Alfa Romeo 8C Spider gaat 310.000 euro kosten

Auteur: , 109 Reacties

Goed nieuws en slecht nieuws van Alfa vandaag. Het 'goede' nieuws is dat de richtprijs voor de 8C Spider bekend is gemaakt en die is 'slechts' 310.000 euro. Het slechte nieuws is dat er slechts 10 stuks naar Nederland komen en dat ze allemaal al vergeven zijn.

De 8C Spider is daarmee fors duurder dan zijn gesloten broertje. De prijslijst van dat model start namelijk bij 220.000 euro. Oftewel 90.000 euro extra om open te kunnen rijden! Je moet het er maar voor over hebben. Het is overigens niet bekend of Alfa Romeo Nederland ook organen of ledematen aanneemt als betaling (via autoweek.nl)

Wat zou jij willen afstaan voor een 8C Spider?109 reacties

M’n voeten!
Weinig. Hoewel ik het een mooie auto vind kan ik wel mooiere auto’s kopen voor dat geld. De 8C wordt meer gehyped dan de iPod zo langzamerhand, terwijl hij nou ook weer niet zó speciaal is.
Mn linkervoet! Mn pinken, een van mn ballen, mn rechter oor en al mn ingewanden!
vrouwen… wat is die auto seksie oioioi
die achterkant is echt verdomde lelijk het doet me denken aan een corvette :/
en dan heb je voor dat geld een alfa, is dat niet een beetje jammer?
Mijn ziel (want die krijg ik dan meteen terug :-)
Is idd wat duurder maar de normale 8c hadden ze eigelijk ook veel te goedkoop weg gedaan voor zoiets exclusiefs. Dus bij de spider willen ze toch nog een beetje goed maken. Voor deze auto kun je alles vragen. Het is geen Audi R8 ofzo die ongelimiteerd gebouwt wordt.
Dan nog iets, ik vond de ‘gewone’ 8C nooit super geweldig, vreselijk overdreven hoe mensen daar over praatten maar dit, dit is heerlijk.
dit ding is goedkoper dan een veyron, das ookniet eerlijk, als deze 310.000kost moet je de veyron voor 5 euro krijgen want gosie wat is die lelik en ook al gaat ie zo snel.. maarja ik heb er mijn fiets voor over! dan kan ik voortaan met een 8ctje naar school dan vind ieder chikie me leuk!!!
Onderweg naar Amsterdam, volgens mij om en nabij Breukelen staan ook een paar autodealers, oa Alfa. En daar zie ik nog altijd 1 of zelfs 2 rode 8C’s staan..

Ik dacht dat alle exemplaren vergeven waren, of is er wat speciaals met die auto’s aan de hand? Weet iemand hier meer over?
Ik vindt hem ook mooi, maar ik vindt het vreemd dat er nog reflectorlampen gebruikt worden, waarom geen xenon? Ik bedoel zo die glazen bolletjes in de koplampen hé :-D
@ Laurens

Daar zijn ze de Le Mans versie’s aant prepareren. 2 april grap natuurlijk;).
Wordt met de 8C nou ook nog een beetje winst gedraaid?
Wat denken jullie..
@Laurens, ik gok dat die auto(‘s) eigendom zijn van de persoon die ook eigenaar is van de dealerbedrijf. Bij mij weten zijn er namelijk een aantal dealers die er eentje hebben. Onder andere Sam van Lingen en Frits Kroymans.
@Casper: My thoughts exactly.

@Maksimum: Dus als Opel zo’n auto ontwerpt en ze bouwen er maar een handvol van, kunnen ze ook honderdduizenden euro’s vragen? Het is een mooie Alfa, maar dit is toch wel buitensporig…
Niet kopen zou ik zeggen, wat een walgelijk duur ding en dan heb je ook niets.

Een lullige gaybak terwijl je voor hetzelfde geld een Porsche Carrera GT uit de VS kan krijgen!
kuch wallpaper kuch

dan heb ik meteen een fortuin als achtergrond, zo lijkt hij toch nog binnen bereik :-)
@ZeRoo
Winst? Ik denk dat de 8c en de 8c Spider de hoogste winstmarge allertijden hebben gehad bij Alfa. Heel duur zal hij niet zijn. Er is geen nieuwe technologie ingestopt zover ik weet. De rest is allemaal geleent uit de rest van de FIAT groep (V8 uit de Panda bijvoorbeeld).

@Ruben Baeten
Als Opel zoiets kan verzinnen mogen ze er honderdduizende euro’s voor vragen. Maar Alfa heeft iets wat Opel niet heeft en dat is zijn Italiaanse afkomst. Hij is inderdaad duur en dat frustreert iedereen die hem niet kan betalen o.a. ikzelf. Maar ik weet zeker dat ze ze allemaal verkopen en dat is dan direct het bewijs dat de prijs niet te veel is…
@Ruben Baeten
Je *hoeft* hem niet te kopen. Je kan ook een stuk of wat M3’s kopen en een washmaschine.

@ZeRoo
Bah vies, winst :-)
Een BMW kost in de states de helft van wat’ie hier kost, en Porsche’s winstmarge is 44% gestegen op één jaar, dus laat de Alfa winst maar eindelijk eens komen zou ik zo zeggen
310.000 eurotjes. Als ik uitgezwommen ben in mijn geldpakhuis, maak ik het wel even over. ;)
@chorizo: Je hebt gelijk, en kennelijk is er een markt voor want ze zijn allemaal al vergeven… ;-)
Laat ik nu weten wie er 1 heeft gekocht :)
Waaat voor een alfa €310.000 ik zou beter een audi r8 kopen voor de helft van de prijs met meer stijl en het is dan een Audi.
Ik spaar nog een paar jaartjes door, kan ik er 1 overkopen van de eerste eigenaar, 2de hands zullen ze wel niet te krijgen zijn….
@Maksimum: een V8 in een Panda lijkt me gruwelijk ;)


Al zou dit ding 3.100.000 hebben gekost: schoonheid kent geen prijs en dit is toch wel heel mooi!
Ik zou er zelf geen ledematen voor over hebben, tenzij ze de armen en stembanden van mijn buurman accepteren (de hond!)
klassieke schoonheid
Zijn ze geen stukje diffusor vergeten plaatsen tussen de uitlaatpijpen?
http://www.ultimatecarpage.com/images/large/2421-4.jpg
Op de foto in het oorspronkelijk bericht ontbreekt dat stukje zo te zien…
@Phils. de foto die jij plaatst is van het prototype.
Ziet er bijzonder mooi uit in mijn ogen…. Thumbs up voor Alfa :)
Prachtige auto. Maar voor dat geld koop ik toch echt wel wat ander mooi spul.

@ Phils

Kan je me misschien uitleggen wat een diffusor is. Voel me wel een beetje noob met deze vraag.
wauw!, die 90000 zou ik absoluut extra erbij leggen, deze is mooier dan de coupe!
Wat een ongelofelijke belachelijke bedrag voor een semi-alfa.
@ Ford GT: dat zijn de openingen helemaal onderaan de auto, waar de lucht onder de auto vandaan komt zeg maar. De meeste sportwagens hebben deze, ze verzorgen een belangrijk deel van de wegligging. Door een diffusor wordt een auto als het ware aan de weg gezogen.

Een natuurkundige kan het beter uitleggen denk ik ;)
Een diffuser zuigt de lucht weg vanonder de wagen zodat deze beter aan de weg kleeft. Gewone lage druk creeëren onder de wagen, waardoor de lucht boven de wagen, de wagen tegen de grond drukt bij hoge snelheden.

Klopt dit? :) Om op het bericht te reageren. Voor zo’n wagen moet je natuurlijk schandalig rijk zijn, het gaat dan niet meer om snelheid of wegligging, maar om stijl en vooral een unieke wagen te bezitten..
Wat voor ander mooi spul hebben mensen hier in gedachten dan voor dat geld?
en kom niet met een R8 want dan neem ik je echt niet serieus en ben je slecht van het op waarde schatten van een exclusieve auto.
Enige concurent die ik kan bedenken is een LP640 roadster…
Maar die is minder exclusief (heb je in nederland geen last van maarja…)
Nooit, ik zou een Ferrari kopen en een M3 voor de boodschappen
Ik snap niet dat er mensen zijn die voor deze onwijs ….. vrouwen auto zowizo IETS willen afstaan………… Noujaaaa ik zou er misschien wel een stukje nagel voor ter beschikking willen stellen. maar 310 eurie daar heb je gvd een 430 scuderia voor plus nog een golf gti tje.
@ Jorden: voor drie ton. Gut, laat me denken. Een Miura?

Of een DeTomaso Pantera á 50000, een bmw M3 DCG voor met de kindjes weg en een R8 voor dagelijks vervoer.
Oh, en dan heb ik niet eens kindjes, dus dan ben ik echt voor de lol aan het shoppen.
310.000 euro, ik dacht dat 1-april gisteren was!
Ik vind er maar weinig aan… Volgens mij zijn er een hoop mensen die hem tof vinden omdat hij Italiaans is, en het een Alfa is. Vanaf de zijkant gezien valt hij wel mee, maar die achterkant had net zo goed één of ander Chinees prulding kunnen zijn.
@ BK.
Gast, een R8 vergelijken met een 8C … dat kan je niet doen! je vergelijkt toch de nachtwacht ook niet met middelmatig stukje kunst van een straatartiest?
een 8C is zoveel mooier, zoveel sexier, en omdat hij gemaakt word in beperkte oplage is hij nog zoveel specialer ook! R8 is erg leuk.. maar de keuze tussen een 8C en een R8 is toch wel erg makkelijk
Oh, en Jorden, waarom vergelijk je de 8C met een LP640? Dan heb je het echt alleen over de exclusiviteit neem ik aan? Qua prijs, prestaties, etc. zit de 8C meer in de buurt van een 911 ofzo. Zelfs met een standaard 997 kun je de 8C aardig competitie bieden bij het stoplicht. En die heeft een instapprijs rond de 115000 geloof ik.

Natuurlijk, niet zo exclusief, maar toch.
Je moet wel heel erg enorm veel gestoord in je hoofd zijn om zon auto van formaat GOLF te kopen, voor zoveel geld.

Wie gaat er nou zoveel neertellen voor een ALFA tje ????
Wees ene echte man en koop een Porsche/Ferrari/Lambo voor het geld.
Heerlijke auto… En voor de heren die zeggen dat dit NIET exclusief is.., check dan eerst even de gebruikte materialen, voor bijvoorbeeld de carrosserie, het interieur… de remmen, etc.. Alles werkelijk het beste wat er momenteel te leveren/gebruiken is…

Da’s toch wat anders dan dat standaard-dash van bijvoorbeeld een R8..
Alles! Hij stond trouwens van de week op de klassieker beurs in Essen in het wit met zwarte 20 spaaks, 20inch wieltjes…. PRACHTIG!
ik zou toch voor de gesloten versie gaan, alhoewel deze natuurlijk ook zeker niet mis is!
Nou ik zou meteen voor een R8 gaan als ik de keuze had tussen een 8C of een R8, de R8 is sowieso veel revolutioneler op verschillende vlakken. Voor de prijs van 1 8C heb je 2 R8’s dat is ook een belangrijk argument en de R8 zal ongetwijfeld beter rijden. Tja exclusief of niet, je moet zo’n auto mooi vinden en ik vind een R8 ook best een exclusieve auto met een prijs van 150000 Euro kom je hem niet vaak tegen op straat.

En tja die prijs, de productiekosten per eenheid zijn bij een kleine productie hoger dan bij een grote productie dat is logisch. Maar ik denk inderdaad ook dat ze bij Alfa Romeo dachten nou als er zoveel potentiele kopers voor de gewone C8 zijn zal de Spider ook wel gewild worden en kan die prijs best wat hoger want we verkopen ze toch wel, of Alfa hier veel aan verdiend? Ik denk het niet, op ieder normaal prodcutiemodel maken ze veel meer geld. Maar dit is natuurlijk een prachtig paradepaardje en wie weet doen de gewone Alfa modellen het ook wat beter als er zo’n model rondrijdt met hetzelfde logo..
IlCuoreSportivo
BK:
ja jongen jij kan het weten, pfff, “dan is het een audi” ik denk dat jij beter andere oorden kan opzoeken.
Oké, Alfa, overdrijven is natuurlijk ook een vak.

Maar goed, geef ze eens ongelijk. Wij hebben het zelf ook eens meegemaakt op een project in Ibiza. Na market research en prognose analyses kwamen we er al snel achter dat we de huizen te goedkoop in de markt hadden gezet. Tot twee keer toe hebben we onze prijs naar boven aangepast. Het uiteindelijke verschil tussen startprijs en laatste prijs was om en nabij €300.000. Onze opdrachtgevers waren blij maar wij natuurlijk ook.

Wat kan Alfa het nou schelen dat er meer en betere auto’s op de markt zijn voor die prijs? The bottom line is the sell. And prefferbly with the biggest profitmargin.
IlCuoreSportivo
De 8C, zowel coupe als spider zijn voor mij de mooiste wagens die ooit het levenslicht zagen.
Ooit hoop ik er één te hebben, maakt niet uit wanneer.
En de coupe was idd veel te goedkoop, daar hadden ze makkelijk 100000 meer voor kunnen krijgen.
En dan zijn er nog die denken dat alfa winst maakt met deze modellen zie ik,
ik denk het nie.
P.S Hoeveel exemplaren worden er nu gemaakt van de spider?? weer 500?
IlCuoreSportivo
Veel smaakloze Hollanders aanwezig vandaag heb ik zo de indruk;
Ik vraag me altijd af wat zei dan mooi vinden?? Hyundai coupé, toyota celica??? meelijwekkend is het, arme stakkers.
k snap al die ophef niet over deze auto een r8 is op alle fronten voor mij veel vetter en voor dat geld wat je nog overhoud ook weet ik wel een paar leuke auto’s voor vrouw en kind aan te schaffen.

doeg alfa welko audi
@ Rick Dos: wil je nou zeggen dat ze die 8C nooit zoveel verkocht hadden voor de helft van het geld? ;)
@Casper

Mmmmmoet je het me toch ff duidelijk maken……. ;)

Ik lees mijn comment nu al een paar keer terug en kan ff niet herleiden waar je dat uit opmaakt.
Setje nieren.

Wil hem graag hebben, maar vind de prijs echt te hoog voor een “gewone” Alfa.
@ Rick Dos: Je zegt dat je de prijzen van die huizen moest verhogen en dat ze toen wel verkochten. Voor deze 8C zou volgens jouw theorie gelden dat, als die de helft goedkoper was, hij niet zou verkopen, aangezien deze bij de huidige hoge prijs al volledig uitverkocht is?
@Casper

Ah! Op die feits. Nee, het ging zo. Wij hadden de huizen voor een x bedrag te koop gezet. In de eerste 2 weken hadden wij al 60 huizen (totale project was 230 huizen) verkocht. De prognose was dat we 10 huizen per week zouden verkopen. Het driedubbele was echter de werkelijkheid. Wij hebben toen de verkopen stilgelegd om te analyseren wat de reden was van die afwijking. De conclusie was dat we de huizen te goedkoop in de markt hadden gezet (en nee, het waren niet huizen van 2 ton denk maar in veel hogere bedragen). Wij hebben toen onze prijs aangepast conform de (lokale) markt. Uiteindelijk bleek het verschil een tonnetje of 3 te zijn.
Ah, ok, dan begreep ik ‘m even verkeerd :D
@Rick dos
ooh, dan zou een nieuwe GT2 geen probleem moeten zijn toch? ;)
@CSL

Ja, was het maar zo’n feest! ;)

Nee, wij werken voor opdrachtgevers die investeren (heel véél) geld en wij krijgen een (klein) percentage van de totale winst. Maar met het project waar we nu mee bezig zijn kan het zomaar eens zijn dat ik dit jaar of volgend jaar een leuke auto voor mezelf ga aanschaffen. ;)
Ik zou er spontaan een nier voor afstaan. Wat is dat ding toch mooi!
Voor dat geld heb ik dan toch veel liever een ferrari F430
jonges, jonges, JONGES….

liever een R8 gaat uw mond spoelen….

en btw de R8 verliest in zijn eerste jaar de helft in zijn waarde, de 8c verliest nooit zijn waarde…
Voor 310.000 ballen koop ik liever een Audi S8 (voor de zaken):P. En een mooie BMW 760Li denk ik. Mooi zat zo, vind ik allebei prachtige auto’s. En als ik echt sportauto moet nemen dan neem ik voor die 310 (+ zelf nog een bedrag) een prachtige Ferrari 599 GTB
van een f430 kan in theorie de hele straat vol staan , van deze maserati 8c niet. De prijs is dan bijzaak.
pfff je gaat toch geen 3 ton voor een ALFA betalen! :P
@ SyriX
jij gaat nooit 3 ton omdat jij nooit 3 ton bij elkaar krijgt… de gemiddelde koper van dit uitverkocht model wel…
Ik las dat Maarten liever twee R8’tjes wil, dan een 8C. Ik wil Maarten er even persoonlijk op wijzen dat een R8 een Audi is. Met andere woorden, dat ding rijdt perfect, maar wel door de elektronica. ’t Is geen echte rijdersauto. Haal de elektronica maar eens uit de R8, dan is het echt bagger!!!

Een 8C is volgens mij ook iets praktischer in het dagelijks leven, vandaar dat Alfa ook er op hamert dat een 8C niet stil mag/moet staan in een showroom. Alfa wil dat er mee gereden wordt!
Met of zonder belastingen?
hahaha, 320.000 euro vor een alfa romeo…

echt, het is een mooie auto, maar 310.000 slaat echt helemaal nergens op
Mijn likkerbeen! Die heb ik dan toch niet meer nodig met de schakelflippers! En een rode graag!

Ik denk dat de waarde van de auto enkel nog zal stijgen na aankoop…
En waarom zouden sommige dan wel zoveel betalen voor een r8?? Audi maakt ook kleine wagens hoor A2, A3..
En een Alfa heeft passie! Ciao
kadett rijdt beter
@erce

DIT IS GEEN AUTOMOBIEL

DIT IS EEN ‘VAN GOGH’!
het mag meer kosten voor zo’n auto
als je het geluid alleen al hoort ben je verkocht
Deze wagen word gewoon te zwaar opgehemelt!! En is veeel te duur,ontwerp is matig,achterkant is lelijk en hij is veel te klein!
Echt exclusief en niet te duur is een Mustang Saleen extreme convertible (550pk)voor een schamele $70.000 en dan ben je de enige in Nederland met deze beauty.. gelukkig smaken verschillen!!
En we dachten dat 120.000 voor de geavanceerde Sktline GT-R te veel was!!!
wat dacht je van de Jaguar F-Type? (Concept)
http://www.diseno-art.com/images/Jaguar-F-Type-rear.jpg)
@robusa

ik ben het met je eens, een mustang is mooier… (proest)
@sebastian; Je bedoelde zeker (proost) :) Saleen is mooier idd
De mensen die hem kochten zal jullie en min mening worst wezen!
@ mezelf: “min” moet zijn “mijn”
Ik koop voor dat geld liever 10 hyundai’s. Hyundai is the best.

(of 10 tweedehands Audi’s)
IlCuoreSportivo
Echt veel wansmaak hier, vooral als ze dan nog gaan opperen dat bepaalde Amerikaanse muscles mooier zijn???? en dat R8 gedoe, audi is echt een merk voor wie niks van auto’s kent, wanneer gaat die hype eens voorbij gaan. Het zijn geen slechte auto’s, vergelijkbaar met bmw, maar spijtig genoeg ook met vergelijkbare emotie, qua beleving kunnen ze niet tippen aan een echte Italiaan.

Ooit van elegantie gehoord?
Kunstwerken zijn het. Als ik er één had zou ik er in slapen en nog van alles anders,
En de prijs is duidelijk nog te laag. aangezien uitverkocht.
och ik ga vandaag nog een staatslot kopen! Wat een mooie auto!!!!! Bijzonder!
Nou Nou wat een overdreven gedoe zeg, lijkt wel of de mensen die hem mooi vinden zich aangevallen voelen door de mensen die er niks aan vinden(ik vind er ook niks aan) 310.000 is gewoon veeeel te duur voor deze auto… bovendien het blijft maar een Alfa. doet u mij maar voor hetzelfde geld maar een SL65 AMG
Blijkbaar is deze 8C dat geld meer dan waard, vermits hij al zo goed als uitverkocht is … Als mensen bereid zijn om dat er voor te geven, zouden ze wel stom zijn bij Alfa Romeo om het niet te vragen.

Hier staat overigens al een coupé te koop, voor slechts € 380.000:

http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=131200765

Alfa heeft duidelijk te weinig gevraagd voor die coupé ;)
Ja oke het is gigantisch veel geld tegenover een coupé. Maar aan de andere kant moet je denken:
Of een uiterst zeldzame Alfa Romeo 8C Spider:
http://img393.imageshack.us/img393/277/alfa20spider20017az.jpg
Of een redelijk zeldzame Mercedes-benz SL65 AMG.. Ook boeiend maar ik zou de 8c kiezen:
http://www.evo.co.uk/images/front_picture_library_UK/dir_31/car_photo_15956_7.jpg
IlCuoreSportivo
Wie wilt er nu een ouwe mensen mercedes sl,
Zelfs een slr biedt nog geen fractie van de passie die je in een 8C kan ervaren, pure onwetendheid maar voor jullie moet een auto alleen maar comfortabel rechtdoor gaan
@IlCuoreSportivo

Hou eens op met te weten voor anderen. Smaken verschillen. Ik rij een Audi S3 en vind het een schitterende wagen net zoals veel andere Audi’s mooi vind.
Ik rij tevens vaker in Italianen (Maserati / Ferrari) en daar zit idd meer emotie in qua design.

Ik neem aan dat jij dus een SLR bestuurd hebt en een 8C omdat jij alles schijnt te weten. Ik waardeer deze 8C echt wel, maar ga me niet vertellen dat de Duitsers niks qua feeling/passie kunnen brengen, ook qua weggedrag, zeker de M / Quattro / AMG jongens.

Jij klinkt gewoon als een Italiaanse auto fanboy, voor de 8C 10 x liever een F430 of een Maserati GranTurismo – koop ik me voor de rest wel een Yacht erbij. Exclusief zat met deze auto’s ook een R8.

Als iemand nou een R8 meer vind hebben dan een 8C dan is dat een kwestie van smaak en niet wansmaak zoals jij uitdrukt, want de R8 is zeker een auto die er mag wezen.
@ Lennart

Ik moest et ff 2 keer na lezen maar die 8C heeft volgens de advertentie
434 KW / 590 PK !! Hoe gek is dat

Motore potenziato fino a 590 cv(modello normale 450)
Mensen die een 8C kopen die boeit het echt helemaal niets Dat een R8 sneller is en goedkoper is. De 8C cabrio/coupé is en blijft exclusief…
Ik denk dat de R8 “overhyped” is. Op moment kom je de R8 zelden tegen maar als het zo doorgaat blijft er van exclusiviteit weinig over.
Wie het laatst lacht lacht het best want een 8c is veeeeel goedkoper.
Waarom?
Die R8 daalt enorm in waarde iets waar de 8C weinig tot geen last van heeft.
Eupforic: +1 Je had het niet beter kunnen verwoorden!
Ik zou er afgeknipte haren, nagels, een blinde darm, en 2 tenen voor willen missen. Maar dan ook niet meer, en mensen die hun hart afstaan zijn dom, want deze auto rij je met je hart.
haha een r8, je ziet die gril en denkt okee een a4 of a3 of a6 of q7 of a8 ofzo??
en bij die gril denk je 8c kwijl kwijl kwijl
IlCuoreSportivo
tja ik ben ook echt fanatiek, ik weet het.
Maar italianen brengen toch het meeste vreugde aan het rijden,
maar de 8C “lelijk vinden”, dat kan er bij mij toch niet in hoor.
Stel dat er zoiets op je oprit staat,…
en hij zal altijd mooi blijven, itt vele anderen.
Heel wat mooier, exclusiever en gewoon meer stijl dan die super ordinaire
Audi’s R met hun flipperkastverlichting. Alfa is een auto met stijl en klasse. Deze auto is over 20 jaar nog mooi, terwijl de Audi’s niet meer om aan te zien zullen zijn. Niets mooier dan een Italiaanse exoot! Bij Porsche snappen ze het ook en de engelse sportwagens als Aston Martin, TVR, Lotus en Morgan zijn klasse. Bij VW, Audi, Mercedes en Opel bah wat een lelijke auto’s.
Practige auto deze Alfa Romeo!!
Wat een dom gelul hier over een Audi R8 of ïk zou een ferrari kiezen.De mensen die de 8C(Spider krijgen,oke kopen)Hebben al een paar ferrari’s of andere exoten.Voor Il cuore sportivo nog even ter informatie.Er worden OOK van de 8C spider 500 stuks gemaakt en Nederland krijgt er weer 10.De Audi R8 heb ik al regelmatig zien rijden en Hoop maar denk het niet dat ik ook nog eens een 8C(spider)mag aanschouwen.Mischien op een clubdag?Blijf het hopen en hopelijk ook dan te horen(Wat een geluidje).AlfaRobert
ze denken zeker bij Alfa Romeo dat ze net zo mooie autos maken als ferrari.
en dan ook nog zo ongeloofelijk duur:twisted:
€310.000?
Logisch dat er maar tien stuks naar nederland komen!
Alfa Romeo is wel een van mijn favoriete merken, maar om nou 310.000 euro er aan uit te geven?
Is het niet slimmer om een mooi huis te kopen?
Ach…. er zijn vast wel meer dan tien mensen in Nederland die haast meer geld hebben dan ze kunnen uitgeven. (bijvoorbeeld de baas van Philips)
@abel; aan de ene kant ben ik het helemaal met je eens : Deze Alfa romeo is erg mooi.
Aan de andere kant ook helemaal niet : Audi’s zijn niet lelijk, maar alleen een beetje saai.
Dat geldt ook voor Volkswagen (naast alfa romeo mijn favoriete merk), Opel en Mercedes, al heb ik op een of andere manier een hekel aan dat merk.
Neem liever de C6 als voorbeeld! (al vinden veel mensen hem mooi )

P.S.kijk eens naar die Alfa Romeo 159 1.8 MPI Strada!
Wat mij betreft even mooi, en tien keer zo goedkoop! 8)
Ik neem een paar dingen terug :
Niet elke mercedes is mooi, de Mercedes C350 Avantgarde is namelijk erg lelijk.
Achteraf is de Alfa Romeo 159 1.8 MPI Strada toch niet zo geweldig.
Hij heeft namelijk geen leren bekleding (Jammer :cry: )
Ik keek dat autojunk filmpje, en ondertussen dacht ik : Als ik de loterij win, dan koop ik hem!
Een paar seconde later zei die autojunk meneer : Als ik de staatsloterij win, dan koop ik hem!
Ik ben het helemaal met hem eens! 8)
Mooi of niet mooi. Ik rijd nu iets langer dan een jaar Alfa 8C en mag een donkerrode 8C Spider binnenkort ernaast zetten.
Heb al mijn ledematen nog en jullie mogen zeggen wat je wilt.
Het is een zaligheid!!! ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).