Top Gear gaat op World Tour

Auteur: , 16 Reacties

Het zal je niet verbazen dat de BBC ook wel door heeft dat Top Gear wereldwijd een groot succes is. En daarom proberen ze ook om dat succes zo veel mogelijk uit te melken. Zo komen er al spin-off shows in Amerika en Australië. En nu hebben ze nog iets nieuws bedacht. Namelijk een live event wat maar liefst 15 verschillende landen wereldwijd aan gaat doen. Welke landen dat precies zullen zijn is nog niet bekend, maar de kans dat Nederland of België daar tussen zit lijkt mij redelijk groot.

Een kleine domper op de feestvreugde is wel dat Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond hoogstwaarschijnlijk alleen maar aanwezig zullen zijn bij het event dat in Engeland plaats vindt. Wat het event precies in gaat houden is nog niet bekend. Maar er zullen wel elementen uit de TV show in terug komen. (via: BBC)

BBC Worldwide, the corporation’s commercial arm, said “elements” of the TV show would be brought to life as a “live motoring experience”.16 reacties

Ik zit al te stuiteren van ongeduld. 8)
@ mx5-owner, ik ook hebben jullie allemaal ook gisteravond naar topgear gekeken????
@victor.
Yep, maar ik had hem al gezien op de BBC.
@All.
RTL7 aanzetten.
Volgens mij proberen ze een auto te bouwen met tekst en uitleg. Is nog best interessant.
@mx5-owner
Bedoel je Prautotype?
Dit was de vorige:
http://www.handbuiltcars.nl/nieuws/x/images/news/gr_02_07.jpg
Mijn god, die gasten verknallen die tuin goed :P
Dat syukje van Peel gisteravond bij Topgear stond een paar maand geleden in de Top Gear mgazine
-edit: 1x is genoeg-
@Omar Pasha.

Zou kunnen, ik kwam het tegen tijdens het zappen.
Die andere heb ik ook gezien op de Autorai.
@mx5-owner
Ik had die auto daar ook gezien maar nu in dit deel ziet de auto er toch zo uit?
http://www.rtl.nl/automotor/prautotype2/components/home/images/prautotype_162_90_004.jpg
Ik kan niet wachten tot ze hier komen.
@Omar Pasha, kunnen we een beetje on-topic blijven?
…”Een kleine domper op de feestvreugde is wel dat Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond hoogstwaarschijnlijk alleen maar aanwezig zullen zijn bij het event dat in Engeland plaats vindt.”…

Ik denk dus niet dat dit evenement buiten Engeland zelf dan, een doorslaand succes zal zijn….ik ga er inelkgeval niet heen. Ondanks het feit dat ik geen homo ben…de drie heren zijn de enige reden dat ik kijk…hun interactie en de manier waarop ze auto’s (mis)behandelen vind ik dus echt geweldig!
@robbie
mx5-owner begon

Dan maar hopen dat ze echt naar nl komen he
Hoe krijgen ze het voor elkaar om een mini digger te crashen!
(natuurlijk allemaal nep)
Sorry hoor, maar zonder Clarkson, Hammond en May is Top Gear geen Top Gear meer. Dus ik hou het gewoon bij de Engelse Top Gear. :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).