Autoblog 2008 Flashback: week 16

Auteur: , 8 Reacties

Maak je klaar voor een extra dikke flashback! Exact een jaar geleden hadden we namelijk genoeg nuttigs te melden. Wat dacht je van die hype met fietsenrekjes op je auto? Echt iedereen deed met ons mee, niks was te gek. Een 760i met fietsenrek, een M5 met fietsenrek en we zagen zelfs een S8 met rekje. Succes met inparkeren!

Wat was er verder aan de hand? Zowel Audi als BMW toonden interessante conceptcars op de Shanghai Motor Show; de Audi Cross Coupé quattro en de ubergeile BMW CS Concept.

Meanwhile, back at the ranch, reed Sacha in de nieuwe X5, Appeltje draafde door over het “spotten“, Wouter ging kijken hoe een Spyker werd ingemaakt door een F16, Tom Boonen besloot z’n Lambo in puin te rijden en ik schreef zelf een epistel over Ferrari. Dat laatste bleek redelijk aan te slaan, of kwam dat door de actualiteit van een optochtrelay en een brandende 599?

Het dessert? Janina Kim Heider! Dank u.8 reacties

Bij de laatste 10 flashbacks denk ik elke keer: Jeuzes, kijk ik hier al ruim een jaar dagelijks?? :P
eerlijk gezegd dacht ik dat ook al. Is het alweer een jaartje geleden. We worden oud denk ik
Insgelijks El-loco,

ik verbaasde mij er enorm om! maar ik betreur het niet, het is een leuke website.
@ El-loco

en je hebt blijkbaar ook al door na één jaar hoe je een rode naam kan krijgen ;-)
Jaa tijd gaat ook op een site snel als die heel interesant is..:P (slijm slijm)
Dat had ik na twee jaar al door hoor lambo ;)
idem hier, kwas net aan het denken dat dit eigenlijk al een flashback is met post van toen ik hier al een eindje dagelijks kwam :), de tijd gaat precies rap :p !
toevallig deze week ook een Audi S8 met fietsenrekje gespot in mijn Town!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).