Opnieuw opstootje rond Verstappen

Auteur: , 46 Reacties

Dat Jos 'the Boss' nog wel eens op iets anders trapt dan op zijn gaspedaal was al bekend vanwege verscheidene incidenten in het verleden. Hierbij kan een nieuwe aangifte opgeteld worden: afgelopen zondag was het hommeles tussen Verstappen en een baancommissaris van een kartbaan in Echt.

De aanleiding was een volgens Verstappen ontoelaatbare behandeling van zijn tienjarige zoon Max door de baancommissaris. Deze zou Max op een iets te hardhandige wijze van een pocketbike hebben getrokken. Hierna onstond een handgemeen tussen Verstappen sr. en de baancommissaris, waarna de laatste aangifte heeft gedaan.

Jos zit eigenlijk al een hele tijd in het verdomhoekje. Onlangs nog haalde teambaas en ex-coureur Jan Lammers hard uit naar de Limburger. Zou Verstappen inderdaad een lul zijn of moet de hele wereld onze grindbakridder gewoon hebben?

Onze voorspelling: Jos Verstappen komt volgend jaar uit in de K1. Bereid je maar vast voor, Semmy Schilt!

Met dank aan chrizzie voor de tip van De Limburger!46 reacties

jos in de k1… ben benieuwd of die nieuwe carriere hem wel ligt…
Thoh, Jos zou beter gewoon zijn mond houden in zo’n gevallen. Hij is al vaker tegen de lamp gelopen op die manier
inkoppertje hoor,
Maar als Jos zou uitkomten in de K1 zou hij waarschijnlijk wel vaak buiten de ring belanden…
muhahahah , Jos VS Bob Sapp .
ESSAAAAAAAAAAAAAA...
Jos is gewoon een beetje (heel erg) dom…
Tja, zoute slakken.

Of is het slakken zout?

Nee wacht, ik weet het al. Zo kun je wel op elke zout slak leggen.
Het zijn nogal verschillende verhalen, maar hij heeft de schijn tegen. Mocht Jos zijn verhaal kloppen dan ben ik het wel met hem eens. Wat niet wegneemt dat Jos zijn kroost goed op moet voeden, zodat het niet ongevraagd de baan opgaat.
@ Rick: het is “op elke leg zout slakken”
Maakt niet uit hoor…
Ah Joske! Haalde gij es efkes 2 bier en hou es op met matten!
Ondanks alles ben ik toch nog van mening dat hij een erg goede coureur is, die inderdaad misschien een iets te grote mond heeft. Het is in ieder geval geen muurbloempje en dat is iets wat in ons kleine rustige landje nogal snel opvalt. Na aankomende LeMans praten we verder, denk dat wel eens heel erg gaaf kan worden.
@Casper

Niet waar!
Wat is het toch ook een arrogante kwal.
Efkes ter verduidelijking/ Ik heb Jos al ontmoet ( racemilieu waar ikzelf erg aktief in ben ) en ‘k moet eerlijk zeggen dat hij best een aangenaam iemand is. Zeer temperament- en talentvol maar dat maakt nu juist waarom hij én anderen niet in F1 is geraakt. Max, de zoon van Jos, is immers net als zijn vader een uitzonderlijk talent. Mss moeten we Jos wel eens positief steunen. Iedereen maakt fouten zij die zonder zonde zijn werpe de eerste steen.
En dat Jos aan een stuur kan draaien daar zijn we van overtuigd.
Veel succes nog Jos en Max
meneer dos, die toon die u aanslaat staat mij niet aan! ;)
@ gelukzak: Jos wordt misschien veel onderuit gehaald in de media, maar aan de andere kant: als (en ik zeg ALS) hij daadwerkelijk zonder aanleiding die gozer geslagen heeft en zijn ketting gesloopt heeft, dan is dat gewoon een domme actie. Dat dat in de media tegen hem werkt, tja, daar is hij BN’er voor. Ik zie niet in waarom dat dan verzwegen zou moeten worden.
Ik kan me nog herinneren toen ik vroeger wel eens in Echt ging karten, dat er toen al verhalen de ronden deden dat Jos en de baancommissarissen aldaar niet geheel door 1 deur konden (eufemistisch bedoelt ;-))
@DD$

Het was inderdaad wel wat ferm.

Ik zal het wat zachter doen.

Niet waar. :P
“Onze voorspelling: Jos Verstappen komt volgend jaar uit in de K1. Bereid je maar vast voor, Semmy Schilt!”

Moet ie natuurlijk niet buiten de ring gaan vechten.. :|
ik heb gisteren nog een interview van hem gelezen in GTO, en vond dat hij wel heel positief (bijna dikke nekkerig) over zijn zoontje vertelde… en wat hij vertelde over jan lammers was ook niet mis
Wat ik nog het ergste vindt is het voorbeeld richting zijn zoon.

Zijn zoon is erg snel en het is duidelijk dat hij de racegenen van zijn vader overgenomen heeft. Ik hoop echter dat het hierbij blijft en dat hij de goedheid van zijn moeder heeft. (Die arme Sophie die ook even nodig had om de echte Jos te leren kennen).

Als Max wel de mentaliteit heeft van zijn vader (Mede geholpen door rothengarter) ben ik bang dat hij weinig aan zijn tallent heeft en het niet ver zal schoppen in de F1.
jop…. stop….aubdankje
Als iemand hardhandig met mijn zoontje omgaat, heeft die persoon ook een probleem. Of je nu wel/niet BN-er of wel/niet goede coureur bent, heeft daar mijns inziens niks mee te doen.
Wat gaat hij in de K1 doen? Als dummy fungeren voor de vechters om alvast warm te sparren voor het echte gevecht?!

Hij heeft een beetje hetzelfde syndroom als onze Grote Geert Wilders.
Het is altijd andermans schuld, of het nu in de racerij is of in het “normale leven”.

Ach ze komen allebei uit Limburg, ze zijn nog “allochtoner” dan ik.
Mensen schijnen het schitterend te vinden om Jos te zien falen, typisch Nederlands….voorop staan om te feliciteren als het goed gaat en nog harder lachen als iemand op zijn bek gaat. Ik ben hier niet bij geweest maar vaders en zonen in de sport is wel vaker pittig, niet alleen bij Fam . Verstappen.

Kan best zijn dat de “baancommisaris”
Kan best zijn dat de “baancommisaris”
Ik neem aan dat dit vrijwilligerswerk is, iets te fanatiek was en een houding had van: “Je moet niet denken omdat je Verstappen heet dat je alles kan maken”. Dit zou me namelijk ook niet verbazen.
Als iemand mijn kleine totaal buitensporig vast zou pakken zou ik er ook wat van zeggen.

En voor de mensen die weer lekker natrappen op Jos zijn carriere kan ik alleen maar zeggen…JALOERS. Check youtube maar voor wat legendarische F1 filmpjes of zijn andere prestaties… Dankzij Jos is F1 weer helemaal opgebloeid in Nederland toch!
Dat ging niet helemaal goed mensen :)
Bert, je stottert :)
Als, en ik zeg nadukkelijk als de baancommissaris wat te hardhandig is geweest, dan ga je toch niet meteen meppen. Lekker voorbeeld voor je kind zo. Het is het schrikbeeld van de algehele verhuftering in Nederland dat we dat nog heel normaal vinden ook. Wat deed het jochie sowieso op de baan zonder toestemming?

Regel 1 in de racelarij. De baancommissarissen hebben altijd gelijk en hun aanwijzingen volg je zonder morren direct op.
@ Bert

Nou Nou opgebloeid, mij maakt het niks uit of jos rijd of niet, maar het voegde wel wat toe… en zekere humorfactor. Altijd weddenschappen sluiten van in welke grindbak komt hij dit keer terecht en hoe vaak eindigt jos op de laatste startrij bij de kwalificatie:P

@ Jos Verstappen, ik begrijp dat je aandacht nodig hebt maar dan heb ik een tip voor je: probeer iets goeds te doen(dat is al lang geleden) en probeer niet op een foute manier in de schijnwerpers te komen
En ik zeg overigens niets over Jos zijn capaciteiten als coureur. Daar wordt, vaak ten onrechte, nogal denigrerend over gedaan, terwijl Verstappen natuurlijk wel gewoon een heel behoorlijk potje kan sturen. Geen F1 kampioenenmateriaal imho, maar heel zeker beter dan de auto’s die hij doorgaans onder zijn bips geschoven kreeg (maar dan had hij ook maar een betere manager moeten regelen).
Jos ? Eerst beter sturen , dan pas praatjes !

En doe dat nou es een keer in die volgorde !!!!!
Ik heb Jos gezien in een programma van Rob Kamphues. Rob had iemand bij zich die fan van Jos was en er was geregeld dat deze in een tweezitter met Jos de baan op mocht.
Helaas voor de fan was Jos niet bereid om ook maar één vriendelijk woord te wisselen.
Ik heb mensen van de productie gesproken en ze hebben het nog zo weten te monteren dat Jos er niet heel erg slecht vanaf kwam, maar het tekent wel de persoon. Jan heef gelijk, Jos is een —.
Hmmmm Jos vs. Peter Aerts zou een leuke zijn… hehehehehe THE LUMBERJACK never fails!
leuk hoor
1-April
Soortgelijk geval heeft hij een hele tijd terug ook gelapt. Alleen was het toen geen hand gemeen maar een helm gemeen. vader van een vriend van me heeft het toen moeten bekope met een meervoudige schedelbreuk.

toffe peer die jos
Aan iedereen: check deze site. Hier staan reacties op mensen die het opstootje van Verstappen hebben gezien.
http://www.minibike-forum.nl/viewtopic.php?t=22998&postdays=0&postorder=asc&start=0
Ik denk dat zo’n beetje alle comments al gemaakt zijn. Het enige wat ik er aan kan toevoegen is dat de meeste reaguurders hier, er niet bij zijn geweest. Oordelen over de situatie is en blijft dan ook lastig. Onderzoek zal moeten aanduiden wat er precies gebeurd is.
Ik ben het met de meeste mensen eens dat Dhr. Verstappen de schijn tegen heeft. Zeker met eerdere incidenten uit het verleden. Echter, ik vind dat elk incident afzonderlijk bekeken moet worden omdat de omstandigheden varieren.
Hopelijk krijgt zoonlief geen verkeerd beeld van deze wereld. Dat alles opgelost dient te worden met geweld.
grindbakridder
haha =D
Tja bij dat soort sporten (minibikes, karten je weet het wel…) voor de wat meer bedeelden onder ons, voelen ouders zich gewoon te belangrijk. Niet gek als je kijkt wat ze dat allemaal kost, maar om wie draait het nou… wie rijdt er nou… he Jos?
Volgens de eigenaar van de baan heeft de baancommissaris Max met geen vinger aangeraakt. Hij is slechts voor het motortje gaan staan om te zorgen dat hij niet de baan op kon rijden. Ooggetuigen bevestigen dit. Verstappen krijgt met zowat zijn hele omgeving ruzie en wijst altijd naar de andere als schuldige. Erg geloofwaardig is dat op een gegeven moment niet meer. Het blijft natuurlijk kampvolk.
Ach. Tokkie. Was leuk om naar te kijken toen ie snel was. Nu maar gewoon snel vergeten.
http://www.tvopjepc.nl/programma/85/0/0

het programma van rob kamphues.
en nu maar hopen dat ie op Le Mans wel potten kan breken. aan de auto ligt t niet, die heeft op sebring bewezen alles te kunnen verslaan door overall een één-tweeetje te scoren, voor de audi diesels.
voor tante joske was toch een afkorting verzonnen ??
iets met 3 letters volgens mij ??
Jos Rules!
Lijkt me lachen als Jos in de K-1 uitkomt. Altijd al een keer graag die arrogante kop van hem in elkaar geslagen willen zien worden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).