Yummie, Alfa Romeo wijntje

Auteur: , 30 Reacties

Iedereen weet dat drank en autorijden niet samen gaan, maar toch is iemand op het geweldige idee gekomen om een Alfa-wijn op de markt te brengen. Heel veel informatie is er (helaas) niet te vinden over dit nieuwe product, maar volgens mij is het een Zweeds initiatief. De wijn is te koop bij je lokale Systembolaget en zou moeten staan voor de "force, elegance and image" die Alfa zo uniek maakt...

Of zouden de monteurs bij Alfa dit drinken voordat ze beginnen met het in elkaar schroeven van nieuwe auto’s? (via: feber.se)

Alfa Romeo wijn30 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ze zuipen waarschijnlijk net zo veel als de ontwerpafdeling van BMW.
Het word steeds gekker eerst mobieltjes en nu wijn!
Nee hoor, gewoon goed italiaans initiatief:
http://www.italiaspeed.com/2006/cars/fiat/06/scrimaglio/2206.html

Een Alfa-biertje gaat er trouwens ook wel goed in ;)
zulke Alfa wijnen zijn al een paar jaar te koop hoor.
dit is niet nieuw..
al een paar keer gekregen
hjaha ik kende die al ik heb zo’n wijntje in huis staan:P
Inderdaad al ouder. En erg lekkere wijn trouwens!
Ik drink geen wijn, dus hoe hij smaakt etc. zal mij verder niets uitmaken.

Maar dat flesje vind ik wel uitzonderlijk mooi. Alleen daarom zal een Alfist zich al een kratje inkopen en de wijn door de gootsteen weg laten lopen ;)
Wat voor wijn zit er eigenlijk in?
ben een wijndrinker en zeer benieuwd .. ga er van de week effe wat regelen ..
ben benieuwd naar de smaak, maar over het design van de fles ben ik nog niet helemaal uit,, vind het niet heel erg mooi.
@ Karaya
Dat betekend dat ze niet drinken :D
Fles ziet er cool uit. Misschien iets voor Wouter? (ik citeer het stukje “over ons” : “Alfa fetisjist en part-time medewerker buitendienst.”) Misschien kunnen ze ook zoiets maken voor Bugatti (heeft soortgelijke grille).
de tekst is toch
DRINK AN DRIVE
SMOKE AN FLY
:p
Vind je het gek dat je wijn erbij krijgt.
Die moet je haast wel elke dag drinken om te vergeten wat voor fout je gemaakt heb bij het aanschaf ;)
csl als je zo een mooie auto koopt maakt niet uit dat je iedere week bij de garage staaat :P
Maartenunplugged
Laat ik net een weekje naar zweden gaan :)

Iemand nog interesse…. het zal daar wel voor lekker belachelijke prijzen weggaan.
heel orgineel ;)

Waar kan je okalweer tips posten ? :$
@mike
Dat is hetzelfde als een poster van een lekkere wijf op de muur ipv echt in je bed :) Doe mij maar de laatste :)
Dr. jur. Rudy Pladijs
Een echte autogek kapt daar natuurlijk meteen driekwartliter motorolie in. Ruikt stukken beter!
@Dr. jur. Rudy Pladijs.

Driekwartliter? Ik denk dat ik met ons olieverbruik een Jerrycan nodig heb. :P

On topic.
Stijlvol flesje, stijlvolle auto’s. Helaas kwalitatief niet helemaal geweldig en met deze gedachte betwijfel ik de kwaliteit van de wijn dus ook.
Eigenlijk slaat dat ook nergens op………. :roll:
@CSL, beetje rare vergelijking?

Het is meer het lekkere wijf dat niet kan koken tegen de redelijke meid die wel kan koken.
Mooie fles, ben benieuwd naar de smaak.

@ Jimmie:

Ben het met je eens, maar zou je niet beter kunnen zeggen ‘iets minder knappe meid’? De lekkere kan immers ook ‘redelijk’ zijn ;)

@ CSL:

Wat een ‘player-achtige’ opmerking.
Dit vind ik dus net zo iets als de after-shaves van Lamborghini en Ferrari- Jezelf hullen in geuren en smaken van zaken die je anders niet kunt betalen…

:twisted: – Jandepandaman je rijdt in een Absoluut Niemendal van een auto en je STINKT een Mijl in de de wind!!!

> Ja, Ho, wacht eens even- dat kan wel zijn, maar die kegel die jij uit mijn bek ruikt is anders wel van de fles Echte Alfa Romeo WIJN die ik eerst opgezopen heb tegen het feit dat ik zelf geen Alfa Romeo rijd. Verder heb ik achterin mijn niemendalletje op 4 wielen WEL een … Mercedes SLK-Vouwfiets (was dat het? of was die van Porsche? ik weet het niet meer- waarschijnlijk door die wijn…) achterin liggen EN ik STINK onweerstáánbaar naar ECHTE Lamborghini Afters-Shave…! Tja zeg, ik mag dan wel geen Lambo hebben- echt íédereen denkt nu door dat geurtje dat ik er wel degelijk eentje moet hebben…! Sprak ik terwijl ik nonchalant zogenaamd onopvallend maar toch zo zichtbaar mogelijk met mijn Ferrari-sleutelhanger speel…

…Jaha… Het ís maar dat jullie het weten….! :mrgreen:

:? Sorry hoor, maar ik vind al dit soort geurtjes en wijntjes en andere rommel dus echt voor Wannabee’s Watjes. Koop het echte artikel en rij daar in en kun je dat om de één of andere reden niet- ga dan niet doen alsof…


en met eeen alfa heb je een betere relatie met je garage als met je eigen vrouw :P
IlCuoreSportivo
CSL is ook een player, dat wisten we al lang :)

stuur mij maar alvast een kratje op, heeft iemand m al geproefd eigenlijk?
Gewoon te koop via http://www.tuynder.nl

Weinig nieuws hier.
@ autoinformatief.com & IlCuoreSportivo:

Wijn koop je niet in een kratje maar in een kistje :P
Ik heb deze fles bij de levering van mijn nieuwe 147 gekregen van de dealer. Hij vertelde ze zelf uit Italie te hebben gehaald een paar jaar gelden maar momenteel zijn ze ook bij de makro te koop (Dat schijnt zo te zijn)

Drinkt lekker weg hoor

gr. Smit

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).