Videotime: jong, rijk en Porsche’s

Auteur: , 38 Reacties

Via wat ronddwalen op Youtube kwam ik een jongen (23) uit Koeweit tegen met een passie voor auto's... Nou rijdt iedereen met een inkomen zo groot als de omzet van een middelgroot bedrijf daar in leuke auto's, vaak ook enorm exclusieve en soms schokkend lelijke. Deze jongen lijkt echter wel een "petrolhead" te zijn en niet zomaar iemand die alleen maar gaat voor de show. Verder blijkt hij redelijk met zijn auto's overweg te kunnen, die pk's worden dus niet voor niets in zijn auto's gestopt en hij is geen type dat met 5 km/u langs de terrasjes gaat rollen.

Hij maakt af en toe een reisje waarbij hij dan wat leuke auto’s gaat bekijken of proefrijden, zo zien we hem een RUF RT12 uitproberen met een testrijder op het circuit… kennelijk houdt hij van Porsches want zijn eigen auto is een door 9ff onder handen genomen 996 turbo. Met 580bhp wil die best vooruit en dat zien we dan ook in een filmpje waarbij hij de 9ff loslaat en wat tussensprintjes doet tegen twee andere 996’jes met turbo. Ook zien we dat hij zonder al teveel problemen 340 op de teller zet, uiteraard niet op het circuit maar gewoon op de openbare weg…

Even een Ruf rt12 uitproberen:

En even met de 9ff turbo S 340 aantikken?

De 9ff turbo s tegen twee 996 turbo’s op de openbare weg:38 reacties

Lekker, waarom heb ik toch geen geld, en bv geen mooie Aston???
Als je op je 23ste al met zoiets rijdt, wat rijd je dan op je 40ste?
Een rolstoel
lol
hahahahah autoblogger hahaha prachtige opmerking die zit er hard in, kom niet meer bij LOL!!!!
HAHAHAHAHAHA ROLSTOEL
een mirage gt op je 40ste (6)?
op je 40ste rijd je een ford Gt (40).., hopelijk :P
Leukste van al is dat deze Achmed zijn autootjes naast de bron kan voltanken. Geen kwartje van Kok of slurptaksje van Bos…..
LOL @ Autoblogger :P
@ Autoblogger; LOL! :lol: Geniaal. XD :D
@autoblogger
een rolstoel van Porsche Design gekieteld door 9ff natuurlijk!
master filmpjes .. ze trappen hem wel allemaal mooi los :D
en cker mooie opmerking ..
zit hij nou met 340 km/u zelf te filmen? gek.. tja dan kom je wel in die rolstoel, altans dan mag hij nog van geluk spreken..
Some guys have all the luck…
volgens mij rijden ze alle drie in een 997 in dat laatste filmpje???
In de eerste twee filmpjes is het wel duidelijk een 997, in het 3de gaat het idd om een 996
Zou die zijne papa geen extra kinderen adopteren? Denk dak eens zielig ga kijken. Alleen die rolstoel tegen mijn 40 mogen ze achterwegen houden :-). Der had iemand inspiratie voor joke vandaag ;-)
Volvo_440_turbo
Die jongen zal nooit gelukkig zijn… als je alles hebt, door wat kan je dan nog verrast worden? Ik ben liever ‘arm’ maar gelukkig ;)
Ik weet niet. Ik heb de 996 altijd een misser gevonden qua design. Terwijl met kleine aanpassingen de 997 weer helemaal in mijn straatje past.

Mooi afscheid van onze Harm Lagaay.
O, trouwens dat doet die Porsche wel makkelijk zo van 160 helemaal doortrekken naar de 340.

En blijkbaar zat er iemand in de weg want er ging even heel snel het grootlicht aan. En dat allemaal met één hand. The boy has nog fear! ;)
Die jongen zal nooit gelukkig zijn… als je alles hebt, door wat kan je dan nog verrast worden? Ik ben liever ‘arm’ maar gelukkig

Hmm, succes ermee dan…met arm zijn. Blijf dan gewoon in Nerdeland wonen, dan kom je “vanzelf” zover!!!

BTW, die jongen heeft niet alles! Zo heeft hij (nog) geen Porsche Carrera GT… :D
Je ziet…er is altijd nog genoeg te wensen, want van geld kun je nooit te veel hebben… :+
@Rick dos: en dat in de 6e versnelling zonder schakelen……
“it was at 6th gear from the start (160 km/h) instead of 5th :) … i like that way if im checking my car performance :) “
BTW, ik reageerde op Volvo_440_turbo…Gaat een quote aan vooraf!
@w0o0dy

Het lijkt me dat die wel tevreden kan zijn met the performance of his car. ;)
lol @ autoblogger
Deze vent heeft wel lef, op de openbare weg 340 rijden. Maar wat vooral indruk maakt is hoe kort het duurt vanaf 180 naar 340 te trekken, kan menig supercar niet snel overtreffen.
340km/u op de openbare weg? Die jongen heeft misschien wel geld, maar verstand heeft hij spijtig genoeg niet, feitelijk is het een zielig arm ventje.
@Patrick,

De weg leek mij (om een enkele duikelaar) gewoon leeg hoor!

Ben je echt niet jaloers/afgunstig?
Quote..”…feitelijk is het een zielig arm ventje…”

Feitelijk?!? Wow…(geloof ik)!
Wie kan er nu jaloers zijn op een achterlijke idioot die 340 per uur rijdt op de openbare weg?
Nou iemand die geen 340 kan rijden maar max 180 .
Let erop ik zeg Kanleuk speelgoed trouwens!
@Patrick: iemand die zulke mensen “feitelijk” zielige arme ventjes noemt, wat “feitelijk” onverholen jaloezie is.
EN het niet laten kan dat dan ook nog eens tot tweemaal toe te zeggen.
Volvo_440_turbo
@ Guido Ik woon niet in Nederland, maar in België…

En als ik arm tussen aanhalingstekens schrijf hoef je dat niet te letterlijk opnemen ;)

Ik heb een tante die haar man, mijn nonkel dus, de broer van mijn vader, zoveel geld heeft, dat jij je niet kan voorstellen, die vrouw is nog geen minuut gelukkig geweest, ze wil altijd meer, meer en meer…
Nu is hij met pensioen en vermits de miljoenen, ja de miljoenen…, redelijk snel slinken gaat hij bijklussen, weliswaar tegen 1000 a 2000 euro netto per dag gezien zijn eerdere functie, hij is een soort van bedrijfsrevisor. Start bedrijven op, maakt ze ‘schoon’, gaat ze opkopen enz…

Zo kan hier nog voorbeelden opnoemen, een jonge snotaap met zo’n wagen, dat komt gewoon op termijn niet goed…
Whahahaha LOL @ autoblogger, een betje late reactie (van mij) maar beter laat dan nooit. maarre, je hebt ook snelle elektrische rolstoel hoor ;) ( snelste kan, voor zover ik weet, 15 km per uur :D)
Ramaphytacus von Helsing
Ik weet niet op wat voor wereld jij woont StormRAM, maar in “The silverbullet” was er echt een rolstoel met motortje er in, en die reed dik 80 km/h., en die film komt uit de jaren 80/90.
Dus dat is +- 20 jaar geleden, en de techniek heeft niet stil gezeten. Dus vandaag de dag is het mogelijk met 200 te gaan, op een rolstoel van Ruf.
im going write in english … first of all .. its not like what you are imagine “public road” its far away from the city , its very very smooth and clean , driving with new tyres …
second “who says in 40 how can he feel happy ,,, i`ve just bought WEISMANN GT … im enjoying every moment in that car ” … no matter the car you buy , its your mode , im shifting from performance to classic restoration , at summer at sea sports , there will be always a huge amount of things to enjoy and be happy , but first you should be happy from inside , money doesn`t means being happy .
third ” for the guy who said he still dont have a Carrera GT , you`re wrong :) ” …

Im very happy in each moment , thats NOT my normal life , thats some of extreme moments , im working hard on my business , working in 3 companies … i think few people are doing that here … dont think we are careless … graduated from kuwait university , looking to have master “MBA” in france soon … bla bla bla .

nice blog … try to find something better to waste your time on .
Euhm, is dit degene van wie die pwnende Porsche 9ff is?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).