Cadillac CTS Coupe gaat in productie

Auteur: , 20 Reacties

Het zal voor velen niet echt als een verrassing komen, maar kort na de onthulling van een concept op de Detroit Motor Show heeft moederbedrijf GM besloten een productieversie van de Cadillac CTS Coupe te maken. Deze moet in 2009 op de markt komen.

Het uiteindelijke uiterlijk van de Coupe zal weinig afwijken van dat van de conceptversie, zeker als je in acht neemt dat het slechts anderhalf jaar duurt tot de eerste CTS coupe van de band rolt.

Het valt te verwachten dat de scherpe randjes van het concept worden afgeviijld, zo zal de in het midden geplaatste uitlaat het productiedstadium waarschijnlijk niet gaan halen en het front wat conservatiever worden gevormd. De hoekige achterkant zal voorzien worden van een beschaafde spoiler met geïntegreerd remlicht.

Vermoedelijk zal de jaarlijkse productie rond de 20.000 stuks liggen. Wat voor naam de coupe zal krijgen moet nog bekend worden gemaakt, maar CTC ligt voor de hand.20 reacties

Eindelijk iemand die het lef heeft om een concept dat er aardig geslaagd uitziet in productie gaat!
Ga zo door Cadillac;)
Dat was wel te verwachten na dat ze zo een prachtig consept hebben gemaakt
nu nog een CTS coupe V zeker ;)
Tjah, en die scherpe randjes die ze er nu terug zullen van af doen maken hem terug banaler. Lost in translation, hoe klein dan ook.
Dat kon je wel verwachten na zo’n super concept, zou hem wel willen hebben.
Ja, mooi bakkie. Hij oogt enkel wel wat kort door de korte kofferklep.. ochja ;)
Die scherpe randen moeten juist blijven, die maken hem mooi en gedurfd
Ik verwacht dat de voorkant flink wat wijzigingen ondergaat. Met name de lichten, en waarschijnlijk zal de vooruit wat groeien. Wat afdoet van de unieke vorm.
ik ben totaal geen GM man .. maar Cadillac brengt de laatste tijd toch wel hele leuke dingen op de markt .. stoer en goed bezig GM ..
Frasker (Maserati MC12)
Hij lijkt een beetje op de Opel Vectra vind ik.
@Frasker (Maserati MC12)

Nu je het zegt, het is tenslotte GM.
Superkoerier!
Iedereen kan ‘m wel mooi vinden, maar als niemand bereid is om je product te kopen dan heb je daar geen zak aan. Ik voorspel: geen succes.
camiel eurlings
@Koerier..

je hebt helemaal gelijk..
@Superkoerier!
Cadillac’s verkopen minder in europa dat is een feit maar in Amerika is er geen een Cadillac dat geen succes is. Een amerikaan zal veel liever deze CTS kopen dan een europeese coupe. deze auto word in de VS een M3 killer. de CTS zal wel goed verkopen is het niet in europa is het in de VS
laat ze die voorkant maar houden, de achterkant kan idd beter :) doe mij maar de gewone cts (V)
klopt hij lijkt op een opel vectra , die heeft ook zwarte ronde banden
super gaaf gewoonlijk weer uitbundiger en bruuter dan een jap of eurootje
Misschien d8en ze bij cadillac het volgende:
Mmmm… We hebben een slecht verkopende sedan, die er niet uitziet. Laten we er eens een nog lelijkere veel te opzichtige coupé van maken. Misschien wordt die wel gekocht door de sjonnies in deze samenleving.

Wat n opzichtig ding zeg. Buitngewoon lelijk. Ik hoop dat deze nog minder gaat verkopen dan zijn sedan broertje….
@Mr. Aston: Nee hoor, ze dachten:
Mmmm… We hebben een goed verkopende sedan die er steeds beter is gaan uitzien. Laten we er eens een coupé van maken, want als zelfs die lelijke en veel te opzichtige BMW’s al worden gekocht door de sjonnies in deze samenleving…

Dat je hem in Europa niet veel ziet wil niet zeggen dat hij slecht verkoopt.
ik weet niet of ik m mooi moet vinden
Het productie model ziet er bijna net zo uit als het Concept bv. uitlaat in het midden met bumper detail. Het geplande productie aantal is voor US begrippen laag.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).