A-Team movie is coming!

Auteur: , 81 Reacties

I love it when a plan comes together! Je kon er op wachten, na de de terugkeer van Knightrider en Transformers is het nu de beurt aan het A-Team. Er waren al diverse geruchten over een film van deze eighties hitserie maar er is nu officieel bevestiging.

De eerste aflevering van het A-team werd in januari 1983 uitgezonden op de Amerikaanse televisie. Inmiddels zijn we 25 jaar verder en zal de film ergens in de zomer van 2009 in de bios komen. De regie is in handen van John Singleton, de acteurs moeten echter nog gevonden worden. Er gaan geruchten over Woody Harrelson (Capt. H.M. ‘Howling Mad’ Murdock) en Icecube (B.A. Baracus) maar mocht je zelf goede ideeën hebben voor eigentijdse versies van Face, Murdock, BA en Hannibal, dan hoor ik het graag!

Als voorstel voor een nieuwe bus kies ik in ieder geval de ATC F650, met dank aan ons aller Rick Dos voor zijn allesziende blik. Flash back!

En wanneer komt er eigenlijk een film van Magnum?

The crew81 reacties

ZwerverRoodbaard
Stoer :P Ze gaan echt alles uitmelken, Nightrider Transformers en dus ook A-Team :)

Maar was het nou een GMC G-20 dat busje of wat het een G-15 want die busjes zijn tegenwoordig niet meer te vinden :(
Beetje zielig, niemand kan de oorspronkelijk charme van het A-team nabootsen met andere acteurs.
Het zal vast een zeker wel weer opgesmukt worden met speciale effecten, maar daar kijken alleen kleine kindjes niet doorheen.

De enige geslaagde remake was miami vice, maar de rest zuigt zwaar.
@Dekster: Miami Vice was zalige goede film, als je door de afwerkingsdetails door keek
@ dekster

ja vind ik ook, wat is het A-team met andere acteurs?? Gewoon een nieuwe actiefilm niets A-teams aan.
Perfecte cast
Had ook een gedachte voor een cast.
Capt: George Clooney
Face: Brad Pitt
Murdock: Jim Carrey
BA: Michael Clarke Duncan
lol @ Ruben!

En hier BA’s nieuwe auto van de zaak:
http://static.autoblog.nl/images/wp/Smart%20A-Team.jpg
hmm nou ben benieuwd… zal wel weer zo triest worden als fast and furious 2
Mooie cast, BEHALVE scarlett johansson.Ik weet écht niet wat iedereen ziet in die vrouw met hare patatneus ( aardappelneus ).
@Ruben: goeie cast!
@Paul: En Jim Carrey lijkt me idd ook een goede voor Murdock!

@Markus: http://www.autoblog.nl/archive/2006/12/30/smart-fortwo-a-team-stylee ;)
@ blogger: kolere, dat is lang geleden… dat kan alleen jij weten :)
Yes!! Whoohoohoo!! Ik zat er op te wachten! :D The A-team heeft een mega groot deel uitgemaakt van mijn opvoeding. En na al die remakes, waarvan enkel Miami Vice en The Dukes Of Hazard slaagden, eindelijk The A-team :D

Ik kan echter geen vervangend acteur bedenken voor Mr.T, die man was én is uniek! Ik hoop niet dat t Icecube wordt of een of andere rapper, dan ga ik bij voorbaat al niet kijken…
Met Carey ben ik het opzich wel eens, moet Carey natuurlijk wel n btje zn haar laten groeien en dezelfde maffe outfit aan. Wat betreft Faceman dacht ik eerder aan Matt Damon. De enige die mogelijkerwijs B.A. kan proberen na te doen is idd Michael Clarke Duncan, alleen jammer dat-ie geen hanenkam heeft. Clooney zal het wel niet worden want die gaat veels te veel geld vragen :D

Het busje dan, dat moet eerst en vooral een zwarte GMC worden, maar never-nooit-niet die AFC F650!! :( Ik dacht meer aan een zwarte geblindeerde GMC Savana Family met natuurlijk een push-bar, rode striping, en rode wielen :D
Iemand met andere suggesties??
@ [email protected]

welnee, niet Clooney voor captain, maar wie anders dan Jack Nicholson? :P
@Jesper:

http://www.autocult.com.au/img/gallery/full/CARmageddon2185.jpg

Maar dan in de toepasselijke kleuren natuurlijk.
@Jesper
Waarom geen rapper? ik vind Ice Cube wel de perfecte acteur voor de rol, alleen mr T zelf zou beter zijn .
De andere acteurs kunnen mij niet veel geven, zolang the A team van maar een GMC is, ik zou geen europese “kamionet” willen zien als A team van
@ Ruben, ik snap nog altijd niet hoe ik afbeeldingen moet linken, maar ik bedoel echt het busje, bolg mijn laatste link maar even ;)
@jesper de dodge sprinter mischien, maar dan met de 6.5 liter v12 bi turbo van AMG. Dit is natuurlijk noodzakelijk voor de zijwaartse bochten die we gewend zijn van het orgineel.
@Jesper: Weet ik, de Yukon Denali was mijn suggestie. ;-)
@ Six Trey:
omdat, mijn beste Six Trey, rappers over het algemeen niet zo goed zijn in het opvullen van zulke rollen. B.A. is een legendarisch personage, en iemand als Icecube zou dr zijn eigen draai aan geven. De nummer één kandidaat is toch wel Michael Clarke Duncan, als je dr wat goud omheen denkt :D
Mis ik een linkje? http://imdb.com/title/tt0429493/
edit: dank u, is gefixt!
Gatverdamme, niet weer; hoe wil men ooit de originele A team vervangen? The A-team hoort nou eenmaal bij de jaren ’80 met de oorlog in Vietnam nog vers in het geheugen, en de eeuwige strijd tegen Kol. Decker en het nooit raak schieten (echt waar, ze hebben nog nooit iemand geraakt). Hoe willen ze dat ooit in een modern jasje gaan gieten?? Ik vrees iig met grote vrezen.
@Ruben
DE Dude als Hannibal! Respect!

Als dit maar niet weer zo’n slap aftreksel wordt met 4 gasten die teveel moeite moeten doen om cool te zijn….zoals Miami Vice 2006….

Daarom lijkt me DE Dude ook zo’n goeie keus :)

(DE Dude RULES!!!!)
@ Ruben: zou ik best mee kunnen leven, mist ze hem verlagen en er KLEINE rode sportvelgen onderzetten + lak. O wee als ie op 22” chroom komt te staan :P Moest het echter zoiets worden, adviseer ik om ook eens naar de Envoy Denali te kijken, die lijkt op het oog iets meer in proportie:
http://www.gmc.com/envoy/denali/index.jsp Ik blijf echter bij de Savanna.

Laten we met zijn alle hopen dat Ford er niet met de deal vandoor gaat omdat ze meer geld bieden…
Ice cube als BA kan echt niet, hij moet eerst 20KG fet af werken.
A group of IRAQ veterans looks to clear their name with the U.S. military, who suspect the four men of committing a crime for which they were framed.

En dan Ice cube als B.A Baracus

*zucht*
@ Benjamin: Ik zat toevallig hetzelfde te denken, met Irak enzo… ik heb die gedachte gelijk verwrongen :( Sommige dingen moet je laten als ze zijn… Net zoals we zagen met Rocky Balboa en John Rambo… dat moet je niet nog verder uitmelken… dr over speculeren is leuk, maar de film wordt nooit beter dan het origineel.
@ Gekke Turbo: ik ga dr even snel vanuit dat jij nooit met passie The A-team hebt gekeken, anders zou je geen MB Sprinter met Dodge badge aanraden :(
@Jesper: Die Envoy passen ze nooit in, laat staan dat ze er de zwakkeren en benadeelden mee kunnen helpen!
@jesper dat is geen aanrader, maar een dagdroom. Jij en ik weten beiden dat het waarschijnlijk een ford transit gaat worden. Dit is wel de patroon van de laatste herfilmde series waar de auto een grote rol speelt. Ford komt langs met een zak geld en het krijgt een ford badge. Dan is de sprinter met een V12 toch wel een mooie dagdroom.
Maar ik vind natuurlijk ook dat het een GMC moet zijn met een dikke v8 op zijn minst.
@ Ruben: Ziet er naar uit dat je gelijk hebt… dus de Savanna of de Yukon, met een van die twee ben ik tevreden, als het dan maar een GMC is.

Wil overigens niemand met Europeanen of Japanners aan komen zetten? daarmee doe je dr serie echt tekort.

Ik ga nu maar pitten, ik ga dr van uit dat er hier morgen 200+ reacties staan :D welterusten allemaal :)
Volgens mij ziet Mr. T. er nog steeds zo uit als vroeger:
http://www.youtube.com/watch?v=bqJE5TH5jhc

En anders voldoet deze misschien wel:
http://www.youtube.com/watch?v=w59bb83JNyU
hoop dat het dan iets beters wordt dan die nieuwe Knight Rider, want dat was echt een nicht rijder…. zwaar overschatte kinderfilm.
1 ding weten we beter, en dat is dat het niet zo slecht geacteerd zou zijn als het origineel, wat is dat een drama, maar toch fantastisch, die charme haal je helaas niet terug
beter=zeker
@Ejay, precies! Ik snap niet waarom Mr. T (waarschijnlijk) bedankt heeft voor de rol. De rest is bejaard maar Mr. T is nog steeds identiek :D
Opnames voor de Magnumfilm/remake zouden trouwens binnenkort van start gaan, met Matthew McConaughey als Thomas Magnum.
het enige echte handelskenmerk voor de A-team waren de slecht uitgevoerde special effects .. hoop dat ze dat handhaven ..
@ lincoln

special effects?? ze hadden maar 1 special effect :-) : een auto door de lucht laten vliegen en op zijn dak laten landen!
Toen ik dit bericht las dacht ik yes laat maar komen. Maar, zoals Dekster al meldde de charme van de echte A-team kun je nooit terug laten komen. Ik kijk tegenwoordig nog steeds er naar, en ja het is zo nep als wat, maar boeiend het is jeugdsentiment en het is gewoon leuk om te zien :D.

Als ze toch bezig zijn met series van vroeger in een film te stoppen. Laat Airworlf maar weer debuteren op het witte doek :D. Dat muziekje alleen al is een 10 waard :D :D :D.
Hulk Hogan kan zijn eigen rol nog spelen:
http://notizblog.org/wp-content/uploads/2007/07/hulk-t.jpg
@Supreem: damn, je hebt gelijk. Maar die geruchten zijn al van ruim een jaar geleden, zou dat nog realistisch zijn?
http://www.cinemablend.com/new/Matthew-McConaughey-As-Magnum-P-I-4305.html
@ Gekke Turbo:
In dat geval deel ik je mening… mocht Ford het echter in zijn harses halen om een postzak met geld te deponeren voor een Ford Transit, gaat het hoofdkantoor in de fik!! :D
voor BA: vin diesel of die andere van triple x, in de 2, kan ook wel kwaad kijken 8)
Vreemd genoeg lijkt mij Jim Carrey veel leuker als Face dan als Murdock. Ik vind hem leuker als hij zich wat in moet houden, dan wanneer hij voluit kan gaan — wat hij als Murdock waarschijnlijk zou doen — dan is het meestal veel te ver over the top voor mij. En juist Brad Pitt kan best heel komisch zijn — iemand “Snatch” gezien?

Mijn line-up (sorry, zonder foto’s):
Murdock: Brad Pitt of evt. Dane Cook
Face: Jim Carrey
Hanibal: George Clooney?
BA: Michael Clarke Duncan
Een gek als Jim Carey neerzetten als Faceman? nee, die moet duidelijk Howling Mad Murdock gaan zijn.
B.A.: Ice Cube
GijsSpierings
Acht jaar geleden las ik nog in ’n televisiegids dat er in 2002 ook al een A-Team film zou komen..

Overigens ben ik zeer benieuwd! Hoop dat het niet zo’n crappy film word.
Wéér een film voor op het lijstje voor 2009 om naar uit te kijken.
Er zijn nog voldoende ongekende acteurs die met plezier deze rollen willen spelen. Ice cube hoeft voor mij nooit meer op het witte doek verschijnen :)
Vin Diesel als B.A.?!? Wel met een flinke dosis schoensmeer toch zeker? :D
Ik vind de line-up van SQB wel goed, alleen dan Face en Murdock omdraaien :P
als acteur voor B.A. zou ik willen voordragen……… mr. T natuurlijk, fool!
voor B.A. denk ik……………..mr. T natuurlijk, fool!
Mijn ultimate lineup:

Hannibal: George Clooney
Face: Brad Pitt
Murdock: Jim Carrey
BA: Michael Clarke Duncan

Andere acteurs en het wordt niet meer dan een B-film!
Zo Elwood, goed gekopieerd jongen! ;) Verder hoop ik juist dat het een B-film wordt met matige special effects, dat was juist de charme van die serie :D
hehehe ik had niet eens gekeken! Dus dit moet wel een winning team zijn.
Matige special effects?!!! Die serie was z’n tijd ver vooruit! Op dat moment totaal geen B-film kwaliteit, dat is alleen als je het tegenwoordig ziet (en dan nog is het subliem!) Sorry, ik ben een lifetime fan ;-)
Die ATC kan het natuurlijk nooit zijn. Hoe kunnen ze daar nou goed mee door de bochten hangen en glijden, zoals die gouwe ouwe GMC deed? Nee, hier moet gewoon weer een bouwbedrijfbus aan te pas komen, die een ernstig grote motor heeft. Het moet en mag niet te perfect worden!
Mijn eerste gedachte bij Murdock was net als velen hier Jim Carrey, niemand zal zijn rol beter kunnen vervangen imo.
Wtf?
Gaan er dit x wel egt een x doden vallen :P?
Zou een A-team primeur zijn :D!
nieuwe van

Wat is er mis met een Ford E150 dan?
@ besaram

dat is mijn B.A. daar nogeen scheermes over heen en de rest vind ik dat de line up van SQB wel mooi is.

Hannibal: George Clooney
Face: Brad Pitt
Murdock: Jim Carrey
wat een gezever de orginele serrie kan nergens aan tippen
GijsSpierings schrijft (27 March 2008 om 13:11 ):
Acht jaar geleden las ik nog in ‘n televisiegids dat er in 2002 ook al een A-Team film zou komen..

Overigens ben ik zeer benieuwd! Hoop dat het niet zo’n crappy film word.
Wéér een film voor op het lijstje voor 2009 om naar uit te kijken.

Ja, inderdaad dat heb ik toen ook gelezen, dat was in de Televizier! Mooie serie, de A-team!
eigelijk zouden ze zelf moeten spelen maar hannibal of beter george peppard is dood
ze waren gewoon the a team is niet te vervangen.kijk maar naar the dukes of hazzard.
lijkt er totaal niet op.ze zeiden altijd al.if you can find them then hire the a team.
jammer they were and are stil the best.
als ze er toch in slagen zeg ik maar.i love it when a plan coms together
Joepie! Ik vind The A-Team een leuke (retro-)serie. Ik ben blij dat ze er eindelijk de langverwachte film van gaan maken.
Maar inderdaad, het plot… Waarom moet het nu weer over Irak gaan?!
Als cast weet ik zo 1, 2, 3 niet alles (ook al heb ik er toch wel al langer over nagedacht).
Als Hannibal misschien William Devane, maar die is misschien toch al te oud. Als BA: Dennis Haysbert.
Een ding weet ik wel, Jim Carrey absoluut NIET als HM Murdock. Jim Carrey is naar mijn mening veel te flauw. Jim sucks, HM rocks.
Hannibal – Leslie Nielsen
Murdoch – Jim Carrey
Mr. T – Mr. T
Face – ??
hannibal = robert de niro
face = brad pitt
murdock = jim carrey
ba = ice cube
ik vind leslie nielsen wel een goede voor hannibal maar dan moet die wel serieus doen.
als busje de nieuwe opel vivaro opc in de kleuren van het oude busje.
je moet gewoon mr T, dwight shultz en dirk benedict laten kiezen wie hun rol moet spelen, omdat zij worden nagedaan. En voor hanibal kies ik anthony hopkins.
Ik vind zowel Jim Carrey als Murdock en Robert Downey Jr. als Face mooie keuzes. De één zo gek als een deur, maar niet gestoord, en de ander heeft de looks en de charme die een goeie ritselaar nodig heeft. Probleem is wel, dat Face tegelijkertijd ook altijd een beetje de anti-held was en dat past dan weer niet zo goed bij Downey Jr. Maar misschien is dat wennen.

Voor BA is Ice Cube toch de beste keuze, die ook al heeft laten weten dan een mohawk te laten staan. Tegelijkertijd zag ik Mr. T onlangs een apparaat aanprijzen op een kookkanaal en die is eigenlijk niet veel ouder geworden. Met een beetje grime en de special effects van tegenwoordig zou ie ’t zelf kunnen doen.
Maar misschien is 4 andere acteurs toch de beste optie. Anders ga je zitten wachten op een bepaald soort magie met Murdock die er niet is.

Hannibal is lastiger. Antony Hopkins is sluw, maar aan de enge kant. Dat past niet bij Hannibal. Dan vind ik Jef Bridges een mooiere keuze. Alhoewel George Clooney er inmiddels ook de leeftijd voor heeft. Bovendien heeft die meer humor, wat past bij de relativerende Hannibal.

Wat mij betreft mag de cast dus bestaan uit:

George Clooney (Hannibal)
Ice Cube (BA Baracus)
Robert Downey Jr. (Face)
Jim Carrey (Murdock)
Eww Leslie Nielsen zou 1 coole Hanibal kunnen zijn……
Mijn zoontje van 9 is gek op die oude serie en dus kijk ik nog regelmatig weer mee. Ik ben idd benieuwd hoe ze dit allemaal gaan doen. Die sfeer is echt top en idd die oude auto’s op hun dak laten landen.
Volgens IMDB word het lijstje iets anders dan de makers oorspronkelijk wilden geloof ik. Inclusief jullie mooie lijstjes hierboven. Maar ja we zijn dan inmiddels ook al weer een paar maanden verder.
Hannibal: Liam Neeson (ben zeer benieuwd hoe die het er van af gaat brengen. Heeeeel goed acteur, maar Hannibal?)
Face: Bradley Cooper. Geen idee waar ik die van moet kennen.
Murdock staat nog open.
BA: Quinton ‘Rampage’ Jackson. Jammer dat het Michael Clarke Duncan niet is. Maar blij dat het Ice Cube niet geworden is!
nou wie weet verbind jim carey zich alsnog aan the a team!!
Oh ja en van busjes heb ik geen verstand. Als ze het stoere uiterlijk van die bus maar behouden.
Amy: Jessical Biel?
Ik ben zeer nieuwschierig!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).