Autoblog 2008 Flashback: week 19

Auteur: , 7 Reacties

Another week, another flashback...

De felicitaties gaan deze week naar AMG, ze bestaan namelijk 41 jaar. Twaalf maanden geleden werd de 40-ste verjaardag gevierd met een speciale editie van de CL65.

We hadden uiteraard weer veel tuningnieuws, wat dacht je van een Laguna 300C, een M3 van Tony Kanaan, een Abt Touareg en wat tupperware voor de Brera? Als tuningbabe voor 2007 werd de Duitse Silvia Hauten uitgekozen.

Tja, en dan wat linkjes met rommel uit de keuken van Autoblog. Sacha schreef over de man en zijn sieraden (twijfelachtige titel) en Michiel ging los over facelifts (maak em of kraak em). Appeltje wist een special te maken met de vergelijking tussen een standaard Murcielago en een LP640, plus een vergelijking tussen een standaard SLR en een 722. Zelf was ik bezig met een TV-carrière (inmiddels on hold) maar gelukkig wist Vlamfilm iets te produceren dat wel de moeite waard was. Het is wellicht het meest ondergewaardeerde filmpje op autoblog, check de Citroen C6 video-review met Wouter en Michiel!

PS: wist u dat de politie zich verstopt in lesauto’s en dat zo’n bericht goed is voor 500+ reacties?7 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Wat gaat de tijd toch snel zeg, ik herinner mij nog bijna alles.
Hahaha ik wou het zelfde als audi racer zeggen..Ik herinner me ook nog bijna alles ondanks ik heeeeeel erg vergeetachtig ben.
Hé die tuningbabe??? Moet daar niet die gene van 2008 staan, die stond toch deze week op de site? Of heb ik het mis?
@Chris: yep, jij doelt op Miss Tuning 2008 (Daniella Grimm)
http://www.autoblog.nl/archive/2008/05/06/miss-tuning-2008-daniela-grimm

Dit artikel gaat echter over vorig jaar (vandaar “Flashback”) ;)
heb in no time een pot met pillen leeggebunkert omdat ik iedere keer vergat dat ik een pil had gehad….nee,ik weet hier niets meer van.
@ autoblogger

Ah zo :) Ik dacht even dat het een flashback over afgelopen week was ;P Zeg maar een “weekoverzicht”.. Maar ok, stom van mij :)
ik herinner mij nog niks, ben pas sinds september vorig jaar begonnen met lezen dus.. veder heb ik net die column van michiel gelezen van vorig jaar en die was erg goed!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).