Een snor mag weer! Magnum movie is coming…

Auteur: , 29 Reacties

Hate to say I told you so! Vroeg ik me in het artikel over de A-team comeback nog af wanneer Magnum terug zou komen, inmiddels worden de geruchten steeds sterker. Zou Hollywood na het succes van Knightrider eindelijk interesse hebben? Matthew McConaughey is destijds al gevraagd als opvolger van Tom Selleck...

Naast Matthew McConaughey worden ook de namen van Ben Affleck, George Clooney en Vince Vaughn genoemd. De echte Magnum (Tom Selleck) wil er niets mee te maken hebben en noemde het project “stupid” (via autoblog.com).

Welke klassieke tv-serie missen we nu nog? Airwolf opnieuw uitbrengen lijkt me in ieder geval wel wat, en Blue Thunder? En Macgyver? Komt u maar!29 reacties

Hmm, Magnum in een Ford?
I agree with Tom! “Stupid”
@ Tephlon: Magnum in een moderne Ferrari stoppen lijkt me anders ook niets, een 430 mist gewoon de charme van Magnum’s 308 GTS :( Als ze hem nou gewoon weer in een 308 stoppen, of desnoods een F355 ben ik blij :D Mocht het echter een Mustang targa worden ofzo gaat Ford HQ in de fik! :twisted:

On-topic: Laat airwolf maar komen, alleen al die soundtrack!! :D
@ Jesper, niks van ford in de fik:X:X, en hou het inderdaad maar in een ferrari ofzo
Oh, ik dacht dat jullie “Magnum the Icecream movie” bedoelde.
En dat je dan een chocolade snor krijgt van het te gulzig eten van het ijsje.

Jammer…………….dit boeit me namelijk niet zo :)

Ik wil ijs!
Airwolf… In een gepimte Apache of Comanche…. HEhehEEH VET!!!
Een remake van De serie Viper lijkt me wel wat :D
the bugcollector
Zie je nou wel:
vroeger was ook k*t
matthew starr en de hulk natuurlijk
een remake van fitna zit er aan te komen op aandringen van vele politieke partijen .
@ bruine: dat ik daar niet aan gedacht heb zeg, goeie! Ik was vroeger helemaal verslaafd aan die serie, zo jammer dat ze het niet meer uitzenden… ze zouden best een nieuwe Viper SRT-10 kunnen gebruiken, zonder opsmuk natuurlijk.

Echt iets voor Ford wel weer om in een serie genaamd Viper met een Mustang op de proppen te komen :twisted:
@[email protected]: –> http://www.ijsblog.nl

on topic: ik stem op airwolf!!
WEES EENS CREATIEF FOR GOD’S SAKE!

Die oude meuk weer nieuw leven inblazen is zo cheasy.
Maak vette nieuwe series, neem een koenigsegg en het halve werk is er al, drop een paar stoere mannen en lekkere wijven voor de camera en klaar.
Benieuwd waarmee The Saint dezer dagen zou uitpakken. C70 of een bestickerde C30? :) Of zou hij al aan de SUV zijn?
@vo!vo

Ja, ik weet het. Ik zat ff op de verkeerde blog maar ijsblog.nl is nu ff offline omdat het nog geen zomer is denk ik ;)

Als ze dan toch weer met een remake komen laat ze dan He-Man doen ofzo!!!!
Master of the Universe!!

Magnum is niet leuk en nogmaals. Ik wil ijs!
Herenstraat 10, dat wil ik nog wel een keertje zien…
Als ze nou eens een film van MASK maken, die MACK was vet de uitlaten konden omlaag en werden kannonen en die auto met vleugel deuren kunnen ze dan mooi een SLR voor gebruiken met machine pistolen in de deuren.


http://www.geocities.com/ghost74kkk/mask/images/logo.gif
dat waren tijden
Lees net op CNN dat alle 308’s die je voor 30.000 kan kopen namaak zijn en dat een echte er 125.000 kost. Wéééééh en ik droomde al een beetje weg bij ’t gedacht dat ik een 308 bij wijze van hobby nog net kon betalen – niet dus!
(mss ‘ns wat om over te schrijven – die namaakschurken?)
Nog een topper:De serie Stingray!! Alleen al om de gebruikte Vette!
@Joost: scherp! MASK was echt the bomb destijds ;)
vragen die producenten zich nooit af waarom een serie is gestopt ??
of moet ik een remake als een soort pauze zien ??

gelukkig zijn er een hoop dingen niet te remaken omdat nu de knulligheid ontbreekt die de charme aan een serie gaven ..

Laurel & Hardy .. little rascals .. get a life .. met de huidige technieken niet te maken .. beter zo ..
Nu nog een remake van ALF

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/62/ALF.jpg

En wat heeft dit te maken met auto’s?
Weet je wat beter zou zin? Als ze geen remake zouden maken maar een revisiting. Je weet wel, na zoveel jaar gaan we weer eens terug naar …. . Je weet wel, zoiets.

Van mij mag het dan wel Pipi Langkous zijn. Dan komen we haar tegen terwijl ze boodschappen aan het doen is…

http://www.gweep.net/~jsheen/jugs.jpg

Hé Pipi! Drie maal drie is zes, Wiedewiede en we willen nu wel wat van je leren!
@rick dos,…bedankt voor het plaatje van pipi met de jerrycans vol met weet ik wat….ze is nu wat mollig maar ze heeft een grappige uitstraling….pippi,als je dit leest,dankzij jou mocht ik zondag s”avonds na het eten altijd iets langer opblijven…nogmaals dank…en mocht je ….laat ook maar…ooit kom ik je tegen en dan ben je voor mij pip.
Pff, weeral een afgeschreven serie verfilmd. Laat die dingen toch in hun waardigheid. Euh… best even bovenstaande foto wegdenken dan.
Doe dan iets met Dukes of Hazzard….
My god, Magnum!!!

Geweldig, kom maar. Ik heb nog een kast vol
Hawaii-shirts die hangen te verstoffen.

Zeus and Apollo

Du, Maaknoem…..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).