Pagani sound system

Auteur: , 43 Reacties

Pagani zorgt niet alleen voor een heerlijk geluid op de straat (of in de tunnel), ook in de huiskamer kun je genieten van het exclusieve automerk. De Pagani stereo is gemaakt van carbon fiber en aluminum, waarbij duidelijk een link wordt gemaakt naar het design van de supercar. Vooral de basspijp onderin de speaker herkennen we natuurlijk van het Zonda uitlaatsysteem.

Specs? De speakers hebben 350 watt en naast een control-unit plus amplifier zien we zelfs een old school turntable! Zowel 33 als 45-toeren platen kunnen afgespeeld worden, voor de recente albums kun je de CD-speler gebruiken. De prijs moet je niet naar vragen, gewoon kopen.

Pagani hifi stereo
Pagani hifi stereo43 reacties

Zal wel een aardige cent kosten
Dat ziet er hip uit!!
ik hou het wel bij mijn Krell setje
masterlijk dat uitlaatsysteem erin verwerkt :D
Die hebben blijkbaar tijd zat daar bij Pagani.
Of de supercarverkoop wat minder loopt?
@Djivy

Met goeie marketing kunnen dit soort ‘prullaria’ meer opbrengen dan de auto’s. Er is vast nog meer op komst.
@ Djivy, Zonda F is uitverkocht en nu alleen beetje onderzoek doen naar de Zonda R en C9. Je hebt geen designer nodig in de windtunnel geloof ik.
Ook die kenmerkende vier uitlaten als baspoorten, mooi gedaan.
Geweldig! Mooi technisch design! Dit doet de werktuigbouwer goed! Wallpapers anywhere?
prijs?
Ziet er leuk uit, kan me alleen niet voorstellen dat er mooi geluid uit komt.
ziet er uit als computer renderingen,
is het zeker dat ding komt?
Ziet er zeker strak uit ! maar wat moet die grap gaan kosten eigenlijk :( ?
Ik ben niet echt hoe zeg je dat ? thuis in geluid, maar brengt dit nou een goede kwaliteit/prijs verhouding of is het alleen maar looks en that’s it ?
@albert87: wat zei ik nou?
Voor de mensen die naar de prijs vragen, dat wil je meestal niet eens weten. Ik denk dat het zeker een paar duizend euro gaat kosten misschien wel meer. Voor het label betaal je veel, dan nog al het carbon en de apparatuur en dat allemaal voor een hifi-set van een merk dat totaal geen ervaring heeft. Je kan beter kijken bij een merk met ervaring en dan een top set kopen.
Jan-Jaap-Karel-Kees
He shit, net een nieuw set besteld..
“The price, though not yet released, is sure to make the Sound system just as exclusive as the Zonda.”
@albert87 ; Dat zegt al genoeg.
@bakkerst: waarom zeg je dat? Ziet er imo helemaal niet gerendert uit!
Lekker hoor. Ik ga gewoon niet zoeken naar de prijs, ok?
God wat lelijk!
Roland Bruynesteyn
Ik vermoed dat het net als pakweg B&O technisch een ander (goed) merk is. Vergelijk het met dure horloges van modehuizen: de NAAM is het product, en de naam is voor meerdere marktsegmenten te gebruiken.

Je moet een beetje oppassen voor vervuiling van je merk, maar je kan bv denken aan koffersets, wijn, parfums, hifi, autorijschoenen, telefoons etc. Inlegkruisjes, bier en mayonaise lijken me niet aan de orde.

Zal geen core business worden, maar Ferrari verdient er een hoop geld mee. Ik heb liever dat Ferrari het zelf doet dan een slimme Chinees (al zullen ze wel een licentie (met randvoorwaarden) hebben verkocht en niet letterlijk zelf gaan solderen…).
@Chip

Paar duizend? Dit gaat eerder enkele tienduizenden euro’s kosten ;)

Zou me niks verbazen als alleen de speakers al boven de 10.000 euro zitten :eek:
LP-spelers (het zijn er twee) zijn zo te zien een van Pro-Ject. Zit wel goed dus, qua kwaliteit :D
Speakers hebben geen vermogen! Speakers geven alleen weer! ;)
Dit ziet er in ieder geval beter uit dan wat Ferrari uitbrengt.
@ chip: ik denk niet dat pagani zelf de elektronica heeft ontworpen. daar zullen ze echt wel de ervaring van een beter bekende uit de hifiwereld voor hebben gekozen. al is het puur om een slechte kwaliteit te voorkomen als ze het zelf gaan doen.

ik vind het prachtig met (net zoals hun auto’s) heel veel liefde voor de kleine details. prachtig.
ik denk dat deze set alleen als geheel verkocht zal worden voor een dikke 100000,- euro (honderd duizend)! (ook hier, al is het alleen om het niet iedereen te gunnen om exclusief te zijn)
vraag me alleen af wie de distributie op zich gaat nemen? via de reguliere hifizaken of via de autodealer Pagani himself in italie? ja ik weet, officieel heeft pagani geen dealernetwerk.
Dit is wel een erg stoer setje. Ben toch wel een beetje benieuwd naar de prijs>
PRACHTIG !!! Nog nooit zo’n Custom stereo gezien… :D
kheb zelf leuk yamaha set staan dus heb het niet nodig:P wel mooi trouwens
Heb zelf Bose Lifestyle systeem, en vraag me af, in hoeverre dit er qua kwaliteit aan kan tippen. En of ik het verschil wel kan horen, Het is waarschijnlijk ook persoonlijke smaak. Zelf vind ik Boses kwaliteit zeer goed, beste wat ik ooit gehad heb, Maar ik moet het ze geven, dat ik als auto gek, de Dat setje zeer mooi gestyled vind !
Zal wel onnodig duur worden en voor dat geld koop je veel mooiere en betere geluidssystemen
Ziet er idd prachtig uit. Leuk voor in de woonkamer of garage :P
Aangezien ik nogal een audio-noob ben wil ik even inhaken op de stoere praat van B&O-, Bose-, Yahama- en andere audioliefhebbers. Dit systeem is even heel iets anders dan het duurste merk wat je in je Makro-krantje kunt vinden. Het bestaat onder andere uit een wat interessantere zaken dan de 350W speakers die genoemd worden.

Er is onder andere gebruik gemaakt van een buizenversterker als voorversterker op de hoofdversterker. Dit is high-end audio, gemaakt voor en door mensen die goed geluid als primaire levensbehoefte zien. Zie het zo; als een Bose/B&O/whatever setje een Carrera GT is, heeft een high-end systeem de perfectie van een F1-bolide. Helaas is het prijsverschil ook zo groot.

Ik vraag me af welk merk de eer heeft gekregen om dit systeem te ontwikkelen. Helaas heb ik nog geen site kunnen vinden die dat mij heeft kunnen vertellen.
@ Melvivio
Aangezien het hier een buizenversterker betreft; ga er maar vanuit dat een Bose lifestyle hier niet eens in de buurt komt. Sterker nog, de perfectie van een buizenversterker ten opzichte van een conventionele versterker is zo groot dat je het eigenlijk niet eens met elkaar kunt vergelijken.
ziet er echt vet uit! vooral die draaitafel er bovenop en de baspoorten.
Jan-Jaap-Karel-Kees
@ RScosworth
jij hebt er dus echt verstand van. Dan vraag ik me af wat je van een Geneva Sound System large vind…
@JJKK

geluid is net als kleur een persoonlijke smaak. wat de een mooi vind, vindt de ander wellicht dreunerig of schel. verder moet jet klankbeeld per ruimte bekijken. een en de zelfde luidspreker kan in verschillende ruimtes heel anders over komen. zo zijn er nog 40 factoren die een geluidsset goed of slecht maken in iemands optiek.
@ Jan-Jaap-Karel-Kees (leuke naam trouwens)
Aangezien het hier geen audioforum betreft zal ik er niet uitgebreid op ingaan maar wil ik je wel vertellen dat ik het bijzonder fraai vind ogen. Heb het helaas nog nooit gehoord dus kan er verder geen oordeel over vellen. Ik ben persoonlijk op dit moment verknocht aan het Schotse Tannoy. Iets totaal anders dat geef ik toe. ;)
in de Engelse topgear van April stond dat ie 100.000 euro moet kosten………
als ik zoveel geld zou hebben koop ik liever een B&O soundsystem hoor.
(waarschijnlijk) een pak minder duur en zeker even goede (of zelfs betere) geluidskwaliteit!
@Melvivio

Zeker nog nooit van Denon gehoord?
Voor mij is Bose éénmalig geweest.
Geluidskwaliteit is vér onder de maat.
Zeker vergeleken met de Japanse elite-merken.
Óók vrienden vinden het stuk voor stuk beter klinken.
Heeft dus niet alleen met mijn smaak te maken.

Dit is overigens een set van het Italiaanse Delta-Sigma.
http://www.tmhaudio.com/
BOSE is troep !
Alleen voor mensen die de geluidskwaliteit niet zo belangrijk vinden maar wel het uiterlijk en/of de kleine luidsprekers.
die set kost 100.000 euro :s maat bij je zonda f roadster moet je tuurlijk wel alle mogelijke goodies kopen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).