Stoere jongen: Ford Kuga Delta 4×4

Auteur: , 15 Reacties

De Kuga is natuurlijk een leuk ding, maar als het een mens was, was het zo'n figuur dat wel een paar zware bergschoenen draagt maar ze niet vies durft te maken in het bos. De Beierse tuner Delta 4x4 geeft 'm een ferme pets op z'n achterhoofd en roept "doorlopen!"

De midi-SUV kreeg van Delta zo’n 5,5 cm meer bodemvrijheid. Om de motor, bak en benzinetank te beschermen werd er een 5 mm dikke beschermplaat uit een aluminiumlegering aan de onderkant gemonteerd. De 2.0 turbodiesel ontving een leuke pk-boost: van 136 naar 162. Het koppel schoot met 60 Nm omhoog naar 380 stuks. Binnenkort kun je nog een trapje verder ook: dan worden er 40 extra pk’s uit het blok gepeuterd en worden er grotere remmen gemonteerd. Om het geheel af te maken kun je voor je Kuga een stel dikke wielen kiezen, een dubbele uitlaat en stoere accenten als dorpelbeschermers en mistpitjes.

Deze Kuga kun je voor €34.990 bij Delta 4×4 bestellen. Die prijs is natuurlijk exclusief Nederlandse belastingen à €3.287.483.

Ford Kuga Delta 4x4
Ford Kuga Delta 4x4
Ford Kuga Delta 4x415 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Al even waardeloos als de Kuga zelf. Ik las onlangs in TopGear-magazine dat ze deze Kuga de mooiste uit zn segment vonden. Ik vind de ene al lelijker dan de andere maar dit is absoluut geen plaatje. Bah!
Daar kom je een heuveltje nog niet mee over…

Verder leuke patta’s, leuk boodschappenauto’tje voor mevrouw?!
Wel heel kleine schijnwerpertjes zeg.Voor de rest wel een stoere kar
gezien de prijs wordt dit natuurlijk de veyron voor off-road ;)

wat een gedrocht
Hehe… 3 miljoen aan belastingen…
De eerste mooie europese Ford sinds de Capri :D Die kit staat m echt goed trouwens, lekker breed. De lak nu in t vuurrood, kleine schijnwerpertjes weg, en ik zou me dr niet in schamen!
Stoer ding……

nu ff een test tegenover de Freelander om te kijken hoe ver hij in het terrein komt.

maaruh: in t zwart graag!
Lelijk met die gare M roostertjes aan de zijkanten. Noem je dat tunen ???
dit is een prachtige auto, ik ben het met topgear eens, en de autovisie vond hem ook de beste uit zijn segment, dit is gewoon de mooiste, maar dit kitje is lelijk, gewoon de original in tango red met 5X Yspaaks velgen.
weetje wat ik lelijk ervan vind (wel bij meerdere suv’s) dat de achterkant omhoog loopt.. dan lijkt het net dat hij te hoog op z’n poten staat..
Ik heb gisteren met de Kuga gereden zowel off als on road en hij rijdt super! Heb ook in de Antara, RAV4, CR-V en 4007 gereden maar die komen echt niet in de buurt.

@Bart!

Het onderstel van de Freelander is ook van een Ford (S-Max / Galaxy / Volvo S80) Dus hij is echt niet veel beter dan een Kuga.
Doe mij maar die 5.5 cm, bodemplaat, originele velgen met een BFGoodrich moddersetje , de 26 pk extra en de dorpelbeschermer in het zwart. Kleurtje Chill. Tentje mee en een rondje IJsland doen !!
doe mij die maar in het zwart. en dees is tog nog een stukie dikker als de standaard
Hallo mensen
Wat betekend KUGA???????????????????
@ nell, Kuga is 100% fantasie naam, @ marcel dan ben jij op hetzelfde evenement geweest als ik ;-) was erg leuk vooral de ‘zandbak’ situaties natuurlijk en in het terrein slaat deze Ford echt geen heuvel over, echter voor het zwaardere werk neem je toch gewoon de Ranger?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).