Jaloezie ten top: parkeerboete voor Britse Veyron

Auteur: , 283 Reacties

In Manchester heeft een menigte zeer enthousiast gereageerd op een Veyron die een boete kreeg. De vrouwelijke verkeersofficier legde onder luid gejuich een ticket van £60 onder de ruitenwisser van de Bugatti. In plaats van een beetje respect tegenover de supercar is hier overduidelijk sprake van pure jaloezie...

Ik dacht trouwens dat bij aanschaf van een Veyron alle boetes zijn afgekocht? Daarom is ie zo duur toch?

Anyway, de auto (kenteken “Bul 5”) is waarschijnlijk eigendom van Oliver Morley (broer van Nick Morley, bekend van dat laatste Gumball incidentje). Hieronder wat plaatjes van The Sun (via autoblog.com).

283 reacties

-edit: thanks, is gefixt-
In z’n achteruit, Planken maar. Dan vooruit en weg.
Dat schorem moet deaud. En die vrouw maar denken dat het een Renault is..
Moet toch niet gekker worden. Echter het zou nog gekker zijn als de eigenaar geen boete kreeg alleen omdat hij/zij toevallig een Veyron rijdt.
Als die veyron regels overtrad vind ik dat hij gewoon een boete moet krijgen. Hij staat toch niet boven de wet?
Wel echt een drama dat er zoveel mensen omheen stonden. Ik denk dat diep van binnen minstens 98% (afgezien van die milieu idioten :P) die boete met liefde had ontvangen als ze eigenaar waren van de Veyron.

Jaloezie ten top, het had zo in Nederland kunnen zijn wat dat betreft.
Zou schandaliger zijn als hij er geen krijgt en als ik er zou staan wel… met m’n Enzo.
tja .. da,s normaal als je verkeert geparkeerd staat .. ook al vind ik dat ambtenaren met de typhuspoten van een ruitenwisser moeten afblijven ..
@Ben

Goh, wat is je niveau hoog zeg.
Hij mag daar niet staan dus krijgt hij een boete….simpel
Logisch dat hij er ook een krijgt, maar dat het publiek juicht bij het beboeten van dit gedoe, is toch wat zielig… Als ik erbij zou staan, zou ik lachen (lees: De agent uitlachen, en met de eigenaar meelachen), maar juichen? Kom op…
Nieuwswaarde: 0,1
@citrofiel: idd, die eigenaar zal zich echt slecht voelen om die 60 pond. hij zou ermee moeten lachen, half manchester langs zijn auto. ik zou me alvast gevleid voelen.
Enkel idiote sukkels denken dat een dure auto boetevrij dient te zijn. Alle respect voor de agente om haar neutrale houding in deze zaak.

En de Bugatti eigenaar kan ten volle genieten van zijn misbaksel op wielen, hij heeft dat onding gekocht om op te vallen………….en dat deed hij.
Terecht… Als je rijk ben hoef je niet ineens geen boete te betalen…
Als je 1 miljoen eurie betaald voor een auto kan £60 er ook wel af, daar eet hij echt geen boterham minder door.
Alsof die boete een Veyron-eigenaar ook maar een drol interesseert. Beetje jammer, zo’n volksoploop, maar goed. Dan moet je ook geen Veyron parkeren op de openbare weg ;)
Alleen is de mens een arm zielig wezentje, maar in gezelschap is het opeens “Ooh wat kunnen we lachen met een ander”! Maar mensjes, die meneer met zijn Veyron veegt op de pot zijn achterste af aan 60£, en daarvoor kunnen zij meer dan een dag gaan werken, zouden ze dan niet beter met zichzelf beginnen lachen?
haha…die boete heeftie wel verdiend…..maar die ka uu tee agente weet niet dat de ruitenwisser die ze net aanraakte duurder is dan de auto waar zij in rijdt…..
@Jos: Amen! :lol:
Hé jochies: duur is niet gelijk aan waardevol !!!
@ Patrich; waar haal jij het lef vandaan om een veyron een misbaksel en een onding te noemen? nog een gevalletje van pure jalouzie kennelijk…
Tis inderdaad de Bugatti van Oliver Morley. de auto was ook in de garage tijdens de afgelopen Gumball
Jesper, jij zit duidelijk nog in de fase dat je spontane orgasmes krijgt bij het bekijken van zo’n onding, en zelfs daar ben ik niet jaloers op, het is zelfs een beetje zielig.
@Autoblogger- Wat een uitermate bizar verhaal heb je hier:
Jij geeft de indruk dat het hebben van een dergelijke auto je ook meteen het recht zou geven dingen te doen die domweg niet mogen…? Verkeerd geparkeerd blijft verkeerd geparkeerd lijkt mij. Als ik 60 Pond mag dokken als ik verkeerd sta met mijn ouwe Pandaatje of met mijn Defender, waarom deze Veyron dan gewoon ook niet? Welk recht heeft hij meer dan ik…?
Hij kan met zijn inkomsten die boete betalen zonder er 1 seconde over na te denken. Bovendien neemt hij ongeveer 2x zoveel plek in, dus waarom krijgt hij eigenlijk niet een 2x zo hoge boete als ik met mijn kleine wagentje?
De hoon die hem ten deel valt en het applaus dat de parkeerwachter voor haar aktie krijgt, zijn dan misschien een beetje compensatie daarvoor?

Uit de reaktie van het publiek en trouwens ook die van de parkeerwachter mag je blijkbaar concluderen dat bijna iedereen had verwacht dat er wel sprake zou zijn van klassejustitie. Blijkbaar had niemand incluis jij daar serieus verwacht dat deze parkeerwachter zo dapper zou zijn om het klasseverschil en de status van die auto te trotseren en domweg die boete onder de vreselijk dure ruitewisser te durven stoppen. De angst de je iets per ongeluk zou vernielen alleen al…!

Jaloezie…? Tja, wie weet.
Ik denk dat er ook wel iets in zal zitten van dat mensen het geweldig vinden dat je blijkbaar niet altijd weg komt met je kapsones. Fijn dat jij zo’n kapitale wagen hebt- Pronk er mee zoveel je wilt. Maar dat ontheft je niet van gewoon je plek weten in het verkeer en op straat en de zelfde regels volgen als de hele rest.

Hier bij mij in de wijk is ook zo’n gozer met een dure Porsche die ik om de haverklap dingen zie doen die domweg niet mogen en die door alle anderen niet worden gedaan. Tegen het verkeer in rijden, richtingaanwijzers niet gebruiken, keren waar het niet mag omdat het verkeer daarvoor te gevaarlijk is, te hard rijden, door het rood knallen… Wat maakt het dat als je een dure auto hebt, je ook prompt gaat denken dat jij wel allemaal dingen mag gaan doen die normale stervelingen niet mogen?

Leg ons -goed, mij want ik snap het niet maar ik denk dat ik niet de enige ben- dat dan ook maar eens uit, Autoblogger.
Daar ben ik dus echt nieuwsgierig naar. Vertel eens…?
dit is ook de Bugatti Veyron die aan gumball 2007 mee deed. bekijk het filmpje op youtube. http://www.youtube.com/watch?v=dqZE7POkJ8g
Ik denk niet dat de menigte jaloers was op de verkeersboete, autoblogger… Ik zou het tenminste niet zijn.
tuurlijk moet hij dokken,
maar ik ben persoonlijk voorstander van boetes lineair te maken met het kapitaal.

want deze kerel zal zijn auto daar nog 100 keer zetten en die 60 pond inderdaad gewoon betalen..
maar ik zeg nu maar iets maakt van die boete 1000 pond of meer of wat dan ook en hij doet het niet meer..

reacties komop :d

grtn
wel een enorm dikke kleurencombo!!!

wat boeit die boete op zon auto; LOL
@ Jandepandaman
“Wat maakt het dat als je een dure auto hebt, je ook prompt gaat denken dat jij wel allemaal dingen mag gaan doen die normale stervelingen niet mogen?”

Het is niet de auto, het is de mentaliteit. Om rijkdom te vergaren moet je natuurlijk meer risico’s nemen en de dingen anders aanpakken dan de gemiddelde mens. Dat heeft ook wel eens het bij-effect dat zich ook niet zo houden aan alle bestaande gewoontes. En daar vallen verkeersregels ook onder.
Ik zeg wel uitdrukkelijk niet dat iedereen die rijk is zich ook zo gedraagt. Maar sommige wel dus.
@:Janpandaman: “…bijna iedereen had verwacht dat er wel sprake zou zijn van klassejustitie…
Dat is de strekking van mijn verhaal, niet alles zo letterlijk nemen.
“Psst, even meerijden dame euh, mevrouw de agent? ;) ”

En daar gaat je boete :lol:
@ autoblogger: de titel van het topic liegt er nochtans niet om. Alsof je iemand met een Bugatding een boete geeft omwille van het merkplaatje.

Niet iedereen geilt zo op naamplaatjes als de gemiddelde blogger hier.
eerst vol in z’n achteruit en dan VOLGAS!!! Dat zal ze leren :twisted: :twisted:
De afwijkende manier van verslaglegging van dergelijke artikelen is de enige reden dat ik Autoblog dagelijks bekijk. Voor het reguliere gezeur kijk ik wil op autotrader. Janpandaman: maak jezelf niet zo druk en neem even een ritalinnetje.
kijk als je dan echt geld heb gooi je gewoon 100.000 pond op straat en steek je het gewoon in de fik kijken of er dan nog geklapt word :)
niks mis mee als die kerel fout geparkeerd staat moet ie gewoon dokken dat moet iedereen of ie nou een panda of een Veyron rijd ;)
ookal kost die auto wat meer dan de gemiddelde auto, dat betekent niet dat zei geen boetes horen te krijgen. och; die 60pond is niks voor hem
En nu maar hopen dat ze Bugatti verkeerd heeft geschreven ;)
G*d wat een chavs zeg. Sommige (dus, niet iedereen met een mooie kar) mensen denken dat ze alles kunnen flikken omdat ze zich een exclusieve kar kunnen permitteren. Jammer, dat past niet bij zo’n speciale auto. Van mij had Beppie de Veyron aan de wielklem mogen leggen. Daar heb je die chavs veel meer mee dan die paar ponden.
humor Ik dacht trouwens dat bij aanschaf van een Veyron alle boetes zijn afgekocht? Daarom is ie zo duur toch?

zelden zo gelachen op autoblog!!!! maarja je moet je eigelijk (helaas) wel aan de verkeersregels houden en perse in duitsland op zijn ”staart” duwen
In feite hadden ze het ding gewoon op een trailer weg moeten brengen naar een afgesloten politieopslag… dan had de man een boel gezeik gehad om z’n auto terug te krijgen en zou het misschien nog wel wat geholpen hebben…. om 60 pond kan die gast alleen maar lachen… dus zinloos. Die parkeert de volgende keer zijn patserbak dus net zo lomp en voelt zich nog steeds verheven boven de rest van de mensen…. inhoudsloze narcisten met teveel geld, meer geld dan fatsoen in ieder geval.
Maar normaal zeker dat ie een boete krijgt. Al had ze wel wat zwaarder mogen zijn.
Sjeeesus! Hebben die mensen verder niks te doen in hun leven??
We zouden beter anti-jaloeziewetten hebben ipv antidiscriminatiewetten…
@Summer Sky
Jawel, tv kijken.
@Jandepandaman

Kerel wind je niet zo op man… Dit is gewoon een grappig verhaal, zelfs de parkeerwacht kan er met haar 7 chocoladetandjes om lachen…

En: Wat maakt het dat als je een dure auto hebt, je ook prompt gaat denken dat jij wel allemaal dingen mag gaan doen die normale stervelingen niet mogen?

Wat heeft dat er mee te maken???? Ik zie duizenden civic’s (met een totale waarde van 1 bugatti) hetzelfde doen…
toen de bugatti veyron van harry van de moesdijk voor het dorint hotel in eindhoven stond had ie ook n parkeerboete.
Vreemde wereld waarin we leven, jaloezie op een Bugatding zou uit den boze zijn, maar neerkijken op eigenaars van een Civic is dan weer cool. Wat een bende sukkels hier.
@ Jandepandaman

Klassejustitie? Je bedoelt dat de agente haar buurman , kennis, vriend geen boete geeft en een “vreemdeling” wel? Dat is klassejustitie in Nederland althans.
is id. een veyron die mee deed aan gumball

http://www.youtube.com/watch?v=dqZE7POkJ8g

en parkeerd hem stom toevallig voor de techart van de fatale crash, zie einde van het filmpje
@ Pattrick

Ik kijk niet neer op Civc eigenaren wat ik alleen probeer te zeggen is dat het geen reet uitmaakt wat voor een auto je rijdt als je een boete krijgt.
Als het een Panda was of een Civic die een boete zou krijgen hadden we met z’n allen die parkeerwacht zitten afzeiken…
Zo’n menigte… Eén van de redenen om geen Veyron te kopen.
omg Patrick stop met wenen… ga in een hoekje huilen, maar laat ons nu gewoon genieten van dit artikel zonder jouw niveauloze commentaar.


Natuurlijk moet die bugattiowner een boete krijgen… maar het is natuurlijk weer typisch dat die politieagente/staatswerkster er genot van heeft om weer 60 pond van de burger te nemen/stelen.
En waarom zou die kerel het niet erg vinden om een boete van 60pond/90€ te krijgen? 60 pond blijft 60pond, miljonair of niet..
ErikF: Waarom wordt er dan geen topic geopend over een Panda die een boete krijgt, liefst met dezelfde titel?

Jaloezie ten top: parkeerboete voor Britse Panda
Mercedes, ik zal zelf wel uitmaken wat ik moet doen, daar heb jij geen reet bij in te brengen.
# Patrick schrijft,
28 January 2008 om 21:33

ErikF: Waarom wordt er dan geen topic geopend over een Panda die een boete krijgt, liefst met dezelfde titel?

Jaloezie ten top: parkeerboete voor Britse Panda

Omdat het niemand iets kan schelen dat een Panda een boete krijgt… wie raakt er nu impressed van een Panda? Dus ook die comment slaat op niks.
@Pattrick:
Omdat er dan niet zoveel mensen bij blijven kijken. Dit omdat een panda geen auto is van 1,8 miljoen en dus niet (op die manier) bijzonder is.
Mercedes, bij jou slaat die comment op niks, omdat je niet het verstand hebt om tussen de regels te kunnen lezen.
IDD. Normaal hoor je alleen reacties van: “Kl*******en van de parkeerwacht dit, Hu***rs zus, schandalig dat, matenn****rs zo”, maar als iemand met een bovengemidddeld dure auto een boete krijgt is het ineens terecht, en bij een modale auto is het een manier van geld uit de zak van de hardwerkende automobilist te kloppen? Nee, nee, nee!
Boetes zijn voor iedereen terecht, en OOK altijd een manier om automobilisten geld uit de zak te kloppen. Beide redeneringen gaan voor iedereen op!
@Patrick

Aangezien jij helemaal gefrusteerd raakt door een artikel op één of andere autosite..denk ik dat jij eerder niet genoeg verstand hebt.

Nu reageer ik niet meer op je “comments”..

[email protected]
Goed zo Mercedes, je hebt de boodschap begrepen, het komt misschien nog goed met jou.
@ patrick

als je dan toch niet geilt op naamplaatjes kun je tog wel normaal bugatti zeggen ofniet? kijk dat je geen smaak hebt is een ander verhaal ;)
@DAT, erg mooi verhaal hoor daar niet van. Maar weet jij zeker dat deze man zelf al zijn geld heeft verdient, en dat hij niet toevallig rijk geboren is?
OK. Als je dus eerst op je gemak alle reacties gaat lezen, en dan zonder ‘F5’ je eigen reactie post, zitten er ineens allemaal andere mensen tussen. Mijn vorige berichtje was dus een reactie op die van Philip…..
Dat “de menigte staat te juichen” maak ik uit de foto’s niet op. Ik denk dat de menigte op de Veyron af kwam, boete of niet. Zou ik ook doen; ik vind het niet zo zeer een mooie als wel een indrukwekkende auto. En ik kan me voorstellen dat de parkeerwachtster er bij lacht; het is immers niet elke dag dat je aan zo’n bijzondere auto een bon ‘mag’ uitdelen.

Als je een Veyron kan betalen kan je waarschijnlijk die 60 pond ook nog wel ergens vandaan halen. Wat dat betreft zou ’t inderdaad rechtvaardiger zijn om de hoogte van de boete af te laten hangen van de hoogte van het inkomen, zoals gebeurt in Finland of één van de Scandinavische landen.

>rant%lt;
Wat DAT schrijft is natuurlijk totale onzin; ik citeer: “…het is de mentaliteit. Om rijkdom te vergaren moet je natuurlijk meer risico’s nemen en de dingen anders aanpakken dan de gemiddelde mens. Dat heeft ook wel eens het bij-effect dat zich ook niet zo houden aan alle bestaande gewoontes. En daar vallen verkeersregels ook onder…”
Weet je wat? Ik ga rijkdom vergaren door risico’s te nemen, de dingen anders aan te pakken en me niet aan alle bestaande gewoontes te houden. Ik ga me namelijk niet aan de gewoonte houden dat je bij de bank alleen op vertoon van je bankpas geld meekrijgt; ik wil op vertoon van een pistool geld meekrijgen. Wat een nonsens! Omdat iemand veel geld heeft is hij of zij volgens jou automatisch succesvol en onconventioneel en hoeft zich dan dus niet aan alle regels te houden? Dat is sociaal darwinisme waar de honden geen brood van lusten. Jij stond zeker ook te juichen toen Paris Hilton de bak uit mocht omdat ze bang was in het donker?
>/rant%lt;
Crap, daar moest “<rant>” en “</rant>” staan. Denk het er maar bij.
Die eigenaar zit daar echt niet mee hoor, 60 euries.
David, indien je het gemist zou hebben, in de UK heeft men geen Euro.
Was dat nu echt een comment waard?
Volgens mij is voor een Veyron rijder £60 gewoon een goede prijs om geen kostbare tijd te verdoen met zoiets stompzinnigs als het zoeken van een parkeerplaats.
@ de mensen die menen dat boetes naar gelang het inkomen moeten:

Ga’s deaud. Dat is echt de meest grote onzin. Je word hier in Nederland al genoeg gepakt als je 52(!)% aan de staat afdraagt om het vervolgens in allemaal mislukte integratieprojecten en beerputten van Antillen te pompen. En breder asfalt zien we er niet voor terug. Tevens worden deze mensen ook al gepakt met slurptax, accijns op benzine etc etc etc… Er is wat mij betreft een grens en die is nu bereikt/overschreden. Maarja, het zou wel perfect in de visie van de Nederlandse overheid passen om hoger-opgeleiden het land uit te jagen…
eigenlijk is het een best dom wijf, hoe ze kijkt, maar dat is andere zaak.

Niks bijzonders, de wagen staat fout geparkeerd en moet dus een bon krijgen, veyron of niet, ze doet niks verkeerd, alleen die smile van haar is een beetje dom.

@Ben

wow, jouw niveau is hoog.. iemand moet dood, omdat ze een bon uitdeelt?? get a life man!
@Thomaz

kap eens met dat -EAU-, zo vreselijk irritant hè, alleen op d*mpert is het leuk
met zo’n crowd om je kar wil je toch helemaal geen veyron meer! lekker onopvallend in je bmw naar de supermarkt lijkt me dan veel handiger. je bent in elk geval eerder thuis.
als de bestuurder van de Veyron 20.000 pond een maandje in deposito geeft dan is de rente al meer dan deze boete…… oftewel het zal hem absoluut helemaal aan z’n r**t roesten denk ik.
wat zal die eigenaar vanbinnen een lol gehad hebben! práchtig xD
-edit: zullen we nu even stoppen heren?-
De menigte is idd jaloers op de eigenaars ja! Ik zeg niet dat ze de boete niet moeten krijgen: iedereen gelijk voor de wet!
Dus die bullsh*t van boetes naargelang je inkomen, dat is belachelijk, want het schendt immers ook de regel van: ‘iedereen gelijk voor de wet’. Eerst liggen jullie te zeiken van: Nederland is te duur, in Nederland zie je sowieso al niet zo veel moois rondrijden, Nederland met die achterlijke belastinkjes…en dan wilt men boetes naargelang je inkomen. Denk na, afgunstige jaloerse hippies!
@NuttelozeBPM .. ja ja .. jij bent dan zeker ook tegen BPM ..
@lincoln

Wie niet?:d

Ik woon niet in Nederland en toch ben ik er tegen!
Zeg- Is het misschien niet één “grote” publiciteitsstunt van de Lokake Parkeerconstabularij waar niks echts aan is?
Straks blijkt dat de mevrouw de parkeerwachter een ingehuurde actrice is die met gevarentoelage dit huzarenstukje heeft mogen uitvoeren- Zie ook die ingevoegde foto van haar zoals zij grijnst met men tussen de tanden. Zij heeft mogelijk eerst 15 oefensessies gehad op goedkope auto’s en op een Veyron-Dummy van bordkarton om ie bon goed te kunnen plaatsen plus een generale repetitie in een lege loods. En de Veyronrijder heeft zich daar minzaam even voor laten strikken, is braaf nét even lang genoeg buiten beeld blijven stan voor dramatisch effekt en is toen door de regisseur op het juiste moment naar voren geschoven om semi-beschaamd in te stappen en weg te rijden- All expences paid.

Resultaat:
De lokale parkeerdienst heeft nu eens eindelijk soort van applaus gekregen in plaats van boe-geroep.
Correctie: Men tussen de tanden moet PPPPen tussen de tanden zijn…
Men gaat er hier meteen van uit de de eigenaar fout parkeert omdat hij een rijke patser is. Hebben jullie wel eens aan de volgende mogelijkheden gedacht:

-Hij kan de auto niet in een parkeervak zetten omdat hij er niet in past.
-Hij zet zijn auto even op de stoep omdat hij er maar kort hoeft te staan, net zoals mensen in Panda’tjes dat doen. Alleen worden die niet meteen voor patser uit gemaakt.
-Hij moet de auto in het zicht parkeren omdat afgunstige losers de auto anders bekrassen.
@classic red: ik roep heel autoblog op voor een rondje medelijden met de arme veyron-rijder! Wat een lijdensweg is het hebben van zo’n auto ook, zeg… dat is nou het soort leed dat te weinig aandacht krijgt! Schande, eigenlijk zouden we de man een invalidenkaart moeten geven zodat hij ten minste normaal even zijn bolide fout kan parkeren om rustig naar de buurtsuper te gaan.
Juist! Het is echt niet zo eenvoudig om welvarend te zijn!

http://welvaartsjongeren.hyves.nl voor wat impressies van deze problematiek.
En stond de menigte er al of schrijft de mevrouw gewoon langzaam?
De boete is waarschijnlijk gewoon terecht.
Maar dat er een menigte omheen staat die het bekeuren van dit voertuig (dit doen ze niet bij een panda of bij een golfje) toejuicht kan ik echt niet begrijpen. Ik zou eerder in staat zijn de eigenaar te zoeken en hem de auto snel te laten verzetten. (als ik zou weten van wie een betreffende golf zou zijn zou ik dat ook doen)
Ik vind het een vrij kansloze actie van deze personen. Slaat toch nergens op, wie dat er een parkeerboete krijgt doet er niet toe of ie een Veyron of een golf rijdt, vanuit mijn gezichtspunt is dit ook pure jaloezie. O hij heeft wel geld dus hij zal wel denken dat hij zijn auto overal mag neerzetten, slaat natuurlijk nergens op, waarschijnlijk betaald hij net zo vaak zijn parkeer ticket als een “normaal” persoon
@Thomaz, zodra je heel de kosten die jou opleiding heeft gekost hebt terug betaald mag je zeiken zoals je nu doet. Je denk namelijk toch niet dat dat kleine beetje collegegeld de lading dekt ofwel?
Jezus christus zeg moet je al die plebs zou toch eens zien geilen op een wagen van een miljoen. Leuk ding hoor, maar als ik m zou zien staan zou ik er nog eens naar omkijken, nog een keer omkijken en daarna weer verder lopen.
Het onderwerp heeft zijn doel in ieder geval niet gemist: discussie uitlokken :)
@ joep:

Terugbetalen?
zie die man raar kijken die instapt die denkt ook k-l-o-o-t-e net al me geld uitgegeven aan deze auto mag ik hem weer gaan verkopen :P
@ classic red- Nee Pandarijders worden niet uitgemaakt voor patsers maar krijgen zonder pardon wel die prent. Daarvan wordt domweg gevonden dat ze alle andere grotere auto’s voorrang zouden moeten geven tot het punt van “Panda’s…? Dat zijn geen auto’s meer”. Waar ik ze dan trouwens nog niet eens echt ongelijk in kan geven ook. Hoewel…
Dat je auto niet in een parkeervak past is bij dat type auto niet echt een argument- Als je een Veyron aanschaft met het idee om gezellig in hartje Delft te gaan parkeren voor een pak koffie of zo, dan moest je misschien toch nog eens bedenken waar je een Veyron voor aanschaft. Als je een Veyron kunt aanschaffen heb je zondermeer nog zakgeld voor een stadsauto die wel in een parkeervak past. Euhhhhh je zou een paar Panda’s kunnen kopen of zo….?
Als je het geld hebt voor zo’n auto heb je ook geld om het voertuig op een parkeerplaas met bewaking te plaatsen. Zet je het ding dus zo fout neer, dan brul je dus op de toppen van je bezit om aandacht en dan wil je dus die schare mensen om je heen. Je gaat niet in een Veyron rijden om anoniem te blijven. En als je dat ding daar dan zet, dan tover je wat flappen uit je zak en vraagt aan de eerste de beste wat sterker uitziende tiener of die even op jouw bezit wil passen zodat niemand hem bekrassen zal.

Tja… Het leven van een Veyronbezitter is zwaar….
En wij die er omheen staan hebben het er blijkbaar maar moeilijk mee… Goed- ik beken dan maar: IK WIL OOK EEN VEYRON!!! :-D
Misschien een hulpgroep oprichten voor bezitters van Veyron:
Veyron-anonymous.

Sessie 1: Hoe rijden met dit prachtjuweel en terzelfdertijd de afgunst van de wereld dragen.
Lekker boeiend mensen, wat intereseert jullie het nou? als mensen jaloers willen zijn, laat ze dan lekker hun lolletje hebben, of hebben ze jullie ook persoonlijk in de ballen getrapt?
Hahaha… die eigenaar merkt niet eens dat ‘ie 60 pond lichter is.
Als het mijn Veyron was zou ik ‘m de rest van de week daar ook parkeren gewoon om de parkeerwachter te jennen :)
Ik zou ook graag 60 pond lichter zijn.
trainingspakjes? bah!
Ordinair publiciteitstunt van vag.
Edit: de moeite niet waard!

Autoblog=roddel(blad)blog!?
Een Bugatti parkeer je enkel perfect. Eigenlijk vermijd je de Bugatti te parkeren waar andere mensen ‘m zo maar kunnen zien.
@SQB
Een bank overvallen met een pistool? Dat durf je toch niet.

Maar in wezen geef je een goed voorbeeld. Door de regels te overtreden is het makkelijker om aan geld te komen.

Serieus, ik verklaarde alleen waarom dit soort dingen gebeuren waarover Jandepandaman zich over verbaaste. Ik praatte het niet goed.
@Patrick
Hahahaha. Niet gaan dieeten, maar gewoon minder eten.
Zou ze eigenlijk wel het type van de auto weten als ze geen kenner is? Of zou ze het hebben gevraagd aan een van de omstaanders? :P

Wel leuke kleuren zo. Ik zou enkel ook voor een zwart interieur hebben geopteerd ipv het lelijke beige. En die 60£.. boeien.
Lelijke gril, of te groot of te klein.
Lijkt wel een kattebak/ vogelkooi, zonde!
Mocht zeker niet mooier zijn dan die audi en ook die is zonde.
Dat de Veyron ook wordt beboet lijkt me simpel.
Maar het soort volk dat z’n tijd verdoet om te staan juichen van plezier, dát is pas simpel.

Beseffen ze dan niet hoeveel belasting erop wordt betaald?
Prachtig dit. Over het aller simpelste gewoon leukste nieuws kunnen jullie ruzie krijgen. Hoe is het verdeurie toch mogelijk. Ga een stukkie rijden ofzo.
Hey, deze heb ik al eens ontmoet nabij Manchester, op de M6 autostrade. Een drietal seconden later volgde een SLR. Ik werd even stil.
CooperS-lightningblue
Jeminee wat een volk staat daar omheen zeg! Leuk man een Veyron in zo’n stad…
Het is en blijft gewoon een auto waar je eigenlijk niks aan hebt … en het feit dat ie gewoon zwaar vervuilend is kun je niet ontkennen.
Wat een ophef, typisch Nederlandsch gelul. Patrick. Met name jij moet je frustratie ergens gaan botvieren.
ff over die ruitenwissers he…. die dingen zitten ook op de meest goedkoopste lupo of fox…. konden ze niet iets echt duurders ervan maken?^^ dan is het onderhoud enzo weer duurder… ja ik weet maar bij een exclusieve auto horen geen goedkope bijna gratis ruitenwissertjes.
Jaloezie? Wat valt me dat tegen van autoblogger. Die auto mag daar niet staan punt, of het nu een Bugatti is of een Opel Corsa 1.2 Club met roest op de spatborden.
Auto staat fout geparkeerd, dus krijgt een bekeuring… niets vreemd aan. Is het een gegeven dat dure auto’s parkeerbekeuringen ontlopen? Mij nog nooit opgevallen… lees in het artikel ook niet die suggestie… (en, puur een vermoeden, ik denk dat juist schattige kleine autootjes of mooie klassiekers eerder kans hebben de boete te ontlopen. En mooie dames, als de agent in kwestie daar gevoelig voor is ;))

Wat ik ronduit belachelijk vind is die zooi paupers die eromheen gaat staan juichen… moet je ze eens horen als ze zelf een bekeuring krijgen. Komt inderdaad voort uit pure afgunst, en men laat zich daarmee erg kennen. Zielig, geen ander woord voor.
Misschien had de eigenaar wel een hele scene gemaakt om zich er van tussen te lullen en is dat de échte reden waarom er zoveel volk staat.

Maar over dat Bugatding en zijn eigenaar mag er niets slechts gezegd worden hier, het overgrote deel van de aanwezige bloggers zijn al even erg dan Moslimfundamentalisten.
@ brabus lover- Is dat echt waar??? Zijn die ruitewissers op de Veyron echt zo goedkoop??? Dat meen je niet!!! Wat een giller!!!

@ ELB – Kan je nagaan hoe goed wij vinden dat het gaat in onze landjes- Wij hebben alle tijd en energie om ons een stevig potje over de rooie op te winden over dit soort futiliteiten in plaats van dat we die energie aan werkelijk belangrijke dingen besteden. In plaats van dat we hier met ons allen eens stevig gaan bakkelijen over milieu, oplossingen voor wereldvraagstukken zoals CO2, massa-uitstervingen, dreigend olietekort en foute oorlogen, zijn wij hier bij Autoblog lekker onze tijd aan het verknoten met opwinden over wel of geen jalousie op een Veyronbezitter… ;-) Inderdaad- waar hébben we het over… Kom, ik neem nog maar eens een kalmeringspilletje… :-D
Jandepandaman, het dreigend olietekort is eerder te wijten aan de Bugatding rijder dan aan de Cuore rijder.

De CO2 uitstoot is eerder te wijten aan de Bugatding rijder dan aan de Cuore rijder.
Ja….?
En dus…..? Wat? Hoe?
“Misschien had de eigenaar wel een hele scene gemaakt om zich er van tussen te lullen en is dat de échte reden waarom er zoveel volk staat. ”

Ja… en misschien vloog er net een roze olifant langs… >.
Dat er maar niks aan die ruitenwisser is. Ze zou haar maand wedde kunnen afstaan om een nieuwe te betalen.

Wat kan hem nu die boete van 60pond schelen. Ik zou me ook fout parkeren met dat geld. En ik zou ook te snel rijden. Wat is nu 50 of 100€ meer of minder als je € miljardair bent.
joost werkhoven
als hij die auto kan betalen is die boete voor hem een kleine moeite denk ik :)

jaloezie vind ik trouwens een groot woord, noem dit arrogantie.
lol @baztrd

wat een zever allemaal, is gewoon een leuk incident en fijn artikel om te lezen. meer niet
@patrick: haha je hebt je hersenen precies ook in je kont steken
als je had opgelet op school en had leren rekenen zou je onmiddellijk in zien dat die 6 veyrons die er in holland “rijden” (lees: 350 dagen per jaar in de garage staan) absoluut niet opkunnen met hun CO2 uitstoot tege de gigantische hoop van die milieuvriendelijke dingen

trouwens als we dan toch over arm en rijk beginnen: waarom moeten sommige mensen een miljoen belastingen betalen en sommige een paar duizend zonder dat ze er iets meer voor krijgen?
bende hypocrieten hier
als je goed kijkt zie je dat die gozer dezelfde trui aanheeft als op het moment dat hij de boete krijgt, meer kleren kan hij kennelijk niet betalen :)
http://www.youtube.com/watch?v=dqZE7POkJ
(hee… halve reactie weg, waarschijnlijk door onhandige smiley :P, hier de rest dan)

Ja… en misschien vloog er net een roze olifant langs… sterk argument. Waarom windt dit jou zo op trouwens… waar komt al die frustratie vandaan? En waarom type je liever “bugatding” (ik neem even aan dat dat grappig bedoeld is, hoewel de grap mij ontgaat) dan bugatti?

Oh en dan nog iets: “het overgrote deel van de aanwezige bloggers zijn al even erg dan Moslimfundamentalisten.”

“Als” gebruiken terwijl het “dan” moet zijn is dom, maar goed, veel mensen weten niet beter, of het interesseert ze niet, dus ach, is zo erg niet…

“Dan” gebruiken waar het “als” moet zijn… dat getuigd van een poging tot het goed doen (m.a.w. er is over nagedacht), maar daarin jammerlijk falen.
het is dan misschien wel stijlloos, de kleur vind ik wel mooi zo!!
Patrick, je bent echt één van de meest nare bezoekers. Ik hoop dat dit ook eenmalig een eenmalig bezoek is. Veel plezier op het Panda forum.
Die glimlach van die agente zegt alles!

Mooi foto!! Die heeft de komende 1235781659081234 verjaardagen het beste verhaal…

LOL
alsof die veyron bestuurder wakker ligt van die paar tientjes, stel bekrompen armoedzaaiers
Prima die bekeuring, prima dat men juicht. Zijn (en dit is geen vooroordeel) toch vaak de wat meer welgestelden op deze aardbol die vaak denken dat ze god zijn. Dit is echt geen jalouzie. Ga maar voor de grap eens er een week lang op letten. Zal je opvallen dat ik gelijk heb.
de parkeer w8ers lopen in eens met erg veel zelfvertrouwen in rotterdam !!!
hebben e dit ook gelezen of mee gekregen met de werk bespreking
Incognito, om jou persoonlijk te plezieren zal ik hier nog lang blijven, desnoods incognito.
Mijn aandacht werd getrokken door de foto. Toen ik uit nieuwsgierigheid verder ging kijken, viel mij op dat het hele bericht eigenlijk nergens over gaat…….Weer een paar kostbare minuten verloren……..

By the way, wat een niveau trouwens op deze site…….is het Nederlands al afgeschaft?
Nou nou zeg wat een gezeik , Autoblogger lokt toch gewoon wat reacties uit met zijn schrijfstijl? :-)

Anyway, ja die menigte zal er wel eerder voor het overhypte salon staan dan voor de parkeerboete, Morley veegt idd zen achterkant af met boetes als dat en waarom in godsnaam zouden boetes gelijkgesteld moeten worden met het inkomen?
Omdat jullie wel snel willen rijden en fout parkeren maar te lam zijn om er ook hard voor te werken?
@ Patrick

Lijkt me zo onverstandig. Aangezien dit een platform is waar technische hoogstandjes als een Bugatti Veyron wel gewaardeerd worden. Een platform waar gelachen wordt om een topic als deze en niet op kinderachtig slechte wijze met afgunst over de eigenaar geraaskalt wordt. Daar hoor jij niet thuis, Mr. Klaagcultuur.
Ik heb nergens beweerd dat een Veyron rijder zielig is, medeleven behoeft of boven de wet staat. Ik zeg slechts dat een bezitter van een dure auto, wanneer hij hetzelfde doet als de eigenaar van een goedkope auto, meteen een ander stempel krijgt opgedrukt. Terwijl zijn beweegredenen wellicht dezelfde zijn.

Een autojournalist schreef ooit in een column dat hij bij de plaatselijke videotheek zijn auto vaak op de stoep parkeerde vanwege een gebrek aan parkeerruimte. Net zoals het gros van de klanten. Nooit kreeg hij daar commentaar op. Totdat hij een keer een sportwagen te leen had. Nog voordat hij uitgestapt was, kreeg hij allerlei verwensingen naar zijn hoofd geslingerd. Wie hij wel niet dacht dat hij was.

Jaloezie is een erg sterke emotie. En toegeven dat je jaloers bent op de weelde van een ander is al helemaal uit den boze. Door hun reaktie vallen de afgunstigen echter keer op keer door de mand. Waardoor het meteen voor een ieder duidelijk is dat hun leven niet helemaal is geworden wat ze zich ervan hadden voorgesteld.
hahahaha, die vrouw thuis vertellen

‘ik weet niet waarom die mensen allemaal klapte, zo bijzonder is een fiat punto toch niet?’
@ classic red

Mooi verwoord :)
Over inkomensafhankelijkheid van boetes.

Het is — naast het spekken van de staatskas — de bedoeling van boetes om ongewenst gedrag te corrigeren. Over de redelijkheid van specifieke gevallen valt natuurlijk te discussiëren, maar we hebben nou eenmaal met z’n allen afgesproken bepaalde dingen niet te doen. Niet door rood rijden, niet parkeren waar je in de weg staat en dat soort dingen.
Waarom zou dan een eenvoudige glazenwasser — die ook wel wist dat hij daar niet mocht staan maar toch echt even z’n ladders moest uitladen en toen net iets te lang bleef hangen bij dat kopje koffie — harder gestraft moeten worden dan een succesvolle zakenman in zijn dure bolide — die ook wel wist dat hij daar niet mocht staan maar toch echt even dat contract moest afgeven en toen net iets te lang bleef hangen bij dat kopje koffie? Harder? Ja, harder. Voor die glazenwasser is 50,- (volgens boetebase) een veel groter deel van zijn inkomen dan voor die zakenman. Voor hem is dat misschien 1/40e deel van zijn maandsalaris, voor die zakenman misschien maar 1/400e of minder. Dat betekent dus dat de glazenwasser 10x zo hard wordt getroffen dan onze zakenman.
“Dit geldt toch voor alles in het leven”, zul je misschien zeggen, “voor de glazenwasser is een fles champagne nou eenmaal lastiger te veroorloven dan voor de zakenman. Wat wil je nou eigenlijk? Vuile communist!”, maar denk nog even mee. Het gaat er immers niet om, om daadwerkelijk geleden schade te verhalen, maar om ongewenst gedrag te corrigeren. En hoe corrigeer je dat als de boete die je uitdeelt slechts een speldeprikje is en zonder met de ogen te knipperen onder het kopje ‘parkeerkosten’ wordt afgeschreven? Daarom zouden boetes — of dat nou verkeersboets zijn of andere — in enige mate afhankelijk van het inkomen moeten zijn.
En het heeft voor ons, gewone stervelingen, nog een voordeel ook. De politie haalt op die manier veel makkelijker hun boete-quotum en hoeft dus veel minder van die irritante snelheidscontroles te houden om daar maar aan te voldoen ;)
@ SQB

Het idee klinkt redelijk, al je er niet al te lang over nadenkt. Er zitten echter nogal wat haken en ogen aan. Allereerst de practische uitvoering: Je moet dan dus per boete gaan uitzoeken wat iemand verdient (en laat dat nou net bij de grootverdieners erg lastig en variabel zijn). Bovendien moet je dan alle factoren mee laten wegen. Heeft iemand kinderen? Wat voor vaste lasten heeft iemand? etc. etc. Voor je het weet zit je met een systeem wat net zo gecompliceerd in elkaar zit als het belastingstelsel.

En dan zou je nog verder kunnen denken: als dit voor verkeersovertredingen geldt, waarom dan niet voor andere vergrijpen? Dan zou je dus bijvoorbeeld bij bepaling van een gevangenisstraf de levensverwachting van de gestrafde moeten meerekenen…

Al met al een slecht idee. Het is simpel: voor een bepaalde overtreding is een bepaalde boete vastgesteld. Iedereen kan weten hoe hoog deze is en dan zelf bepalen of hij/zij het risico neemt. Betekend dit dat een rijk iemand makkelijker kan beslissen het risico te nemen? Ja, op zich wel. Echter, veel rijke mensen zijn rijk juist doordat ze geen geld verspillen. En persoonlijk vermoed ik ook dat het aantal overtredingen en iemand’s inkomen niet onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Hoeveel Sjonnie’s met een (beneden)modaal inkomen scheuren er niet rond in oude gti’tjes? Hoeveel middle-managers blazen er niet over de linkerbaan in hun grijs-metalic lease-golf?

Tot slot: Zelfs al ben je nog zo rijk, als je om de haverklap bekeuringen krijgt komt, ook al betaal je ze nog zo netjes, volgens mij toch de officier van justitie eens even interesse in je tonen…

Nee, bekeuringssysteem lekker zo laten. Nou alleen nog ook eens die CD- kentekens bekeuren, en dan is het allemaal heus wel eerlijk ;)
ik vind sommige mensen hier echt raar, zo’n auto is niet voor het opvallen maar voor de kracht achter de auto,

en een boete ja natuurlijk het is gewoon een mens hoor.

en waarom zou je gaan juichen omdat er een boete wordt gegeven?? wat maakt het nou uit of een heel dure auto beboet wordt?

het is niet iets speciaal er wordt alleen een boete gegeven
Wow, wat een drukte om niets, foutparkeren………….= ……………boete!
Of het nu bij wijze van spreken een invalideautootje, traktor, een super dure auto of een motor betreft.
Dat de menigte staat te juichen ……..????? Het uitdelen van die boete bij foutparkeren is normaal.
ach ja mensen ik rij op een goede gazzelle fiets en laat ze maar lachen..
liefer arm en heel gelukkig dan rijk en nog geen leven hebben!!!!
ach ja, alsof de eigenaar van de veyron van die 60 pond wakker zal liggen. NOT!
Wat een diep diep trieste lui zeg… Verdienen allemaal een flinke tik als je het mij vraagt
@sqb: het is een interessante visie maar toch niet correct. Als je zo redeneert zou die rijke zakeman geen miljoen euro belasting per jaar moeten betalen maar net even veel als die arme stakker want ze krijgen hetzelfde zoals ik eerder zei.
De rijken worden al genoeg geviseerd met slurptax ,..(zie ook extra belastingen op beleggingsfondsen)
stel dat het een percent van uw inkomen is voor zon boete dan kan dat voor sommige mensen tot 10000en euros oplopen… Is een beetje overdreven. Trouwens is het logisch dat af en toe de zakenmensen bv wat sneller rijden en slecht parkeren, maar dat doen ze omdat het hun bedrijf en dus ook hun “arme” werknemers te goed komt
haha goeie! nou van jaloezie zal geen sprake zijn bij zo’n lelijke wagen! en 6p pond zou ook eigenlijk niet moeten volstaan, maar een percentage van z’n inkomen, das veel eerlijker :-)
Er wordt neergekeken op het “plebs” dat zou staan juichen bij dat Bugatding, alsof het om waardeloze zielen zou gaan. Heeft er iemand van het hier aanwezige plebs er al eens bij stilgestaan dat het plebs zelf moet werken om zijn Panda, Jazz of Cuore te betalen. Ik ken niet het profiel van de gemiddelde Bugatding koper, maar ik vermoed dat het bijna allemaal om personen gaat die LATEN werken om hun fortuin te vergaren. En ironisch genoeg gebeurt dat werk door mensen die hier zo denigrerend het plebs genoemd worden.

Mijn conclusie, ik heb meer respect voor een hardwerkend persoon die zelf zijn bescheiden autootje betaalt en totaal geen respect voor patsers die anderen laten werken om hun weelde te kopen en dan te kunnen tonen aan de buitenwereld.

Als ik dat kindje zie wat met die Bugatding rijdt, heb ik mijn bedenkingen of hij het woord “werken” wel foutloos kan schrijven, laat staan dat hij zou weten wat het betekent.

En wat die Gayron betreft, louter technisch gesproken is het een hoogstandje. Qua uiterlijk en graag van nuttigheid heb ik mijn bedenkingen.
@ Patrick

Nogmaals… vanwaar die frustratie?

Wie kijkt er neer op wat jij “het plebs” noemt? Het commentaar op de groep joelende mensen in dit artikel heeft betrekking op hun gedrag: Het “vieren” van het feit dat iemand met een Bugatti Veyron (schijnbaar heel moeilijk te spellen die naam…) een bekeuring krijgt.

Waarom zou je dat vieren? Waarom zou je daar voor gaan klappen? Doe je dat ook als iemand met een golf gti een bekeuring krijgt? Of iemand met een panda? Nee, de enige reden dat hier geklapt en gejuicht wordt is uit afgunst. Iemand heeft een hele dure auto en dat wordt hem niet gegund.

Jij benadrukt deze mentaliteit consequent in je reacties. Het spreken over het “kindje” wat met de auto rijdt, je bedenkingen of hij het woord “werken” wel foutloos kan schrijven… zielig, bevooroordeeld, bekrompen.

En dan die geweldige woordgrap… “Gayron”… nounou, heb je daar lang op moeten broeden? En wat dacht je? Er zijn niet zoveel rijken, laat ik de homosexuelen ook nog maar even proberen te beledigen met mijn belachelijke, ongefundeerde, waardeloze onzin?

Het is voor mij inmiddels duidelijk: Jij bent diep van binnen zeer ontevreden met jezelf. Door op anderen af te geven en neer te kijken probeer je jezelf voor de gek te houden. Dat dat bij jezelf lukt verbaast me weinig, maar ons hou je niet voor de gek.

Als je nou gewoon eens toegeeft dat je het niet kan hebben dat je niet met een gouden lepel in je smoel geboren bent, dan kom je misschien nog eens verder.
Baztrd, ik applaudiseer altijd als er iemand een boete krijgt, zelfs als hij met een Panda rijdt . Waarom? Omdat ik mij wel netjes gedraag in het verkeer, en niet in een gevaarlijke situatie wil belanden door het roekeloos, dom en achterlijk gedrag van anderen.

Bewust de regels overtreden dient gestraft te worden. Ik weiger deel te nemen aan de hier overheersende normvervaging.
Dánk je Patrick…!
Die van mij is inderdad volledig betaald- geen cent er van heb ik rente over hoeven te betalen. En dat kunnen veel bezitters van grotere auto’s niet zeggen want die kopen die van hen op afbetaling. Ik werk voor mijn vervoermiddelen en koop ze pas als ik elke cent in huis heb.

Maar een Veyron- Patrick zeg eens gewoon “Veyron”? Kun je dat…?- lijkt me toch ook beslist niet verkeerd om eens te bezitten.

Ik ben het overigens niet helemaal eens met jh dat je een Veyron niet koopt om op te vallen maar voor de kracht. Je kunt een Celica ook oppompen tot 1000pk en dan heb je een stuk onopvallender auto die je beter kunt parkeren en die je makkelijker door de stad rijden kunt dan wanneer je of all cars een Veyron gaar rijden….
WHAHAHAHAHAHA

60 pond??????:P

als je zo’n auto kan betalen wat kan jou die bekeuring nou verrekken:P
@ Patrick

Ok, prima, maar dan ben je het dus met me eens dat het niet uitmaakt wie de overtreding begaat… waarom dan al die gefrustreerde uithalen naar de veyron rijder? Vreemd…

Overigens vind ik de normvervaging hier nogal meevallen… en niemand heeft gezegd dat deze man geen bekeuring moest krijgen. Het punt van dit artikel is dat als iemand met een veyron een bekeuring krijgt, dan is het opeens leuk (en blijkbaar zelfs “nieuws”…).

Terwijl wat jij zelf het plebs noemt zich in de regel net zo vaak schuldig maakt aan overtredingen. En als ze dan bekeurd worden stevig kan klagen (of de parkeerwacht aanvallen…).

Dat jij vind dat iedereen zich altijd aan alle regels moet houden en dat jij altijd klapt als je een parkeerbon onder een ruitenwisser ziet heeft er niks mee te maken.

Prachtig, dat jij de goedheid zelve bent, maar persoonlijk vind ik jouw bekrompen maatschappij visie een groter probleem dan iemand die eens fout parkeert… maar goed, da’s een hele andere discussie.

Als het jou alleen ging om het benadrukken dat een bekeuring voor een overtreding terecht is, dan ben je denk ik je doel ruim voorbij geschoten.
Baztrd: de titel van het topic heeft de toon gezet. Er wordt de indruk gegeven alsof een Veyron (!!) rijder die boete krijgt omwille van jalozie. NEEN, hij krijgt die boete omdat hij een overtreding begaat. Maar volgens enkele fundamentalisten hier is zoiets “not done” omdat het om een schijtdure pooierbak gaat.
@ Baztrd

Ik ga er vanuit dat Patje (Mooie naam overigens) gewoon met het verkeerde been uit bed is gestapt. Hij begint in zijn laatste reacties helemaal met hagel te schieten door te stellen dat alle Veyron bezitters slapend rijk worden. Ik begin overigens steeds minder te begrijpen wat hij überhaupt doet op Autoblog.

Tien euro zegt dat hij niet meer onder deze naam gaat reageren, de vooruitzichten zijn namelijk slecht voor hem. Met een zekere regelmaat wordt hier over supercars bericht, dit zal hem toch iedere keer pijn moeten doen.
Bedankt voor de bezorgdheid, maar ik heb jouw medeleven niet nodig.

Vertel mij eens van A tot Z hoe Veyron (!!) rijders hun kapitaal vergaren, liefst geen veronderstelling of gelul zoals steeds van jou, maar harde feiten en cijfers deze keer.
@ Patrick

En je denkt niet dat dat misschien niet geheel serieus bedoeld is? Wellicht van enig sarcasme voorzien?

Overigens interpredeerde ik de titel ook anders, de “jaloezie” verwijst naar het gedrag van de mensen eromheen, niet naar het geven van de bekeuring. Dit blijkt ook uit de rest van het artikel. Maar goed…

Nog steeds vraag ik me overigens af of je zelf door hebt waar je frustratie vandaan komt… mij is het inmiddels overduidelijk, maar ik denk dat je er zelf veel aan zou hebben als je het ook in zou zien.
Sinds wanneer is er een eigen mening op na houden gelijk aan frustratie?

Het makkelijkste is met de stroom meezwemmen. Maar O wee als iemand er nog maar over denkt om een eigen mening te hebben, dan word je gelijk afgeschoten , maar dat is ondertussen naast de klompen en windmolens een nederlandse traditie geworden.
Patrick, ga fijn in Noord-Korea wonen als je niet weet wat het begrip marktwerking inhoudt. Een eigen mening is overigens heel erg goed, maar dan wel één die goed opgebouwd is.

Overigens, de grote stroom.. dat ben jij met je Cuore ;)
Zozo, ondertussen ben ik een Noord-Koreaan met een Cuore, er zitten hier tegenwoordig ook al helderzienden. Maar zoals meestal hebben ook de lokale helderzienden het bij het verkeerde eind.

Maar Noord-Korea is geen slecht idee voor jullie, daar wordt ook iedereen die tegenspreekt afgeknald.
Ga je eens ff ergens anders druk over maken.. Van een mug een olifant maken, dat doe je. Hoe weet je dat die mensen juichten? En een ongeluk waarbij 1 persoon is overleden en 1 zwaargewond is geraakt, wordt door jou afgedaan als ‘een incidentje’?!
Frasker (Maserati MC12)
“Jaloezie ten top” goede titel. Ik vind het gewoon schandalig dat er niemand is die voor de bestuurder opkomt. zoiets mag je toch wel verwachten met zo’n auto?

Btw: Er werd gefilmt dus we zullen het binnenkort wel op youtube zien.
http://i92.photobucket.com/albums/l3/epoch_02/DSC.jpg
Patrick,

Je spreekt niet tegen, veel te goede bewoording voor wat je werkelijk tentoonspreidt. Je raaskalt en braakt alleen maar onzin uit, ongegrond.
Jaloezie is een erg sterke emotie. En toegeven dat je jaloers bent op de weelde van een ander is al helemaal uit den boze. Door hun reaktie vallen de afgunstigen echter keer op keer door de mand. Waardoor het meteen voor een ieder duidelijk is dat hun leven niet helemaal is geworden wat ze zich ervan hadden voorgesteld.

Dit vind ik nu echt bij WOoOdy passen.
hé maar da’s mijn mening ;-)

On topic;
De bekeuring is gewoon terecht.
@ Patrick “Sinds wanneer is er een eigen mening op na houden gelijk aan frustratie?”

Dat is het niet, maar uithalen naar de eigenaar van een dure auto met het soort generaliserende uitspraken als jij tentoonspreid heeft niks met een eigen mening te maken en alles met frustratie.

En het afgeven op rijke mensen, zeker degenen die het laten zien door bijvoorbeeld een Veyron te rijden is niet een bijzondere eigen mening, het is juist wat het gros doet.

Je dicht mensen op deze site een mening toe die nergens uit blijkt en vind jezelf vervolgens een soort held omdat je er tegenin gaat? Jaja… leuk geprobeerd. De reden dat je hier wordt afgeknald is niet om je mening, maar omdat je ongefundeerde, kortzichtige en beledigende onzin uitkraamt. En je mag dat best, ik vermoord je niet, ik vertel je alleen dat je een domme eikel bent. Da’s dan weer mijn) mening ;)
ik vind het goed, die stinkers die in een dure auto rijden moeten niet denken dat ze boven de rest staan
boom schrijft,

29 January 2008 om 17:49
ik vind het goed, die stinkers die in een dure auto rijden moeten niet denken dat ze boven de rest staan


Patrick, zie hier een simpelere uitgave van jouw boek.
Patrick schreef:
“Mijn conclusie, ik heb meer respect voor een hardwerkend persoon die zelf zijn bescheiden autootje betaalt en totaal geen respect voor patsers die anderen laten werken om hun weelde te kopen en dan te kunnen tonen aan de buitenwereld.”


lol patrick wat ben je toch kansloos :D
beweren dat veyron bezitters niet weten wat werken slaat echt op niets. (volgende redenering steunt erop dat jij zo’n hard werkende mens bent)
mensen die zoveel geld hebben werken 60-70 uur in de week, niet die luttele 35 uurtjes die jij werkt. dus ze werken al sowieso meer.
dan heb je nog dingen zoals verantwoordelijkheid (en de stress tot gevolg) die voor de hoge personen in een bedrijf gelden. dit heb jij ook al niet.

je vroeg ook voor harde feiten: als ik mij niet vergis bezitten in nederland de CEO van trust en een of ander bouwbedrijf een veyron. deze mensen hebben hun hele leve lang alles gestoken (geld en tijd) in hun carriere en bedrijf en verdienen toch wel als reward hiervoor dat ze zich een mooie auto mogen kopen.
MAAR met al dat hard werken en al het goede wat hun bedrijf voor de mensen doet (of heb je liever dat er geen grote bedrijven zijn?) krijg je enkel een blik vol afgunst terug.
leuk van je!
@V-power ik snap niet wat je bedoelt.
@SR: hoe weet je dat ik slechts 37 uur per week werk? Ben jij ook al zoals die andere idioot die denkt dat ik in een Cuore rondrijd? Of neem je jouw luizenleventje als norm voor de rest van de wereld?
-edit-
Net of die boete uitmaakt 1x gas geven en hij is het ook kwijt
ik ben trouwens een andere patrick dan hierboven word genoemd haha
schelf(oldtimerfan)
ello heren
ik heb mij effe beziggehouden met alle reacties te lezen (jaa ik had echt niets beter te doen) en ik weet eigenlijk al niet meer wat de juiste titel was maar dit wou ik effe kwijt:
stop dit geruzie, lees alles zelf even door en dan begrijp je hoe belachelijk dit is. Ik ben ook een auto liefhebber en deze wagen, vindt ik persoonlijk, is het geld niet waard. MAAR ieder zijn smaak uiteraard!!!
@Patrick: Maak je niet druk man, relax! Het leven is een hel maar het duurt gelukkig niet te lang!
@al de rest: Laat Patrick gerust, jongens! Hij is met het verkeerde been uit bed gestapt of misschien zelfs “op zijn bakkes” uit bed gevallen?

sorry Patrick, ik kan er echt niet aan doen.
En niemand die het ziet dat die gozert aan de verkeerde kant instapt?!?
Het stuur zit links, maar hij stapt rechts in?

Met zo’n kar ga je toch zelf rijden?!?
Het kindje zal nog geen rijbewijs hebben.
@Baztrd:

Hoe dat exact in de praktijk uitgevoerd moet gaan worden weet ik niet, maar het schijnt dus wel te kunnen; er schijnt minmaal één land te zijn dat dat doet.. Een goed uitgangspunt zou de belastingaangifte van het voorgaande jaar kunnen zijn. Het hoeft ook niet worden doorgevoerd met exacte percentages, het zou ook met schalen kunnen. Als je belastbaar inkomen in een bepaalde schaal valt, hoort daar een bepaald boetebedrag bij.
Ik blijf er bij dat je anders die boete net zo goed niet kan geven. Voor sommigen is anders het verschil tussen een normale plek zoeken en parkeergeld betalen, of gewoon neerplempen en de boete betalen te gering om een gedragsverandering teweeg te brengen. Overdreven voorbeeld: “Verorie, ik heb geen wisselgeld voor de parkeermeter. Het kleinste dat ik heb is een briefje van 50. Ach, dat is precies de boete die ik dan krijg. Dan betaal ik die wel.”

En ja, het mag ook op andere gebieden gelden. Sterker nog, dat doet het al. Als een rechter iemand veroordeeld wordt bij de bepaling van de straf niet alleen gelet op het misdrijf, maar ook rekening gehouden met de omstandigheden van de veroordeelde. Als je de rijbevoegdheid wordt ontzegd, wordt daarbij rekening gehouden of je je rijbewijs nodig hebt voor je werk. Zo zal bij de onlangs veroordeelde Giel Beelen er vanuit zijn gegaan dat hij ook met de trein naar Hilversum kan, of misschien zelfs wel een taxi kan declareren, terwijl iemand met een éénmans koerierbedrijfje een veel groter voorwaardelijk deel en maar een klein onverwaardelijk deel zal krijgen.
whahaha…de censuurdienst was op post…spontaan lozen ze hun kwakje in hun broek als zo’n misbaksel als een buGATti zien…wie is hier nu de kansloze? zij die dat omhooggevallen ettertje steunen terwijl hij hun maar voetvolk vindt of dat ettertje zelf…of mss de poppetjes hier aan het censuurknopje…
ps. post zonder enige vorm van jaloezie, ik heb mss nog niet de financien om 1 mil.zeuro’s tegen een auto aan te gooien maar wel binnen 7 jaar geef ik m’n beedrijf over en vertrek richting Italie om daar nog de andere helft van mijn leven te gaan genieten, zonder domme “kijk eens wat ik kan betalen” keuterbak voor de deur…
Patrick schrijft,

30 January 2008 om 10:43
Het kindje zal nog geen rijbewijs hebben.


Anders stap je gewoon uit de discussie. Goed idee van je.
Haha, had 2 dagen geleden ook al een “zware” discussie met Patrick over deze topic..

Die kerel heeft echt een promotie of een betere job nodig want als je zo anti-welvaart bent moet je wel financieel minder gesteld zijn.

Zeggen dat rijke mensen niet weten wat werken is is even fout als zeggen dat arme mensen mentaal achterlijk zijn (In jouw geval klopt dit mss wel Patje).
Rijke mensen hebben in hun hele leven dag en nacht gewerkt of véél geriskeerd waardoor ze ofwel stinkend rijk of heel hun leven arm kunnen zijn. Deze Veyron-bezitter heeft zijn auto dus verdiend, zelfs als het geld van pappie komt, heeft hij het verdiend.

Nogmaals…helemaal terecht dat hij een boete krijgt, alleen de “smile” van de politieagente staat me niet aan!
Mercedes, jij behoort tot de categorie van helderzienden.

Maar goed, je krijgt hier de kans om het tegendeel te bewijzen:

Wat is jouw bron om te bewijzen dat de rijken heel hun leven dag en nacht gewerkt hebben?

Wat is jouw bron om te bewijzen dat de rijken veel geriskeerd zouden hebben?

Geen geleuter deze keer, geen helderziendheid of kennis uit de duim.
Mijn vader heeft heel zijn leven hard gewerkt, nooit kunnen sparen voor zijn pensioen maar alle winst van het bedrijf herinvesteren. Hij is nu 49 jaar en kan door zijn harde werk en de grote risico’s die hij als ondernemer (ja, in Belgie loop je een hoge kans om failliet te gaan als zelfstandige) heeft genomen rustig leven en met een Porsche en een Mercedes rijden.
Hij rijd niet met een cuore of weet ik veel wat voor automerken je allemaal hebt opgenoemd maar toch heeft hij (véél) meer gewerkt dan de gemiddelde persoon met een “9 to 5” job dus ik begrijp echt niet wat je erop tegen kan hebben dat hij met een betere auto dan de gemiddelde persoon rijd.

DAT is mijn bron… nu wat is jouw bron dat rijken lui zijn en de alledaagse arbeider uitbuiten?
En meen je dat ik behoor tot de catogerie van de helderzienden?
want wie weet kan ik er nog geld mee verdienen.. dan kan ik zelf mijn Bugatti Veyron kopen.
Bedankt om mijn stelling ongewild te verdedigen. Jouw vader heeft dag en nacht gewerkt en veel risico’s genomen, alle respect daar voor.

Maar zoals je zelf zegt,in het beste geval zit er een Benz of Porsche in, maar helaas geen Veyron. Mij rest slechts 1 conclusie, als je genoeg geld verdient hebt om een Veyron te kopen is dat niet van te werken, maar van te laten werken. Anders had er nu een Veryon op jullie oprit gestaan.
Wie zegt dat de eigenaar van die veyron niet tot zijn 30-40ste dag en nacht heeft gewerkt en op een dag met al zijn spaargeld op de beurs is gaan spelen?

Hij zou miljonair kunnen zijn en hij zou straatarm kunnen zijn.
Die man kan ook een of ander programma’tje hebben ontwikkeld hebben dat
broodnodig is voor weet ik veel wat.

Ik wil maar zeggen dat rijke mensen niet slechter zijn gewoon omdat ze meergeld hebben… het is niet omdat je geen arbeider bent dat je niet hard werkt.
Met je hoofd kunnen werken is voor mij nog altijd belangrijker dan met je handen kunnen werken zoals een groot bedrijf op te richten en tientallen/honderden mensen in dienst te nemen maar weet je daarom niet wat werken is?
Door al die mensen in dienst te nemen loopt hij een enorm risico om schulden voor de rest van zijn leven te hebben.
Er zijn oneindig veel manieren om veel geld te verdienen dus laten we over dit onderwerp niet veralgemenen.
“Door al die mensen in dienst te nemen loopt hij een enorm risico om schulden voor de rest van zijn leven te hebben.”

Hoe leg je dat uit? Als de zaken slecht gaan worden steeds de arbeiders als eerste gedumpt. Zelfs als de zaken goed gaan maar de rijke aandeelhouders vinden dat er niet genoeg winst gemaakt wordt, moeten de arbeiders de tol hiervoor betalen.

En denk er aan, werk kwijt = minder inkomen = op langere termijn bankroet
Denk je dat het zo makkelijk is?
Als zoon van een zelfstandige weet ik hoe het werkelijk in elkaar steekt.
Als je als ondernemer personeel wilt ontslaan doe je dit niet door naar die werknemer een brief te sturen en te zeggen: “ja, hallo? Je moet maandag niet meer komen!”… als je een ondernemer wilt ontslaan moet je eerst een ontslagpremie geven dit kan oplopen tot enkele tienduizenden euro’s!(PER WERKNEMER) Kijk maar naar volkswagen Vorst (België). Dan moet je nog voor elke werknemer een sociaal plan voorzien waarbij je dus als ondernemer al je werknemers moet onderhouden en dus loon uitkeren tot ze ander werk hebben gevonden zonder dat diezelfde werknemers dus nog moeten werken en voor dat je die werknemers wilt ontslaan moet je die al enkele maanden op voorhand verwittigen.
Dus reken het sommetje maar uit:
Je hebt een middelgrote onderneming van 50 werknemers, de zaken draaien minder goed en je gaat stoppen met je onderneming.. als je dit (in België) wilt doen ben je minstens een donkerblauwe Bugatti Veyron kwijt.
… als je een ondernemer wilt ontslaan moet … als je een werknemer wilt ontslaan zijn natuurlijk!
Je bent aan het veralgemenen. De werkgever MOET enkel nakomen hetgeen in de ondernemingsraad is overeengekomen tussen de werkgever en de vakbond. En dit enkel in geval het bedrijf groter is dan 50 werknemers, anders is er zelfs geen ondernemingsraad. Een werkgever kan op gelijk welk moment een arbeidsovereenkomst beeindigen, ook om economische redenen. Het enige wat de werkgever dan MOET is de wettelijke opzegtermijnen respecteren.
VW Vorst zullen we maar buiten beschouwing laten, dat was een pijnlijke uitspatting van de macht der vakbonden.
In Europa, met name West-Europa, hebben de vakbonden nu eenmaal een te grote macht en dit laten ze ook bijna dagelijks gelden dus vind ik niet dat we VW Vorst buiten beschouwing moeten laten.
Als je een bedrijf hebt waarmee je genoeg winst hebt om een Veyron te kopen is het praktisch onmogelijk om minder dan 50 werknemers te hebben en daagt de vijand van elke ondernemer op: De Vakbond.

VW Vorst is idd een overdreven geval qua ontslag premies (die opliepen tot 110.000€ per werknemer ==> Mercedes CL500) maar zelfs 5.000€ is veel te veel voor een middelgrote onderneming.

Het is niet zo makkelijk om een onderneming te starten/eindigen als ze afbeelden… er komt veel nadenken en vele risico’s aan te pas.
VERGETEN TE ZEGGEN:

Over die voorwaarden die vooraf in de ondernemingsraad worden afgesproken.. ook daar speelt de vakbond een grote al dan niet TE grote rol en zulle de arbeidsvoorwaarden wel in het voordeel spelen voor de werknemer en niet voor de werkgever.
Hoeveel ontslagpremie krijgt een CEO?
Veel, ENORM veel… maar dat vind ik rechtvaardig want een topmanager ,dat van een klein lokaal bedrijf een multinationale onderneming maakt met een omzet van miljarden euro’s, verdient wel een “extraatje”. Denk je dat die CEO’s om 9 uur s’morgens opstaan en om 5 uur s’avonds naar huis gaan?
Die staan in voor het hele bedrijf en nemen dus de taak van de werkgever over desnoods dag en nacht en zo niet gaat het bedrijf van klein lokaal bedrijfje naar multinational die bankroet is en vind die “top”manager geen werk. Dus hard en slim werk wordt in hun geval beloond, heel goed beloond en in mijn mening ook rechtvaardig.
Als het misloopt is de oorzaak (meestal) niet bij het werkvolk te zoeken, maar het is wel het werkvolk dat het eerste de gevolgen draagt bij problemen.
Dat is waar, werknemers dragen de gevolgen van slechte managing maar de werknemer draagt net zoveel gevolgen: winst die daalt en de aandeelhouders die ontevreden zijn en de CEO draagt ook gevolgen namelijk schade van reputatie.
Patrick,

Jammer dat je gewoon een nieuw slachtoffer zoekt voor jou gezeur.

Natuurlijk, er zullen voldoende Veyron bezitters zijn die in verhouding minder intensieve arbeid achter de rug hebben. Maar om alles over één kam te scheren is reinste onzin. Je komt over alsof je enig intellect bezit, dus ik neem aan dat je in staat bent om tot een iets normalere stelling te komen.

Maar het is pure jaloezie wat je hier tentoonspreidt. Ik ken persoonlijk de ‘uitvinder’ van de Flippo. En ja, deze man rijdt een F430. Uiteraard, nog altijd geen Veyron. Echter schat ik dat hij wel in staat is deze te kopen. Het is een kwestie van marktwerking waardoor hij in staat is zijn Ferrari te rijden. Daar moet je vrede mee hebben en misschien zelfs respect voor opbrengen. Ook deze heer heeft jarenlang geen stuiver verdient en met zijn ‘product’ allerhande risico’s moeten nemen.

Overigens, een CEO is de eerste die zijn baan kwijt is gedurende barre tijden.
Incognito: dien jij jezelf nu aan als volgende slachtoffer? Zo ja, dan kun je op mijn bereidwillege medewerking rekenen.
Sinds wanneer word ik beschouwd als slachtoffer?
Ik vind dat ik mijn gelijk overduidelijk heb bewezen.
Inderdaad, ik heb jou ook niet tegengesproken in onze aangename gedachtenwissel. Incognito ik blijkbaar een beetje op zijn pikkie getrapt omdat hij mij niet kan vangen.
Ik snap niet waarom deze man GEEN boete zou mogen krijgen..!!

Ook al heb je een Veyron, dan nog moet je je wel aan de regels houden..!!
Je moet nogsteeds een voetganger voor laten gaan..!!
En je mag nogsteeds niet op een stoep parkeren..!!
Als de eigenaar iets fout doet, moet hij daar gewoon voor gestraft worden
en niet omdat hij een dikke auto rijdt de boete maar wegschrijven..!!
Patrick…

Vangen? Excusez-moi?

Je weigert al een reactie of vijf inhoudelijk te reageren, je zit dus al in het netje.
@ patrick: luister jij mag zeiken over moslims en co 2 en ceo premies maar jij moet niet denken dat je alles weet. de veyron is duur opvallend en zeer mooi en jij hebt er geen. en hij wel :D. zelf rijd ik met een 5 serie en jij
veryon of panda beide moeten een parkeerkaartje kopen.
Alsof hem die luizige 60 pond wat kan schelen,met zo’n bak! En zeker jaloezie,bij een gewone auto stond r vast geen menigte zoals hier om heen.
regels zijn regels
als ik de eigenaar was van die Veyron dan zou ik wraak nemen op die zielige mensen wat die agente zitten aan te moedigen.
Ik zou mijn beurs leeg gooien op de stoep en alles in de fik steken om te laten zien dat me die 60 pond geen r**t uit maakt.

en net voor ik instap zo’n opmerking van: hey de show is voorbij ga maar lekker verder shoppen met jullie minimumloon
@Nico: spijtig voor jou dat je in een miezerige 5-reeks moet rondrijden, maar je stijgt wél in mijn minachting.

@Dennis: geld verbranden is strafbaar, en denk er aan, ook jij zou tussen het gepeupel staan met mininumloon. En hoe weet jij trouwens hoeveel die mensen verdienen? Net zoals zovelen hier kennis uit de duim? Helderziendheid?
Stel je hebt een Veyron en je rijdt een parkeetgarage in. De parkeerplaatsen zijn erg smal, je deuren erg breed en de auto erg laag, dus voor het uitstappen moeten de deuren volledig open. En dan daarnaast het risico dat iemand zijn portier in jouw auto drukt bij het instappen… Tsja… dan kan ik me voorstellen dat die 60 pond die je moet betalen toch vele malen goedkoper is dan een deuk in je deur van een andere portier.
Blijft wel overeind dat hier parkere natuurlijk niet mag, dus de boete is volledig terecht!
Dan kun je in de parkeergarage doen zoals veel asos tegenwoordig, op 2 parkeerplaatsen gaan staan.
@partick even logisch nadenken die mensen hebben allemaal minimumloon of misschien iets hoger anders zouden ze daar niet zo triest en jaloers die agente aanmoedigen mensen met een beter loon hebben iets zinnigers te doen dan daar te staan.
en ik zou daar niet staan te juichen tussen dat gepeupel ik zou die agente hooguit uitlachen wat voor nutteloze actie ze daar doet.
die boete is voor hem gewoon parkeergeld voor zijn vip plaats meer niet.
als ze de auto liet wegslepen zou bijvoorbeeld een ander verhaal zijn dan moet hij vervoer regelen enzo en moet hij zijn auto gaan ophalen, dan heb je hem.
Dennis, waaruit kun jij afleiden dat die mensen de agente staan aan te moedigen? Misschien staan ze die agente wel uit te lachen en dat veyron ukkie aan te moedigen? Misschien had dat veyron ukkie wel een heuse scene gemaakt om toch maar geen bon te krijgen? Je ziet duidelijk enkel wat je wilt zien. Eén ding is zeker, ik was er niet bij, dus ik kan jou niet 100% wat daar aan de hand was.
“vrouwelijke verkeersofficier legde onder LUID GEJUICH een ticket van £60 onder de ruitenwisser”

en je ziet op de foto een “big smile” op die agentes gezicht als de mensen haar stonden uit te lachen dan zou ze niet zo lachen maar dan keek ze kwaad zoals alle agenten dat doen als mensen hun staan uit te lachen of wat dan ook.

en verder vertrouw ik erop dat de reporters zullen schrijven wat ze gezien hebben en niet alles gaan verdraaien

en ik denk niet dat zo’n rijke kerel een scene zal maken om onder een boete uit te komen.
Was degene die schrijft “luid gejuich” daar aanwezig???? Hoogstwaarschijnlijk niet, en gezien zijn gebruikersnaam is hij helemaal niet bevooroordeeld. Luister eens naar mijn goede raad: slik nooit alles wat ze door jouw strot proberen te rammen!!
“bevooroordeeld” moet zijn “onbevooroordeeld”
”als je in een Veyron ken rijden heb je toch centen zat
Wat een ontzettend hoog prive gehalte heeft deze tekst….. Er is totaal geen sprake van objectiviteit ten opzichte van het onderwerp door de schrijver. Daardoor is deze berichtgeving niets meer dan een domme schreeuw om aandacht en zoveel mogelijk reacties trekken (oh, shit daar doe ik nu zelf ook aan mee…) Ach ja wellicht is deze reactie nog altijd beter dan luitjes die denken te moeten discussieren of een parkeerboete terecht of onterecht gegeven is… GET ALIVE!!!
Levelheaded panicker
Goed zo; ik denk dat iemand die zo een grote dure auto heeft ook wel een boete voor een overtreding (want dat was het ECHT) kan betaLen. Trouwens, zijn de mensen dan zo dom dat ze mensen met geld willen vrijhouden van betaling? Dat zou betekenen dat de mensen wel heel erg van hun intelligentie verwijderd zijn.
Er zijn rijken omdat er armen zijn. Rijkdom creeert armoede; reken maar dat we als armen gewoon hebben betaald voor die dure auto.
Overigens zijn autos wel een erg stom ding om idolaat van te zijn; stelletje sukkels
Ik had met liefde die boete gekregen…. als het ook mijn auto geweest was.
n0u en j0h…dit is een Veyr0n hey
1 keer van 0 naar 100 knalle en dat verbruik is al gelijk aan £60.
Alsof het je nog wat kan schelen als je daarin rijdt
dit is echt onzin zoon mooie wagen laat ze zelf maar is wat gaan sparen!
@patrick: itt dat mij als ik stijg in jou minachting ?? nee en met wat rijd u dan rond fiat panda ??
Zouden mensen met een Panda geen uitgesproken mening mogen hebben soms? Het is niet omdat jij met een Marokbak rondrijdt dat je een grotere bek zou mogen hebben als een ander hoor.
patrick be real je maakt jezelf(en vooral anderen) gek met je onnozele gepraat, natuurlijk zou hij gewoon een boete moeten krijgen, en jij mag gerust een bugati een lelijke auto vinden, maar dit artikel is een grapjeen gaat erom dat al die mensen er omheen staan en blij zijn dat ook de hele rijke een boete krijgen. ik wil je ook nog wat vragen, wat vindt jij een mooie auto? en zou je voortaan positieve comments kunnen geven of anders gewoon geen want het verpest de sfeer zo
Opvallend dat van de 222 reacties er 18 zonder schrijffouten zijn.
Mijn persoonlijke voorkeuren doen niet ter zake.
Wat zou hem die boete van 60 pond toch uitmaken, hij lacht er gewoon om!
dit gaat ook gewoon nergens over, jullie hebben gewoon andere meningen, en jullie gaan allemaal niét toegeven, dus kap d’r mee zou k zeggen, en laat mensen die misschien wel wat nuttigs zeggen hun gaan gaan ofso..
Heb ik dan 18 posts gedaan?
Hmm,

Fout is fout en een boete is een boete!
Wie weet stonden die mensen al te kijken en kwam die agente pas later!

Enne Patrick…wijzend op je eigen woorden;

Quote; “@Dennis: geld verbranden is strafbaar, en denk er aan, ook jij zou tussen het gepeupel staan met mininumloon. En hoe weet jij trouwens hoeveel die mensen verdienen? Net zoals zovelen hier kennis uit de duim? Helderziendheid?”

Hoe weet jij dat de eigenaar van een Veyron mensen zou hebben uitgebuit, zodat hij het geld heeft voor de auto?

Helderziendheid?
LOL @ Patrick ;)
Guido, ik weet 100% zeker dat het niet is van weekendwerk in de AH.
Als je zulke kleuren kiest voor zo’n auto verdien je daar al een boete voor.
Dit vind ik nergens opslaan hoor, Hoe kan die agent haar werkgever en directeur gaan beoordelen(beboeten). Hij heeft toch de wetten zelf aangepast. ik vind dat die dame voor de rechter moet. ik ben momenteel bezig met een voorstel, ik vind zelf dat mensen met dure autos ook beter weggen verdienen. Ik vind het niet eerlijk als iemand in een mercedes op de zelfde weg als iemand in een panda mag rijden. kom op jongens, je moet toch respect tonen. die vent in een mercedes werkt hard, en jij in een panda zuig je aan de belasting(uitkering) dat hij betaalt. ze moeten accijns opleggen op autos als pandas en hondas. het is gewoon troep in het verkeer. mischien zin we het verkeerd, die agent zat de auto te poetsen!
Jay, leer jij maar eens foutloos schrijven en probeer af en toe eens hoofdletters te gebruiken, anders zal zelfs een Panda boven jouw stand zijn.
“har schrijft (3 February 2008 om 21:01 ):
Opvallend dat van de 222 reacties er 18 zonder schrijffouten zijn.”

lolz

ik ben het met je eens patrick ik vind hem ook niet mooi heb liever dan een HONDA MCLAREN of
mercedes clk gtr dat zijn pas mooie auto’s :D
of een uitgebouwde hyundai excel :)
oh ja en ff over die jaloezie shit
mijn auto is nou al 3 keer bekrasst en das diezelfde uitgebouwde hyundai excel ik bedoel maar te zeggen heeft niks met bugatti ferrari of wat voor merk ook te maken dus wat jaloezie betreft take it easy plz

Ash schrijft (3 February 2008 om 22:19 ):
Als je zulke kleuren kiest voor zo’n auto verdien je daar al een boete voor.

MUHAHAHA hilarisch :P
grappige gasten hier :P

ik vind zelf dat mensen met dure autos ook beter weggen verdienen. Ik vind het niet eerlijk als iemand in een mercedes op de zelfde weg als iemand in een panda mag rijden. kom op jongens, je moet toch respect tonen. die vent in een mercedes werkt hard, en jij in een panda

niet helemaal mee eens sommige mensen werken er voor miss niet met hun hoofd
maar ze zityten nie allemaal op hun ” luie” reet
enkele werken wel
maar ja panda is nie mijn smaak oude of nieuwe soort maar ja das ieder zijn eigen ik zou ook never “afgezien van clk gtr” een mercedes willen vind ik ook nie mooi
das gwoon per persoon verschillend dus jongens met mercedes die uit de hoogte doen jammer een mercedes maakt je niet interesant je persoonlijkheid wel en die ken je niet kopen ;)

(schrijffouten srry ) :P
wat zeiken jullie nou, als jullie een boete krijgen verdiend de parkeerwacht alle ziektes die er bestaan en als zo’n bijzonder lelijke *** auto een bon krijgt verdiend die parkeerwachtser slaag? donder toch op joh. En hoezo jaloezie? ze doet gewoo nder werk. Goed gedaan meid ;)
En trouwens, alsof die eigenaar van de bugatti het wat boeit? Als hij een Veyron kan betalen kan hij ook wel 60 pond voor een boete kwijt.
En ik las net over kleuren.. gelukkig zitten er hier ook mensen die wel weten dat (vooral in de tuning wereld) wit op wit, of wit met zwart 2008 is..
@Ash lol haha

@patrick: ik wil ook wel eens weten hoe jij tot de conclusie komt dat die rijke mensen andere uitbuiten.
zo’n auto kun je inderdaad niet bij de AH verdienen maar er zijn beroepen waar je geen mensen uitbuit en toch zoveel geld kan verdienen zo heb ik moeten beveiligen bij een computer nerd hij had een programma gemaakt wat microsoft voor miljoenen heeft overgekocht.
Hij heeft nu ook een dik landhuis met een grote loods waar leuke exotische auto’s staan.
niemand uitgebuit dus en er zijn zeker weten meer mensen die op een eerlijke manier rijk zijn geworden.
dus jij hebt hier kennis uit de duim ;)

RDB heeft inderdaad gelijk wit met zwart is echt de hit van 2008 (vooral in de tuning wereld)
maar denk dat je het verhaal niet begrijpt het gaat niet om die parkeerwacht maar om de (jaloerse) menigte die haar toejuicht.
Kun jij die menigte hun gedachten dan lezen? Jij bent een flinke kerel dan!!
S*kkel lees dan wat er staat.
De poster van dit artikel zal ook zijn bronnen hebben en waarom zouden ze opzettelijk iets anders neerzetten dan werkelijk is.
en nogmaals kijk eens op de foto hoe die agente lacht denk je dat ze ook lacht als die menigte niet aan haar kant zou staan.
dus lezen, LEEEEZZZZZEEEEEENNNNN
en dat jij zo’n vooroordeel hebt over rijke mensen dat ze arme mensen uitbuiten is toch ook weer een teken dat jij ook tot de groep jaloerse mensen hoort.

ikzelf ben ook niet rijk maar ken genoeg mensen die rijk zijn en dat zijn echt geen gewetenloze mensen ofzo hoor ze werken hard voor hun geld en in hun privé leven verdienen ze genoeg bij.
dat zijn geen mensen die andere uitbuiten dat zijn mensen met ambities, en verder ook hele eerlijke mensen.
Ik ben ook niet zo auto geil , absoluut niet…
Maar vind het wel een beetje zielig van al die inteelt engelsen om onder luid gejuich en geklap dat politiehoertje te motiveren..

Triest gedrag ..hebben duidelijk niks beter te doen, en wie het eens is met het boetes schrijven van agenten is ook niet goed :D
Het komt er eigenlijk op neer dat er hier collectief aan Politiebashen gedaan wordt, enkel en alleen omdat iemand zijn werk doet.

Trouwens, stelletje sukkels, het is zelfs geen Politie-agente die hier een bon geeft, door jullie uitermate gebrekkige algemene ontwikkeling hadden jullie dat zelfs nog niet opgemerkt.
ik zie maar één reactie staan waar spraake is van politie-agente.
Dus weer een fout van jou om sukkelS te zeggen.
ik zie voor de rest alleen ambtenaar, parkeerbeambte, agente staan niks met politie erbij hoor.

en dat colletief politiebashen is dus ook geen sprake van aangezien het hier om een parkeerjuffie gaat.

plus gaat het hier niet om die agente (tenminste van mijn kant en ook andere die hier over bloggen) maar om de mensen eromheen.
want het blijft natuurlijk zo dat die boete voledig terecht is hoewel dat toch geen invloed zal hebben op de beurs van deze meneer.

je maakt het me wel makkelijk zeg
Ik maak het dan ook bewust niet te moeilijk voor jou, maar doe toch eens de moeite om alle posts te overlopen.
Waarom zouden mensen die geld zat hebben om een dure auto van meer dan een miljoen euro te kunnen kopen geen boete hoeven te betalen???
Ze moeten net zoals de gewone mensen die in een Fiat Panda rijden behandeld worden.
Hij mag er simpelweg niet staan, dus ja krijgt hij er ook een.
Simpel toch?!
Of het nou een Opel Kadett is, of een Bugatti Veyron, boete is boete. :-) ;-)
Mensen, lees toch eens waar het over gaat.. Het gaat hier helemaal niet over het feit dat de boete rechtvaardig is, het gaat hier over het feit dat de menigte de vrouw toejuicht/de verkeersofficier de boete met een grote glimlach onder de ruitenwisser steekt.
maakt het uit iedereen moet toch gewoon betalen als ie iets doet wat niet mag!!! dus jij moet echt niet zeuren patrick
Dat is toch normaal? Als er iemand zich foutief parkeert en hij krijgt een boete tussen de ruitenwisser, heeft iedereen hetzelfde idee “net goed, hahaha”. En ik zie niet veel mensen juichen. En ik blijf mijn mening toegedaan, het zou wel eens goed kunnen dat het veyron ukkie een scene gemaakt heeft om toch zichzelf uit zijn situatie te lullen.
Heey, ik ben hier tot grote ergernis van vele veyron fundamentalisten OOK de mening toegedaan dat hij moet betalen. Waarschijnlijk is jou dat ontgaan.

Gewoon de titel van het artikel doet me kotsen, alsof iemand een boete krijgt uit jaloezie. Hoe simpel kun je zijn???
vind het wel normaal dat hij een boete krijgt, maar het is wel associaal dat ze word toegejuicht en staat te glimlachen omdat ze iemand met een Bugatti een boete kan geven. Die mensen zijn dan wel rijk, maar ze hebben nog steeds geen ongelimiteerd geld ofzo
Ach, het zijn zo’n sukkelAARS.
Patrick, stop nu eens met je bizar slechte monoloog. Kan je verder nog iets bijdrage op dit blog wat wél nuttig is?
Niet meer dan jij.
Je wordt zelfs met de reactie kinderachtiger. Ik nodig je simpelweg uit om ook in andere discussies iets bij te dragen, inhoudelijk. In plaats van constant je gal uit te spuwen over Veyron bezitters.

Deze auto’s en hun bezitters komen vaker ter sprake op autoblog, dus je hebt genoeg werk te verzetten. Je hebt je statement nu écht wel gemaakt, draag nu elders inhoudelijk bij aan autoblog.
Sinds wanneer heb ik opdrachtjes uit te voeren? Ik ben geen hond hoor, daar kun je wél baas over spelen.
kijk Mercedes snapt het tenminste die agente is niet van belang maar de reactie van de rest van de mensen.

en als die gast een scene had gemaakt om die voor hem miezerige 60 pond dan stonden daar ook wel foto’s van bij maar ik denk niet dat iemand met zo’n auto onder de kont zich hoeft te frustreren om dat kleine bedrag.

als ik zo rijk was zou ik trouwens ook overal parkeren waar ik moest zijn boeiend nooit meer een parkeerplaats zoeken want voor 60 pond heb je een VIP parking en die hoef je ook alleen maar te betalen als het menselijke parkeerautomaat toevallig langskomt en zo integer is om jou die boete te geven want zo gauw zul je gene tegen komen.

voor ons is het een boete voor hem is het een parkeerkaartje.

ik zou alleen een andere auto aanschaffen voor dat geld want mijn smaak is het niet.
Het is een uitnodiging. Je voegt namelijk op deze manier niets toe. Ik discussieer graag met je, maar dit begint nogal eenzijdig geblaat te worden. Buig je enthousiasme eens over andere onderwerpen.
ofja bij nader inzien koop ik toch een Veyron als ik ooit eens rijk zou worden.
gewoon om patrick te iriteren :P haha

grapje he ;)
-edit: ip-ban-
Wat een reacties op een parkeerbon. Heh.

Verdergaand op de opmerking dat dergelijke boetes kapitaalgewijs bepaald moesten worden…

Is het geen goed idee om parkeerboetes in een bepaalde verhouding te laten stijgen? Eerste keer lomp fout staan, gewone prijs. Flik je ’t een tweede keer op bijna zelfde plek, boete gewoon verdubbelen. Derde keer? Idem.

En compleet off topic: wat is in godsnaam het punt om iemand “deaud” te wensen? Nog even helemaal afgezien van het feit dat je iemand, nota bene op t internet, de dood toewenst, waarom spel je op zo’n gehandicapte manier? Maar alla, types als Jay moet men niet te serieus nemen. Jolan van del Sroot, zeker. De L en R zitten flink eind uit elkaar op dat toetsenbord, kerel.
jullie hebben het maar over dit en dat en dat jullie niet jaloers zijn nou, ik zal jullie allemaal wat zeggen ZEKER 90% is maar al te jaloers, want je moet maar na gaan iedereen doet mee aan de staatsloterij en iedereen zou wel geld willen hebben of niet dan!?
Natuurlijk. De Engelsen moeten weer de Bugatti uitlachen.

De enige auto’s die daar niet uitgelachen worden zijn Aston Martins.
Als hij een bekeuring heeft verdiend volgens de wet dan hoort hij er ook 1 te krijgen niemand hoort een uitzondering rijk of niet!!
N-Dijkie , ik behoor dan toch bij die laatste 10 procent vermits ik niet meedoe aan dat collectief gokken.
@ patrick:ik rijd met de nieuwe 5 reeks rond daar past geen heel marrokaans gezin in .
@patrick: jaloers ben ik niet op hem met de bugatti want ik verdien mijn geld tog beter dan jij dus eigelijk itt dat mij niet wat jij zegt
Het is Marokkaans ( met 1 R en 2 K en een hoofdletter), en als jij altijd zo bevooroordeeld bent spreekt dat boekdelen voor jouw ziekelijke attitude. Typisch hautain BMW-rijders gedrag??
Nico: leg me de betekenis eens uit van het woord “tog”.
Alleen al de ruitenwisser is 3x zo duur als die bon, k*… politie, altijd hetzelfde over ter wereld..
Nou, als die meneer een Veyron kan kopen, dan is het idd alsof hij alle boetes afgekocht heeft hoor…
wat wil je dat € 60,- of pounds zijn tegenover de enorme prijs van zo’n auto !!!
and last but not least: ik denk dat ie allang blij is dat voor dat geld, een ( tante ) agent 5 minuten zijn auto in de gaten heeft gehouden…
Een Bugatti een bekeuring geven voor verkeerd parkeren, terwijl de hele weg word geblokkeerd door kijkende mensen……….lekker slim bezig B)
Had ze nog een hoop bonnetjes meer kunnen uitschrijven.
De veyron stond in de weg, de voetgangers konden niet passeren, vandaar dat er zoveel volk stond, en iedereen was blij toen de veyron vertrok, vandaag al die gelukkige gezichten, het mysterie is opgelost.
srry patrick je bent het niet waart
Nico, “waart” dient met een “D” geschreven te worden, dus “waard”.
lol, dit blijft maar doorgaan.
hahaha patrick jij bent echt……..

omg he je reacties worden echt steeds nuttelozer maarja.
stel hij zou netjes zijn auto in de parkeervakken parkeren wat krijg je dan?
mensen die met hun deur jou auto raken, en aangezien ze helemaal smullen van deze boete zullen de mensen ook niet te bescheiden zijn om een leuke kras op je auto te maken als deze netjes in een parkeervak staat, of mensen die tegen je auto aan rijden en geen briefje achter laten nee dan zit je lekker.
een gewone auto spuit je misschien voor 4000 euro en deze auto zal op zijn minst 10000 kosten om te spuiten dus wat geef je liever uit die 60 pond of die duizende euro’s aan schade wat je dan lijd.
en als een paar denken/krassen lek gestoken banden of ingeslagen ramen je niks boeit dan zal je niet zo’n tot in detail afgewerkte auto aanschaffen lijkt me.

en geloof me ik heb een getunde auto maar wat jaloezie of haat voor je hobby mensen niet allemaal laat doen.

krassen, aanrijding doorijding, ingeslagen ramen, agenten die 10 keer om je auto lopen om te kijken of ze je ergens van kunnen beboeten allemaal haat, jaloezie of geen respect voor andersmans eigendommen.
@Dennis,

Het zou mij verbazen, indien men lukraak die Veyron zou beschadigen.
Simpelweg omdat het “opstootje” begon met een paar jongens, die de auto kiekten met hun mobieltjes, waarna er meerdere mensen bleven staan, zich afvragend wat er aan de hand was.

Heb net zoiets meegemaakt in Keulen, toen er een Enzo geparkeerd stond. Binnen 2 minuten stonden er jeugdige autoliefhebbers om die kar heen!

Schade aan je exoot? Alleen als Britney Spears haar bolide naast die van jouw parkeert… 8) (zie oudere post op autoblog… :D )
@patrick:je bent een perfectionist je wilt altijd het laatste woord :P maar je bent mij comment. toch niet waard :D
Waarom blijf je dan reageren?
het is een blijft een prachtige auto :D
Voor 60 gbp wil ik mijn veyron ook wel eens in de kijker rijden.
Alleen als bij het optrekken kost het hem waarschijnlijk al 60 GBP
Merkt ie toch niks van, is 0,01% van de aanschafprijs, kost m alleen moeite dat geld over te maken. Als iemand met een barrel van E500,- op dezelfde manier parkeert is de kans groot dat ie zn auto moet verkopen om de boete te kunnen betalen. Daarom kan je in Duitsland een boete van 1 daginkomen krijgen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).