CO2 monster: $23.000 per maand aan benzine

Auteur: , 50 Reacties

I just love gas! Zo mogen we Shaquille O'Neal samenvatten. De Amerikaanse basketballer/rapper/whatever verbruikt namelijk $23.000,- per maand aan tankbeurten. Zegeltjes sparen wordt op deze manier wel erg interessant... Maar met dit soort hoeveelheden is de carbon-footprint van Shaq natuurlijk bijzonder hoog. Daarnaast kunnen we aannemen dat hij ook redelijk wat vlees wegwerkt (one freakin big whopper coming up) en op die manier wordt zijn verantwoordelijkheid voor de CO2 uitstoot nog hoger. We zouden wellicht een paar tropische eilanden kunnen redden door deze Amerikaan te ruimen.

Ok, een Lambo XXL heeft natuurlijk een hoog verbruik maar de kans is groot dat Shaq geen 23K per maand aftikt aan benzine. Het betreffende bedrag werd namelijk genoemd in zijn scheidingspapieren. Net zoals de maandelijkse $1.500 dollar voor zijn kabelabonnement, de $110.000 voor maandelijkse vakanties en $17.000 voor kleding (hij heeft een lastige maat).50 reacties

Ik geloof er weinig van dat ie dat per maand aan benzine kwijt is,dat lukt je in NL nog niet..
Don’t fcuk with Shaq. He’s my homie. ;)
Maarre, hij kan zo beter een eigen pompstation beginnen.

Wat spookt hij de hele dag uit?
Hij mag dan wel geblesseerd zijn momenteel maar hij heeft ongeveer 4-5 wedstrijden per week waarbij hij verplicht aanwezig moet zijn. Wie laat hij de auto’s dan besturen, want je kan nooit aan zoveel km’s komen per maand.
Zoveel vrije tijd heeft deze big dude niet.
Werken die kerel zijn koffiezetapparaat en wasmachine ook op benzine ofzo? Is dit enkel aan tankbeurten of zit er de stookolierekening voor de verwarming van zijn huis(zen) ook mee in verrekend?
vliegtuigtrips inbegrepen ;-)
the bugcollector
hij kan er zo te zien iig zelf wel om lachen
ik geloof niks van die bedragen..
Dan moet hij meer dan 1000 km per dag rijden.. Nou dan heb je geen tijd meer om zoveel kleding te shoppen..
$23.000 dat kan toch nooit? Voor 1 gallon (ongeveer 4 liter) betaal je $2,70 dus als je het uitrekend zit hij ongeveel aan 34000 liter benzine. Ik zou dan echt niet weten waar die gast helemaal heen rijd :P
volgens mij heeft die beste kerel inderdaad wel wat beters te doen dan de hele dag rondjes rijden en benzine verstoken, misschien dat zn chickie mee helpt, en zn hele team ofzo..
Ja, dat geeft ie op bij de scheiding he… D zou ik ook zeggen dat ik hoge uitgaven heb. Geen zak van waar dus van die $23,000. Daar kun je zooo ongelooflijk veel liter benzine mee tanken, dat rij je er echt niet uit in 1 maand.
Hij moet aantonen dat hij niet zoveel alimentatie kan betalen als wordt geëist en dus is er een interessante rekensom gemaakt van hoeveel auto’s hij heeft, hoeveel die verbruiken, hoeveel je met elke auto in zijn wagenpark kunt rijden en hoeveel je dan dus kwijt zult zijn aa benzine- Kassa….. Arme man hij heeft zelf zijn fortuin nodig voor zijn auto’s en kan dus helemaal niet veel alimentatie betalen…..!

-Wat misschien niet wordt vermeld want dat past niet in zijn imago is dat hij misschien wel een verwoed carpooler is en verder alles lopend of op de fiets doet….? ;-)
Tja, ik vraag me trouwens ook af welk premium kabelabonnement je niet moet hebben voor $ 1500 per maand…
@ BMW M8

Thrust me, it’s possible
Dat van dat kabelabonnement kan wel kloppen want er bestaat het fantastische DIRECTV TITANIUM wat 7500 dollar per jaar kost en hij heeft een huis in MIAMI Beach ( star island) en orlando. Met dat abonnement kun je Unlimited Pay Per View bekijken en heb je 24 uur concierge mocht er iets fout gaan.
wat een glimmend hoofd en wat een hoeveelheid chroom zou hij van opvallen houden…?
@[email protected]: een eigen pompstation is helemaal geen gek idee! “Shaq’s gas” ofzo? ;)

@jl13: LOL, “mocht er iets fout gaan”? Zoals?
Als je in slaap valt (kostbare kijktijd) dan komt de concierge je wakker maken ofzo? Of ruimt hij de lege blikjes bier en chips-kruimels ook op?
Heeft hij een privejet? (Met draadloos kabel abonnement op de various porno zenders?)
Ik geloof er niets van.. 23.000 aan benzine per jaar… rijd die kerel elke maand door heel amerika heen ofzo…
23.000 per maand aan benzine dat doe je in nederland per jaar nog niet eens…
@ autoblogger

Ja zover zal het net niet gaan maar met dit systeen krijg je ook 10 dvd recorders bij en als je dan de hele dag enorme hoeveelheden natuur films aan het opnemen bent dan kan dat wel eens fout gaan en dan moet de concierge dat asap oplossen want anders bestaat het risico dat je wel een paar hoogtepunten kunt missen.
Ik veronderstel dat hij zijn wagens dag en nacht laat draaien vanwege het mooie geluid :p
23.000 dollar? Yeah right. Ik ben dan benieuwd naar zijn km stand.
wtf dan rijdt ie in 1 week 23000 km als zijn gepimpte bak 1:1 rijdt en de benz daar $1,- is dat kan NOOIT. hoeveel vliegtuigen heeft die kerel…
Tenzij hij een wagen als deze heeft lijkt het me wel een absurd bedrag voor brandstof. Laat ie zijn wagens op Chanel #5 of Moët rijden ofzo?

http://www.motorsportscenter.com/uploads/jay_leno_driving_in-j_001.jpg
Ben ik de enige die vindt dat er totaal geen model in zijn T-shirt en broek zitten?
Lijkt wel een beetje op van dat spul wat je bij de wibra haalt voor 10 euro
Wat een walgelijk mannetje.
@Stiggie,

Ik zie dat je ervaring hebt met het kopen van dat spul waar geen model in zit ;)

@Wollie
Zeg het in z’n gezicht dan, vergeet geen ladder mee te nemen.
Lef!

@Autoblogger,
Vroeger had je een reclame van Shell. Daarin zag je in een F1 auto rijden door een of andere droge Amerikaanse staat en die moest bijgetankt worden.
Ineens vloog er een vliegtuig boven hem om hem bij te tanken.

Misschien heeft Shaq dat ook en snap ik zijn uitgaven :)
@ Jonas :

LOL haha dat is een goeie :P

Ik weet niet waar dit vandaan komt maar dat is toch niet mogelijk. Zelfs al rij je met een hummer dan red je dit nog niet eens. Maar geef mijmaar die cash per maand. Daar weet ik wel raad mee :)
@[email protected]; Laten we het erop houden dat ik verstand heb van de mode-industrie.
Om gezondheid te kunnen waarderen moet je eens goed ziek zijn geweest.
Al die topbasketballers zijn tegenwoordig bedrijven op zich. Heeft dit niet gewoon te maken met een shitload aan auto’s voor zijn personeel, vrachtwagens die merchandise verspreiden, dat soort zooi?

17000 dollar aan kleding is niet zo moeilijk hoor, kwestie van dure smaak hebben. En 110.000 dollar per maand aan vakantiegeld is ook niet moeilijk als je je hele familie plus personeel een week lang Crystal laat zuipen in één of ander exotisch celebritypaleisje.
@[email protected]: ik lijk bij sommigen reeds een snaar geraakt te hebben, dus mijn punt is gemaakt en duidelijk.
die gozer staat de hele dag te tanken terwijl hij op zn vakantie adresje kleren aan het kopen is! hoe doe je dat anders? of is bij die rekening ook de tankbeurt voor zijn vliegtuig opgenomen?
Grappig. Je leest wel eens over die verwende vrouwtjes die 14.000 dollar per maand nodig hebben voor het vervoer van hun chihuahua. Ik vroeg me altijd af hoe mannen dat zouden moeten brengen. Nu weet ik het.

Mij zal het nooit overkomen, ik ben op huwelijkse voorwaarden getrouwd. Als ik failliet ga kost het haar geen cent en als ik stinkendrijk word krijgt ze geen cent.
Grappig is dat (bijna) niemand het hele bericht heeft gelezen en ziet dat hij het zwaar overdreven heeft om onder de allimentatie uit te komen. Natuurlijk rijdt hij geen 20K per maand!
Kan toch nooit? Tenzij hij altijd 250kmh met een hummer h2 gaat en dat elke dag vaak doet.
Bedrag zal wel overdreven zijn, maar zowiezo hebben zo’n sterren altijd meer kosten dan hun eigen verbruik. Ook die ganse schare ‘dichte vrienden’ en familie leeft meestal op de kosten van zo’n money machine.

Maar goed, met dat geld kun je waarschijnlijk een klein dorp voor een maand van brandstof voorzien, dus het zal wel iet of wat overdreven zijn :D.
ik geloof het niet.: (dit is heel globaal)
23.000$ is circa 15.000€
stel dat daar 1liter 1.5€ kost, moet hij 10.000 liter p. m. verbruiken!
stel de auto ‘loopt’ 1 op 4 , dan rijdt hij 40.000 km per maand! en dat geloof ik eigenlijk niet…
@ autogek- Zie mijn eerdere post en ga eens na hoeveel auto’s de man heeft. Dit is een puur theoretische rekensom bedacht door zijn advocaat…
Heeft hij misschien een helikopter??
Uitdebroeck Piet
kan niet anders dan de prijs van de naft zijn dienend voor zijn privé jet.
Is ie misschien zo lui dat ie geen moeite doet om zn motor uit te zetten als ie thuis is ?
@ Tombnolz

Heb jij een helikopter op benzine? Wat tank je, Euro 98?
Als we nou eens een bommetje op Nederland laten vallen ? Is er gelijk veel minder gezeik op deze wereld plus heb ik weer wat Co2 ruimte. Autoblogger. .. hou er rekening mee dat je iemand bedreigd met de dood in je artikel .. niet echt verstandig. Misschien moet er maar iemand langskomen om jou uit de weg te ruimen ?
Snap’ut duan, z’n homies a.k.a. homeboys rolen die rides naar de $23.000,- Jij rijdt in steyl, je crew rijdt in steyl 8)
Peace out, bitchesssssss…
wat er ook gebeurt altijd blijven lachen :P
Ik geloof er niks van.
Frasker (Maserati MC12)
@ Autoblogger
@ [email protected]
Een eigen pompststion? Nee, lijkt me geen goed idee. De voorraad is binnen 1 dag er door heen als je $23.000,- op je deurmat krijgt.
@ ELB: nope, de mijne draait op diesel :)
@ Tombnolz

Dan heb je vast een interessant gemiddeld verbruik :P
Kijk, dat soort mensen moeten dan effe dimmen. Nou moet niet gelijk GoedkoopLinks alle duurdere auto’s gaan afzeiken of verbieden, maar er zijn grenzen…
Shaq de co2/dunk master :P
Is ie groot aandeel houder bij de Shell?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).