Marmer is het nieuwe chroom?

Auteur: , 63 Reacties

Een Audi S5 met marmer-styling. Only in Russia...

Wouter liet ons deze week al een Phantom SUV zien met marmeren vloer. Ditmaal is het Autojunk-spotter MichaelNizet die deze S5 in Moskou wist vast te leggen. Helaas zijn er niet meer afbeeldingen van deze originele styling, we houden ons echter aanbevolen voor meer marmer want ik voorzie een trend.

Audi S5 marmer
Audi S5 marmer63 reacties

De lijnen van de auto komen er niet meer zo mooi uit maar anders is het best dik.
ZwerverRoodbaard
Hmm ja…….

stoer hoor :S
Kunst met een hoofdletter K :P
Wat een mooie stikkers!!!
Gut, die zal wel als een blok op weg liggen.

8)
Jaren terug zag ik in een tuningmagazine al een Focus met die marmer look. Toen vond ik het net zo lelijk als nu.
Het lijkt wel een stuk kermisattractie.
ik heb altijd het omgekeerde effect met mijn zwarte auto, als het al een paar weken niet geregend heeft en hij vol stof hangt en er daarna een plensbui op volgt :p
effenaf Kak met een hoofdletter K…
Is die foto bijgewerkt of gloeit die auto? (kijk nr de kleur van de asfalt langs de wagen in de derde foto, de lichte degradé naar de buitenkant…)
Dit zie je in Rusland overigens best vaak. Ik zag in St. Petersburg een Honda Accord 2005 ook met een special paint job.
-edit: tips kunnen naar [email protected] aub-
wordt ie wel zwaar van..
PVO, dat heet airspray..

robin, gsm camers zijn niet de beste kwaliteit..

Vind het namelijk niet zooo super, wel props voor de uren van sprayen dat erin is gestoken..
Wel nice gedaan maar mooi is iets anders.
ziet er zeker goed uit, is weer eens wat anders
hmm, moet ik denken aan de cadillac die ratelband rijd, zag ik laatst in eindhoven
Ik zou het binnenin afmaken met rood veloursbekleding en een kroonluchter.
unieke spot michael:) of ie daarmee ook mooi is…
Deze paintjob zou nog beter tot uiting komen op een LandRover Defender of Mercedes G…
Zwaar respect als je zoiets durft te doen op je auto.
Zonde. Leuk voor in huis, maar niet voor de voiture.
UUUMMMM….. ziet er een beetje vreemd uit…. maar kan aan mij liggen… :P
deze vinden ze niet mooi, maar die leijke JMS wel?!
Autoverminking zou strafbaar moeten zijn!
@ Blitz
Nope, het ligt helemaal niet aan jou ;)
Een rijdende grafsteen. Mooi hoor.
Zit duidelijk een filtertje over de lens…

Origineel is de auto gewoon volgens mij gewoon in witmarmer uitgevoerd…

Groen marmer bestaat weliswaar maar is veel grijzer dan dit…
mmm…breekt die dan ook in stukken bij een botsing?
GEROEST dat zou nog eens vet zijn !!! zo’n nagelnieuwe M3 volledig geroest !!!! mo marmer ??? zelf in je huis is dat reeds passé !!
edit: het was leuk tot je ging schelden
@madru

Beetje last van opgekropte aggressie???
@madru
Goed onderbouwd ook…
Lelijk!
Zoiets ziet er toch niet uit?
Dit is echt sneu, het past zo in het rijtje met vlammen op je auto en “houtlook” op je dashboard.
Met zo’n marmer sticker erop mist er nog net een stoffen dakje, dan heb je helemaal een Fred Flintstone mobiel….
@ringfan; precies, een filtertje. Je kent ze wel, van die 5 mm. voorzetfilters voor op je gsm.
Camouflage voor RS5 ;)
Kijk nou, mijn huiskamervloer heeft wieltjes gekregen. :lol:
tis maar waar je mee opgroeit .. en aangezien rusland de allerbeste kunstcollecties in de alermooiste musea hebben ..
dit dooet me aan de flinstones denken, maarja dat heb ik met alle audi’s
agressie ?? Naaa……Heb een Audi gekocht 3 jaar geleden NIEUW !! en eerlijk gezegd NOOIT niets anders dan problemen gehad ! Airco, koelventilatie, kleppendeksel, binnenspiegel, distributieriem 2X, schokdempers, triangle, veren zelf,EGR klep 2X, Turbo, Cardan, GPS die flipte, enfin noem maar op ALLES moest vervangen worden ooghhhh ja bijna vergeten DSG….KAPOT….kon geen enkele versnelling meer in….Agressie niet echt……Maar echt wel zeer zeer zeer teleurgesteld in het merk….En mss nog vooral door hoe weinig support ik kreeg van Audi zelf….Ik kreeg ter compensatie van de DSG…1000 euro korting op een nieuwe wagen ?? hahahah Laat mij niet lachen…….Ik heb reeds met meerdere mensen gesproken en echt waar Audi…Crap to allot of people believe me !!
dit soort spuitwerk is er al jaren in belgie rijd een corsa rond van phenomenontuning rond maar dan groen
Zeker apart, maar of het mooi is twijfel ik nog over.
is goed voor in de flinstones
Volkomen nutteloze mededeling dit, maar ik zag laatst een Cadillac CTS van de Scientology met een wit-marmer jasje. Ik moet zeggen, afgezien van de naam achterop zag het er waanzinnig uit…!
@madru

Wat heeft dat met marmer te maken? Trouwens die pech die je hebt hangt er vanaf hoe je de auto behandeld. Volgens mij controleer je dan nooit het oliepijl en zit je hem telkens op z’n staart te trappen en ga je altijd vol in de ankers ipv subtiel te remmen. Als je elke maand je auto ff good doorloopt en controleerd is er niks aan de hand! Dan kan je er optijd bij zijn en dingen aan zien komen zoals lekke slangen of lekkende olie!!
-edit: probeer eens iets zinvols te schrijven-
Ik wist dat die audi’s solide waren, maar zó solide?..
Je zou haast denken dat er iemand een flinke trap tegen gegeven heeft, en dat ie daarna vol scheuren zat.
@madru

lol ik begrijp je uiting, maar wat heb je momenteel voor ’n bak? een VW/Seat? ;)
@madru
Op zo’n moment kan je als het goed is het koopcontract verbreken. Had dat gedaan, dan had je ook geen problemen meer gehad…
@tommy: zou ik ook tegen iemand zeggen dat ik niet ken maar geloof mij ken behoorlijk wat van wagens…En alle problemen die ik gehad heb hadden niets te maken met leidingen die los zaten ofzo…En op zen staart duwen ?? Ja indien die op temperatuur is (niet water weet ik ook wel ) en in de ankers?? Waarom zou mijn airco, gps, versnellingsbak, koelers, nu stuk gaan omdat ik te hard rem ??

@RA999: Koopcontract verbreken ?? Hoe bedoel je ??
Als hij nou van echt marmer was had ik pas echt respect voor de eigenaar gehad:p
Aluminium koets met haarscheurtjes ????
ziet er uit als een goedkoop tuinmeubel
@madru
Nou, de koopovereenkomst. Als jou een product wordt verkocht dat alsmaar lange tijd voor reparatie weg is, dan kan je onder bepaalde omstandigheden óf een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen óf de koopovereenkomst laten ontbinden waarbij jij het product teruggeeft en jij je geld terugkrijgt.
Dat is natuurlijk de snelle kort-door-de-bocht omschrijving, als het echt precies wilt weten moet je het betreffende artikel even opzoeken. (Het stond dacht ik in boek 7 van het Burgerlijk Wetboek…)
@madru

Dan was de elektronica zeker ook kaput? Het is wat met die wagens van tegenwoordig, de ene na de andere storing krijg je om je hooft. Maar was de vernsnellingsbak zelf aan gort? Want dat lijkt me sterk, denk eerder de elektronica die de DSG aanstuurt. Even als het kleppendeksel, dat hoort niet zomaar kapot te gaan… Turbo kan een lekke slang hebben net als de airco.
-edit: eerst even leren schrijven-
leuk, een audi met spataderen!
pure kitsch
super cool
Had hem dus ook al op autojunk gezien, wat heeft die gast er een gedrocht van gemaakt zeg! Noem mij maar saai, maar ik heb hem liever in het zwart, wit of grijs….
dit is een zeer bescheiden soort van marmer, aangezien het FAUX marmeren mijn hobby is lijk het mij wel een uitdaging om ook een keer een auto te marmeren
Eh… zijn dat geen BMW velgen?
@Poll,

Nee, dat zijn Audi S5 velgen……….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).