Vanaf 16.00u vanmiddag: eindelijk meer asfalt

Auteur: , 16 Reacties

Het probleem schijnt niet (meer) te zijn dat we geen asfalt willen aanleggen. Dat wil verkeersminister Eurlings echt wel. Probleem is de vertragende wet- en regelgeving, die ervoor zorgt dat beruchte knelpunten als de A4 bij Leiderdorp niet kunnen worden aangepakt.

Maar vandaag zullen we het licht zien. Vandaag zullen we verlost worden. Vandaag wordt een prachtige dag. Na vandaag zal niets hetzelfde meer zijn. Om 16.00 presenteert de commissie-Elverding haar rapport waarin oplossingen moeten staan voor de vertragingen bij aanleg van wegen. In september vorig jaar werd de speciale commissie onder leiding van oud-DSM-bestuursvoorzitter Peter Elverding door minister Eurlings in het leven geroepen. De commissie had niet alleen de doelstelling om te kijken waar vertragingen optreden, maar ook om voorstellen te doen om de besluitvorming te versnellen.16 reacties

Go Eurlings! Go Eurlings! Zou hij single-handedly de over-democratie beter toepasbaar maken door wat regeltjes uit de weg (mooi grapje, niet?) te ruimen?
Laten we maar een 124583e poging tot optimisme doen en hard duimen dat c-Elverding iets nuttigers gaat zeggen dan alle voorgaande commissies

Aan het weer zal het niet liggen iig

Er is hoop *proost*
the bugcollector
Wat zal het worden?
Aannemers die te laat opleveren krijgen minder ipv meer betaald?
Of…
mensen die een snelweg door de tuin krijgen mogen niet meer klagen.
Ik denk dat ik het al weet:)
Kan er niets aan doen, heb er vrij weinig vertrouwen in.
Toen mijn vader zo een 33 jaar geleden in zijn huidige woning ging wonen, lagen daar al de hei palen te wachten tot ze in de grond gestampt zouden worden….. Na 10 jaar hebben ze die palen maar weggehaald :P

Motortechnisch gezien best jammer als het nu wel gaat gebeuren, dan ben ik me halve klaverblad kwijt :(
Autotechnisch gezien beter, want dan ziet ik met 10 minuten in Delft vanaf me huis :D
@wazp,
Als het aankomt op het oplossen van het fileprobleem word er dus hard aan de weg getimmerd (leuk grapje, hé?) :lol:
Emerald Green Jag
De uitslag van het rapport is niet wat dit “Samen Uitgeven Samen Stilstaan” kabinet wil horen. Moeten ze echt eens beslissingen nemen en mogen ze niet meer alleen op de winkel passen. Dat is te moeilijk voor ze.
Let maar op: dit kabinet legt het advies naast zich neer omdat het, bijvoorbeeld, te belastend voor het millieu is (zonder files minder belastend maar dat wil men niet horen). De uitbreidingen vereisen forse investeringen die dit kabinet ook niet wil doen. Voorbeeld: het budget voor uitbreiding van de A50 is nu al gedecimeerd door onze chistelijk-socialistische leiders.

Nee, erg hoopvol ben ik niet…
Alsof het nog niet bewezen was dat meer asfalt niet leidt tot vermindering van flies, omdat mensen dan verder van hun werk gaan wonen.
Ik neem aan dat er voorgesteld zal gaat worden om commissies in het leven te roepen en adviseurs aan te trekken.
@ Fred

Waneer is dat bewezen dan? De vorige keer dat de overheid het wegennet substantieel uitbereidde? Oh nee, dat hebben ze al zo’n 30 jaar niet gedaan.

Zullen we ook maar stoppen met ziekenhuizen bouwen, omdat langzamerhand wel bewezen is dat mensen uiteindelijk toch wel dood gaan?
Dat is nu! hehe. Ik wou dat Nederland gwn lekker een mooi landje was waarin je geen files had. Lekker cruisen en lekker van de natuur genieten in je dikke cabriolet!
Meer asfalt lost het fileprobleem niet op.
Als we het toch over Leiderdorp hebben, welke DOODSKOP heeft bedrijven vergunningen gegeven om op 3 meter afstand van de rijksweg te bouwen en dat het dus daardoor bijna onmogelijk (zonder dure schadevergoedingen) word daar ooit nog de weg te verbreden ??? Dumb ass!!
hihi op het kleine fototje dan kan je rechtdoor tussen die bordjes door erg leuk met een 4×4 :P en handig als het druk is ;)
@Rob USA .. nee hoor .. zat allemaal al lang en breed in het plan ..
alleen zijn die bedrijven al een jaar op poten ..
en de overheid lukt het maar niet om een klein stukje asphalt neer te knikkeren ..
the f^cking retards ..
@Rob
Heel gek, maar de A13 Rotterdam – Delft is nagenoeg filevrij sinds daar een spitsstrook (is meer asfalt) bij is gekomen. Delft – Rotterdam blijft overigens een ramp, maar daar is dan ook niet genoeg asfalt beschikbaar.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).