Autoblog kijkcijferhit Tom Boonen is rijbewijs kwijt

Auteur: , 47 Reacties

De Vlaamse wielrenner Tom Boonen scoort goed op Autoblog. Toen hij vorig jaar zijn Lamborghini Murciélago in de prak reed omdat hij naar eigen zeggen moest uitwijken voor een kat, was dat goed voor meer dan 300 reacties. Het merendeel geloofde er geen f*ck van. Het bericht zelf werd meer dan 220.000 keer bekeken. Je kon op een gegeven moment zelfs een klein stukje van zijn Lambo kopen op eBay. We mogen Tom dus rustig een "Autoblog kijkcijferhit" noemen. We zijn dan ook intens verdrietig dat onze goede vriend woensdagavond na een snelheidscontrole zijn rijbewijs heeft moeten inleveren.

Tom reed 120 kilometer per uur op een weg waar slechts 70 was toegestaan. Hij reageerde sportief, zoals een echte sportman betaamt:

Ik heb te snel gereden en daar ga ik voor boeten. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik geflitst ben. Het was een verraderlijke weg: zes kilometer rechtdoor en plots een bordje van 70 per uur. Maar goed: fout is fout, daar heb ik geen probleem mee.

Hij is zijn rijbewijs in ieder geval veertien dagen kwijt. De politierechter kan daar nog een straf bovenop geven, zoals een rijverbod, een boete of een verplichte cursus. Wij troosten ons met de gedachte dat Tom ook heel snel kan fietsen. Sterkte Tom!

Met dank aan Luc voor de tip!47 reacties

Tommeke, tommeke, wat doe je nu!?
tommeke tommeke tommeke toch
En wat ik graag zou willen weten, met welke auto heeft hij dit gepresteerd? Diezelfde Lambo die hij vorig jaar bijna om zeep heeft geholpen?
Een Audi op Monegaske nummerplaat. Weet wel niet dewelke.
Was hij op de fiets?
Turbotweewielers
ja… had hem juist die fiets met turbo-aandrijving verkocht ^^
Moest er van komen, lol
mijn vaarbewijs is jaren geleden afgenomen door de waterpolitie….sindsdien heb ik een waterfiets.

*gaat de poes aaien,weltrusten allen*
Tom is een keiharde loser. Hij verkoopt het allemaal; zijn biografie, zijn strips, hij komt zelfs in reclamespots over tapijten!(?) Verkoop jezelf niet! Denk aan hoe The Doors, verscheidene automerken en zelfs Autoblog zelf zo groots zijn geworden! Ze mikten niet op verkopen maar op mooie dingen maken! De rest kwam vanzelf…
@ de vlaeminck: +1 Boonen is een sukkel, hij heeft het virus van de marketing vast… Hij rijd goed, zeer goed, maar is nu echt het onderste uit de kaan aan’t halen. Hij wil er precies al zijn geld uithalen… Zonde!
@Vlaeminck
Zou hij die quick-step ook in z’n appartementje in monaco hebben liggen?
dikke vette care , der worden dagelijks mensen geflits..
Als je geld kan verdienen, doe je dat toch gewoon?

Ik geloof, voor zover ik het heb gezien op een videofragment, dat Tommeke Boowneuh met een S4 Avant rijdt.
LOL @ dekster

@ Veyronlover
Van de koers snap ik niets, maar ik heb ook veel lovende berichten gehoord… Wel in het nieuws gezien hoe hij te vroeg juichte! :lol: En dan viel die Amerikaan op het podium! Priceless! Ik heb me kapot gelachen!
Hé, hé, let op hoor….

Boontje komt om z’n loontje!

Whahahaha! Hoe vind je die dan?

Nee?! Niet leuk? Nou, oké. Rustig maar hoor. Wist niet dat je kwaad werd…
@ Grote Swami Ricki
Die is fijn! :P
tis e janet é ja
blijf van de coke af tommeke
LOL @ dekster! :D

Hij heeft vast nog wel ergens een 7-serie staan zeker waar hij zolang mee rondgereden kan worden?
Wat een drukte om niets.
@de vlaeminck

Toch wel? Gelukkig maar! ;)
Wat een heilig boontje zeg.

T’zal m toch een barst schelen, over 14 dagen heeft tie m weer.
@VeyronLover,….typisch een reactie uit de laage landen…gun een ander geen succes …..hij zou toch gek zijn om er geen slaatje uit te slaan…..straks als jezelf iets kunt word het jou door iedereen die echt is gegund…veyronlover.
Het zal hem worst wezen. Kerel heeft een RS6 besteld, zegt toch genoeg.
Vermoedelijk gebeurt op de weg van Mol naar Postel. Daar was donderdagavond inderdaad een grotere controle (inderdaad, ook daar aangehouden). Verraderlijke weg, wel in de zin dat het een redelijk drukke secundaire weg is, niet in de zin dat het een verraderlijk punt is waar ze staan te controleren. Ze stonden daar zo’n 50 meter voor een gelijkwaardige T-splitsing te controleren. Je bent daar toch al zo’n 300 meter het bord van 70km.p.u. gepasseerd en daarna nog twee behoorlijk scherpe bochten (moet je echt wel je best doen voor 120km.p.u.). Hij doet het nu net voorkomen alsof ze vlak achter het bord van 70km stonden op een rechte weg. Hij boft nog dat hij daar geen kippen heeft geraakt, die lopen daar (200m vanaf de Abdij van Postel) regelmatig net langs en op de weg. Had hij weer schade gehad als hij daar voor had moeten uitwijken.
ocharme… zZzzZZzz
pff ik zou ook alles voor geld doen moest ik de bekendheid hebben en mijn prijs kennen. Geld blijft geld en of het nu makkelijk verdiend geld is of geld waar je keihard hebt voor moeten werken, de dingen die je ermee koopt worden er niet (on)gelukkiger van hoor.
Haha grappig, waar kan je in Vlaanderen nog 6 kilometer rijden en DAN PAS een bord van 70 tegenkomen?

Maar bovendien: de geestelijke vader van die 70 verdient zelf een veel strengere straf dan Tom: alleen een zieke pervert komt ook maar op zulk idee.

Tom heeft een “misdrijf zonder slachtoffers” begaan, en dat is DUS geen misdrijf.

Dus niks domdomdom, gewoon normaal gereden en tegen een abnormale lamp gelopen. Fout is fout, de overheid is fout en ik heb daar een dik probleem mee.

Tom, ze gaan je publiekelijk te kijk zetten met een of andere bijkomende straf en de bedoeling is dat je misbruikt wordt als BV om the sheeple mee te indoctrineren dat wat jij deed de heftigste halsmisdaad is in hun miezerige “gemaakbaarde” maatschappij. Laat je door onze cipiers niet op die manier misbruiken en durf openlijk zeggen dat wie ook maar op het idee komt om 70 km/u te verplichten wel ziek in zijn kriek moet zijn, dat je op JM stemt en dat je hoopt dat de nachtmerrie van dit autosaboterende beleid zo vlug mogelijk over is.
IlCuoreSportivo
Met wat voor auto rijdt Tom nu eigenlijk??
Een lambo en dan nog nooit geflitst zijn!!!
das een hele prestatie
Ik wist niet dat die wielrenners zoveel geld verdienden! je ziet ze alleen maar op de fiets ;-)
Not worth reading, but I did :)
@de vlaeminck, hij moet wel reclame maken voor tapijten, want hij word namelijk gesponsord door QuickStep… got it?!
een Audi RS4 Sedan ;)
effe kijken of mijn website het doet ..
hij heeft een nieuwe RS6 gekocht, weet niet of het die reeds was waarmee hij geflitst is
Volvo_440_turbo
Het is niet goed te praten, maar ik zal hem zeker niet de vinger wijzen want ik heb ook zo mijn jeugdzonden…
Trouwens, wie zonder zonde is, werpe de eerste steen…

Dus wat de enkele negatieve reacties hier en daar betreft, denk hierover maar eens na.

Btw, een fan van het wielrennen ben ik niet meer, omdat ik goed weet wat een rotzooi er circuleert, ik ken mensen in het milieu… Maar daarom Tom wat kleineren zoals sommigen hier doen, ligt niet in mijn aard.
Wel heel sportief gereageerd, voor mij dus +5 Respect voor Tom Boonen.
Nieuwe RS6 besteld, wel ideaal voor een wielrenner om de fiets in de smijten. Ik gun het hem, moet vele malen harder werken voor z’n geld dan die verwende voetballers.
(s)tommeke (s)tommeke wa doede nu wir
Belachelijk dat zoiets op tv in het nieuws komt, dat het zelfs op deze site een plaats krijgt. Als ik geflitst word, krijg ik dan ook mijn artikel op Autoblog :roll:

En dan die kritiek op zijn marketing. Dieje kerel heeft meer geld dan de meesten hier ooit zullen hebben. Dieje moet tenminste niet lenen of vanalles hypothykeren voor ne ferme auto (RS4/6) te kopen :D
yep, hij heeft een RS6 besteld bij D’Ieteren
Nog een reactie om zo boven de 300 te geraken.
manmanman,@ de vlaeminck en veyronlover, wat een zielige praat gewoon wat jullie uitkramen!! Onwaarschijnlijk gewoon, gun ne mens die keihard werkt voor de top te bereiken toch gewoon zijn succes!
Vanuit de zetel met een pak chips zitten commentaar geven is toch zo gemakkelijk… mensen die iets bereikt hebben maar afkraken en bekritiseren.. zwak zwak zwak…

en wat maakt het uit of het met ne RS6 of ne lambo is? precies of de reacties anders zijn als het met ne golf van 10j oud was gebeurd.. daar kunt ge ook 130 mee bollen op ne weg va 70!
joske (porschefan)
zal wss weer een succes zijn wat bertrefd(of is het nu met een t?) zijn:P
Kan er niet gewoon nederlands worden getypt?
Dan kan hij toch gaan Fietsen?!
Frasker (Maserati MC12)
Ach. 60km/h maar, hij hoort niet bij de echte sportmannen. Daarvoor moet je minstens met 190km/h geflistst worden. :)
Tja…Tom je moet ook goed op alle bordjes letten :)
Heeft MIJN rijinstructeur er goed ingeramd. Aangezien ik heel eigenwijs ben heeft ie er minimaal 500€ aan extra rijlessen aan verdiend :) …. het gevolg is dat ik nu WEL op alle bordjes let.
Dat scheelt ;)
hij heeft ooit een Rs4 gehad , toen een corvet , lambo , SLR (was van een vriend) laatst heb ik hem hier nog in Balen zien rijden met een M6 .
Kan zijn dat hij nu een RS6 heeft gekocht ?
Maar in ieder geval als iemend de kans krijgt om véél geld te verdienen dat hij dat ik kan hem geen ongelijk geven !
Hij wordt ook betaald per prestatie dus als hij veel geld verdiend zal hij ook wel véél presteren simpel !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).