Bling Bling: Spirit of Ecstasy met diamanten, $200.000

Auteur: , 28 Reacties

Vind je een 'gewone' Spirit of Ecstasy of de neus van je Rolls-Royce niet bijzonder genoeg? Dan heeft de Amerikaanse dealer Manhattan Motorcars een passende oplossing voor je. Speciaal voor de New York International Auto Show hebben ze namelijk door juwelier Jean Kemanjian een Spirit of Ecstasy laten ontwerpen die bezet is met een lading diamanten. Je moet toch wat doen om op te vallen. Want er werden niet alleen diamanten gebruikt, maar ook platinum. En dat allemaal voor de schappelijke prijs van $200.000 (een Phantom kost in Amerika ongeveer $400.000).

En speciaal voor de diamant kenners nog even wat details:

“What we did was to add 150 carats of D color VVS1 quality diamonds and some fancy intense yellow diamonds on the wings.”

En voor je Bentley Continental GT kan je dan gelijk deze pookknop van $150.000 kopen. (via: epochtimes.com)28 reacties

Nou… Je zal het maar nodig hebben… :lol:
Gelukkig maar dat-ie veilig wordt opgeborgen…
kwaliteit van de blingers ligt niet heel erg hoog voor deze prijs. Ach dat heb je ook niet nodig, het is al decadent genoeg om dat voorop op je auto te durven plaatsen.
Waarom moeite doen om de Roll te jatten, als in de neus alleen al voor 200k $ verstopt zit.. :lol:
wtf 200.000 dat is veel
is er niet mooier op geworden
Sander autoblog
Heb je 1½ Rolls Royce !!

Dan is de persoon die perongeluk op je moterkap valt ineens niet meer zo aardig, en met “oeps, foutje!!” komt ie niet meer weg denk ik ;)
het hood-ornament is er toch alleen maar om mooi te zijn ..

dus als je diamanten mooi vind is het een leuke optie ..
Tussen kunst en kitsch :arrow: KITSCH.
tussen kunst en kitsch = camp
kitsch tot kunst verheffen :)
doe mij maar een ‘normale’ (kan ik ook niet betalen) ;)
Dus je RR wordt 1,5x zo duur door een ‘badge’… tsss, en ik vond het al belachelijk dat me schoenen €120,- waren alleen omdat er een La Coste logootje op stond…
Echt kut als er net iemand voorbij komt fietsen en die slaat dat ding met een knuppel weg. :D.
van afstand zie je het verschil niet, dit is echt iets voor mensen die niet weten wat ze met hun geld moeten doen.
dus dan kost ie omgerekend in euro`s €3 ofzo
“En dat allemaal voor de schappelijke prijs van $200.000 (een Phantom kost in Amerika ongeveer $400.000).” – zeer schappelijke prijs ;-)
…”Bling Bling: Spirit of Ecstasy met diamanten, $200.000″…

Wat mij betreft het woordje: Bling, veranderen in het woordje: Blah.

Wat een onzinnig ding, was het nog niet genoeg? Wanneer wordt het nou s genoeg? En nog een: GENOEG IS GENOEG!!
***damned! Iedere dag worden er prijzen verhoogd, nieuwe manieren gevonden om de mensen nog meer centjes uit het zakje te kloppen en dat wordt uitgegeven aan dit soort onzin?
Deze wereld gaat de echt keihard de kloten op en de schuld ligt bij grijpgrage geldwolven die uit zijn om dit soort prularia op hun Rolls te kopen!
Wat een bullcrap.. Ik vind het niet eens mooier! Hij is wel goed beschermd want je kan hem met een knopje naar binnen doen.. Dit is echt iets voor een rapper met een chronische overvloed aan geld..
arme mensen vinden dit onzin ..
arme begrijpen nix van basis economie ..
arme mensen zullen daarom ook nooit rijk worden ..
arme mensen blijven dit dan ook onzin vinden ..
Hoeveel rijke mensen ken jij die dit dan wel zinnig vinden Lincoln?
Ennuh…hoe verklaar jij dan alle selfmade rijken (die van straaterm naar stinkend rijk gingen)?
Zo ik werd al ongerust.

Maar dit bericht bewijst maar weer eens dat..
http://bp0.blogger.com/_c2MD9K8Ro-k/RghiMOs28fI/AAAAAAAAAIk/u3wa8kCpstM/s320/lilJohn+Bling.jpg

YAY
@Bas .. de selfmade rijken waren altijd al rijk .. alleen hadden ze een gebrek aan geld .. dat geld kwam toen ze behoefte kregen aan onzin die ze nooit onzinnig vonden maar elimentair ..
Dit is iets dat snoop dogg moet weten :P Ik vind het wel mooi en overdreven stoer, ook al is het overbodig (net zo als bijna alle tuning onderdelen)
@Vincent#1
Crunk aint dead yeaaah :P
Al die diamanten verpesten de spirit of extasy gewoon…
waarom niet???
als je toch een rolls koop heb je al genoeg,
dus wat maatk die extra 200.000 nauw uit

p.s. waar kun je hem bestellen mn rols heeft nog niet zo`n ding en wanner komt mercedes of bentley met zoiets???????????
Kombineer deze platinium & diamanten versie met gouden accenten, en je hebt letterlijk een explosie van Abolute décadentie.
En dan die gouden accenten nog eens in 22 karaats (blad)goud laat uitvoeren, iets waar onze Belgische firma ‘Val-Saint-Lambert’ in gespecialiseert is, het fijnste van het fijnste dus; http://www.val-saint-lambert.com , heb je iets waar niets meer kan aan typen, hetgeen ik alvast zo wil.
Anderzijds moet ik wel melden, dat, als je een leidinggevende functie hebt als b.v. Managing Director in de vorm van een Internationale Projectontwikkelaar, het van jou verwacht wordt dat je met de nieuwste ontwikkelingen bovenwater- of af- komt tijdens voorstellingen, en dat dan gekombineert met ’n sqaudron van veiligheidsmensen tijdens de présentatie ervan.
Waarbij je achteraf anoniem ergens in ’n voorafbepaald établisement voort’s gaat genieten van de eerste impressies van het door jou geprésenteerde Artikel, waarvan je op-voorhant weet dat het gaat aanslaan binnen de echte High Sosiety in eerste instantie.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).