Video: all black RS4

Auteur: , 42 Reacties

Ok, de RS4 is inmiddels een beetje outdated, maar deze volledig zwarte unit is toch wel zeer geil.

Onderstaande video vond ik via carversation.com en toont ook een zwarte RS4, helaas zonder zwarte velgen. Kijk en luister:

Meer zwarte Audi’s hierr. Hoe zou jij ‘em aankleden?42 reacties

OMG als ik mocht kiezen tussen de c63 de m3 en dit zou ik zeker voor de Rs4 gaan
het klinkt alsof er ook een turbo in zit
Jan-Jaap-Karel-Kees
Is dit nou de nieuwe Knightrider…
Ik kan niet meer kiezen. Ben bang dat de C63 toch de keuze word, maar het is lastig want deze zwarte RS4 is erg lekker..
fap fap fap
klinkt meer als een kompressor
wat dachten we van de Lexus ISF in het zwart….dan heb je geen C63 of M3 meer nodig.bijkomend voordeel het blijft ook nog eens probleemloos functioneren.PS deze A4 ziet er best aardig uit.
off topic: kunnen jullie bij autoblog misschien ook eens wat Vlamingen aanwerven? Niet dat ik me eraan erger, maar jullie taalgebruik is soms zo, ja, hoe moet ik dat zeggen, Hollands? :-D Ik hoor niet veel van mijn kameraden zeggen dat ze een auto “vet geil” vinden, of zo… Dus, hup, in het kader van de multiculturele autoblog, ook een Vlaming erbij! Jullie hebben per slot van rekening toch ook een .be-domeinnaam ;-)
Wat Stef zegt ;)

@bmw: waarom zou er Vlaams gebruikt moeten worden op een .nl domeinnaam ;)
Het ziet er niet uit ! (ben niet echt een Audi fan :P) Maar het klinkt wel lekker moet ik toegeven. en het rijdt vast nog wel lekker door ook. Zakelijk leasen dan maar ?
@ BMW,

Een vlaming in dienst voor Autoblog? Zo graag hebben ze ons nu ook weer niet hoor.
Nou ik ben Vlaming, zal ik mij maar braafjes integreren (zoals wij altijd doen): ik vind hem vet geil !!!

Hoewel het tegenovergestelde (wit) ook wel iets heeft, alleen hoe tint je de ruiten wit ;) Nu ja in België mag je de voorruit en voorste zijruiten niet tinten dus maakt dat nie zo veel uit.
@Bmw: goei idee!

Is dat filmpje trouwens geen repost?
@ Senna.

Nee dank je, de V8 van Lexus draait veel minder toeren dan mijn geliefde M3.

Na de M3 graag de RS4 (we even wachten op het nieuwe type).
we=wel
ziet er netjes uit joh!
heerlijke auto!
maar de velgen in dat filmpje
zijn ook niet verkeerd. vooral
die donkere ramen maakt het helemaal
af!
astondriverinspe
Ziet er zeker wel blits uit zo!

En dat outdated vind ik ook wel meevallen eigenlijk, Audi bouwde 2 jaar geleden een auto waarvan BMW nu pas een concurrent op de markt brengt die net net niet of net wel van hem wint. (de bladen zijn er nog over verdeeld) Dat betekent dat Audi wat dat betreft dus gewoon 2 jaar voorspring heeft op BMW of zie ik het nou verkeerd?

Als straks de nieuwe RS4 er is zie ik de tests maar al te graag tegemoet!
Dat raamtintje is in Nederland ook niet legaal denk ik hoor…
@ vjp, ik vind het meer als een supercharger klinken.

Maar ziet er zeer netjes uit. alleen jammer van die niet zwarte velgen in het filmpje.

Black on black \o/
Die RS4 van het filmpje wel errug mooi ja die van de foto vind ik minder. 1 kleur gebruiken vind ik te saai en zo komen er geen lijnen in terug. Het beetje chroom was op de RS4 van het filmpje zit is net genoeg en velgen in het zwart moeten verboden worden ;)
Er zit geen kopressor of turbo op, goed te zien op 0:10 in filmpje

MTM RS4 Clubsport met kompressor

http://www.audiworld.com/news/07/mtm-supercharged-rs4/MTM047.jpg
Zelf met een open uitlaatsysteem vind ik hem niet zo denderend klinken.
Ik zou hem mat donkerblauw maken, een beetje verlagen, getinte ramen, en donkere RS velgen er onder. Oh yeah!
racer x

de lexus heeft een onwijs gave versnellings bak en als totaal is de IS-F superieur aan de bmw of audi.hoge toeren v8 of niet.
Ja precies. Eerder een kompressor.
@ thom.
Ja maar die MTM boort er wel een hele dikke kompressor op.

trouwens ook heel dik:
http://www.autojunk.nl/pix/show/132880/1
@Kompressor geluid: Zo klinkt de RS4 van nature .

Zie/hoor ook ons (amateuristische) filmpje van de RS4:
http://www.autoblog.nl/archive/2006/11/02/rijtest-audi-rs4
ruikt naar amerikaans tuning bucht! liever een standaard rRS4 dan
@ BMW
hier oak ne vlamink , moja , kpeiz ak zoa bigin dak hier redelijk rap ol me posts go verwijdert zien dus …
ik zou een mooie turbo erop zetten.
Kleuren zijn helemaal wit, met zwarte velgen+grill Maar dan wel de avant, die is mooier :lol:
Gelukkig zonder zwarte velgen bedoel je, net een pauperbak man als echt alles zwart is. Die van de video kan me wel bekoren ;-)
Echt vet maar wat is het verschil tussen S en Rs?
@S65 AMG

Andere voorbumper, andere achterbumper, dikkere spatborden tov de S versie, zwarte grill tov de alu grill van de S versie, 2x een ovale uitlaat tov 4x rond op de S + een verschil van bijna 80 pk ;-)
De mijne zou zwart zijn met chroom of witte accenten.
Die Amerikanen en hun limo tint e.(alle ruiten zwart). Hou er wel van zeker als dan heel de auto sinister zwart is. Maar zoals de meeste Vlamingen hier al aanhalen: het mag niet van de autokeuring dus … toch maar niet riskeren want staan redelijk stevige boetes op of een herkeuring nadat je alles terug hebt verwijderd.
Hou ni zo van audi maar met die rs reeksen mogen ze blijven komen. Die geven dat extraatje e. Kort samengevat: laat maar komen.
hollee audi doet ook nog mee
@ Astondriverinspe:

Dat zie je inderdaad geheel verkeerd. Het is andersom. Audi 2 jaar voorsprong op BMW? Laat me niet lachen…

Begrijp me goed, ik kraak een Audi niet af… ze rijden heerlijk, ze sturen heerlijk, etc…… zo lang je nog nooit in een BMW 3 serie hebt gereden…

Wat je dan ervaart aan stuurgevoel, feedback, etc… dan wil je nooit geen Audi meer… En inderdaad sla er de bladen maar op na… Zelfs de nieuwe Audi A4 welke Wouter test in dat filmpje van vandaag… die haalt het niet qua dynamiek, stuurbeleving, wegligging, etc, t.o.v. een E90… en die is er toch al wat langer dan die Audi… over voorsprong gesproken…

En nogmaals een Audi is bruutgoed… zeker die nieuwe A4. Die is misschien als geheel genomen een betere Automobiel… bouwkwaliteit, afwerking, materiaalkeuze en verzin er nog maar wat… geweldig… maar rijden? Nee, dat wint ie niet.

En is dat niet de reden waarom we een RS4, M3, C63 willen? Die worden niet gekocht om het kippenleer wat op de achterbank zit…
@ joriske: Que? no hablo!
zen oek ne vlaming, daar ni van mor meer de kaante vant stad oep, aantwaarpe das t stad, de rest das parking!
on topick: de velgen van het filmpje (HRE?) vindt ik er beter bij passen persoonlijk, en dat uitlaatje ziet er ook best schattig uit, geeft een mooi geluid mee!
Ha ik ben blij om te zien dat de Vlamingen hier ook aanwezig zijn, dat zet mijn ideetje alleen maar kracht bij! We kunnen wel beter ni beginnen zeiken op elkaar in de trant van dat W-Vlaanderen de parking van t stad is, want dan lachen ze weer met ons in Holland. Ik zou de Audi van deze post trouwens gewoon ne graven bak noemen :-)
astondriverinspe
@edje

Ik heb het niet over de gewone 3-serie en A4, hierbij geloof ik wel dat de 3 wat sportiever is. Maar als je puur naar de topmodellen kijkt kun je gewoon niet om het feit heen dat BMW 2 jaar na Audi een auto bouwt die gewoon maar amper sneller is, evenveel PK heeft en inderdaad net een fractie beter stuurt. Maar kijk bijnvoorbeeld eens naar de interieurs van beide auto’s, dan moet je toegeven dat de 3 serie toch maar heel gewoontjes overkomt met zijn iets dikkere sportstoelen, sportstuurtje en hier en daar een Mlogo, wat je trouwens op alle BMW’s gewoon kunt kijrgen.

Nee, doe mij dan maar een RS4 met kuipstoelen met geweldige steun, een afgeplat Lambo-stuurtje en Carbon-afwerking. Dan hebben we het nog niet eens over het feit dat de Audi standaard op 19″ staat en werkelijk alles standaard is. Dus op die manier is het prijsverschil ook al opgeheven.

De conclusie is volgens mij dat het publiek dat een RS4 of een M3 bestelt gewoon totaal ander volk is. Een M-rijder zal de Rs4 wat gewoontjes vinden, maar een RS-rijder zit waarschijnlijk niet te wachten op 4 uitlaatpijpen en een interieur dat net zo goed in een 1-serie met M-pakket had kunnen zitten!!
@ astondriverinspe

Volledig waar, je slaat de spijker op zijn kop: “De conclusie is volgens mij dat het publiek dat een RS4 of een M3 bestelt gewoon totaal ander volk is”… I rest my case… ;-P
astondriverinspe
Dat hebben we mooi opgelost…en zonder ruzie te maken!
Helemaal eens met de bovenste 2 reactie’s. Compleet ander volk in de twee auto’s. Maar als je het mij vraagt, gaat er niks boven Audi. Misschien wat betreft rijden niet veel beter, wel wat betreft afwerking en kwaliteit zeer zeker wel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).