en daar nog een lipje naar beneden trekken (hallo?)

Echt een juweel van een post, die nog vele jaren zal nazinderen. Parel op de kroon is wel ;
“c) Dat BMW heel moderne technieken gebruikt (die werken) zal ook iedereen beamen.”
Shit zeg, zijn die BMW’s nu al zo ver gevorderd dat ze particle beams hebben (beam us up scotty!), of is dit een office beamer die in de nieuwe Idrive zit?
Klinkt idd vrij modern, daar sta je dan met je Golf A3.

Toe bart, geef ons nog wat tibs. Please.
bart vereycken
@Uranus :
Ik wil het niveau hier een beetje omhoog trekken en anderen aanzetten “auto gerelateerde info” neer te pennen!!! Er zijn inderdaad mensen die dat wel lezen hoor.
Blijkbaar is het jouw enkel om te ouwehoeren en niets zinnigs te zeggen op de blog.
Ik roep maw de beheerders van dit forum op om een selectie te beginnen maken tussen mensen die echt over auto’s iets willen zeggen en diegenen die gewoon de boel komen verzieken.

Diegenen die al mijn eerdere commentaren hebben gelezen zullen zeker inzien dat ik niet tot de laatste soort behoor.

Is mijn standpunt duidelijk genoeg??


En eerlijk gezegd dat jij minder van auto’s kent dan ethiopiërs !
ben al jaren bmw fan, maar dit is echt onder alles, tis verkeerd beginnen gaan sinds de 1 serie coupé, en nu dit, is wel makkelijk te verklaren waarom de X6 zo mislukt is (het exterieur wel te verstaan) als je de designer ziet, jongens neem keer iemand aan die verstand heeft van wagens te tekenen. is dit nu de vorm die die ontwerper gaat aannemen voor de komende nieuwe bmw’s, dan gaan we wel de verkeerde richting uit ze sorry bmw…

de X5 vind ik dan wel normaler ogen, maar het is niet omdat een BMW 6 serie een coupe is en dat er in X6 het cijfer 6 voorkomt dat ge moet beginnen met een coupé te maken van een X5 he, jongens jongens da ne prutser diene designer
Hij doet het wéér. Rofl!
Edele here, verthellet mij, typt u dit vanaf uw paard?

Nu had ik al zo’n vermoeden nalv wat ik op de baan elke dag tegenkom (linksplakken, geen richtingaanwijzers, in het donker met standlichten oprijden, geen voorrang geven, bijna van de baan gaan om snelle jongen uit te hangen) dat de gemiddelde BMW’er een schroef of wat los heeft, maar jij bent toch wel de grootste fruitpap uit de hoop. (dat of je zou die medicatie beter laten)

Autoblog is een blog met veel nieuwswaarde, maar de reacties mon chèr, zijn 99% ouwehoer.
BMW is een uit de kluiten gewassen familiebedrijfje, begonnen in snelkookpannen en wapentuig en uitgegroeid tot autobouwer, die hun technologische mosterd moeten gaan halen bij gespecialiseerde techneuten.
Raad eens wie werkt bij één van die bedrijfjes?

Niet één feature hebben ze zelf ontwikkeld. Niet één feature hebben ze zelf bedacht -op de hofmeister knik en de propellor na. Niet één feature hebben ze dat geen ander merk heeft. Het is een merk dat het moet hebben van snobs, die stuk voor stuk met hun 116 of derdehands 520 rondkarren en denken er uit te zien alsof ze een M3 hebben. Poseurs. Autoliefhebbers winkelen ergens anders, keuze zat.

Kortom, jij weet dick en je bent gek. Maar ik hou nog steeds van je hoor. Gekkie.
Ik zelf moet er nog aan wennen??? geef ik toe maar geef hem een kans. Heb hem live gezien in Brussel. Mijn pa wou hem zeker zien. En heeft hem min of meer besteld. Ik geef hem dus nog een kans. Wat aankleden alu voettredes, andere velg, zwart, enz…. . En een nichtkar, waar haal je dat vandaan.

Zelf heeft mijn pa nog een porsche 997 4S , en een Mercedes SL

ikzelf een heropgedane

golf 1 cabrio en een BMW E91 325 D SPORTPACK

dus niet echt nichtauto’s.

Weet niet waar jullie dat vandaan halen?

En een roze hemd? Jah, beetje kinds om dit nichterig te noemen.
Heb ik net deze aanval van BMW op mijn pupillen overleefd, is de volgende alweer in aantocht: proto X1

http://www.autobild.de/ir_img/45660683_55bbe4992a.jpg)

http://www.autobild.de/ir_img/45660685_c4c8541d38.jpg)

en dan nog een “oogverblindende” simulatie voor de X3….

http://www.autobild.de/ir_img/45660673_04ed005005.jpg)

Eigenlijk is het wel best zo. Weldaad schaadt…………….
Word zeker een hit, wacht maar een half jaartje zo leuk om dan deze reacties terug te lezen
ik vind hem leuk. en heb hem 100x liever dan een jappanner.
denk je dat het met bee em wee niet meer verder bergafwaarts kan vwb design, komen ze hier mee aankakken. denk dat unsere freunden uit bayern de rodius van de troon willen stoten als grootste gedrocht of vier wielen. http://www.ssangyong.nl/index.php?cat=69&showmodel=true

ik begrijp wel dat er druk wordt gebabbeld over die mevrouw in dat roze shirt want over deze kar valt niks te vertellen, behalve dan dat er niks over te vertellen valt.
Jezus wat een ongeloofelijk lelijk ding. In de prullenbak ermee
Ik vind hem opzich wel mooi alleen in een promotie filmpje zag ik dat de kont ver naar achter staat dit klopt niet met de aflopende lijn hoop niet dat dit in het productie model ook is
”bart vereycken schrijft,
16 January 2008 om 8:53

Heren autobloggers, en dan bedoel ik er velen :
1. de schrijffouten zijn ongelooflijk : doe hier iets aan!!!
2. op mekaar afgeven en kritiek geven uit frustraties lijkt nergens op!!!
3. ik vind (met enkel een d en geen dt of t) dat we toe de point moeten komen over design, vernieuwing, stijl en dergelijke”

@ bart vereycken: Bij punt 3 gaat het al mis zie ik ;)
Cruisen in de Provence klinkt echter heerlijk :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).