Leuk voor de zomer: DBS Volante

Auteur: , 21 Reacties

De nieuwe eigenaren van Aston Martin weten goed hoe ze een succesvol model uit moeten melken. En dus komt er (als we de spyshots mogen geloven) een Volante versie van de geile DBS. Het grappige is wel dat deze ultieme zomerauto betrapt is in een zeer winterse omgevingen en daarom ook gedeeltelijk bedekt is onder een vers laagje sneeuw.

Meer foto’s van de 517 pk sterke cabrio kan je HIER en HIER bekijken.21 reacties

Stelletje uitmelkers daar bij ProDrive, Kom aub eens met iets nieuws.
en goed dat het eruit ziet! :o véél lekkerder dan de ‘ouwe mannen’-DB9 volante. Ik hoop dat deze ook minder comfortabel/lui rijdt… is er een lekkere hardcore cabrio voor als de M6 te gewoon is ;)
RijNouNsDoor!
Er moet nog een hoop sneeuw smelten wil ie daar wegkomen zonder winterbanden. Inderdaad voor de zomer ja…
hendrik wilkens
ja dat zou wel een vette bak worden, lekker door de tunnels heen jagen:P
Het zijn allemaal varianten op een bekend thema. Wanneer gaan ze ons nou eens lekker maken met een compleet nieuw model?
Dit is een van de weinige cabrio’s waarvan de lijn klopt super!
kom op! ik wacht op een soort nieuwe Vanquish. Dat is tenslotte de grondlegger van de huidige lijn en naar mijn mening nog steeds de fraaiste moderne Aston.
“Er moet nog een hoop sneeuw smelten wil ie daar wegkomen zonder winterbanden. Inderdaad voor de zomer ja…”

Deze auto is toch zo hot & geil dat dat geen probleem kan zijn? 8)
Ja, das ist ganz geil. Ich will weiterrrrrr:P
Tja ik heb niet veel probleem met het feit da ze allemaal ‘een beetje’ op elkaar lijken die Astons. Ik vind het nog steeds de mooiste lijnen die je in autoland vindt. Dit is een waardig alternatief voor de DB9 volante, terwijl de DBS dat niet is voor de DB9!
hummmm, kweet eigenlijk niet wt ik moet zeggen.. *sarcastisch*dit is zo orgineel.
Frasker (Maserati MC12)
Hier is hij van een andere hoek. geile bak trouwens!
http://images.leftlanenews.com/content/january2008/dbs-volante-5.jpg

ik zou hem wel willen hebben. Maar wat gebeurd er met de prijs?
Ik vind de DB9 een beetje teleurstellend (te soft), maar hiermee kunnen ze het weer allemaal goed maken :P
Hoe krijgen ze het toch voor elkaar om die spyshots te maken?
@ Poekie Lauda; Meestal is een cabrio nog softer dan de coupeversie, dus ik verwacht het niet. Of bedoelde je het niet zo?
kijk goed, is geen dbs maar een db9 volante van een of ander heeel triest figuur
@Citrofiel

Ik was vergeten Volante er bij te zetten :oops: De DB9 Volante vind ik te soft, wat ten koste gaat van de handeling, vergeleken met zijn coupe broer. Het gat is te groot tussen de DB9 coupe en de DB9 Volante. En ik hoop dat het niet het geval is bij de DBS en de DBS Volante.
@ Poekie Lauda; Mag ik ook even :oops: doen? Ik interpreteerde (las er overheen, hoewel het er niet staat) jouw antwoord als DBS. :? En dan… Nou ja, je snapt de fout die ik maakte, waarbij ik slechts per ongeluk een fout van jou onthulde… ;)
@ MRTN; Zou je even de verschillen willen opnoemen, als jij ze blijkbaar ziet? Ik zie ze niet…
@Citrofiel

:lol: zo helpen we elkaar met Autoblog foutloos te houden
@ Poekie Lauda; AB foutvrij? Dan mogen ze wel beginnen met de AB-crew op een spellings-/typcursus te zetten. :P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).