Mercedes CLC op video

Auteur: , 29 Reacties

Als je een video wilt zien van deze nieuwe sportcoupé met vloeiende uitstraling... klik dan even verder.

Stukjes persbericht spreken over “krachtige lijnen”, “speciaal voor mensen die op zoek zijn naar extra sportiviteit” en “dankzij zijn fraaie ontwerp”. Zelf ben ik er niet echt over te spreken, wat dat betreft zijn ze wel consistent in hun design, maar dat is peroonlijk. De uiteindelijke verkoopcijfers zullen het uitwijzen want deze nieuwe CLC-Klasse is de opvolger van een zeer succesvol Mercedes-Benz-model. De vorige sportcoupé is wereldwijd maar liefst 320.000 keer verkocht, voornamelijk aan nieuwe klanten.

Het promofilmpje van de nieuwe CLC bekijk je hier.29 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
ik vind hem ook echt niet mooi..:(
Die achterkant kan echt niet, en ik ben wel benieuwd wat de huistuner AMG er mee doet.
Ik vind de achterkant erg lelijk, de voorkant gaat nog wel.
Voor en zij aanzicht zijn top.Alleen die achterlichten.Gemiste kans.
@ M Freak
helemaal niets…..
Ik vind de achterkant wel meevallen, als de achterkant normaal zou zijn dan zou hij er hetzelfde uitzien als de C-Klasse. En het is wel een speciale auto ;)
Ik zal mijn commentaar bij het filmpje ook maar hier posten:

In dit soort filmpjes zie je vaak de achterkant nauwelijks, maar juist bij een auto met een mislukte achterkant laten ze hem wel betrekkelijk vaak zien… :roll:
De nieuwe Mercedes CLC is nog net zo lelijk als de oude C Coupé.
Hier word ik er niet echt warm van en die kleur is zooo 2007 het ziet er saai uit zelfs voor een [email protected]!

Als ik haar zou krijgen dan wordt het een ander verhaal en dat geldt voor de meesten hier die het design niks vinden. ;) Toch?
Tja, nu heeft MB wel lekker snel een concurrent voor de 1-serie coupe.
coupe?
*design maar niks vinden
Mwah, ik vind hem eigenlijk best stoer. Die vorm achterlichten zie je steeds meer terug (AM, Lamborghini, ja ja, ook de Ford Mondeo) en dat spreekt me eigenlijk best aan.
Wat ik een erg grote misser vind is het oude interieur. Zelfs de stoelen zijn ongewijzigd. Daarmee slaat Das Haus de plank volkomen mis. Als je dan wil vernieuwen in een moeilijk segment, neem dan je onlangs duur ontwikkelde interieur van de nieuwe C-klasse (W/S 204). Verder zal naar mijn idee de auto iets beter gaan verkopen in vergelijking met zijn voorloper, de C Sportcoupé.
Met dit design, waarbij bijvoorbeeld de over de spatschermen hangende motorkap en een sterke schouderlijn, spreekt men toch een iets breder publiek aan. Hopelijk is de rijdynamiek en stuurgeometrie net zo formidabel als de nieuwe C-klasse en niet zo treurig als bij de vorige ‘Sport’-what’s in a name-coupé.
Al met al denk ik dat we Mercedes-Benz hier een tweede kans moeten gunnen aangaande dit model en verder niet vergeten dat het ook nóg treuriger kan. Bijv; BMW 1-serie coupé, Audi A3 cabrio en de vorige Sportcoupé…
@LC, zozo wit omschrijven als ‘not done’ omdat het van vorig jaar is, en dan vervolgens zelf een Mercedes als taxi omschrijven… dat is wel zo 2005 zeg, pleur op.
Offtopic
@J. Volgens jou loop ik dus namelijk achter, dat kan het is jou mening maar het is toch zo 2006 om mij op te laten pleuren. I’m still here!

Volgens mij werden er al voor 2005 MB als taxi’s gebruikt! Maar nu even serieus met die uitspraak doelde ik op dat sommige mensen de CLC maar niks vinden maar stel dat ze er 1 krijgen dan hoor ik ze niet klagen. Volgens mij kijkt men niet echt naar de prestaties maar om de looks. Of zijn de meeste reaguurdres vrouwen of metrofiele mannen :?
http://www.autoblog.nl/archive/2007/12/23/vrouwen-op-autoblog-help-mij
Thom Holwerda
Dat filmpje klopt niet. De aspect-ratio is verkeerd waardoor de CLC er een stuk gekrompener uitziet.

Neemt niet weg dat deze auto echt zo ontieglijk lelijk is. Wat is toch die obsessie van fabrikanten met van die rare hoog-belijnde achterwerken? Ssyang-Yong begon d’r mee, en laten we nu wel wezen, die wil je toch niet als trend-setter…?

Later kwamen overigens de vorige Seat Leon, de nieuwe Focus, de X6, en nu dit gedrocht. Hoge konten zijn niet mooi!
@LC dan heb ik je verkeerd begrepen, sorry, kusje ;).

Ach aan de ene kant zeuren op het uiterlijk van de auto, en het omschrijven als een ‘vrouwenauto’ maar aan de andere kant worden er elk jaar lijstjes opgesteld met dure auto’s die vrouwen ook mooi vinden. (Aston, Porsche scoren daar altijd hoog in, Lambo zeer laag :P ). Kennelijk hechten mannen er toch waarde aan dat vrouwlief de auto ook mooi vind.
dat achterlichtgedeelte lijkt wel van de B-klasse afkomstig, anyway ontzettend lelijk en veel te veel achterlicht voor zo’n kont.
Hmja, tuurlijk is de vorige versie goed verkocht want het is de goedkoopste redelijke Mercedes (A (te klein) en B (busje) hebben geen imago) maar of je daarmee nou in een mooie auto rijdt, nee. Het blijft een hele dure Astra. Zonde.
wat een grafbak.
konden ze niet met iets beter komen??
Ik vindt dit echt beneden het niveau van Mercedes om een oud model op te lappen met een paar lampen en een stuur van een nieuw model.
Ik vond de oude sportcoupé al lelijk, maar deze is echt hondslelijk!
De C-klasse facelift is fantastisch! Maar moest de coupe nou per se mee naar de nieuwe modelserie. Hier of op autojunk stond dat het een verkoopsucces was, maar ik heb nooit zo goed begrepen wat voor iemand nou deze auto wil. Echt praktisch is ie niet, echt mooi ook niet, maar wel prijzig. Zoals LC al zegt, als ik hem zou krijgen zou ik me er niet voor schamen er in te rijden, maar om hem nou te kopen….
iets dat ik nooit snapte is die kleine schermpje midden op het dashbord, was dat?
een gadget waar je allerhande info op kan zien wie weet zelfs een filmpje ;) terwijl je toch maar beter op de weg kan letten.. snap die schermpjes ook nooit
Hij is nog steeds even lelijk als zijn voorganger.
doe mij maar een bmw 1 serie coupe!
Hahahahaha, wat een gedrocht! Je wilt toch een MERCEDES!
…en hij zuigt nog steeds!
Ligt het aan mij, of is het interieur gewoon het zelfde gebleven? :s

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).