‘N***a with a gun’ te zien op Google StreetView

Auteur: , 35 Reacties

Het wordt steeds gekker bij Google StreetView. We hebben al ongelukken, drugsdeals, flashers en mensen die niet kunnen fietsen zien langskomen, maar wat de camera-auto nu op South Oakley Avenue in Chicago heeft vastgelegd slaat echt alles.

Deze bad motherf***er had waarschijnlijk net een nieuwe pickup gekocht. Net als de Googlers langsrijden krijgt ie ruzie, zo te zien met een klein jochie. “Bust a cap in his ass, yo.” Gelukkig lijkt het met een sisser af te lopen, al kan het op deze manier niet meer lang duren voordat er op StreetView ergens een lijk gespot wordt. (via jalopnik)

Bust a cap in yo' ass
Bust a cap in yo' ass
Bust a cap in yo' ass

Nog even het welbekende klassiekertje:35 reacties

een wapen op een kind? :S

hoe zwak? :S

ik wil niet rasistisch over komen.. maar t is wel weer een neger :S..

verbied die fucking wapens in amerika :o iedereen ziet toch dat dit te ver gaat? :o

naja.. fijne avond.. gr. japp :p
Je ziet toch duidelijk dat deze “Nigga” nog nooit van z’n leven een deftig schoot heeft gelost, wie houdt nu zo een wapen in de hand?
Niet zo uit z’n verband rukken a.u.b. Het is zo te zien een lekkere zonnige dag en die kerel is gewoon met een waterpistool zijn zoontje nat aan het spuiten. Helemaal niets aan de hand. Yo get ‘em bro!

@dekster: Expert?
@japp
Ik ken een texaan een texaan die enkele jaren geleden een inbreker doodschoot en felicitaties kreeg van de politie omdat de man al lang gezocht werd.
Wapens afschaffen is totaal nutteloos, of het nu legaal of illigaal is, wie er eentje wil heeft het toch. ;)
@ dekster

klinkt alsof jij er meer ervaring mee hebt, hoe doe je dat dan? ik heb niet zoveel ervaring
@ Dennis; :lol: Het zou nog kunnen ook.
@Citrofiel: We waren er niet bij, dus wie zal het zeggen…
@NLX: zolang je maar nie bij mij in de buurt komt :P (alleen om het mij dan ok teleren)

is idd volgens mij een water pistooltje:P
@dennis en NLX
Nee ik ben geen expert, ik weet gewoon dat je zo niet hoort te schieten.
Als je met zo’n pistool vuurt had je een grote terugslag. .22 misschien niet, maar vanaf 9mm is precies schieten met de vrije hand niet gemakkelijk/onmogelijk.
Ik moet mij bij de mening van dekster toevoegen, normaal heb je een geweer iets meer in de hand. Want zo mikken gokken. En zijn arm is gestrekt wat ik niet zou aanraden met een geweer met wat terugslag.
@Birger: Dus toch een waterpistooltje…
Tja, wel triest dit, tenzij het inderdaad een waterpistool is ;)
Ohja, komt overal voor.
@Dennis: ? clarify
-edit: nutteloze bijdrage-
Dat er massa’s mensen met een gun rondlopen in de VS die geen idee hebben hoe je een pistool moet gebruiken verklaart ook waarom er zo vaak onschuldigen geraakt worden bij vuurgevechten (tussen gangs enzo). We kennen allemaal de beelde uit films waarbij ze het pistool 90graden kantelen dat doen veel van die ganbangers dus echt en daarmee schiet je dus vrijwel nooit raak…. of het is toeval.
InfiniteNissan
deze is echt fucking hard!
Tomiseentijger
dat is zn pappa, en dat in zn hand is slechts een waterpistool…
InfiniteNissan
@ Dekster

Dat lijkt me een beetje bullshit. Waarom zou je een pistool niet zo vasthouden. Ik heb met vanalles geschoten. Tot een m16 aan toe. Ja, je kan hem beter vasthouden, maar ook zo kan je prima iemand neerschieten. En bovendien kan het zo’n o.g. als deze al helemaal niks schelen.
Oehoe wie weet hier nou precies het meeste van wapens af, dit wordt nog spannend. die n*gga clipt m gewoon hard, dus niet zeiken, dat is nou gewoon het leven in da hood. Misschien krijgt dat neergeschoten kind straks wel een dikke rapcareer :mrgreen:

En hij is natuurlijk 50’s grootste fan, no doubt about it.
@dekster, birger

Ik vind het er eigenlijk nog wel redelijk competent uitzien, hij houdt hem in elk geval niet ‘gangsta’ vast. En met 1 hand kan je echt makkelijk 9mm schieten hoor. Zelfs 44 magnum is nog te doen met een beetje oefenen. Met 2 handen is natuurlijk stabieler, maar onder de 20m kan je met 1 hand ook makkelijk een 10cm gebied raken.

Vraag blijft natuurlijk wel waaorm ie dit op straat moet oefenen…
Ziet er allemaal heel spannend uit. Het kind lijkt niet echt geschrokken en rent niet heel hard weg… (2de foto, de google auto is al voorbijgereden dus lijkt me voldoende tijd om toch eens te beginnen met rennen).

Dat kan 2 dingen betekenen:

– Het is daar de normaalste zaak van de wereld, kind is er al lang aan gewend en maakt zich niet druk. Geen probleem dus… in plaats van ‘Moi’ als begroeting zwaaien ze daar met een gun.

– Het is een nep (water) pistool.

Geen reden tot zorgen dus!
Meiden tieten laten zien, gasten guns. Wanneer komen ze bij mij door de straat? Wat doen die autootjes met die glazen koepels?
Euhm wat doet het ertoe hoe hij zijn wapen vasthoudt??? Bon, hij kan zo niet goed mikken. Des te beter! Hij richt op een kind!!!

Trouwens, de meeste van die wapens worden gedragen voor show. Als er echt geschoten wordt, dan gaat het ferm mis. Dus waarom dan hem niet zo heel ‘coooooool’ vasthouden.
@DafMaf
Die auto’s met die glazen bol op het dak, die maken dus van deze foto’s. Het zijn 360 graden foto’s die om de zoveel meter gemaakt worden, staan soms erg grappige dingen op, zoals mensen die voorbij lopen in drievoud, halve auto’s en de in het bericht genoemde zaken.
ze leggen toch het straatbeeld vast ??
nou .. dit is het straatbeeld ..
Is er dan niemand behalve ik geschokt door het compleet achterlijke commentaar van Japp?

“ik wil niet rasistisch over komen.. maar t is wel weer een neger :S.. ”

Komaan zeg, grow some brains en probeer dan nog eens een intelligente mening te vormen.
@woef

om nog maar te zwijgen van het uiterst vermakelijke typfoutje: “rasistisch” ipv “racistisch”;)
ok dit kan niet en al moja…..Dat is nu eenmaal zo in USA…en trouwens…In zoveel andere landen…maar wat ik mij afvraag ??? wet op de privacy ?? Mag dat in feite allemaal wel ??
Weer een nutteloze bijdrage. Het gaat hier toch over auto’s?
haha, mooi hoor :P Zou ’t echt zijn?
Google kan nog in problemen geraken met hun streat view.

Nu is het zo’n mislukte Ganster die gefotografeerd is, maar ik vraag me af wat er gaat gebeuren als ze perongeluk een grote deal tussen 2 maffia’s fotograferen. Die zullen het daar niet bij laten denk ik…
N****? afro-amerikaan!
@ Woef snel geschokt zeker?

@ Roadronner niet mauwen.. dyslectie is een erge ziekte :(
@japp, Nogal snel klaar met je oordeel, zeker???

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).