Nissan GT-R in een fantasieloos hoekje van de beursvloer

Auteur: , 77 Reacties

We hebben al onwijs veel geschreven en gediscussieerd over de Nissan GT-R. Vandaag lieten we je ook al weten dat deze supercar voor het lullige bedrag van 119.900 euro voor jou is. Absoluut veel geld, maar een prikkie gezien de prestaties die je ervoor krijgt. Natuurlijk wilde we 'm in Genève even in het echt zien.

We gingen op zoek en vonden ‘m in een tamelijk fantasieloos hoekje van de beursvloer. De presentatie van de Nissan GT-R -een auto waar we nog tot maart 2009 op moeten wachten- was een beetje een afknapper. Maak je niet druk, want waarschijnlijk ben je na het eerste ritje de saaie presentatie in één klap vergeten. Verder geen nieuws, maar we voelden ons verplicht om deze live foto’s met jullie te delen.

Nissan GT-R

Nissan GT-R77 reacties

hij staat er wel heeeeeel zielig bij :P Al mijn verwachtingen zijn er wel af denk ik, na de bekendmaking van de NEDERLANDSE prijs.
Zeg…zijn dat niet de velgen van de Skyline GT-R R34?
Sorry hoor maar wie koopt dit nou liever dan een M3 of ”standaard” 911…
Het is een snelle jap een Skyline R34 is ook snel maar in mij ogen absoluut geen mooie auto :S
Waarom zetten ze een verpleegster naast die machine?
Stefan Huisman
USA model vanwege die oranje reflectoren/knipperlichten aan de zijkant???
@ Einser

Daar wordt de auto niet BETER op ;)
Wat een gedrocht is dit toch. Het is een leuk karretje omdat ie wat sneller is dan gemiddeld. Maar dat het een Skyline heet is gewoon een schande.
Mag ik niet bij jullie komen werken?
Ik wil ook wel zulk werk, beetje genieten van al die nieuwe meuk!!
@Simon: Hij heet dan ook GT-R en niet Skyline…

De prijs is wel een domper op de feestvreugde, in belgie zal hij wel iets minder kosten maar heel veel kan dat niet schelen…
@Simon

Ik zou er geen bezwaar tegen hebben als hij voor de deur stond ;)
ik zou wel eens een confrontatie willen zien tussen deze en de scuderia!
@ autoblog,

Kunnen jullie geen aparte blog maken voor die lutsers die buiten een m3 of een 911 niets anders kunnen apreciëren??

Of een + 18 toelating op deze site , blijft de helft van die oetlullen hier tenminste ook al weg.

Of al het GTR nieuws rechtstreeks doormailen naar diegene die er wel in geïntereseerd zijn , spaart jullie tenminste 200 dwaze commentaren op 1 nieuwsitem.
Papa; Dan moet je Top Gear Magazine lezen!
Het ligt gewoon aan die beursbabe, die schrikt mensen af, niet de fantasieloze stand ;)
@Tim

rot toch op man, dit is een site voor mensen die van auto’s houden, ongeacht hun leeftijd. Men mag ook zeggen dat ze liever een M3 of een 911 hebben dan deze japanner, misschien met wat meer onderbouwing. En hoe je reageert, dan zou ik jou op een kindersite nog niet toelaten. 0etLuL!

@dekster

zit wat in ja, ik durfde het niet te zeggen.
Hij ziet er wel goed uit en de specs zijn goed, Maar nog steeds te duur voor een nissan.
En idd wat een stand met die kale muren.

Trouwens ik dacht dat de beurs pas vanaf 6 maart was?? Of is ie nu speciaal voor de pers open?
@ mfreak, nee de r34 wielen zijn wat ronder gevormd dan deze, ze zien er door de belichting misschien wat anders uit
@ Tim
ik ben 16, ben reaguurder, heb wss in meer verschillende auto’s gereden dan jij en als ik zo lees ben ik ook een tikkeltje intelligenter; iedereen is overal welkom; je kan ook oud zijn en saai lullen of uitspattingen doen zoals ik nu ga doen

Zijn plaats op Genéve wil duidelijk zijn status weergeven; UNDERDOG! :lol:
De Veyron Fbg staat immers in het midden ;) (no diss @ Nissanlovers, ik begin deze Nissan graag en grager (ik weet dat het geen woord is) te zien
@RenJie
Zo, jouw mening heeft geen uitbreiding meer nodig :)
@ Dekster
volgens mij is dat hààr GT-R ;) hoe zou je zelf zijn :D
In het bezit van een 612 :D
Deze auto verkoopt zich dadelijk zelf…
daar kruip ik zondag eventjes is…
@dekster: cool, heb jij een 612?

die achtergrondkast is ook wel saai… proberen ze door een saaie achtergrond te gebruiken soms de levendigheid van deze auto te accentueren? nou dan is het ze niet gelukt want de auto valt nu weg in de omgeving, zo valt ie echt niet op!!!
@ DJD
jep, dat heeft hij, en een dikke ook! maandag komt er een review van op AB :)
ps dit is niet waar :P
btw @ DJD hoe reageer jij zo koeltjes? ik zou al lang door het dolle heen zijn ;)
@vla
Dat is idd niet waar, wouter wou z’n benzine niet betalen, dus daarom is die test niet door gegaan ;)
@Renjie: Dat soort reacties is van een nog lager niveau dan die waar je op reageert…. gedraag je een beetje. Iemand met inhoud zou daar boven moeten staan. Trek je eigen conclusies en doe er wat mee.
@ W0o0dy de wijze
dit zijn dingen die ik niet verwacht maar dan op een vreemde manier verras ik me er niet aan… mag ik ff je mening over mijn reactie? ik had er eigenlijk al spijt van maar ff lekker kankeren is zo aanlokkelijk :)
@vla: laat ik zeggen je schrijft wel eens betere reacties. Maar goed je reageert op een niet al te subtiele reactie van iemand… en ach….dan kan ik voorstellen dat zoiets gebeurt. En ik maak me ook nog wel eens schuldig aan minder welvoegelijk taalgebruik of een minder aardige teksten. Maar het is vaak leuker om het iets luchtiger te houden. Als iedereen z’n best doet om de lol erin te houden dan blijft het leuk, anders kunnen we net zo goed op dat Autoweek forum gaan schelden, daar is het toch al de meeste tijd bagger. ;)
Iemand al gezien hoe veel de voorkant ( motorkap + lichten ) lijkt op de 35Z Nismo-S tune?
Een fantasieloze auto in een fantasieloze hoek, klopt toch helemaal of mis ik nou wat?
Sinds wanneer is de kleur van het vloerkleed en behang belangrijk om een auto te beoordelen. Enkel zielige sukkels die uiterst veel belang hechten aan uiterlijke schijn geven zo’n commentaar. Het zijn waarschijnlijk dezelfde sukkels die een zilvergrijze audi opwindend vinden omwille van dat grote smoelwerk……….uiterlijk vertoon dus.
@Kyanite: jaja, een kenner da’s duidelijk. Nee hoor jij mist niets…. slaap lekker (verder).

De GT-R heeft al genoeg aandacht gehad en is toch niet leverbaar in Europa…. niet zo gek dat Nissan liever de spotlights zet op de modellen van Nissan die wel leverbaar zijn. Daarnaast zullen ze de Infiniti line-up wat meer onder de aandacht willen brengen want daar moeten ze straks echt geld mee gaan verdienen. De GT-R is geen volume model…
In plaats van blij te zijn dat Nissan deze machine aan Europa wilt tonen, beginnen er hier enkele azijnzeikers te klagen over het behangpapier.
behang dat is volgens mij een wit doekje waar een beamertje op aan het schijnen is :D
@ Renjie ,

Zie je wel , jij bent dus die 12 jarige oetl*l die zich direct aangesproken voelt.

@ de vlaming,

Dat je 65 bent en daardoor waarschijnlijk ook wat wijzer dan mij , daar heb ik alle respect voor.
Mijn reactie was op het feit dat 80% van alle commentaar wat hier gegeven word totaal geen inhoud heeft en meestal niet verder gaat dan zoiets als: ‘de veyron is toch sneller’ ‘doe mij toch maar een porsche’.
Waarschijnlijk geplaatst door 1 of andere puber die nog niet verder is dan zijn zijwieltjes.
Ik zie dat onze moderator toch af en toe wat zooi edit, mag hij vanmij al die inhoudsloze commentaar editten zodat alleen het interressante overblijft.

Ik heb er werkelijk niets aan om 25 reacties te lezen waarin staat : ‘bah lelijk’, of ‘doe mij maar die’…
En ik denk jij ook niet. Dan lees ik nog liever jouw commentaar ipv die puberale praat :)

En zoals je zelf beaamt is het af en toe wel eens lekker kankeren.

@ Woody,

Ik bewonder je kalmte , ik vreet hier soms mijn toetsenbord op als ik zoiets lees.
Zo te zien is dit een Amerikaanse uitvoering?
ze hadden hem goedkoop beloofd, ik vind 115.000 ng altijd niet goedkoop wat er ook inzit…
Als je het geld er wel voor hebt is niets te duur.
Prachtig staaltje techniek, maar -net als een M3 overigens- vraag me af waarom die voorkan zo lelijk moet zijn. De rest van de auto valt best mee maar die voorkant.. moet die rooster naar iets verwijzen of zo?
Alleszins wordt het lachen om te zien hoe VW-“elk jaar dubbele winst”-Porsche iets met dezelfde power met dezelfde prijsstelling wil klaarstomen.

Met een beetje geluk beginnen ze in Italië nu ook te snappen waar de klepel hangt.


@Tim
Chill, je bent heus niet de enige, het is niet omdat anderen niet reageren dat ze zich niet ergeren. Als er een uk vindt te moeten meedelen dat een Brabus met 3.9s naar 100 “niet snel” is zou ik hem nog liefst op de motorkap binden van een auto die maar half zo snel is. Maar je kan er zo moeilijk bij hé ;-)
Dus gewoon uitlachen en zelf iets posten waar een ander meer op kan zeggen dan “ja”, “nee” of “een therapeut is echt niet duur”.
@Tim
Hoe smaakt dat nu zo’n toetsenbord?

Even serieus, Nissan is voor Europa geen sportauto-bouwer, dat zijn ze nu niet, dat waren ze in het verleden niet en zullen dat in de toekomst ook niet worden. Wat ze in Japan en de rest van Azie doen is leuk, maar binnen Europa zal het nooit wat worden. Binnen Europa zijn we veel te verknocht aan Porsche, Lamborghini, Aston Martin, Ferrari en alle andere Euro-racers. Daar komt bij dat de oude Skyline, die ik pas nog tegen kwam op de A10 bij Amsterdam, veel te groot is. Laat het toeval zijn of niet maar deze GT-R is nog groter. Ik moet toegeven dat de prestatie’s uitzonderlijk goed zijn, maar Nissan (Datsun) is voor Europa een autobouwer van normale betrekkelijk saaie normale personenauto’s.
@Kyanite: audi bouwt toch ook maar saaie leasebakken, en die proberen toch ook de R8 te slijten. Dus waarom zou Nissan dit niet mogen?
@ Kyanite
“Even serieus, Nissan is voor Europa geen sportauto-bouwer, dat zijn ze nu niet, dat waren ze in het verleden niet en zullen dat in de toekomst ook niet worden”

En dat is dus de fout die de meesten maken…de concurrent onderschatten.
Kijk eens waar toyota nu staat…dus zeg nooit nooit.
Zolang nissan dus geen sportauto bouwer is kunnen ze ’t dus ook nooit worden volgens jou…pure bullshit die jij dus uitkraamt.
Zolang ze die status nog niet bereikt hebben is er dus altijd de mogelijkheid om dat wel voor mekaar te krijgen.
@speedlimit: eventjes jouw stelling benadrukken.

Porsche was ook geen SUV bouwer
Audi was ook geen sportwagen bouwer
VW was ook geen limousinebouwer
Mercedes was ook geen bouwer van compacte auto’s

Die dikke duitsers mogen zich alles permiteren. Het is en blijft hier een hol vol industriele racisten.
Staat daar precies op de goede plek. Fantasieloze auto (qua exterieur dan he) op een fantasieloze plek. De enige leuke nissan vond ik de Nissan Sunny/ Datsun Cherry :-)
@Patrick 5 March 2008 om 0:06
Er is een verschil tussen saai en tijdloos, of is Rolls Royce in ene ook saai? Met een Audi rij je tenminste niet binnen 3 jaar in een zwaar verouderd model. Never change a winning team.
Wat mij betreft mag de R8 ook uit productie genomen worden. Zo zijn er nog vele merken die zich bezig moeten houden met waar ze goed in zijn, dat is dus niet met sportauto’s bouwen. Of zoals Porsche in ene een SUV willen bouwen, Porsche moet sportauto’s bouwen. BMW moet ook geen SUV’s willen bouwen, dat kunnen ze niet kijk maar naar de X3 en X5. Wat voor BMW geldt ook voor Peugeot, Renault, Citroën, Opel, Fiat en al die andere wannabee’s. SUV’s/terreinwagens/pickups worden door Land/Range Rover, Mercedes, Mitsubishi, Ford, Nissan en nog enkele andere gebouwd.

@Speedlimit 5 March 2008 om 0:08
Je hebt mij niet horen zeggen dat ze geen sportwagenbouwer zijn, ze zijn geen sportwagenbouwer voor Europa, herhaling EUROPA. Leren lezen is erg moeilijk voor sommige, dat blijkt maar weer uit zo’n opmerking die jij zojuist maakt. Van Toyota zie ik momenteel geen spannende model om eerlijk te zijn. De VW Phaeton is ook alweer gecancelled, ze hadden beter zoals Toyota een merk kunnen opzetten voor de luxe divisie, oh wacht die hebben ze al: AUDI.

@Patrick 5 March 2008 om 0:15
Porsche moet de Cayenne ook productie nemen,
Audi moet de sportauto’s overlaten aan Lamborghini,
VW is reeds gestopt met de Phaeton,
Mercedes wil ook dolgraag af van Smart…..

Zijn Duitsers per definitie dik? Is ook wel lichtelijk racistisch volgens mij om zo’n uitspraak te doen.
Jouw mening laat mij koud. En trouwens, probeer iemand anders jouw leugens te vertellen, de Phaeton wordt nog steeds gebouwd en verkocht, nu vanaf 92.750 Euro.
@Patrick
Goed mijn ‘leugens’ over de Phaeton heb ik hier van de site gehaald:
http://www.autoblog.nl/archive/2008/02/19/volgende-vw-phaeton-wordt-kleiner-en-goedkoper

En blijkbaar laat mijn menig je niet geheel koud, als die dat wel zou doen zou je ook niet reageren.
Lezen is ook al moeilijk, het gaat daar over de situatie in de USA. Maar als je heel goed gezien zou hebben stond er te lezen dat het huidige model pas in 2010 vervangen worden. Simpel toch?
@Tim

Ben het eigenlijk wel met je eens! Beetje bekrompen hoe sommige reageren. Zelf ben ik een beetje Ferrari-fan, maar het wil niet zeggen dat er niets “beters” mag zijn. Er heeft volgens mij geen een auto de laatste tijd voor zoveel opschudding gezorgd dan de GT-R en (naar mijn mening) terecht! Je kunt niet ontkennen dat hij zijn beloftes waarmaakt. Idd je Porschesleutel zal meer aanzien creëren wanneer deze op de bar ligt dan een Nissansleutel maja ieder zijn ding. Ik heb een beetje het idee wanneer hij net iets minder zou presteren (op het circuit enz) dat iedereen er positiever over zou zijn… Een beetje liefhebber moet het wel kunnen waarderen wanneer een minder gevestigde naam iets goeds neerzet en niet constant zeiken dat hij lekker toch voor de ander kiest.
Die gt-r ziet er totaal niet uit !
Het lijkt wel of ze naar het studiemodel een paar wilde paarden op af hebben laten rennen, en toen de paarden er eenmaal over en langsheen zijn gegaan hebben ze het model in productie laten nemen.

Het kan ook zijn, dat een rivaal van nissan undercover als designer voor nissan dit model heef getekent.

Maar het kan ook zijn dat ze gewoon een oerlelijke auto op de markt willen brengen.
CooperS-lightningblue
Hele stoere bak om te zien! Waarschijnlijk een auto met een hoog fun-karakter. Ook voor de niet-getalenteerde chauffeurs…

Dat fantasieloze hoekje op de beursvloer is niet belangrijk. De fantasie slaat toch op hol als je deze auto ziet. Ik krijg al zin om ermee te rijden als ik een foto zie staan zoals hierboven!
Nou nou wat een geweld hier van meningen!
Ik vind de nissan een leuke wagen. Ziet er goed uit,..en als ze het een beetje goed aanpakken gaan ze ook nog iets doen met remrecuperatie (ofzoiets)
krigen ze nog een fatsoenlijk label ook hier in nederland.

@TIM: Ben het roerend met je eens.
Een 16+ filter zou zeker welkom zijn hier. Uitzonderingen daargelaten zitten er hier teveel pubers die zweren mijn de superracers (of de auto van hun vader)
En als dit niet kan/mag of wat dan ook,..zou het leuk zijn als het blog een meer forumachtige opzet zou krijgen.
Incl. inloggen / Profiel aanmaken / etc.
duidelijk dat men geen geld in de show steekt, dat is goed.

Bovendien wil men de europese markt nog niet teveel aanboren.
De grootste markt voor deze wagen ligt in USA en in Nissan’s eigen regio
@ D4D D-CAT
En als dit niet kan/mag of wat dan ook,..zou het leuk zijn als het blog een meer forumachtige opzet zou krijgen.
Incl. inloggen / Profiel aanmaken / etc.

http://www.vivisect.org/choke/choke_full.gif
ik heb een hekel aan dat soort sites!!

@ tim
Hoe oud ben jij dan? leeftijd maaakt geen verschil joh, en die zinloze reacties; Autoblog zal zelf wel beslissen wat het toelaat en wat niet.
@Vla,
Een beetje op je tere Porsche ziel getrapt? ;) (Beetje stoken :) )
@ Juppe
ik voel me idd aangesproken :D maar de ultieme is voor mij nog steeds de DB9/DBS
@ Mies

Voor u heb ik respect. Je bent een fan van Ferrari maar je durft het wel toegeven dat Nissan iets moois heeft gemaakt.

Ik zelf ben al jaren fan van sportwagen van Nissan (de Japanse dus) zoals de oudere Skyline’s, S13, S14, S15, Silvia’s,… In de toekomst hoop ik ook een Skyline R32 GT-R te kunnen importeren naar het belgenlandje. Maar ik durf ook toegeven dat Porsches, Ferrari’s, Lambo’s en Astons mooie snelle auto’s zijn. Maar ik ben blij dat ik voor Nissan ben want deze is qua prestaties fantastisch (dat is geen mening en valt ook niet te ontkennen) en is qua design gewoon nice (dat is natuurlijk wel mijn mening, het is een speciaal design, je moet er van houden).

@ Woody

Het kan natuurlijk zijn dat Nissan de GT-R even uit de spotlight wil zetten (letterlijk) omdat de auto anders een beetje te veel gepromoot wordt. Maar dit is mijn denkwijze : Welke auto is het weer die op autoblog staat ? Ja goed geraden de Nissan GT-R, en toch staat hij in een donker hoekje. Ik zeg het u, de Japanners zijn weer aan het lachen met de “domme” Europeanen want de GT-R is weeral in het nieuws gekomen (=publiciteit). En het is niet alleen op autoblog hé, dat dit nieuwsitem staat. Dat is natuurlijk ook een strategie om een auto te promoten.

Ik zeg : laat maar komen die Nissan GT-R, het wordt een frisse verschijning op de Belgische wegen, het is eens iets anders dan al die Porsches en Italianen.
De beste auto’s komen uit Azië en dat zullen de meeste vroeg of laat eens snappen.. Probleem is nog de status en dat zal nog 10 jaar duren volgens kenners, voordat ze beseffen, dat een lexus beter is dan een mercedes. Deze Nissan is een koopje, vergeleken met een porsch, die het totaal niet waard is en je kan zien, waarom ze daar zoveel winst op maken..
@Tim

Ik aangesproken? Nee ur, ik heb niet eens andere auto’s vgl. met deze Nissan.

wat ik gewoon wilde zeggen, is dat je mensen niet zomaar kan verbieden om op deze site te komen, alleen om het feit dat ze jonger of ouder zijn.. iedereen is toch anders, ongeacht de leeftijd?? Je hebt wel gelijk dat sommige mensen wat duf reageren zonder enige onderbouwing(INCLUSIEF JIJZELF EN IK), maar dan hoef je ze nog geen lutsers en oetlullen te noemen.

Speciaal voor w0o0dy zal ik nu ophouden, heb ik toch mijn mening gegeven = belangrijker dan m’n snavel dichthouden.
@ de vlaeminck: Met je eens over leeftijd. Ik ben 15, en volgens mij is er niemand/1 persoon die mijn reacties raar vond (ben ook al weer een behoorlijk tijdje reaguurder hier). Maar oké, je hebt jongeren die goede reacties geven, en je hebt jongeren die domme reacties geven. Je hebt ouderen die goede reacties geven. Je hebt ouderen die domme reacties geven.

Ontopic!: Inderdaad wel jammer dat deze machine in zo’n hoekje is geplaatst. Ach ja, komende tijd zal ie genoeg aandacht krijgen op het circuit. ;) Blijf me toch verbazen van het gewicht altijd. Behoorlijk licht voor zo een grote auto. En hij ziet er nog eens lekker dik uit ook. The Legend Continues? Ik denk het wel.
mensen die hier de nissan gaan vergelijken met porsches en ferarari’s dat is wel leuk.

wel raar eigenlijk deze nissan vergelijken met autos die 60.000 tot een 100.000 euro meer kosten dan de nissan.

is de prestatie dan zo goed van nissan om voor slechts 119000 euro zulke prestaties te kunnen kopen of zo slecht van die andere merken dat zij zoveel meer geld daarvoor vragen.

en wees gerust, of deze auto verkoopt, het orderboek zit ook in europa al propvol!!!!
@ Johan,

Dat klopt het orderboek voor Europa zit ook al propvol. Is ook te begrijpen hé, Nissan heeft (in tegenstelling tot wat sommige denken) wel een goede reputatie op het gebied van sportwagens (wikipedia : Nissan Skyline). Dus ik zou niet weten waarom deze auto niet zou verkopen tegen deze knalprijs.
GijsSpierings
Hij is wel ‘errig’ gaaf hoor!
@ Chief_S5
You’re damn straight my man!
ps lekkere site :D
Er is ook nog een ‘VIP Lounge’. Hier staat nog een zwarte. Vreemd dat jullie (van Autoblog) die gemist hebben.
http://www.salon-auto.ch/multimedia/images/img_traitees/2008/03/p1090666_enimages_big.jpg
Dit is trouwens een US Spec. De Europese versie bestaat nog helemaal niet!
Damn, prachtig! Ik neem mijn comments terug, als die zwarte neus niet zo uitkomt is het perfect!
Ik vind dit een zeer mooie auto, en dit van een bwm m5 lover e39 :D
frank mine's gtr
Beste, jullie hadden even langer moeten staan kijken. De GTR stond op een hydraulisch platform en op het scherm erachter werd levensgroot de Nordschleife getoond en de GTR ‘bewoog’ mee met de beelden…. 7.38 was de tijd toch….? En achter bij het NISSAN press gedeelte stond een maquette van 5 bij 5 meter van de Nordschleife en een zwarte GTR waar je in kon en het dashboard uitkon proberen etc etc… In het zwart ook zeer strak. Daarnaast stond er nog een doordemidden gezaagte GTR met oa de moter en de versnellingsbak opengewerkt.. Ik heb nog wat foto’s maar komen volgende week als ik weer thuis ben. Bij deze, en ik koop dde mijn in de USA of Italie. gr
@frank: check, er staat ook een stukje op video:
http://www.autojunk.nl/clips/view/137415
Een schoolvoorbeeld van negatieve stemmingmakerij, en per toeval gebeurt dat altijd bij Aziatische merken.
Prachtig hoe deze GT-R / Nissan / Japanse auto voor opschudding kan zorgen!
Bedoel de meeste gassies hier houden wel van Europese merken met name Audi, VW, Porsche etc, waar maken jullie je druk om als het toch maar om een ‘Nissan’ gaat? .. die ook nog is goedkoper is en sneller is dan een even snelle auto.

En voor de mensen die zeggen dat Nissan / Japanners geen sportwagens kunnen bouwen? kijk is in de geschiedenis ;)

Kan niet wachten tot de GT-R er is!
@ Frank mine’s GT-R

Ja, parkeer hem maar als je hem hebt naast je Veyron ;-p
Nee, ben je nu serieus bezig ? Want hier wordt vanalles gepocht op dit forum hoor. Maar het zou natuurlijk wel vet zijn als je de waarheid aan het spreken was, maar dan wil ik wel bewijs zien hoor :-)
ik heb ook gezien dat het hele platform bewoog met het filmpje van de Nordsleife op de achtergrond.
Verder ben ik ook achter in de ‘lounge’ geweest en heb ik erin mogen zitten. Allemaal super-strak.
wat zijn eigenlijk de 3 modellen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).