Nieuwe Bugatti in samenwerking met Hermès?

Auteur: , 13 Reacties

Bugatti en Hermès hebben de handen ineen geslagen voor een samenwerking. Op de autosalon van Genève zal het automerk een onthulling doen, wat dit precies zal zijn is echter onbekend. Het persbericht spreekt over een “industrial design project”, waarbij een combinatie wordt gemaakt van de “craftsmanship” van Hermès en de “precision automotive engineering” van Bugatti...

Enfin, ik denk dat we kunnen concluderen dat er weer een special edition Veyron aan zit te komen. Vergelijkbaar met de Pur Sang, die vorig jaar in Frankfurt werd onthuld. Dit keer zal men vooral in het interieur mogen genieten van het nodige maatwerk, aangezien Hermès bekend staat vanwege kleding, meubels, etc.

Aardig detail is dat Ettore Bugatti vroeger reeds goede contacten had met Emile Hermès, de opvolger van Thierry Hermès.13 reacties

Gaan ze dan meubels maken of een auto.. :S
dat worden massage stoelen in een pur sang veyron :D
dat heb ik wel eens eerder gehoord dat ze dat gingen doen maar, niks meer van vernomen
Mmm, massage aan vierhonderd per uur…
Kijk, VAG denkt aan iedereen.

Voor het volk een VW Golf GTI Edition 30.

Voor iedereen anders een Bugatti Hermès……

Helemaal geen verschil dus….
de veyron is gelimiteerd maar vallen die speciale veyrons ook onder de gelimiteerde veyrons of komen die nog bij de gelimiteerde standaard veyrons
dat word dus een normale veyron met/zonder lak en een uniek interieur. nou ik denk dat iets exclusievers ook wel mag. nieuw design loslaten op de veyron en dan als SE verkopen. dat is pas iets exclusiefs. doe eens iets geks, bugatti!
sansebastiano
Ben benieuwd!
Als ze nu eens een woonkamer & bed in de veyron bouwen moet ik toch al geen huis meer kopen, dan komt ik financieel al iets korter in de buurt..
DJD, hermes is best exclusief vriend :P Ze verkopen tassen van 100k euro ;) En dan gwn leer etc, geen kitschy goud etc
Dat had je met VAG van tevoren ook wel aan kunnen zien komen dat ze een hele reeks verschillende uitvoeringen van een model zouden gaan maken. Straks krijgen we nog een massa-productie van een zeer exlusieve supercar. Ofzoiets.
@ DJD; dat zal niet gaan. aangezien ze bij dit model al grif geld op toe moeten leggen. als je een andere koets gaat bouwen moet die weer helemaal getest worden in de windtunnel en als je naar de lamborghini reventon kijkt hoeveel duurder die is geworden dan zal dit project helemaal niet te betalen zijn. moet VW dus nog meer op toeleggen!
nee ik denk idd dat de nieuwe samenwerking lijd tot een exclusiever interieur. waarbij de koper zelf kan/mag bepalen hoe het aangekleed moet worden. aan de motor zal denk ik niks veranderen. (helaas, want hij mag best 200pk erbij hebben)
de 5 pur sangs zitten begrepen in de 300

dat zal met hetgeen op til is niet anders zijn

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).