AMG Driving Academy

Auteur: , 36 Reacties

Nu het een publiek geheim is dat Sacha een AMG rijdt, kunnen we deze training van harte aan hem aanbevelen.

Hè dat is niet negatief bedoeld, want Mercedes AMG biedt de training in vijf verschillende programma’s aan: Emotion, Basic, Advanced, Pro en Master. Het instapniveau wordt gevormd door een training die bedoeld is om mensen het AMG gevoel te laten ervaren. Bij de gevorderde trainingen worden circuits als Nürburgring Nordschleife en Spa-Francorchamps gebruikt. De echte pro’s kunnen meedoen aan de AMG Masters “Sports Trophy” waarbij in drie dagen er punten kunnen worden gescoord. De winnaar mag vervolgens in een AMG DTM C-klasse rijden.

Ook leuk is de vierdaagse trip naar de poolcirkel, waarbij er in Lapland op ijs en sneeuw kan worden gereden. Meer informatie kan worden gevonden op de AMG website.

AMG training video deel 2

AMG training video deel 1

Of klik voor deel 1 en deel 2.

PS: voor welke training zullen we Sacha opgeven?36 reacties

Waar kan ik me inschrijven!
AMG bouwt het wel goed uit hoor. Maar als het de vermogende klant ten goede komt, why not?

Dit artikel doet me nogmaals denken aan die goeie ouwe slk55 amg. Volgens mij is die van naam veranderd, van AB verdwenen (of overleden). Ik heb het al eens gemeld aan iemand van de redactie en die beweerde dat hij zeker nog aanwezig is. Heeft iemand nieuws?
Advanced aangezien ik Wouter en Sacha door elkaar haal. :P
ligt dat nu aan mij of is in Lapland gaan rondscheuren met auto’s die veel te veel verbruiken een beetje fout? Kunnen we niet hier en daar een stukje natuur ongerept laten ipv overal ons testosteron te gaan loslaten? Je heb het randje en je hebt over het randje. Dit is er dan weer wat over.
@Tombnolz ; Nu je het zeg hij zal dan wel van naam verandert zijn.
Van AB verdijnen lukt bijna niemand kijk maar toen er een netwerkkabeltje uitlag. ;) Sommige reacties waren Hi-laaaa-ries :twisted:
http://www.autoblog.nl/archive/2008/03/12/autoblog-downtime
Voor een half uurtje CLK65 DTM doe ik het wel :D:D
ik denk dat hij er geen nodig heeft of ben ik gek?
@LC & Tombnolz: wellicht heeft SLK55amg het gewoon te druk ivm zijn huis en zijn werk. Deze tijd van het jaar is het voor zijn beroepsgroep de drukste tijd van het jaar.

Bij Emotion zal Sacha mogelijk in slaap vallen dus het zal kiezen worden tussen basic en advanced…. die laatste zal pittig zijn, maar da’s wel gezond een beetje uitdaging ;)
ik denk dat ie beter de bmw fahrer training kan nemen z’n gepimpte taxi kan iedereen besturen ;)
“Voor welke training zullen we Sacha opgeven?”

De cursus: Pet af, pet op.

Je weet wel, de training waar je leert wanneer je je chauffeurspet af moet doen als de klant plaats wilt nemen in je taxi en wanneer je ‘m weer opdoet. :D :P
@Rick dos: Wie zegt dat ik niet al een chauffeur heb?
Weet iemand toevallig de kosten, mits die al bekent zijn?
@ bmw: onzin natuurlijk, wat je daar zegt. Denk je echt dat een paar flink gassende Merc’s daar een Middelandse Zee-klimaat zullen veroorzaken?
@sacha

Nou, niet gelijk overdrijven, sacha, alleen omdat je op tv bent geweest. ;) :P
de prijzen beginnen vanaf zo’n 1300 euro.. das een beetje jammer:s
“Prices include: one set of tyres, one set of brakes, lubricants and kilometres driven (fuel is not included). Use of
the rental vehicles is restricted to the training contents of the particular event. Motor vehicle third party liability
insurance and comprehensive insurance are provided in accordance with section 16 of the entry conditions.”
@Rick dos: Echt, en hij is nog goedkoop ook. Vanwege zijn vorige baantje denk ik…

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/04_02/LimoBeachedRFY_468x307.jpg
Neen, maar ze hebben zeker een invloed op de fauna en flora…
@ wOoDy: Ken je’m dan? Zit hij in de immo- of bouwsector ofzo?

@ sacha: Een s 55 amg van de vorige generatie dan? Of zit je reeds in ’t nieuw?
@Tombnolz: kennen is een wat groot woord, maar ik heb wel wat met sacha en een aantal van de andere bloggers kunnen kletsen.

En nee ik ga niet vertellen wat Sacha wel of niet doet of deed. Als ie daar behoefte aan heeft dan mag ie het zelf doen. Of je zoekt een beetje op internet, dat kan ook.
@ bmw
Maar goed dat een bmw die hier in Nederland rijdt, dat niet heeft!
@Tombnolz: Nee, allemaal ouwe rommel ;-)
@Sacha: heb je die chrome wielkastverbreders er nou al op gelijmd? ;)
ja, tuurlijk, elke auto vervuilt, maar als je een beetje nadenkt begrijp je dat er een verschil is tussen een nederlandse snelweg en de ongerepte natuur van Lapland. Maar ik begrijp dat het testosteron op deze site overheerst, dus ik doe verder geen moeite ;-)
@ wOoDy: ik vroeg toch alleen maar of je wist welk beroep slk55 amg uitoefende? Ik vroeg niet naar sacha hoor.
Ik veronderstel dat dat extra plastic op de voorbumper van de C AMG (eerste foto) ter bescherming is?
@ sacha: Vraagt zo’n AMG-motor meer onderhoud dan een andere Mercedes benziner? Ik zou zeggen van wel.
@Tombnolz
Boekhouder toch?
@Sacha:

Dat je me slecht betaalt, c’est ca. Maar een foto van mijn niet-altijd-uitmuntende parkeerskills erbij zetten gaat me wat ver… ;)
@tombnolz: oh ik heb je verkeerd begrepen… Ja ik weet (slk55amg) z’n beroep wel…. dekster zit in de buurt, maar aan de verkeerde kant van de tafel, lol. Wie krijg je aan het begin van het jaar op bezoek als boekhouder (nee niet de fiscus)?
@sacha

Je weet toch wel wat er verkeerd aan dat plaatje is, hè?

Ja precies, die paal. :D
@ wOoDy:

Heerlijk alweer! Zelfs het achterhalen van een reaguurder z’n beroep kan zoveel spanning opwekken dat ik nooit of te nimmer van hobby verander! Laat me er een nachtje over slapen, ok? “Boekhouder zit in de buurt, maar aan de verkeerde kant van de tafel en het is niet de fiscus”… Waarschijnlijk ligt het aan m’n leeftijd, maar de fiscus lijkt me nou net de vijand van de accountant!

@ sacha:

Door je knipogende smiley ben ik volledig verward: oud model, nieuw model, moi je ne sais pas. Ik heb de indruk dat de gemiddelde AB’er graag zo vaag mogelijk blijft of moet ik de kaap van 1 miljoen posts overschrijden om wat meer te weten te komen :) ? Mij goed hoor :)
@sacha:

Had je geen SL? Of heb je die ingeruild?
@Tombnolz
Google is your friend… Echt, met de juiste zoekwoorden: de eerste 3 hits verklaren ALLES (mbt zn auto)
Zelfs ik kon het vinden :)
die wagens, … pracht machines gewoon.
wel een mooie auto voor een trouwerij

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).