Met je Lamborghini het ijs op – Winter Academy

Auteur: , 33 Reacties

De moderne Lamborghini's staan in tegenstelling tot hun voorvaderen niet bekend om hun lastige weggedrag. Toch denkt Lamborghini dat eigenaren nog wel wat extra oefening kunnen gebruiken en daarom organiseren ze net als Porsche een cursus sneeuwdriften.

Een ijzige ondergrond biedt de perfecte basis om meer gevoel voor de auto te krijgen. Hierdoor kan je hem ook onder lastige omstandigheden onder controle houden. Helaas komt de cursus voor sommige mensen te laat.

Er zijn al een aantal trainingen geweest maar het eerst volgende evenement wordt gehouden in Italië van 7 tot 9 maart. Het is een volledig verzorgde dag met een theoriecursus, ijsrijden met verschillende Lamborghini Gallardo’s, een lunch en een rondleiding in de fabriek. Inschrijven kost maar 2250 euro en er zijn nog plaatsen vrij dus wat houd je tegen?33 reacties

Auto’s in de sneeuw vind ik altijd leuk :D
Fantastico….
lekker glijden! Altijd mooi om te zien.
als het goed is en ik post op tijd krijgen we TomTom#…
shit.. net niet dus:P
haha:D allemaal lambo`s in de sneeuw rondjes driften waar ze 2250 euri`s voor dokke :P:P dat zal er ook wel dom uit zien, ik bedoel maar zie je het al voor je ? allemaal rijke stinkerds die daar een beetje rondjes draaien door elkaar heen:P:P:P:P:P:P
verder, alleen maar -gaylordo`s- ehh gallardo`s daar :o
supeer vett! die lekkere sounds in de sneeuw
€2250? Klinkt misschien vreemd maar das best wel een koopje, toch? Voor wat je er allemaa bij krijgt….of ben ik nou gek? Hoeveel zou het kosten om een Lambo te huren voor een dag?
echt een goed idee.. maarja.. jammer dat ze er geen leeftijdsgrens aan gebonden hebben, er zullen altijd jonkies mee willen doen die zon ding in de prak gaan rijden.. dood en dood zonde!

maar toch een leuk idee hoor ;)
(waar ligt er sneeuw in italie behalven hoog bovenop de bergtoppen?? :S)
@ Rick dos

Idd, als ik geld over had maar net niet genoeg voor een lambo dan zou dit wel een mooie weekendactiviteit voor me zijn :D
waarom zou iemand dat willen ..
waarom bestaan er dan sneeuwschuivers ..
waarom bestaat er dan strooizout ..
waarom bestaan er dan sneeuwkettingen ..
waarom is dit nog sneuer dan alle auto sporten bij elkaar .. WAAROM ?? ..
@Mercedes

Dat bedoel ik maar. :D ;)
en als je in de sneeuw wil funnen .. dan heb je aan een ouwe achterwiel aandrijver met 50+ peekaa meer dan genoeg .. als je dan toch wil spinnen en niet vooruit wil komen .. kan dat ook voor 300 euro ..
@lincoln

Jezelf bewust in gevaarlijke situatie’s brengen geeft een rush.
Er is een verschil tussen het “funnen” met een sleetje in de sneeuw en met een snowmobile. Allebei op hun eigen manier fun maar ook allebei met een eigen prijskaartje.
Misschien dat ze het ngo een beetje leren.
Weet iemand soms de naam van het nummer op de achtergrond??
@LC .. leuk en wel .. maar gevaar my ass .. en vooral niet van uit een WV fabriek .. het is net zo gevaarlijk als bungee jumpen .. of een andere kermis atractie .. een beetje trieste “we gaan levens gevaarlijk doen” actie voor mensen die nooit iets meemaken of initiatief nemen om zichzelf in onverwachte situatie neer planten .. nee .. dat laten ze doen ..
jammer, ik kan niet van 7 ot 9 maart :P
@///AMG

Just Jack- starz in their eyes

http://www.youtube.com/watch?v=K72tfYdYROo
@japp De idd de voorlopig is de enigste vereiste over een rijbewijs te beschikken maar heel de tijd is er wel een instructeur die naast u zit die de touwtjes kort zal houden als het moet!!!
@ Rick Dos, Als je een Gallardo Spyder wil huren voor een dag betaal je in België 1936€ dus in verhouding is het nog redelijk goedkoop. Voor de 2 dagen durende opleiding op circuit betaal je wel 7200€ maar dan drijf je wel de Gallardo, superleggera en LP640 tot tegen de limiet met alles erop en eraan (slippen dus lekker banden door jagen, remtesten, telemetrie, hotlaps met testrijder van Lamborghini, 2 nachten golf-resort en bezoek aan de fabriek)!!! Is zeker een aanrader, vooral op Mugello-circuit de totale aantal kilometers dat je echt op circuit bent is ongeveer +-250KM!!
@lincoln

Ieder zijn ding.
250km aan 300km/u, dan is de fun al over na 50min ;D
Wie haalt het toch in z’n hoofd om met een Lambo in de sneeuw te gaan rijden??? De eigenaars hebben toch ook een Escalade of Cayenne staan, toch?
Ouch, da’s een oudje ;)

http://www.classicdriver.com/uk/magazine/3300.asp?id=13663

Mag ik ook es een keer ;)
@Dink: wat loop je nou te miepen man…. hij is van dit jaar! On top of the news ;)

Blijft toch leuk met beelden erbij…. lijkt me erg leuk en leerzaam om een flink aantal uren op sneeuw een beetje te kunnen stoeien….
@Mazda NL, regel dat eens voor de mx-5 rijders.
@ mach3 als je op de sneeuw rijdt dan valt dat “banden erdoor jagen” wel mee
driftcursus met porsche 911 5 dagen Lapland. 2 dagen reizen, 3 dagen rijden/driften van 08.30 uur tot ’s middags 5 uur. 2 man in 1 auto, alleen maar aan het rijden/glijden. hotels/vluchten avondprogramma en eten voor euro 5000. Veel geld maar een onvergetelijke belevenis! te vinden bij de porsche travelclub. Lijkt me een betere deal als een paar rondjes in een Gallardo…
@NICK Ik heb het dan ook over de cursus op circuit in mijn reactie (zomerseizoen en herfst) en niet op sneeuw, ik maak gewoon de vergelijking!
ik ga toch liever met een lamborghini op circuit hoor,
@Mach3

Kijk, dat bedoel ik. Dan is dit gewoon een koopje. ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).