‘Pole Position: Remix’ voor op de iPod

Auteur: , 33 Reacties

En ik altijd maar denken dat de iPod een muziekspeler was. Anyway, spelletjes zijn er ook op te spelen en NAMCO, een spelletjesmaker, releast nu 'Pole Position: Remix'. Hell yeah! Het spelletje schijnt z'n eigen soundtrack te hebben, maar gelukkig kun je tijdens het virtueel gummen ook je eigen tunes beluisteren. Dit jaar bestaat het spelletje 25 jaar en ik vraag mij dan echt af wat ik de afgelopen 25 jaar gemist heb.

Omdat het spelletje echter 25 jaar bestaat, heeft de maker het spelletje geupdate met een nieuwe gameplay, 3D versies van de vier tracks en een ‘Misake Point Track’, een track alleen verkrijgbaar voor de iPod. Als je naar een nummer luistert uit de Pole Position playlist, dan verschijnt dat nummer ook op billboards langs de kant van de virtuele racebaan. Geweldig toch?

Het spelletje is voor $4.99 te koop op iTunes en is te draaien op vrijwel elke iPod.
Wie-o-wie heeft ‘em er al op gezet?

Ipod-racen33 reacties

jaa maar niet voor ipod touch :O dus geen Pole Position voor mij haha
k heb geen ipod :P
K heb een Ipod Classic 80 GB….ik kijk wel op limewire :P
ik heb een hekel aan Ipods en alles wat daar mee te maken heeft…:P
geef mij maar mijn PDA met 8GB SD kaartje… dat ziet er misschien wel niet zo cool uit maar heeft genoeg MB vrij en is veel en veel functioneler

ps. ik heb wel andere spelletjes op mijn PDA:P

LOL, sorry beetje zinlose reactie maar je moet toch wat he na 11 uur studeren:S
ik heb hem er op gezet! en het is verdomd balen dat spel! gelukkig was ie gratis ;)
iPod! iPod! iPod! Dat ding bestaat al sinds 2001 en nog steeds verkeerd schrijven. iPod!
RijNouNsDoor!
@ Jelle: gratis? Waar dan gratis?

(Jaaa, ik ben erg Nederlands nu…)
@ jelle
ja, antwoord please!! :D
@DafMaf;

LOL. Ik wist dat er iets ‘fouts’ aan was… Zou je trouwens verwachten dat ik een iPod heb?
grappig hoeveel er plots zijn die het wel willen, als het gratis is! :D
heb het betaald hoor! :D jammer genoeg ;P
the bugcollector
Ik heb nog een ouwe commodore 64!
Kun je ook ouwe meuk op spelen:) kostte toen al niks!
Als ik me niet vergis heb ik zelfs nog een floppy met het orginele pole-position.
Die kan bij deze naar de hoogste bieder:)

@Willem
groot gelijk!
Pole Position?!

Toch niet dat spelletje wat je vroeger op je Commodore 64 kon spelen?

Een computer die werkte op een cassettebandje…..

Ja jongens, pre-historie….
Ik wacht wel tot Pit Stop II uitkomt!
Valt hij ook te downloaden… je verwacht toch niet dat ik betaalt heb voor mijn ipod spellen…:P oplichterij, 4 euro per spel
@ the bugcollector

die hele ipod Ipod of iPod gedoe is echt bullshit. zeker als je ziet wat je er voor krijgt. die standaard nano is veel en veel te duur voor wat hij kan. die Touch is ontzettend on praktisch in dagelijks gebruik (heel erg gevoelig, aantoonbaar:P) alleen de grotere van 80 tot 160 GB zijn nog enig sinds uitzondering op de apple shit. bovendien is Itunes ook een ontzettend kut programma om mee te werken. zeker op 2 verschillende computers:S
en echt cool vindt ik het ook niet, als de hele wereld er een heeft

ik val teminste nog wel op in de bus met mijn PDA:P
luister gewoon mijn muziek op de media player en als ik iets rip van een cd of iets download synchroniseert hij dat ook direct goed… ideaal, alles in 1 bellen mailen agenda muziek en niet te vergeten SPELLETJES:-)
@ autoblog… misschien waard voor een collum: “de meerwaarde van een ipod in de auto”
Je kan hem gratis downloaden op http://www.maarssenh3.tk (firefox noodzakelijk voor de website) moet je wel een account aanmaken en vervolgens bij downloads kan je hem vinden!
Good luck
Ow kut ik check het nog ff en zie dat de webhost hem er al weer heeft afgegooid zal vanavond even vragen of die hem er weer op wil zetten weet niet wat de reden is bij mij werkt hij gewoon goed. Hou de site ff in de gaten
ow je moet via lulboek naar KLIK HIER en dan account aanmaken en dan staat het weer bij dope spots (werkt alleen als je cookies uitstaan) VAAAAAAG
En natuurlijk werkt ’t niet op een iPod touch…

@willem
Er is niks onpraktisch aan een iPod touch hoor, en hij kan waarschijnlijk zelfs hetzelfde als jouw PDA ;)
Ik weet niet wat voor pda je wil kopen voor 150 euro. ik heb namelijk de nieuwe nano 4gb waar dus ook video’s op kunnen…
ik heb het spelletje aangeschaft. Ik moet zeggen dat het er leuk uitziet maar dat het niveau vrij hoog is. De andere auto’s blokkeren vaak je weg en ik moet zeggen dat ik na een 20tal races nog steeds geen eerste ben geworden!
kan ook aan mij liggen natuurlijk.
the bugcollector
@rick (ms)DOS
Ja die is het!
Press play on tape enzo, alleen had de hardcore gamer van toen al wel de externe floppy drive.(10kg high-teck:)
Mijn iPod Shuffle heeft niet eens een beeldscherm haha
omg die kutsite van maarchen.tk of whatever… heb speciaal firefox geinstalleerd en als je op pole position klikt krijg je gewoon een nieuwe homepage…

wie wou die stomme site even promoten???
en waar is het spel echt te downloaden?
Top, ik heb geen Ipod maar Pit Stop ken ik nog wel van de C64. Leuk toch dat ze het nu opnieuw uitbrengen? Nu nog een Windows Mobile versie :)
Ha, de Commodore 64, geweldig ding was dat! Niet met die slome taperecorder, maar wel met die hypermoderne floppydrive natuurlijk. Ik vond Testdrive veel leuker dan Pole Position trouwens. Kon je met een levensechte Testarossa rijden!
@drazman

“De andere auto’s blokkeren vaak je weg en ik moet zeggen dat ik na een 20tal races nog steeds geen eerste ben geworden!”

Dat heb ik nou elke morgend op de baan ook!
Gekocht, en nee, ik heb er geen spijt van! De kwaliteit is goed, ik ben ruim tevreden. :-D Ik ga weer fijn door met pp-en!
Leuk om je af te reageren als je in de file staat.
@RA999, wat is er zo natuurlijk aan dat ’t niet werkt op een Touch? Dat is nou net wel de interessantste iPod. En de enige die ik heb.
@RobTWo
Het was ook sarcastisch bedoeld omdat ik er toen ook een had ;)
Maar inmiddels is dit spel ook in de AppStore verschenen en is ie dus ook geschikt voor de touch:
http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=290895945&mt=8
Alleen vind ik de prijs wel erg hoog voor wat je krijgt dus ik zou Asphalt 4: Elite Racing kopen, dat is echt een heel mooi spel als je je bedenkt dat de touch/iPhone nooit echt bedoelt was voor spellen…
http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=289651516&mt=8
Snelle reactie hè op zo’n oud topic :P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).