“Hoe zullen we die nieuwe film nou eens noemen?”

Auteur: , 78 Reacties

"Je weet wel, die ene waar we mee bezig zijn. Die film over auto's waar eigenlijk geen auto's aan te pas zijn gekomen. Met al die digitale achtervolgingen waar de nepheid vanaf druipt. Die ene waarin de dialogen zo stompzinnig zijn dat je oren spontaan gaan bloeden." "Oh, je bedoelt The Fast and the Furious 4." "Ja, die. Die '4' bevalt me niet. Lijkt net alsof de eerste drie keer niet goed waren." "Anders noem je 'm toch gewoon 'Fast and Furious'? Zonder 'the', dat vinden jongeren vast cool." "Goed idee!"

Zo moet het ongeveer gegaan zijn bij de executive meetings over de nieuwste moneymaker van Universal. En weet je wat nou zo spannend is? Iedereens favoriete undercover cop Brian O’Conner, gespeeld door zonnebankbitch Paul Walker, en bad boy Dom Toretto (Vin “ik wil ook een coole achternaam” Diesel) zijn terug! Deze keer zetten de twee compléét verschillende karakters hun geschillen opzij om samen een gemeenschappelijke vijand aan te pakken. Oeee! *flappert met hand en tuit lippen*

Maar wacht eens even. Ook de leipe chickies uit het eerste deel, Jordana Brewster en Michelle Rodriguez (Lost!), maken hun opwachting in dit nieuwe stuk popcornhonger. En om die reden ga ik toch maar even op internet snuffelen als ‘Fast and Furious’ op 5 juni 2009 in de VS uitkomt…

Jordana Brewster
Michelle Rodriguez78 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
zou dat 20x schakelen om 100 kmp/h te rijden ook weer terugkomen ?….
Ja dat is altijd zo nep dat schakelen.
ik vond de films wel goed
heb ze alle 3 al een keer of 2 gezien denk k
Hehe, dat viel mij ook op.
Vooral dat stukje met die 3 Civic’s die een truck beroven…
Volgens mij moet dat dan lijken alsof ze 320 rijden!

Maar voor de rest wel heftig dat ze de originele cast weer kunnen betalen en bij elkaar hebben weten te rapen.
Zo mogen best een vierde deel maken, zolang het niet zo auto onvriendelijk is als deel drie.

Kan je het net zo goed The fast and the destruction noemen. Een paar deukjes is niet erg, maar vrijwel elke auto totalloss hoeft voor mij niet.

Ik wacht af op het resultaat, hopelijk dat het wat meer van deel 1 en 2 wordt.
Het zijn misschien niet de meest realistische films, maar ik heb me bij de voorgaande drie films zeker goed geamuseerd. Dus laat maar komen……….
Begrijp ik hieruit dat Ruben ook nooit Need for Speed speelt omdat dit ook niet realistisch is ;)
Ik heb laatst Thunderbolt met Jackie Chan opnieuw gezien en naja daarna ben je niet meer zo kritisch op een paar computerbeelden dus kom maar op met de nieuwe film.
Vergeet niet, met die blow off valves (BOV) dat als je gas loslaat, hetzelfde geluidje hoort als tijdens het schakelen….meesten van jullie weten dat wel, maar misschien komt het daardoor dat iedereen gaat denken dat ze 1000 keer schakelen.
vond alleen deetje één leuk heb die wel een stuk of 10x gezien maar dan alleen de stukjes met de supra!
Wat ik hoop dat is dat de dragraces, die ruim 3 minuten duren en maar 1/4 quarter moeten zijn, ook weer terug komen.
Ohwja, enne … wat een knappe dame die onderste :)
ik hoop dat ze terug zijn zoals 1 en 2 want de 3de was echt slecht maar met de cast van de eerste moet het een goede film worden :P
Ik voorspel dat de volgende twee sequels respectievelijk “Fast” en “Furious” gaan noemen. Een eventuele zevende film zal dan als “And” door het leven gaan.
wordt weer veel schakelen voor niks
kutfilms.. heb ze alle 3.. maar kijken? neej.. dankje!
geef mij maar een goeie horror film of een mooie muziek DVD ;)
Na wat doorklikken zou dit (een deel van) het script moeten zijn: http://www.latinoreview.com/news/exclusive-fast-and-the-furious-4-story-details-3412
Als dat waar is hebben de Rodriquez fans pech… :|
The fast and the furious.

De Police Academy van de 21e eeuw?
Het duurt ook kei lang voordat ze 120 mph rijde. K heb dan zoiets van in het echt rij ik met een standaard auto ook zo langzaam naar de 200 kph. daar mogeze ook wel wat aan doen. En 3 was de domste vond k. Komt er een drol uit de vs die in het begin voor geen meter kan drifte en aan het eind wint ie van de drift king. maar jah amerikaase films we zijn t wel gewend :D
Doe mij maar Jordana Brewster ipv Michelle Rodriguez!

Goede films waren het niet vond ik.. maar vermakelijk zeker. Ben benieuwd!
ze zijn gewoon goed, boeiend dat schakellen als je beetje naar film’s kijkt, kijk je daar gewoon door heen.
Tgoh maakt mij niet uit dat ze 20x schakelen of dat het allemaal niet zo realistisch is, het is gewoon ideaal vermaak op een door de weekse avond :)
De eerste was een toffe film, de tweede ook. De derde lijkt me zo bagger dat ik ‘m nog niet heb bekeken, maar dit klinkt al wel weer aardig. Zeker nu Diesel en Walker terug zijn.
Ik hoop wel dat er de rx-7 of de rx-8 weer inzitten.
De Supra die in de film voorkomt was technisch absoluut niet in orde. Ze hadden er een stuk of 20, waarvan de helft de 100 nog niet haalde. Feit is wel, dat de figuranten auto’s reregeld werden op street-events in de USA.
Ach, ik wacht wel op the A-Team. Alwaar B.A. heftig aan het stuur loopt te draaien, maar de GMC gewoon rechtdoor gaat.
zon achterlijke film ja, vrachtwagens rijdend beroven, terwijl dat op een parkeerplaats 1000 keer simpeler is..
Ik vond het eerste deel wel vermakelijk en origineel. Alles wat daarna kwam is rubbish. Aangezien alle oude figuren weer terugkeren ben ik best benieuwd.
Jammer van die Sjonnie Walker, die gast kan totaal niet acteren en ziet er gewoon uit als een rich boy die zich als thug wilt profileren.

Deel 3 heb ik na ongeveer 10 minuten afgezet, zó slecht was het. Deel 1 en 2 vond ik nog redelijk amusant.

4 ga ik proberen te kijken. .
Zo lang hij maar niet even slecht word als die laatste, die mensen weten niets van auto’s en ze gaan even gaan street racen :roll: Ik vond het eerder een komedie. Hopelijk racen ze terug eens in een echte muscle car zo als die Hemi Charger in de eerste het was de enige deftige auto in die films :P
die S2000 gaat aan gort

door vin
Het gebeurd zelden dat een film zo tenekrommend slecht is dat ik het gewoon simpelweg niet red om uit te kijken…. Dit was bij deel 1 van deze film wel het geval.
Zelden zon slecht script gezien zodat je bij het intro al de complete film weet.
Karate Kid 1 en Top Gun maar dan met tupperware auto’s…AARRGHHHH
Slechter dan de 2 kan toch niet, als ik 3D beelden wou zien speelde ik wel NFS. Tokyo Drift was terug een stap voorwaarts. Ik ben benieuwd.
jongens, het zijn films die geld moeten opbrengen. het zijn geen documentaires over straatracers. of is a2 racer dan wel zo realistisch? met de tieten bloot voor de flitscamera. dit is een film, natuurlijk moet dat digitaal bewerkt worden. war of the worlds is toch ook bijvoorbeeld een complete uit het niks gegrepen film. maar amusant om te kijken, das wat telt bij movies.
Het 3de deel vind ik tot nu toe het beste.
Het eerste deel vond ik echt prachtig, toen het uitkwam (dan was ik een jaar of 12). Er zitten heel coole dingen in, maar inderdaad, het schakelen is heel onrealistisch.
Net als de 10 sec race, die duurt bijna 10 minuten :s

In het 2de deel vind ik de wagens het minst; de EVO lijkt er echt een plastieken speeltje.
Ze schakelden zelfs toen ze achteruit reden :Dhahahah
Verspil je tijd niet aan deze veredelde rapvideoclip, maar ga Death Proof van Quentin Tarantino kijken. Echte achtervolgingen, echte vrouwen (Zoe Bell deed alle stunts én acteerde daarbij ook nog ‘s) en ‘echte’ mannen (Kurt Russell als Stuntman Mike :-P)
@ Solstice
Zeker een lekker film, zou ik ook verkiezen boven die plastic bakken uit bovenstaande film.

Voor de liefhebbers: http://www.moviemeter.nl/film/42840
weet niet meer of het nu deel 1 of 2 is. Maar daar hebben ze tenminste opgevoerde kogellagers. Heb stad en land afgezocht naar die dingen maar dat tevergeefs.

Denk dat ik vanavond Gone in 60 seconds maar weer’s op zet, dat is tenminste een film over auto’s.
The fast and the FOURious ?!
Eerste deel was goed met Vin.
Daarna was het wel gedaan.
Weet niet waarom iedereen de films keek, maar ik kijk ze niet voor de goeie verhaallijn hoor. Het gaat puur om de auto’s hoe ze eruit zien en dat hebben ze tot nu toe nog goed voor mekaar vind ik. Denk dat door TFATF de Tuningsmarkt wel een exposie heeft doorgemaakt qua verkoop door ondermeer deze titels. Verder ben ik toch wel weer benieuwd naar dit deel..
F&F met TVRs en Lambo’s, da’s pas KickVetCool!

Of nog beter: F&F met 60s Muscle en period Italianen, me want!

Dan wil ik een cameo in een 327 hipo Grifo!
Zolang het maar niet lijkt op Beowulf vind ik alles best…
de eerste was wel leuk toen ging het om de auto’s nog. de tweede suckte zo hard da was gewoon nen derderangs politiefilm en daar kwam effen ne getunede bak in. naar den derde ben k ni geweest maar deze ga k wel zien omdat het den originele cast terug is.
Die 3 honda civics zijn bruut want ik heb ook zo eentje:D.
Mijn civic gaat 250km/h
Vond ze alledrie even prachtig, kan er niks aan doen :mrgreen:
Natuurlijk dikke crap maar ik ga deel 4 ook zeker weer kijken :P
Deel 1 en 2 heb ik helemaal grijs gespeeld, deel 3 ging meteen de vuilnisbak in :( hopelijk wordt het beter nu ze de oude cast weer hebben.

@ six trey: alsof jij zoveel van auto’s weet… het was een Hemicuda, en geen Charger ;)
Haha Ruben jij verknipte fan :P
Ik vind de schrijver van deze post heel triest! Het is niet eens grappig ik hoop ook niet dat dat de bedoeling was.
Voorderest hoop ik dat het weer een geweldige film gaat worden maar nu met wat meer supercars :)
Inderdaad Rolo, de Fast&Furious films zijn geweldige films van hoogstaand niveau en dat is niet voor iedereen weggelegd. Waarom hebben ze eigenlijk nooit een Oscar nominatie gekregen? Dat vraag ik me echt af…
@Jesper : Goed geprobeerd maar neen, de zwarte in de eerste film met de knaller van de blower op was een Hemi Charger.
Er is niks mis met die films, behalve dan dat de snelheid gemanipuleerd wordt endat de rijders tijdens een race om de één of andere reden altijd nog een versnelling hoger kunnen gaan. (alsof ze daarvoor nog niet op hun max zaten?)
@Rolo .. en buiten die oscar nominatie lijkt me een Nobelprijs voor de wereldvrede en natuurkunde ook wel op zijn plaats ..

spreek er schande van ..
@Jesper
Ik heb die film 2 keer gezien, maar het is al een paar jaar geleden
dus het zou wel kunnen dat ik verkeerd was, maar van die hemi wist ik het zeker. En van amerikaanse auto’s weet ik wel redelijk veel hoor, ik heb namelijk een bedrijf dat gespecialiseerd is in amerikaanse auto’s
@Jesper terug
Ik heb net wiki pedia gecheckt (had ik eerst moeten doen) en daar staat ook dat het een 1970 Dodge charger R/T (B Body) is :P maar goed, genoeg gemuggenzift
altijd maar zeiken dat dit niet goed is van uit amerika en dat niet , en hier in nederland word geen hol gepresteerd ga eerst zelf wat presteren en dan zeiken pppfffff.
@ Bobbejaan: Damn, ze hebben een GT-R in handen gekregen! Hopen dat die dan maar niet wordt gecrashed… :P
@robgym
en jij loopt niet te zeiken.
beste nederlandse film is flodder in .. jawel .. amerika ..
De beste films met auto races / achtervolgingen vind ik persoonlijk: Ronin, Bullitt, The Transporter, Gone In 60 Seconds (origineel en nieuwe versie), Mad Max (fake, maar zo harteloos ruw), Death Proof, French Connection, Blues Brothers.
alleen jammer dat de Blues Brothers helemaal niks met racen te maken heeft en ze in een oude politie wagen rijden.
da schakelen dat zit zo je schakelt omhoog zeg maar van 5 naar 6 en er wordt ook terug geschakeld van 6 naar 5. Niet zo slim als je dat niet door hebt.
het blfijt grappig om anti-tuners terug te zien. levenloze mensen die ons willen afkraken.. zielig hoor, komt over net als die volkswagen reclames. wel afkafferen maar stiekem toch wel tof vinden :) Ik zou het 4 The Fast, 4 The Furious hebben genoemd
enne, filsm en gaems zijn altijd nep dus wat dat schakelen betrefd.. wat een mierenneukers -_- zo kun je bij elke film wel iets bedenken. bij Saving Private Ryan ging de cast wel dood door de miljoenen kogels. [/sarcasm]
Ben benieuwd naar de nieuw film, ik heb alle 3 de dvd’s. Maar die Paul Walker kan volgens mij wel aardig stukje rijden. Ik hoop ook dat er zo’n soort voorfilmpje bij zit, wat ze in tussen tijd hebben gedaan. OP de dvd van 2f2f staat een filmpje van +- 6 min wat Paul Walker in die tussen tijd heeft gedaan en hoe hij in Miami aankomt.
maar die S2000 ziet er wel goed uit met die hardtop.
dit zijn gewoon films puur voor het vermaak… of schreeuwen jullie bij Dracula ook dat het veel te nep is…

verstand op nul en gewoon lekker kijken :P ik vind het altijd wel plezierig in ieder geval!
Fast, fast and fastet.....!
Nooit gezien dat ze zo veel schakelen. Maarja, dit is het jaar ’08 hé? Dusssss, ook weer wat mooier en realistischer:D Ik verheug me er zeker op, en ga er ook zeker heen als de film draait in de bios!
dotjepoetskatoen
gone in 60seconds orgineel echtbeste achtervolging naar mijn mening zekerbeter dan in deremake
Zouden ze voor deze films dan ook Hybride auto’s gebruike? :P Ik zie het al voor me, ze komen aanrijden in 3 nieuwe Zwarte Civic’s :P.
Een Hybrid car tunen :P hehehe

Lijkt me wel weer waard om te kijken welke auto’s ze gaan gebruiken :) en natuurlijk bepaalde actrices ;)
Ik hoop dat hij vet wordt kan niet wachten tot dat hij in nederland uitkomt.
En dan wel zonder het 80x schakele tot dat ze op de 100 zitten.
(en mooiere en nieuwere auto’s)
johnny Walker
Geef mij deel 3, gewoon dé max!

De nieuwe deel zou in Europa moeten plaatsvinden.
mensen ik snap dus echt niet wat jullie zo slecht vinden aan deze films, ik ben een echte tuner fan en straatraces i love it en die films waren super!ik ben zeker benieuwd naar de 4e en gaa em zekerste weten kijken!

Maar zeg eerlijk een betere wagen erin dan die skyline R34 in deel 2 kan niet beter
Over het schakelen, jullie snappen toch wel dat je een krappe bocht niet met 140 kunnen halen en dus idd moet terugschakelen, om daarna weer door te schakelen? of als je toeren (te) laag zijn dat j HEEL even moet terugschakelen om weer verder te gaan schakelen? of rijden jullie lekker allemaal in h***en fordjes op zn automaat met cruise control :)
In bochten wel, maar let eens op tijdens de Dragraces in de eerste film, daar schakelen ze wel 20 keer in een 2 minuten durende 10 seconds race.
Porsche GT3 Rs.
The fast the furious tokyo drift is net zo vette film! Vooral die mustang (H). (L)
kom maar op met die film hoop wel dat ie net zo goed is als de 3 voor gangers
ik kijk er naar uit !er moeten meer van die films gemaakt worden.
hoe meer hoe beter, de voorige versies waren ook goed ,maar het werd weer tijd voor een vervolg van fast and the furios 5.
ze mogen die dames wel bij mij afzetten. laat ze wel even douchen. o nee wacht laat ze dat hier maar doen. dan help ik ze wel even.;-) . en dan ….. :P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).