Game newsflash: eindelijk schade in GT5?

Auteur: , 95 Reacties

Sinds jaar en dag is de Gran Turismo-serie de beste manier om met 290 km/h tegen een muur te knallen. Je auto loopt namelijk nooit schade op. Sterker nog: op sommige circuits is het sneller om je langs een vangrail te laten glijden dan om de bochten op de goede manier te nemen. Maar dat zou wel eens afgelopen kunnen zijn.

Het lijkt erop dat er voor GT5 Prologue, de nieuwste telg die eind maart uitkwam, later dit jaar een patch te downloaden zal zijn waardoor je auto realistische schade oploopt als je zit te prutsen. Dat heeft Kazunori Yamauchi, een van de breinen achter de game, gisteren gezegd. De moeilijkheidsgraad van the real driving simulator zou hiermee weer een tandje omhoog gaan en dat is natuurlijk een goede zaak. (via autoblog.com)

Heb ik ondertussen nog een klein uitdaginkje voor jullie. Wie verbetert in GT4 met de Shelby Cobra 427 (standaard) op Citta di Aria deze tijd van 1’38.102? Zonder iets te raken natuurlijk, en met alle hulpmiddelen uitgeschakeld!

GT4 Cobra tijd95 reacties

Ga nu proberen!! Ben benieuwd
Daarvoor hebben we toch Forza Motorsport 2 @ de Xbox 360?
mooi dat er schade komt bij gt5
Ik verbreek die tijd wel ff :P
Woopie doo, eindelijk schade.

Kan niet echt onder de indruk zijn, beetje aan de late kant daarvoor.
Heb GT4 en zal het ook even proberen.
The godfather
ik heb nooit een van de GT-series gehad, maar ik denk dat er te veel wagens op zitten en dat je er gewoon verslaafd aan zal geraken, maar mss ga ik die toch maar kopen. Je kunt er je immers niet mee vervelen.
GT5 zou de enige reden zijn waarom ik dan een Playstation zou kopen.. ben nu gewoon Forza Motorsport 2 aan het doen op de Xbox 360.

wij doen elke zondag op 12.00 of 13.00(als er F1 is 12.00) met 16 nederlanders in 2 poules.. en een kampioenschap.. is leuker en beter dan GT5.. je kunt auto’s painten/tunen/upgraden etc en dat maakt FM2 veel leuker dan GT.. alleen heeft ide weer meer auto’s en mooiere camera opties en graphics..

maar we zien wel..
Is ie eigelijk de moeite GT5 prologue? Stuurt ie aangenaam enz…?
(los daarvan, GT4 was a huge disappointment)
Eerst zat dat er niet in omdat fabrikanten liever niet hadden dat auto’s van hun merk beschadigd werden… Misschien heeft forza dat taboe doorbroken?
Ik kijk uit naar Grid Race Driver.
Maar dat terzijde, ik ben benieuwd naar wat voor schade dit word, deukje hier en daar of dat je bij een frontale botsing ook realistisch je auto in elkaar gedrukt terug krijgt. Ik herinner me GT2 waarbij je na een paar mooie bochten ineens hele scheve wielen had, maar dat was het eigenlijk wel en ik voorzie een vervolg hierop. Maar het is nooit te laat voor verassingen.
gt-2 ;) ;)
gtr-2 bedoel ik dus :( (is er geen edit knop?)
Wat een toeval, vandaag net de prologue volledig uitgespeeld (afgezien van die dwaze dealer events dan). Ik ben heel benieuwd naar die patch, al verwacht ik er niet te veel van.
Voor een realistische racegame moet je gewoon GTR2 of Rfactor op de pc hebben, geniale games waarbij elke honderste van een seconde telt , natuurlijk in combinatie met een Logitech G25,, GT is een semi arcade racer… ook een fantastische game natuurlijk maar als je ECHT wilt racen, moet je gewoon simulatieracers hebben.
Daarmee wil ik natuurlijk zeggen, dat de schade niet heel erg veel zal toevoegen, waarschijnlijk alleen voor het oog denk ik …
Gezien de weinige (lees:geen) reacties op de vraag wie Ruben kan verslaan zal niemand hem wel hebben verslagen :P
Ik ook niet trouwens (1’51.222 :oops: ), positief bekeken is dat wel zo’n 15 seconden sneller dan m’n vorige tijd)
Ik vond GT5 Prologue net als GT4 weer enorm teleurstellend. Behalve de grafische updates en de extra autootjes en baantjes voegt het allemaal niks toe aan GT3. Ik zie GT4 dan ook als GT3.1 en GT5 als GT3.2. Ik was ooit enorm fan van de serie (kocht een PS1 voor GT1, en een PS2 voor GT3) maar na GT3 hebben ze mij verloren. Doe mij Forza2 wat dat betreft maar. Misschien grafisch iets minder pracht en praal, maar als spel zit het zo verschrikkelijk veel beter in elkaar dan Gran Turismo. Gran Turismo is een hele mooie rijdende showroom, en daar houd het mee op.
Zal er dan in de definitieve versie van GT5 meteen schade zijn? Voor op PS3 dan? GT5 zou voor mij ook de enige reden zijn om een PS3 te kopen maar daarvoor staat hij voor het moment nog te duur. Tegen dat het definitieve GT5 uit is zal de PS3 ook wel weer wat in prijs gedaald zijn zeker..
GT4 vind ik in alle geval een pracht van een game, ik ben er wel nog niet verder dan 48% mee geraakt, kheb er voorlopig de tijd niet meer voor. Een kennis van mij heeft hem voor 98% uit.
waarom komt er niet zon game voor op de pc?
Een racesim met straatauto’s, dus geen gtr2 etc. ;)
@Bramzel

The physics engine van GT5 is een stuk beter dan die van forza, en deze prologue heeft zelfs bijna meer banen da forza 2.
hehe, kom net thuis van Antwerpen, ik zal even kijken wat ik kan doen met Gt4 :)
@Ruben Baeten

gelden er ook nog regels voor de bandenkeuze?
en mag het ook met de AC 427 S/C? .. haast dezelfde auto..
@ RenJie
Als die AC haast ’t zelfde is waarom zou je die dan nemen i.p.v. de Shelby? :)
1:40.213, wordt een lang nachtje.
@RA999

omdat ik dan geen Shelby meer hoef te kopen ;)
maar ik ben nu te moe om te racen.. ik zie morgen wel, rond 1’30 is mogelijk denk ik. Incl. foto’s uiteraard! have a good night!
K*tje..

1’40.02
En het is nu al bijna 02.00 uur..
Morgen wee 07.00 werken dus
dan kan ik nog mooi even oefenen.
Wel respect voor de rondetijd hoorr….
Nou weer 5 seconden van m’n tijd afgeschaafd en dat om 2 uur ’s ochtends, morgen haal ik de resterende 8 seconden er wel af ;)
@RenJie: De banden mag je zelf weten, als je tractiecontrole etc. maar uit zet. ;-) Zo’n S/C zal denk ik aardig sneller zijn dan de Shelby op de rechte stukken, dus moeilijk te vergelijken. Maar je hoeft hem helemaal niet te kopen, hij is gewoon beschikbaar in Arcade Mode.
Voor iedereen die van serieus racen houdt: http://www.simracing.nl !!! Geweldige clan waar onder andere competities worden gehouden met GTR2, Rfactor, Live for Speed, Race07. Dit is serieus racen MET EEN STUUR volgens realistische regels.

-edit: lekker pluggen joh?-
Ach ja, beetje reclame kan geen kwaat toch. Ik zag hier mensen over GTR2 en Rfactor praten, dus vandaar….:P
1’37.718
Bravo!
@ Dennis: eerst ff een screen-shot, daarna de eer.
Net 1 rondje geprobeerd, best lastig, die Cobra daar :P Krijg alleen maar wheelspin, naja, voorzichtiger met de voet dan maar! En ik lees net dat het ook op soft racebanden mag… dat moet ook wel schelen.
Hoe kan je een screenshot posten? :p
Waauw, realistisch schadegeval ?
Dan…Dan ziet er er precies echt uit alsof je ergens tegen gereden bent of wat !? Hoe futuristisch! Krijgen ze zoiets voor mekaar ?
Dat wil ik wel eens eerst met mijn eigen ogen zien !
Anyhow, kheb granturismo altijd rommel gevonden maar dat heeft waarschijnlijk meer met mijn voorkeur voor xbox te maken t.o.v. playstation dan met de kwaliteit van het spel zelf.
Schade of geen Schade ik vind GT5 helemaal geweldig! Enige nadeel vind ik dat de teasers allemaal met een mooie motorgeluid kwamen en nu zelf in de game toch soms meer op een opgevoerde naaimachine lijkt.

En ja ik heb hem ook zo goed als uitgespeeld ;)

Ik heb trouwens liever dat ze het online gedeelte beter maken, zodat je bijvoorbeeld een autoblog room? Of gewoon met een paar maten online tegen elkaar kan rijden. Dat kan nu ook wel maar dan moet je echt allemaal moeilijke dingen doen om maar met ze alle in 1 en dezelfde game terecht te komen.
Weet iemand wanneer de echte GT5 uitkomt? Het lijkt me beter om daarop te wachten. Ik ga niet 40 euro’s voor een demo uitgeven en dan over een tijdje nog is 65 voor de echte GT5.
Iemand dus enig idee waneer de echte gran turismo 5 uitkomt?
normaal in juli
@Dennis: Netjes! Legt de lat weer hoger voor mij :-)
Heb een PS3 gekocht voor de Prologue. wachten tot gt5 eind 2009 ga ik niet doen.

die rondetijd zal wel even oefenen worden….
@ iedereen die alleen een leuke PC heeft…

Mooiste vervanger en leuker spel vind ik Test Drive Unlimited… spel heeft een prachtige balans tussen simulatie en Arcade. Verder zijn er 2 circuits maar draait het vooral om rondrijden op Hawai :P altijd leuk om bij weg te dromen ;)

Daarbij is het natuurlijk het leukste om gewoon online te cruisen… beetje mensen in snellere wagens aftroeven omdat jij wel skills hebt ;) Een controller of stuurtje is wel fijn, toetsenbord komt het spel niet tot z’n recht.

En wat betreft GT, geweldig spel, geweldig mooi gemaakte auto’s maar ik wacht wel tot er een echte GT5 of GT6 oid is… Tegen die tijd kost een PS3 toch niks meer en heb ik een Blueray speler nodig!
@Alwood: ikzelf speel wel eens deze DTM 3 van
Codemasters
(heb er zelfs een stuur voor gekocht) maar het rijden met sommige auto’s is tamelijk pittig. De toerwagens dat lukt wel, de rest zwabbert nogal over het circuit en onder- en overstuur is eerder regel dan uitzondering…

Ongelofelijk veel verschillende raceklasses en banen. Clio’s, DTM, Aussie Toerwagens, Off-road buggies, Indycars, Formule auto’s, Ariel Atom, S2000, Civic type R, Klassieke rallywagens noem het maar op…. jammer alleen dat je sommige auto’s en klasses pas kunt rijden als je genoeg punten gescoord hebt in een ander kampioenschap…. ik wil ze allemaal proberen en niet na 1000 uur racen pas.
DTM race driver 3 is een te gek spel, wordt vaak vergeten maar daar zitten geweldige auto’s in.

Zoals oude F1 wagens en nog veel meer.
ff een vraagje.. waarom rijdt iedereen in Arcade Mode dan? :P Je kan toch ook gewoon in GT Mode -> City Courses -> Citta di Aria -> en racen maar? Dat mag toch ook Ruben?
over een paar weken dan een forza 2 hot lap competition? :) Dan heb ik hopelijk mijn xbox weer terug..
@ Alwood,,

daar heb je gelijk in , beetje lekker cruisen, maar ik vind dat de auto’s in TDU totaal geen feeling geven,, het rijden gaat nogal gevoelloos, maar het ziet er fantastisch uit en het eiland is echt groot! Maar ik vind het duidelijk arcade.
Echt racen is Rfactor of iets dergelijks ;)
ik heb dus met de AC 427 S/C een tijd neergezet van 1’31.803

http://img143.imageshack.us/img143/2550/img0237px9.jpg

specs zijn ongeveer zelfde als de Cobra, maar waarschijnlijk keuren jullie het niet goed, dus ga ik nu aan de bak met de Cobra..
@RenJie: Ik rij alleen in Arcade mode omdat ik geen zin heb om credits te verdienen om een Cobra te kopen. ;-) Trouwens, als je zo’n ding koopt ga je waarschijnlijk meteen wat aanpassingen aan het onderstel doen. Maar juist de standaard auto met z’n belabberde weggedrag is leuk op zo’n krap circuit. :-)

Ben benieuwd wat je met de Shelby neerzet…
Al ziet GT5 er werkelijk super uit ga ik hem niet kopen. Ik kruip lekker achter de PC om een beetje te racen. Games RBR (sim) race 07 en GT2. Binnenkort lekker aan de gang met de nieuwe NASCAR sim. Geef je over aan het simmen en je bent verkocht dan wil je nooit meer met een controller spelen gewoon stuurje op je bureau en knallen.
@Ruben
Nu heb ik het met de Cobra geprobeerd: 1’30.179 > hij is wel degelijk sneller dan de AC 427 S/C en rijdt veel beter door de nauwe straatjes ;)


http://img255.imageshack.us/img255/5637/img0238cu6.jpg
@Ruben

tsja.. ik heb wel genoeg Credits, maar als jij het graag wilt, doe ik het nog wel een keer in Arcade Mode :)
http://www.autoblog.nl/archive/2008/04/04/game-newsflash-eindelijk-schade-in-gt5#comment-1245023

@Dennis en iedereen anders

die foto daar met de rondetijd kan ik niet zo krijgen.. ik kan alleen alle rondetijden van het circuit zien als ik op “Rankings” druk(dan krijg je het beeld van mijn foto’s).. omdat ik denk dat jullie me half geloven, bewijs ik het zoals jullie willen ;)
@Rfreak
Ben toch helemaal weg van de ‘hardcore’ modus… Daar heb je veel meer verschil in handling van de auto’s en je kan meer spelen met balans en insturen. Als je de forcefeedback hoog genoeg hebt staan en een G25 hebt met 450 graden ingestelde draaihoek moet het wel gevoel geven.

Het verschilt wel heel sterk per auto, spel is slordig in elkaar gezet en sommige auto’s rijden als cesna’s terwijl andere wagens wel strak sturen en aan de grond blijven.
Ik voel in ieder geval zelfs verschil in ondergrond waar ik overheen rij, net als ieder putje in de snelweg :P

@W0o0dy
Inderdaad een leuk spel! maar heb ook wel GTR2 en Richard Burns Rally gedaan (nog net wat ‘echter’) en dat zijn eerder spellen om 4u achter elkaar te doen dan ff 45 minuten :P Als je daar ’s avonds een uurtje in rijdt kan je niet meer slapen!
Je moet gewoon een replay opslaan en dan in dat replay menu een foto maken :p
@Dennis

right! maar ik moet nu weg, vanavond probeer ik het wel nog eens + de foto. Keep racing!
Colin McRae Dirt op de PS3 vind ik echt helemaal geweldig, super mooi en rijdt lekker :D
Ik ga maar ook aan de slag met de rondetijd van Ruben :D
Kijken of het lukt ;)
@RenJie: Heb je hem echt helemaal standaard gelaten? Want waar je dan (ten opzichte van Dennis’ tijd) ruim 7,5 seconden vandaan haalt is mij een raadsel… Niet dat ik je niet geloof hoor. ;-)
Het spreekt voorzich dat GT5 mooiere graphics heeft.
Het is dan ook pas 2 jaar later uitgekomen (of is het ondertussen al meer) dan Forza 2.

Voor mij slaat forza GT met geweld van tafel desondanks de iets mindere graphics (en die zijn nog niet eens zooooooooo slecht!). De gameplay is veel leuker en er zijn tenminste schademodellen vanaf de release…
ik heb Forza 1 en 2… op een 1080 scherm en ik wil wel even zeggen dat GTprologue
maar een kleeeeeiiiiiin beetje verschilt hoor… realisme is in forza 2 vele beter en geluid (5.1dolby digital) is zo goed als hetzelfde.

ben het aan het overwegen om zo’n PS3 te kopen want heb hem geleend.

en vergeet niet dat een XBOX360 geen full hd heeft zoals de PS3 hé ;-)
(en nee ook niet met de HD-DVD add-on)

ik vind het jammer dat die ps3 er niet meer staat… anders had ik wel eens willen proberen tegen ruben en dennis ;-)

groetjes Yannick!
Ik heb op GT4 op de noscherleife een 6.44.164 gereden met een Zonda!!
Ik heb vlede week een ps3 pakket met GT5: Prologue gekocht… Wat een vette games is het aan het worden :) Eindelijk maken ze ‘Real Driving Simulator’ dit keer ook echt waar!
@Ruben Baeten

Ja ik speel al vanaf Gran Turismo 1 en opzich beheers ik GT4 wel :)

@Cemro

mijn record staat nu op 5’41.388 met de Minolta en vlak erachter de 5’46.855 met de Polyphony F1 (de tijden zijn niet al te best met die auto’s, maargoed)
*als je van bovenstaande ook foto’s wilt, plaats ik ze vanavond wel, Ig2g now*
Wat moet ik er van zeggen… GT is een geweldige serie, naar mijn mening de beste in zijn soort maar dat levert niet genoeg meerwaarde op om een PS3 aan te schaffen.

Vroeger had je GT/GTA wat gewoon twee topgames zijn die exclusief PS waren, en dan was de PS gewoon de beste keuze, nu GTA ook naar de Xbox360 komt (met méér content dat de PS3 versie) en er goede alternatieven zijn voor GT op de Xbox is de rekensom voor mij gezien het prijsverschil snel gemaakt.

Een Xbox360+Nintento Wii voor de prijs van een PS3, joeheej!
ik hou het bij gtr2, rfactor en live for speed op de pc met stuur
Als best wel GT4-fanaat vind ik het eigenlijk jammer dat er wellicht binnenkort ‘schade’ gereden in GT5. Omdat het eigenlijk alleen maar afleidt en nog erger, realistische schade betekent ook dat je auto dingen gaat doen die je niet wilt (niet meer rechtuit rijden bijvoorbeeld, of verminderde snelheid), wat gruwelijk irritant is omdat je dan weer terug moet naar de pits voor reparatie. In een rally game hoort schade er gewoon bij, maar niet in een simulator.

Zal trouwens ook ’s een poging wagen met de Cobra, jullie horen nog van me! ;-)
Als je ook al schade kunt rijden in computerspelletjes, wordt het dan niet net zo triest als het echte leven? :-(
@ Yannick

Beter informeren de volgende keer.

De Xbox 360 was de eerste xbox die is uitgekomen met hdmi poort voor 1080p oftewel Full HD applicaties.

De nieuwe Xbox 360’s (diegene die nu in de winkel liggen) hebben ook allemaal een hdmi poort. Dus Full HD is ZOWEL op de xbox als op de playstation van toepassing.
zitten wel snelle jongens tussen hier, als ik de ps3 had, had ik de uitdaging wel aangenomen :lol:
@Dion: GT4 is voor de PS2, ik loop nog een beetje achter. ;-)
Haha… das bijna onmogelijk met alle opties uitgeschakeld ;)
sow, 1:30.179 is wel echt achterlijk snel… Heb net gt4 nog eens uit de kast getrokken, en na een uurtje of 3 oefenen kom ik op 1:41.784. Zit wel nog zeker 3 seconden aan fouten in, maar merk dat ik niet meer de reacties heb als vroeger tijden GP2 competities. Misschien dat een stuurtje ook nog wel wat zou schelen tov deze cheape mad catz controller (originele stuk). MAar 1:38 zou te doen moeten zijn. 1:30 is waaaaay beyond my league…
Ruben Baeten schrijft,
5 April 2008 om 8:49

@RenJie: De banden mag je zelf weten

———

let op hè mensen!, ik rijd alleen met auto’s die ik zelf gekocht heb(dat vind ik wel zo eerlijk) > ik rijd dus NIET in de Arcade Mode, maar in de GT-Mode. Ik rijd altijd met alle hulpmiddelen uit, want dat stuurt veel realistischer(ook rijd ik al vanaf Gran Turismo 1) Ruben heeft gezegd dat ik de banden zelf mag kiezen, dus heb ik voor de Racing soft gekozen. Wel een beetje balen dat ik het gevoel heb dat iedereen me niet gelooft, maar het kan ook aan de banden liggen. (Ik weet zeker dat Dennis harder kan, dus misschien ligt het aan de banden) Ik beloof in ieder geval dat ik me gewoon aan Rubens regels heb gehouden ;) Ik hoor het wel en als ik toch iets verkeerds heb gedaan hoor ik dat ook wel en doe ik het gewoon opnieuw, no problem.
@Alwood

Ik rij zelf ook met G25, dus het kan ook aan mijn instellingen liggen, maar feit blijft dat in Rfactor ik de motor voel in het stuur, elke curbstone voel en elk putje of hobbeltje wordt doorgegeven in het stuur,, en net zoals bij jou in TDU, verschil in ondergrond. geniaal, dit heeft TDU nog niet kunnen evenaren bij mij .;)
@ Gilliam:

whoeps I was wrong :-)
het is idd hetzelfde maar het beeld is beter op een 720p raar maar waar
hier een grafiek van shermgrote/resolutie/waarneming
-> http://comcal.wboc.com/img/resvsdist.jpg

en hier een SUPER site die je het allemaal in mensen taal verklaard.
-> http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?message.uid=27027175#U27027175
@RenJie: Nogmaals, ik geloof je wel maar na tientallen rondjes met die specifieke auto op dat circuit zou ik niet weten waar ik nog 8 seconden vandaan moet halen (ik heb die tijd twee jaar geleden gezet – sindsdien ook niet veel meer gespeeld, maar toch). ;-) Die verbetering van een paar tienden van Dennis, oké… Misschien zit er toch nog wel een flink verschil tussen Arcade mode en GT mode (bandentemp en zo?).

Ik heb nog ff nagekeken hoe ik precies reed: in Arcade mode dus, Transmission Manual, Driving Aids None, Tire Type Sports:Medium, geen quick-tuning (volledig standaard).
@Ruben

kijk; het zit hem toch in de banden ;) Zo’n vermoeden had ik al :P Niemand heeft iets over banden gezegd, dus heb ik maar Racing Soft genomen (veel meer grip, later remmen, sneller door bochten) Maarja, ik heb dus niks fouts gedaan haha :P

Ik heb niet eens zin om met sportbanden te gaan rijden, niet gewend en heel kut. -.-
@RenJie: Dat is ook best logisch idd. :-P
Banden maken érg veel uit, een rondje met eco-banden en één met racing qualify slicks kan op dit circuit zo een minuut schelen.

Ik speel zelf GT al vanaf deel 1, en ik heb ze ook allemaal tegen de 100% aan zitten. (98/99%). Het blijft zeer amuserend, vooral als je met 2 lekker klinkende wagens gaat rijden over de Nurburgring (beste toevoeging van gt4 tov gt3) en dan de replay gaat bekijken. Met natuurlijk een big ass flatscreen icm een topkwaliteit 5.1, om het af te maken.

Forza en consorten hebben lang niet zo een grote selectie aan auto’s en circuits (ik bedoel; laguna seca met dikke amerikanen en tsukuba met opgefokte japanners.. héérlijk). Verder is het natuurlijk erg leuk om te fine-tunen, als je nml. wat verstand hebt van die zooi kán je een auto beter laten rijden. Ik heb nog een .xls waar ik de rondetijden van de NBR heb opgeslagen (niet allemaal die ik ooit heb gereden natuurlijk).

Zal ook wel een gooi doen naar de tijd van Ruben, met desbetreffende wagen. Met TCS en ASM e.d. aan rijdt het trouwens zwaar bout en kom ik in de verste verte niet aan mooie rondetijden..

Om even on topic te reageren:

Schade zou wel cool zijn, want als je tegen een muur aan schampt hoor je dit wel te zien.

GT5 koop ik pas als GT5 uit is, en niet de prologue. Heb GT4 prologue ook nooit gekocht.
de banden scheelt heel veel namelijk de sports mediums (s2)gaan aan het schuiven bij 2.3G de qualifiers (r5) gaan pas bij 3.8G aan het schuiven. schelby cobra figures only

om voor de shelby cobra echt te leren kennen qua driving zou ik eerst een aantal rondjes rijden met alles uitgeschakeld op de rd’s (standaard road )dan overschakelen op de sports mediums.

het bulletin board geeft aan dat een tijd van 1.35.692 is gereden met de vooropgestelde setup specs.

on topic : het werd verdomme tijd dat beschadigingen er gingen komen simulation is dat niet nadoen zoals in het echt ? na 23Hen 50 minuten een crash , engine blow up of een puncture , whoehoe eindelijk de reden om fatsoenlijk met je materiaal om te gaan. tactisch en geconsentreerd blijven tgaat tijd worden
@MrSelected

jup, het klopt wel, maar ik heb met de R Soft gereden tov de S (Medium). Ik vind gewoon, als je dit soort races rijdt, dat Race banden gebruikt mogen worden. Naar mijn mening rijden die Sport Tyres voor geen ene meter en mág je Racing Tyres ook gebruiken, ik koop tenslotte ook al mijn auto’s zelf waarmee ik rijd. Dus niet via Arcade Mode.. dat vind ik maar niks.
mooi uitdagend spel gt5 spijtig dat we moeten wachten tot 2009 voor het echte spel eigenlijk is de proloog de licenties wat je eerst moest behalen
hopelijk komen er voor van die lange uurs-race zoals 500mile of 2h in het donker
Als er schade komt moet die wel realistisch zijn, en niet zoals in forza motorsport dat als je tegen 200 km/h tegen een muur rijdt dat er een deukje in zit…
ik heb een tijdje gewacht maar jullie bakken er precies heel weinig van. voor diegenen die wel met sport mediums de uitdaging aan gaan ik heb mijn filmpjes klaar staan om te bewijzen dat ik standaard en zonder iets te raken zijn tijd heb verbetert.

dus als er iemand nog hier op zou willen reageren ik ben benieuwd

@dennis ik zit onder je tijd

@ renjie jongen toch met rs’s zo een trage tijd jezus ik zit er makkelijk 4 sec onder, jouw tijd rij ik met racing mediums aan flarden ik heb gewoon niet geprobeerd met rs’s
@mgs…

ik ook al ondertss :p
Met bmw m5 bij arcade 7.56 op nurburgring. Wie verbeterd dat?
@jeroen

welke instellingen? 7.56 moet wel mogelijk zijn met mijn witte M5.
standaard met medium sport tires 7.48.306 geen verdere quick tunings maar als je graag wil doe ik het wel eens over op jullie specs en eens zien hoe snel het dan gaat Grtz Mickey
ik heb zelf gran turismo 5 en ik vind het een mooi spel. alleen jammer dat er geen schade is. met is leuker.
Ik heb ook ergens gezien dat er ook op elk circuit
weers omstandigheden zijn.
En ook 1000 auto’s zijn waaronder 170 premium[nieuwe auto’s]

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).