Video: Verstappen geeft Porsche RS Spyder de sporen

Auteur: , 30 Reacties

Het zal je niet ontgaan zijn dat Jos Verstappen dit seizoen voor het eerst sinds sinds lange tijd weer gaat racen. Samen met Jeroen Bleekemolen en Peter van Merksteijn gaat hij met een Porsche RS Spyder meedoen aan de Le Mans Series en de 24 Uur van Le Mans. Inmiddels heeft het VM Motorsport team de shake down in het Spaanse Guadix achter de rug en tijdens de officiële Le Mans Series test op het circuit van Paul Ricard stond het team zelfs bovenaan in de LMP2 klasse.

De voortekenen voor het komende seizoen zien er dus zeker goed uit! En om jullie alvast vertrouwd te maken met het heerlijke geluid van de RS Spyder heb ik hier een tweetal video’s voor jullie. Enjoy!

Meer informatie over het VM Motorsport team kan je HIER vinden.30 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Leuk om te zien dat die man nu niet in de grindbak eindigd. Hij gaat vooruit!
Mooi geluidje trouwens!
Heerlijk om dit team zo goed te zien gaan, van merksteijn zit hier op een steenworp afstand, altijd mooi om die dikke audi´s en ferrari´s langs te zien komen, hopen dat lemans een succes gaat worden voor de heren.
Of Jos nu wel of niet kan rijden. Het blijft een eikel.
De auto maakt gelukkig een hoop goed.
stond ook een artikel in de gto over deze stap van jos verstappen die niet meer alleen aan de zijlijn staat bij zijn jonge talent maar nu idd de rs spyder gaat rijden en dat is maar goed ook veel coureurs kunnen in de herfst van hun carriere nog een paar mooie punten rijden
die tweede is verwijderd :(

wel heerlijk geluidje
ik weet niet waarom, maar nu doet de tweede het weer :D
Jos Verstappen blijft toch een publieks en publiciteits trekker.
De A1GP zonder verstappen is toch waardeloos geworden.
Ben benieuwd hoe Le Mans gaat verlopen
Ik vind het echt een vette bak.
@ Tom: Leuk om te zien dat die man nu niet in de grindbak eindigd.

Volgens mij speelde ons Tommetje nog met Lego toen Jos nog in de F1 reed.
Ben elke keer als ik in een artikel de naam Jos Verstappen voorbij zie komen weer benieuwd welk onverlaat zich nu weer uitlaat over de grindbakverkenningstochten van de beste man.
Hij blijft een topcoureur die op ongelukkige momenten vaak pech had, maar soms ook teveel risico nam.
Prachtig geluidje trouwens.
Heel leuk dat je dat ook hiet even post. Helaas is het wel beetje achterhaald, stond nml al zo’n tijd op de eigen site van ons Jos…
Grappig, lekker positief.
Jos: ” ’t Is een auto waar je 24 uur in moet zitten. Jah….., da’ kan wel.”
Dit klinkt toch veel beter dan die Diesels van Audi en Peugeot..
Jos is allang meervoudig miljonair. Die lacht al die azijnzeikers gewoon uit!

Jos, top!
super dik jos still the boss, altijd genoten toen hij in de f1 zat je wist nooit wat je kon verwachten super spannend!!!,jammer dat hij later bij die k*t teams zat,dat heeft zijn carriere naar de knoppen geholpen..
Klinkt idd lekker, en Verstappen kan zeker wel rijden.

@ boz: Euh ja, die weten er meestal niks anders over te melden denk ik ;)
Wat het avontuur brengen gaat weet ik niet, maar mooie wagen. Jos heeft bij mij punten verloren met zijn “column”
@boz
Tuurlijk kan Verstappen rijden…anders had ie nooit die grindbak avonturen kunnen hebben in de F1 :)
@ Eerste post:

En we beginnen gelijk met een grindbak grap. Hoe origineel, die hebben we nog nooit gehoord, petje af hoor!
Leuk dat Jos weer achter het stuur gaat zitten bij deze prachtige wagen. Is een rare persoonlijkheid maar dat zijn coureurs allemaal tegenwoordig. Ik ga hem zeker weer volgen en hoop dat hij weer iets leuks laat zien.
frank mine's gtr
Jos, jaren geleden heb je een aantal malen bij ons gelogeerd in Belgie. Was top en ik wens je een top seizoen!. gr frank
Heerlijk rauw geluid.
Ik wist al toen ik de naam Verstappen in de titel zag dat er weer mensen over grindbakken zouden gaan beginnen. Echt tenenkrommend, ik vind verstappen geweldig als coureur en hoe hij als mens is… who cares! Go jos!
In het GTO-interview kwam hij ongelooflijk arrogant over, dus die kerel boeit me niet.
Jos is en blijft de beste coureur. En dat gezeik over die grindbak grappen, dat is nu wel een beetje achterhaald.

Noem eens coureur die het nou beter doet dan Jos.
Porsche heeft de 12 uur van Sebring gewonnen, dus voor de Audi’s en Peugeot’s

http://www.sebringraceway.com/

Dus dat kan nog leuk worden op Le Sarthe in Juni
@”Noem eens coureur die het nou beter doet dan Jos.”

Raikkönen, Hamilton, Alonso enz, enz, enz..
@classic red: met een superieure auto gaat iedere coureur harder dan iemand die bij een achterhoede team rijdt. Kijk maar naar Alonso…. terug naar Renault en gelijk een heel stuk langzamer. Het ligt in de F1 vooral aan de auto waarin je zit hoeveel succes er te halen valt. Jos heeft maar voor één goed team gereden 6 races en daarna was het allemaal achterhoede. In je debuut jaar 10 punten binnenslepen in 6 races met een auto die totaal niet op jouw rijstijl is gebouwd/afgesteld dat is gewoon knap. De concurrenten zien Jos wel als een zeer snelle coureur, alleen de nederlandse zuurpruimen blijven zeiken over de fouten en zien niet het talent.
@Marco, Benzine-Diesel: 1-0 :D
@wooody
autoracen is vooral ook teamwork en dat is nou net een talent waarover jos iets minder beschikt…
@sebastian: kijk en daar wil ik je tot op zekere hoogte wel gelijk in geven… maar aan de andere kant…. jij moet het als coureur doen met de auto die het team neerzet. Reken maar dat iedereen zou zeiken, zeuren, schoppen en duwen om ervoor te zorgen dat het team dat ging aanpassen wat jij vind dat nodig is. Ambitie in topsport maakt van mensen egocentrische klootzakken als het nodig is…. of je hebt te maken met geboren verliezers en ik denk dat iedereen het met me eens is dat dat niet rijmt met de persoon Verstappen. Ondanks alles wat er misschien fout is gegaan… het is wel het type “winnaar”, doorzetter, vechtjas… en dat zijn kwaliteiten die kampioenen nodig hebben. Als dan alles ook echt op z’n plek valt (groot budget, goede auto, goed team, goede strategie en een goede rijder) dan is zo’n combi onverslaanbaar. Dat heeft Jos nooit gehad en ik durf te beweren dat hij een WK titel op zak zou hebben gehad als dat wel was gelukt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).