Irmscher Peugeot RC Line 407 SW

Auteur: , 24 Reacties

De mannen van Irmscher maken hun handen doorgaans vuil aan Opel modellen, maar men koestert nu ook warme gevoelens voor Peugeot. Voor de Franse autobouwer ontwikkelt Irmscher een exclusieve RC Line met bodykits voor alle Peugeot modellen. Hier de Peugeot 407 SW na de ingreep van de Duitsers.

Deze bodykit is in eerste instantie ontwikkeld voor de rijders van de Le Mans series 908 HDI FAP raceauto’s. Ik snap best dat Peugeot het liefst ziet dat die in hun vrije tijd ook gewoon in een Peugeot rijden, maar of zij op een 407 SW zitten te wachten, dat vraag ik mij af.

Hoe dan ook, om de alles behalve sportieve 407 SW een beetje leuke looks te geven, werd door de mannen van Irmscher de grille vervangen, een voorspoilerlip, sideskirts, dakspoiler en nieuwe uitlaatpijpen gemonteerd. Van binnen is het interieur met extra leder afgewerkt. Om het geheel af te maken werden 18 inch Evo Star slofjes ondergeschoven.

Als je het mij vraagt, is het een nette en niet te overdreven bodykit geworden. Vooralsnog is niet duidelijk of de kit ook beschikbaar zal worden gesteld voor het publiek, maar ga er maar vanauit van wel.

Irmscher Peugeot RC Line 407SW24 reacties

ziet er prima uit, maar ik heb het gewoon niet zo op Peugeots.
Ik lig hier helemaal in een deuk whahahaha
Lelijke auto’s kan je niet tunen. Dit is alweer het zoveelste bewijs.
leuk.. die foute duitse auspuffen
Mannen die op het circuit hun ei kwijt kunnen, hebben doorgaans op de openbare weg meer behoefte aan een praktische auto. Ayrton Senna reed dagelijks in een E-klasse Kombi, dus zo gek vind ik het idee eigenlijk niet…
heeft een te grote grille,
Net als aston martin eerst, vond dat niet mooi, maar wordt daarbij nu steeds beter :)

Ps, ja bash me maar dat ik een Aston Martin met een Peugeot vergelijk :P
Waar zou je die dubbele uitlaat kunnen kopen? Wij hebben namelijk een 407 SW. En dat staat stukken beter!

(Even voor de duidelijkheid, het is een 3.0 V6!)
@ruben beaten.

Ik snap je niet…?


(Ik lees trouwens nu pas dat het door duitsers is gedaan! vandaar die foute duitse auspuffen!)
Niet verkeerd, ziet er best dik uit, heeft wat weg van de 407Prologue.
nou, franse auto’s zijn nog niet zo heel lelijk…
Hé Dennis! Dat is geen “tuning” dat is “styling”! 8)
Ik vind dit wel een van de mooiere peugeots, dit ziet er wel goed uit
@RR V8: Quote van Dennis:

Deze bodykit is in eerste instantie ontwikkeld voor de rijders van de Le Mans series 908 HDI FAP raceauto’s. Ik snap best dat Peugeot het liefst ziet dat die in hun vrije tijd ook gewoon in een Peugeot rijden, maar of zij op een 407 SW zitten te wachten, dat vraag ik mij af.
@Fixer, ga eens langs bij je lokale tunert ;) ze hebben vast wel een mooi uitlaatsysteem liggen :P
Best okay, niet te overdreven.
Ik vind dit een zeer geslaagde bodykit voor de 407SW!
Het maakt hem er net even iets stoerder op.
Mwah… Ik vind de 407 geen auto om een bodykit voor te ontwikkelen. Ik vraag me ook af welke 407 bezitter zoiets aan zal schaffen. De 99% van de eigenaren lijken me niet echt het type voor zo’n kit.
Het is toch zeker mooier dan de standaard 407, maar of het daadwerkelijk mooi is betwijfel ik :?

@slk55 amg
Dat is lang geleden, druk gehad? ;)
@ Ruben

Ahja, natuurlijk. Overheen gelezen, stom
Gaat al ietsjepietsje in de goeie richting, maar heeft nog een hele lange weg te gaan voor dat deze auto’s daadwerkelijk “mooi” worden…
Een super mooi wagen alleen de prijs is te prijzig voor wij nog evenvoor sparen
Ik vind het toch wel heel netjes uitzien.
Mooi gedaan van Irmscher !!
highwayrunner
met een 407 kan je meer dan gemoeg doen.

zoek de 407 silhoutte maar een op .

kijk een s verder dan jullie neus lang is

sites genoeg te vinden

greetz

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).