Audi A5 en S5 door Caractère

Auteur: , 41 Reacties

Terwijl we ons al verheugen op de RS5 heeft het Belgische Caractere een lekkere bodykit klaargemaakt. Zoals gewoonlijk hebben de "designers" zich uitgeleefd op de voor- en achterbumper, achterspoiler en uitlaatpijpjes.

De tupperware is echter pas beschikbaar vanaf juni, dus ook hier is enig geduld vereist (via worldcarfans.com).

Audi A5 S5 Caractere
Audi A5 S5 Caractere41 reacties

Belgian Beauty :D
zaaaluge velgen! heel mooi geheel! en wat is die A5 zowieso al prachtig! laat maar komen!
Wat is er aan getuned dan ??

Een spoiler bijplaatsen kan iedereen.
Hmmm ik vind de auto niet meer kloppen. De velgen zijn alleen mooi van de zijkant niet als je er schuin op kijkt. Doe mij maar een standaard S5 als ik die al kon betalen…
Ik vind hem nu helemaal af… maar een ´normale S5´ vind ik ook al geslaagd.
Deze stond ook op het autosalon in Brussel op de stand van Caractère.
Erg mooi!
Mr. Reddingius
haha wat belachelijk! ze hebben hem de diffuser van de R8 proberen mee te geven inclusief de bobbel die erin zit voor de versnellingsbak. Enige detail: bij de A5 zit daar helemaal geen versnellingsbak XD
Mooi!
Uitlaten beetje gepikt van Saab, maarja…

http://www.autoblog.nl/archive/2007/11/26/saab-9-3-turbo-x-exclusiviteit-heeft-zn-prijs

Beter goed gejat…
@Svenska Aeroplan AB:
De Audi A8 heeft dit type uitlaatmondjes geloof ik al sinds 2005.
Ziet er netjes uit!
Doe mijn maar gewoon de S-line kit op de A5/S5.

Ice.
Heb het bij de vorige audi post over a5 ook al gezegd. Maar herhaal het nog maar eens.
Wat is dit een mooi bak. Die a5 blijft echt geweldig. Deze kit staat ook schitterend. Sportief en een tikkel agressief, maar ni overdreven. Dit is geen pooierbak, maar getuigt gewoon van goed smaak. of niet dan?
Prachtige auto! In audi zit meer en meer potentieel.
Als je dit ziet begin je je af te vragen wanneer Audi zijn achterstand inhaalt en BMW en Mercedes achterwegen laat..
dit is gewoon geen foute bak. en dat heb je snel met tupperware. alleen voor de echte liefhebber. en ik hoop dat er straks veel gemaakt gaan worden.
ziet er super strak uit! helaas zie ik echter niks over motertuning..
Het origineel is mooier maar het zou ook gek zijn als een stel lui bij een tuner het werk van Walter da Sylva ffetjes zouden verbeteren….. Niet slecht voor een getunde auto maar ik zou het origineel nemen.
die a5 is gewoon zo mooi dat zelfs tunerts hem niet lelijk kunnen maken :D
Die voorkant is echt walgelijk mooi, aan de achterkant mag dat gaatje van die nepdiffusor wel dicht. En ik heb liever 2 uitlaten in ovale vorm à la RS4/RS6. En ik ben geen fan van de velgen, maar ze passen mooi bij het geheel. Persoonlijk gooide ik er een set BBS LM in 19 inch onder.
Zeer mooie bak. Dat subtiele spoilertje staat ‘m heel goed.
prachtig! :D 1x door een A6 vorig type van caractere ingehaald en dat ziet er bruter uit dan een RS6 :D geweldige modificeerdert
Wie wil er nu een X6 body-kit op z’n A5? :?
@ dekster
is dat ook leverbaar dan ?
heel ff offtopic. Ik zag vandaag een audi a6 station wagen, met als kenteken: 33 xx zf . Klonk zeer bruut, maar ik kon niet plaatsen wat voor 1 het was. 4.2 liter en 371 kw aldus rdw. Het is geen s6 en ook geen rs6. Wat dan wel?
Tja, Caractère is in mijn ogen de enige tunert die altijd nette, strak aansluitende bumpers etc. maakt. Heel vaak goed in lijn met de rest van de carrosserie. En ik zelf houd het liever origineel, maar deze kit vind ik wederom er netjes uitzien.
@thom
Jepz, nog niet gezien? kijk eens hierboven ;)
Caractere is 1 van de betere designers van after market tupperware spul. wederom een heel erg geslaagde poging van onze zuiderburen.
Goh, een A5 met een Q7 voorkant, hoe origineel, wisten ze niets anders meer?
De uitlaten en de luchtinlaten onder aan de voorkant mogen wat mij betreft wat subtieler. Verder wel leuk gedaan. De A5 is de enige audi die er in mijn optiek wel goed uitziet.
Heb er maar één woord voor: PRACHTIG 8)
“Het origineel is mooier maar het zou ook gek zijn als een stel lui bij een tuner het werk van Walter da Sylva ffetjes zouden verbeteren…”

Is dat geen kwestie van smaak?

OT: De laatste tijd stijgt het niveau van dit soort tuners, zeker een goede zaak. Om uniek te zijn hoef je tegenwoordig geen steigerpijpen meer onder je auto te hangen of spoilers te monteren waar je op kan surfen.
@silverarrow: ja en nee, da sylva hoort tot de absolute top van autodesigners. Je kunt dan ook niet verwachten dat een paar figuren die dat niet zijn zijn werk zomaar even verbeteren. Deze voorkant is niet eens slecht gelukt maar je kunt bij het origineel zien dat het zo bedacht is en dat deze extra spullen geen onderdeel waren van het oorsprongkelijke ontwerp. Mooi/niet mooi is smaak, maar dat is niet hetzelfde als kwalitatief hoogstaand werk/tuner bedenkt iets nieuws omdat ze nou eenmaal niets verdienen aan de originele voorkant en er dus iets anders op moet..
@ W0o0dy: Daar denk ik dan toch anders over. Ik snap dat meneer Da Silva één van de beste is en er zeer waarschijnlijk meer verstand van heeft dan dan de gemiddelde tuner. Maar dat neemt niet weg dat een tuner soms ook wel eens een “toevalstreffer” kan hebben. In de regel levert Da Silva hoogwaardiger werk af dan een tuner, maar dat maakt niet al het werk dat tuners leveren ondergeschikt.
Ik geef je dus gelijk dat Da Silva het in 999 van de 1000 gevallen met z’n vingers in z’n neus wint. Een beetje het verhaal van “de uitzondering bevestigt de regel”.
Ik vind het bijzonder geslaagd.
Een ontwerp is altijd een compromis om zoveel mogelijk mensen blij te maken. 10 tegen 1 dat zonder eis de A5 er anders uit zou zien dan nu als de ontwerpers echt een vrije hand zouden hebben. Dit is individueler en niet per definitie slechter.

Ik denk dat zelfs de helft van de autobloggers niet eens door zou hebben dat deze auto een bodykit heeft als ze m irl zouden zien. Is een knappe prestatie.
@ hashman dat is een van de ‘normale’ motoruitvoeringen die audi voor de a6 heeft.
Joran van der Sloot
@t mercedes: Jij droomt teveel.
Mooie wagen,..kan niets anders zeggen. Nu nog wat normale prijzen! :(
Nick schrijft,

5 February 2008 om 20:59
@Svenska Aeroplan AB:
De Audi A8 heeft dit type uitlaatmondjes geloof ik al sinds 2005.

———————————————————————-

Alleen de A8 W12

@Iceman, mee eens, de s- line versie is mooier, maar toch vind ik dit niet lelijk hoor! Mooier dan die van ABT iig, maar dat kan ook nogal snel want bij ABT slaat men jaren de plank mis
IlCuoreSportivo
Nu heeft audi toch wel zijn eerste beauty te pakken, jammer dat ze daarvoor eerst een alfa designer moesten weglokken.
Ik vrees dat het bij één mooi model zal blijven.
Wie weet wel een klassieker in wording.
Schitterende lijnen, maar geen traditie.
Dat is echt (…) mooi!!
die woeste blik van die voorkant is echt prachtig!!
@IlCuoreSportivo
geen traditie!? Hoe kun je dat nou zeggen?!
De A5 zeker een van de mooiste modellen vind, hierdoor wordt hij nog mooier!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).