Korte Tom Boonen update: rijbewijs alweer kwijt

Auteur: , 36 Reacties

Tom Boonen is een Belgische wielrenner. Dat heeft niets met auto's te maken, maar toch is Tom onze vriend. Hij speelde zichzelf bij ons in de kijker door zijn Lambo te trashen bij het ontwijken van een kat en twee maanden geleden mocht hij zijn rijbewijs inleveren. Dat is hem kennelijk goed bevallen.

Zo goed zelfs dat hij afgelopen dinsdagnacht opnieuw zijn roze papiertje mocht afstaan. Hij werd in de bewuste nacht door de Belgische politie op de ring van Mol aan de kant gezet na verschillende overtredingen. Over de aard van de overtredingen zijn geen mededelingen gedaan, maar het was dus voldoende om hem de rijbevoegdheid te ontzeggen.

Hoe ging dat gezegde ook alweer? Iets met een ezel en een steen ofzo…

Met dank aan Luc & VeyronLover voor de tip!



36 reacties

Sander autoblog
Dom…
en weer de fiets op..;)
ergens 2 keer een zeer overzichtelijke bocht afsnijden en over de volle witte lijn rijden midden in de nacht met 2 auto’s op heel de baan, Tom en de politie. Het zal wel weer zoiets zijn -_-
… En volgens mij reed hij een mercedes slr, maar daar durf ik niet zeker van te zijn…
Gelukkig kan hij zeer snel fietsen…!
Hij kan beter blijven fietsen en niet meer in een auto rijden :p
Nu heeft hij een SLR MCLAREN heb ik gezien, hij zal die lambo dan toch niet laten maken hebben :)
ga toch fietsen:P of vliegen
Boeiend.
die SLR was niet van hem, maar een huurauto :)
Ja tis een leasebak ofzo, of een deal die hij gemaakt heeft met mercedes;
alleszins geen slecht deal als je het mij vraagt…
*slechte
Het is een kwestie van pech denk ik zo. Als je zulke auto’s rijdt maak je natuurlijk om de haverklap overtredingen en zien katten je gewoon niet aankomen. Don’t worry Tom, boys will be boys.
Op ” de ring van Mol” ? .. Wat is dat??
@Peter: de ring rond Mol (=Gemeente in Vlaanderen)
Jaat die jongen toch gewoon fietsen!, hij komt er wel, vroeg of laat :)
Wel een aanzienlijk nadeel van met zo’n opvallende wagens rond te rijden waarschijnlijk.
Als die flikken de keuze hebben om de zoveelste duffe golf te volgen die 5km/u te snel rijdt, of één of andere exoot die er een nogal sportief rijgedrag op nahoudt; dan zal die mannen hun keuze ook wel snel gemaakt zijn denk ik.
Het was wel degelijk met de lambo denk ik.
Dat is momenteel de enige wagen waar je hem steeds in rond ziet rijden. Die RS4 wordt zelden tot nooit van stal gehaald.
HIj kan gelukkig nog steeds met de fiets rijden.
Tommeke Tommeke Tommeke, wat doe je nu!
Nou, dan heeft ie wel erg veel pech, ik heb ’s avonds nog nooit politie gezien daar, misschien gewoon mijn geluk :)
Het is daar nogthans een lekker hardrij stukje weg, zie er vaker motoren met 200+ langkomen.
Naja, dan maar op de fiets, is ie toch goed in.
Naar het schijnt zou onze beste vriend Tom onder invloed geweest zijn van alcohol en in België is er zo een regel die zegt dat : Als je rijbewijs wordt ingetrokken bij rijden onder invloed je geen enkel voertuig nog mag besturen. Met andere woorden ook geen fiets…
Dat wordt te voet gaan Tommeke :)
Op de site van het Belang van Limburg (Belgische krant) staat dat hij door de politie tegengehouden werd in een Audi met een Monegaskische nummerplaat. Lekker opvallend :)
Jep, en het waren dezelfde agenten die hem een maand geleden ook hadden tegengehouden.

Hij zou 1 promille alcohol in zn bloed hebben en tegen 180km/u over de Molse Ring aan het blazen zijn, waar je maar 90km/u mag.
Het bewijs dat niet alle wielrenners vooraan hebben gestaan toen de hersens uitgedeeld werden. ;)
Er stond vandaag in de krant dat het een A4 (RS4?) Avant was.
“Even over middernacht trok de Audi RS4 van Tom Boonen op de ring rond Mol de aandacht van een politieploeg, die verdekt opgesteld stond in een anoniem voertuig. De auto raasde met minstens het dubbele van de toegestane snelheid (90 kilometer per uur, nvdr) over de ring rond Mol. De politiewagen zette de achtervolging in en zette de chauffeur aan de kant. Het bleek om niemand minder dan Tom Boonen te gaan, die naar verluidt alleen in de auto zat. Naast de overdreven snelheid en de begane verkeersovertredingen wordt hem ook dronkenschap achter het stuur ten laste gelegd. Het parket van Turnhout trok meteen zijn rijbewijs voor twee weken in.”

bron : Nieuwsblad
Hij heeft in ieder geval een nieuwe RS6 besteld, heb ik gelezen in een interview met hem in een wielertijdschrift. RS4 zal een zoethoudertje geweest zijn wellicht…



Leuke zoethoudertjes toch!
Gelukkig heeft hij voor zijn werk geene auto nodig! ;-)
“niemand minder dan tom boonen” , zo speciaal is die echt niet hoor
“Hoe ging dat gezegde ook alweer? Iets met een ezel en een steen ofzo…”

maar een Belg wel ^^
Gelukkig kan hij goed fietsen…, heeft dus geen auto nodig.
Ze zouden hem een medaille moeten geven, die wagen kan makkelijk 3 maal zo snel als de toegelaten snelheid, dan rijdt hij 50km/u te rap oeeehhhh…
Pfff . . . , Tom heeft zich eens lekker laten gaan . . . _ _ _ . En hup ! , de Belgische gerechtelijke autoriteiten hebben zich weer eens laten gelden.

Onze Belgische Gerechtelijke Aurtoriteiten zouden zich véél beter bezighouden met de échte kriminelen die ons landje naar de ‘verdoemenis’ helpen.

Echter, daar heeft ons Belgisch gerechtelijk instituur géén oren naar. Zij willen alleen zoveel mogelijk geld inkasseren op de ruggen van onze Belgische bevolking.

Dat is alvast bedoeld om de Belgische nationationale monetaire(geldelijke) schuld zo vlug mogelijk te compenseren, ook al gooit onze nationale regering met de regelmaat van de klok met miljoenen euro’s-(meer kunnen ze niet meer geven op dit ogenblik) . . . , meestal onbelanrijk.
Beter z’n rijbewijs kwijt dan zijn fiets gejat… ‘T is goed dat er (belgische) politie is :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).