Mahindra wil Jeep?

Auteur: , 10 Reacties

We schreven al eens over een mogelijke partnership tussen Chrysler en de Indiase autobouwer Mahindra. Nu blijkt dat M&M (Mahindra & Mahindra) zich voornamelijk richt op het merk Jeep. Een samenwerking (of overname?) zou geen raar idee zijn.

M&M distribueerde vroeger Chrysler Jeeps in India en de eerste Mahindra producten waren zelfs gebaseerd op het Willys platform. Tegenover The Economic Times wilde Mr. Mahindra nog geen bevestiging geven over een samenwerking met Chrysler: “We are talking to automakers around the world to discover whether there are opportunities.10 reacties

Jan-Jaap-Karel-Kees
Over jeeps, op Autovisie staat dat Dakar volgend jaar in Zuid Amerika is. Vast wel enige nieuwswaarde toch?
Beetje zielig dat men dakar gaat verleggen. Er bestaan toch al genoeg rally’s in Z-amerika?

on-topic:
Samenwerking betekent toch nog niet bezitten?
Waarom maakt chysler nu zijn eigen kapot?
Eerst graken ze zonder plastic
dan schrapen ze DE viper
nu Jeep doen samen werken met India? wtf?
Wat gaan ze nog doen? Hemi sluiten en een 4 cilinder in de Dodge Challenger steken?

Fore Sale!: Chysler’s spirit! 200.000$ or highes bid
dikke richard
If you can’t beat them,join them. Hoewel ik dit niet echt goed vind.
Tja ik vind het niet gek- Mahindra maakt al jaren Jeep-kloons. En het geld zit op dit moent eerder in de auto-industrie van India dan in die van de VS. India gaat als een sneltrein, de VS is… Tja… Beetje achterlijk? aan het worden eigenlijk…
En waarom niet Dikke Richard? Is Indisch kapitaal soms slechter dan Duits?
de eigenaars van chrystler zjn geen autobouwers maar een investeeringsmaatschappij ik kom uit die wereld is kopen opsplitsen en opdelen en de beste prijs krijgen dat doet dit bedrijf is hun goed recht hun namen het risico en mogen ze doen wat ze willen met hun bezit ze hebben eenmaal het risico genomen door dit zinkendeschip over tenemen en nu zeiken jullie over vipers en willy’s,had je zelf het bedrijf maar moeten kopen als het je aan het hart ligt,maar beste stuurlui saat aanmaal aan wal he dames en heren
@ g55amg: Klopt, en zoals die investeerders zo mooi zeggen. Anything if for sale.

Zou wel mooi zijn, Land-rover en Jeep beide in Indiaase handen
@g55amg schrijft: als je gebruik zou maken van hoofdletter en leestekens zou jouw inhoudsloze bijdage tenminste leesbaar zijn.

MB was een autofabrikant die investeerde in Chrysler, en die dikke Duitsers bleken ook niet al te betrouwbaar te zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).