Shocking news: Max Mosley betrapt met 5 sletjes

Auteur: , 37 Reacties

Het internet kent vele voordelen. Een van deze voordelen is dat wij jullie middels dit internerdnet het leukste autogerelateerde nieuws van Nederland voor nada kunnen bieden. Een van de nadelen is dat de privacy van velen een stuk geslonken is, vooral ook omdat tegenwoordig 90% van de mobieltjes een camera bezit. Zodoende kan elke sappige gebeurtenis vastgelegd en op het internet geplaatst worden. Dit keer is FIA opperbaas Max Mosley het haasje. Dat Mosley niet alleen van autosport kan genieten, zul je vaststellen na de jump...

De Führer van de FIA blijkt namelijk naast Formule 1 er hele andere hobbies op na te houden. De 67-jarige Mosley is in een Londense villa gefilmd (wie leverde deze naaistreek trouwens?) terwijl hij seks had met vijf prostituees. Tot overmaat van rampetampen, waren de prostituees verkleed als nazi’s en gevangenen in een concentratiekamp. Mosley was de grote Duitse kampcommandant, die ter afwisseling ook enkele vernederingen moest ondergaan. Kortom, de gebeurtenis had het meeste weg van een nazistische SM-orgie.

Nounou, laat die bejaarde lekker z’n gang gaan, zult u wellicht denken. Max Mosley wil echter niets liever, zo blijkt uit een citaat van hem op Wikipedia:

“I don’t mind flak – I come from a family where we have had flak all our lives – but I realise some people do. I love reading the blogs when they are being furious about me, it’s very entertaining, and there is the odd one which defends me. But F1 simply cannot divorce itself from the zeitgeist.”

Zie je de onthulling van deze affaire ook als entertainment, Maxie?

Ik raad (te) brave huispapa’s, die liever geen ruzie met de vrouw willen, aan dit pikante filmpje niet te bekijken (NSFW dus).

Met dank aan Mr.V8 voor de tip!37 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
yeah baby 8-)
Ik zie niks authentieks – kan net zo goed iemand zijn die op ‘m lijkt.
Botertje geil

*draadstaal
hij houdt er van, en dan???
De snodaard!
1 april grap zeker ;)
@ Ivanovic

Publiek figuur, voorbeeld functie, moreel verwerpelijk, vrouwenuitbuiting, strafbaar feit – dat soort dingen.
oooohhhh .. doe ik ook altijd .. behalve naderhand een bakkie thee drinken ..
***verdomme zeg Max. Als je geen aandacht kunt trekken met F1…laat ons dan met rust Max. I.p.v zulke zielige uitspattingen zou ik s zorgen dat je je vrouw eindelijk klaar kan krijgen (als er een vrouw al zo gek is natuurlijk). Zielige fascist.
Hier is het filmpje
edit: Youtube filmpje is inmiddels verwijderd

http://www.youtube.com/watch?v=DxvFADEX3us

Is het nu al 1 april?
Ik denk niet dat zo’n belangrijk persoon als Mosley gekozen wordt om een 1 april-grapje mee uit te halen i.v.m. smaad en dergelijke…
Mosley heeft wel een nazi verleden, Hitler was eregast op de bruiloft van zijn ouders en papa Mosley was een groot bewonderaar van Hitler en een trouwe nazi.

Misschien dat daar enige vorm van interesse werd gewekt bij Max om daar eens een sexavontuurtje op te verzinnen :p
1 april, maar mocht het echt zijn dan is het exit voor deze meneer.
“Don’t mention the war” :)
nou en….wat die ouwe in huis doet heeft een ander niets mee te maken…..die hufter die dit gefilmd heeft was strafbaar bezig…..dus,laat die man z”n privefeestjes lekker voor zichzelf en z”n snolletjes houden .
Het zou belachelijk zijn als dit verhaal consequenties krijgt. Stel je voor dat er nu iemand aan het filmen is hoe ik naakt aan het autobloggen ben, en dit dan op internet plaatst. Dan is dat nog steeds mijn zaak toch?
@ mx5-owner: ben je een knappe vrouw, midden 20, lange benen, grote borsten en lang haar? :P
@bruistablet
In veel situaties zou ik het helemaal met je eens zijn, maar we hebben het hier niet zomaar over een video van Mosley en z’n vrouw bijvoorbeeld.
Dit is (in mijn ogen iig) zó bizar en verwerpelijk dat het gezien zijn positie (publieke functie), familie verleden etc wel gevolgen zou kunnen hebben.
Ik denk ook niet dat de FIA hiermee geassocieerd wil worden (en denk je dat de F1 teambazen nu nog met Mosley gezien willen worden op de grid? uhuh!).
Zijn positie wordt dan echt onhoudbaar.

Maar goed, dan ga ik er voor het gemak even vanuit dat het echt Mosley is in die beelden. Het kan net zo goed iemand zijn die er veel op lijkt, want de beelden lijken te vaag om daar echt iets zinnigs over te zeggen.
En News Of The World is wel een érg dubieuze bron…
@Klassiekerrally.

De antwoorden: nee, ja, ja, nee en nee.
Nog steeds interesse? :P
* rent hard weg * ;)
Wat is het probleem? Iedereen doet toch waar hij zin in heeft.
Helaas, het animo is niet groot genoeg. Hebben de dames ook geen interesse… :evil:
Juist, ik ga slapen, dit gaat weer helemaal nergens over….. Ja schat, negen strengs ja..
Hehe, dat zweepje moet wel hard aangekomen zijn :P
Is dit nou autonieuws? Echt? Je trekt het niveau van deze site weer eens lekker naar beneden.

Om nog niet te spreken over hoe ziek ik die Mosler uberhaupt vind…
@ELB: en het niveau was al zo laag, gelukkig is mijn inbreng steeds van behoorlijk niveau.
@ ELB & Patrick: Natuurlijk is dit autogerelateerd nieuws! Toch voor een stuk :)

Nja, pijnlijke situatie… Ben benieuwd hoe de FIA zal reageren.
@ELB:
Moslers zijn vrij toffe auto’s, over Mosley heb ik eigenlijk geen mening…
Dat filmpje slaat trouwens nergens op, die kerel kan net zo goed mijn buurman zijn!
Het zou niet verrassend zijn vanuit Mosley´s achtergrond. Zijn vader was de president van de fasistische partij in Engeland en zijn tijdens de tweede wereldoorlog naar Duitsland gevlucht. Zijn ouders zijn daar getrouwd met Adolf Hitler himself als getuige.

Laterna zijn zij weer in Engeland gaan wonen waar ze na een inval in de wieg van Max een geweer vonden en schilderijen van Hitler.
Tot overmaat van rampetampen, waren de prostituees verkleed als nazi’s en gevangenen in een concentratiekamp.

HAHAHAHAHAHAHAHA! Ondanks dat het natuurlijk echt niet kan moest ik er wel heel hard om lachen. Ik kan ’t filmpje niet kijken op de zaak (geen javascript), maar dat zal me een fraai schouwspel wezen zeg!
ik heb z’n gezicht niet gezien in het filmpje…

maar zal wel zo zijn, dit soort dingen wil ik helemaal niet weten! Laat ‘m toch lekker de zieke dingen doen die hij graag doet.
@ Oom agent

Don’t be a oom agent!
Nou, gôh, geweldig interessant nieuws zeg. Toen ik vanmorgen op stond dacht ik nog: “Wat zou Max doen in zijn privé leven?”. Ook al loopt Max dagelijks te kezen met Bernie, wat boeit mij dat.

Sorry Autoblog maar stop met deze onzin, alsjeblieft?
Hahahhaha ze hebben de video toch maar verwijderd. Boefjes haha.

Ik hoorde het verhaal, ik was verbaasd dat zo iemand zich ermee inliet. Maar ja, dat heb je toch met beroemdheden. Die misdragen zich ook wel eens.
Of het sletjes zijn is niet aan autoblog.
Die meiden worden toch betaald….
Dan zijn het hoeren. Sletjes doen het voor de fun. :lol:
Ik ben blij voor Max ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).