Voor de rijken: 24-karaats gouden Fiat 500

Auteur: , 30 Reacties

Als je wilt laten zien dat je heel veel geld hebt, kan je een dure supercar kopen. Maar als je in een penthouse in een drukke stad woont, heb je niks aan al die pk's. In dat geval kan je dus beter een Fiat 500 met 24-karaats goudverf laten uitvoeren. Dat is ook een stuk origineler dan een Veyron of een Carrera GT.

Deze glimmende Fiat 500 staat tentoongesteld in Rome op een show voor rijke mensen. Het kleine karretje is gebouwd door Studio M die vorig jaar met een gouden Maserati Quattroporte op de beurs stond. Naast de carrosserie zijn ook de banden in dezelfde verf gedompeld.

Met zo’n opvallende buitenkant moet je ook iets met het interieur doen en dus is het dashboard versierd met parelmoer. De pook, handrem en pedalen zijn voorzien van Swarovski kristallen maar als je echt origineel bent, kan je ook voor verschillende edelstenen kiezen. De stoelen zijn naar keuze voorzien van slangen-, krokodillen-, hagedissen- of haaienleer. De prijs van dit autootje is nog heel schappelijk. Voor niet meer dan 60.000 euro mag je de sleutels in ontvangst nemen.

Gouden Fiat 500
Gouden Fiat 500

Meer plaatjes zien? Een uitgebreide gallery staat op Omniauto.it.30 reacties

Ik zou hem niet eens willen als ik geld toekreeg…
Weet niet wat ik ervan vindt maar doe mij toch maar het liefst een normale 500 in het wit met 2 rode strepen.
Vind m wel wat hebben. Niet vanwege al dat goud enzo, maar gewoon vanwege de kleur. Misschien nog wat mooie subtiele zwarte striping erop..? :)
Opeens krijg ik een goed gevoel bij ‘De Grote Beurt’ :P
Wat een I-DE-AAL marketingobject is het toch, zo’n 500…

Ik geloof dat ze nu al de prodcutiekosten eruit hebben bij Fiat!
24 karaats?? zon autootje vol en dan 60k euro? Dan moet die coating wel héééééél dun zijn!
Zozo, dan arkeer je je auto ergens, en kom je terug even later om te zien dat marginalen heel de lak van je auto afgekrast hebben.
stylisch ;)
De velgen er eens op een nacht afhalen, en ik heb mijn maandloon weeral. :lol:
Die goudverf kan me gestolen worden, maar dat krokodilleleer ziet er patent uit.
Leuk voor in de grote stad, vooral in Italiaanse steden, waar je wekelijks parkeerschade hebt.
Interieur ziet er wel lekker uit, die verf (vooral op die banden) is niet helemaal mijn smaak…
de matte goudverf ziet er wel leuk uit :P
Maar het is een beetje duur, en die troep op de velgen ziet ook al niet uit.
Het interieur is wat te veel glitter and glamour naar mijn stijl
leuk voor in de vitrine in de huiskamer! kopen dus!
Hihi…als je daar een kras op maakt….neem dan een bakje mee om de schrapsels in mee te nemen :) En als je echt arm bent, zoals ik bijvoorbeel, ga er dan nog maar een keer overheen en gebruik een behangspatel ipv je sleutel.
WAT EEN BELACHELIJK DING!
Weer een duidelijk gevalletje: ik heb veel geld, ik ben gek, en ik weet niet hoe ik dat zo ordinair mogelijk kan tonen.
…En nou krijgen we dus plotseling een héle hoop vriendinnetjes die geen gouden ring van hun vrijgevige vriendje willen, maar een gouden ‘500…! Yeeeej…
Voor de rijken die door hebben dat je idd niets kunt met een supercar in Monte Carlo is dit een grappig alternatief. :D Niet dat ik zou doen…
Al gaan ze hier wel erg ver dit is toch de manier om een fiat 500 te tunen, dit past bij het karakter van het auto’tje. Mooie materialen en zorgvuldige personalisering. jammer dat ze het stuur en een paar andere delen niet mee hebben genomen in de make over.
@omar pasha,

een gouden boxster mwaa, ik zelf vind de boxster al voor mensen die net niet rijk genoeg zijn voor een echte spotauto en toch een auto willen van een sportmerk, en met dat goud zal ie wel flink duurder zijn maar alsnog vind ik het een lelijk karetje!
@floryn- Ik vind dit nou niet bepaald “zorgvuldig” gepersonaliseerd- Zoals je zelf al aangeeft- stuur en een paar andere zaken vergeten, als ze het glas al getint hebben, is het minimaal tot niet. En als ze die ramen dan hadden getint- waarom dan niet meteen met een goud-opdamping zoals ze ook met brandweervhelm-vizieren doen? Die goudverf -24karaats…? ik denk dat dat eerder slaat op de gekozen goudtint dan op de daadwwerkelijke karatering. Bovendien hadden ze er dan in het kader van de zorgvuldigheid toch meer van kunnen maken- Bijvoorbeeld een afwisseling tussen mat en dof, of een afwisseling tussen lichter en donkerder die zo dan wat meer zou samenhangen met het interieur.

Nee, ik vind dit eerder op zo eenvoudig mogelijke manier zo veel mogelijk resultaat proberen te halen- Beetje een type Grootgrutters-sieraden zoals je ook aan de rekken bij de Bijenkorf, P&C, V&D of zelfs Hema zou kunnen vinden- die hebben af en toe ook iets duurdere sieraden, maar ook die blijven massatroep die zo goedkoop mogelijk zo glitterig mogelijk toch beetje duur verkocht kunnen worden.

Ik vind deze ‘500 er op een bepaalde manier nog steeds goedkoop uitzien- Door dat effen gouden buitenkant en dat gekozen parelmoer aan de binnenkant zelfs goedkoper dan sommige andere normaal gehouden auto’s.
wat is eigenlijk de gewichtstoename van deze 500?
Hij is mooi maar dat goud op de banden mag er niet op das teveel.
Decadentie anno 2008…
idd Rick Dos >.
Hmm, dan kun je nóg zo’n mooie lak en velgen hebben, dan wilt dat nog niet zeggen dat het een “echte” rijke-mensenbak is..
voor de rijke mensen ?? 60.000 euro ??
bedankt dat je denkt dat ik rijk ben dan ..
Geef mij maar een een Boxster voor 61.600 euro dan zo’n goedkoop vernaggeld ding.
( Maar interieur mag er wel zijn :P )
wow zoon fiat 500 is echt wel schoon in het goud.. zou hem direct willen !!
woowww…….wat is deze fiat gaaf. deze zou ik echt wel willen hebben. met een mooie strik en diamant er op en dan is ie helemaal af:D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).