Echt heel cool: Koolstofvezel F1-Horloge

Auteur: , 21 Reacties

Laatst nog werden de horloges van verschillende automerken door autoblogger in een handig overzichtje gezet. Nu is er echter nog iets veel coolers opgedoken. Een digitaal horloge van koolstofvezel, geïnspireerd op de Formule 1 met een lekker modern design. Wie wil dat nou niet hebben? En natuurlijk heeft dit klokje ook een gimmick.

Dit horloge kan namelijk de plaatselijke tijd van ieder circuit van de Formule 1-kalender laten zien. Dat is dus een must-have voor iedere fan. Het uurwerk is ontworpen door designer John Pszeniczny en is gemaakt van koolstofvezel, metaal, rubber, en Swarovski kristallen. Ook is dit horloge ingelegd met 18 robijnen. Precies het aantal races van dit seizoen. Het ziet er waanzinnig uit maar natuurlijk krijg je dat ook niet voor niks. De precieze prijs is niet bekend maar je moet in ieder geval een bedrag met vijf cijfers neertellen. (via LeBlogAuto)

Koolstofvezel F1-Horloge21 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
the real stig!
wat een pracht uurwerk!!!! wel jammer van de prijs! de vorige f1 horloge’s van jacques lemans waren nog “betaalbaarder” met een begin prijs van rond de €4000,00 .
butt-ugly .. nou dat ook weer niet maar zou mij niet staan iig ..
Je had vroeger van die metalen/blikken armbanden met stof er overheen. Die kon je dan om je arm heen klikken/klemmen. Dat was toen een hele rage. Het koste geen drol en in het zwart of grijs lijkt dat heel erg veel op dit horloge. :P
o wat jammer van die laatste zin:p
@lincoln.

Wat nou Butt-ugly. Dat is totaal afhankelijk van de butt. :roll:

http://www.maxitmag.com/images/stories/loosewires/selena/selena-spice-butt.jpg
Meer iets voor de gadget toolboy dan iemand met stijl.
Ergggg mooi ding! Jammer dat me spaargeld het niet toelaat :P
paarduizend euro voor een beetje koolstof aan je armen :D Zo zwaar is een normaal horloge nou ook weer niet. Mooi is het wel1
Hoge Batman-waarde ook! Maar die juwelen hoeven voor mij écht niet, wat moet je daarmee in een horloge? Punt 1: het is verwijfd, punt 2: als je je horloge zo vaak aanhebt als ik dan vallen die er toch uit!

@ RenJie
Een beetje een horloge weegt toch al aardig veel hoor!
Haal al de rotzooi er af, zoals die robijnen enzo. En zet hem dan voor een leuk prijsje (say 500 euro) te koop. Dan wil ik er wel een.
pff, wat een nest.

Kan begrijpen dat er fans voor zijn he, maar de meeste horloges van €200 hebben meer smaak & stijl dan dit wanabee hebbeding.
Vind het niks, Digitale horloges worden vrijwel altijd gedragen door een of andere pauper in trainingsbroek en schoenen van de scapino, geef mij maar een mooie zilveren klok..
Wat een spuuglelijk uurwerk… :puke:
Chickymagnet?
@ wally

Het enige wat dit aantrekt is een bende gay F1 wanabee’s :p Steek maar iets achter je broek als je hem aandoet voor ongewenst bezoek buiten te houden.
@lincoln – Anything BUT ugly! :)
5 cijfers? dus net geen 1000 euro kan ook :P

wel wijs horloge
@mrB:

Wel bij de les blijven he: 5 cijfers… tellen is ook een kunst :)
@de vlaeminck

zóveel dat je er een lamme arm van krijgt en je per se een carbonhorloge nodig hebt ? :P
@ RenJie
Stainless steel kan wegen hoor! Vooral als je bandje ook nog eens van roestvrij staal is, en als je zo’n chronometer erbij hebt. Op warme dagen als deze is dat lastig genoeg om voor wat lichters te kiezen!
The Godfather
Vijf cijfers hé… nou ok 100,01
Waar kan ik em bestellen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).