Is groen de nieuwe pussy-magnet?

Auteur: , 64 Reacties

Waar zouden we toch zijn zonder onderzoekers? Zonder onderzoekers zouden we nog steeds in de veronderstelling zijn dat vrouwen een leuke sportwagen wel kunnen waarderen. Wat blijkt uit een onderzoek uitgevoerd voor GM: je kunt veel beter in een zuinige Toyota Prius op je eerste date verschijnen dan in een dikke sportbolide met een draaikolk in de benzinetank. Bijna negen op de tien vrouwen (88 procent) geeft aan dat ze eerder en gesprek zouden aanknopen met een man met een zuinige auto, dan iemand met een nieuwe sportwagen.

Ja, ik weet het mannen, stop maar met sparen want vrouwen zijn ondankbare wezens. Toch zijn het niet alleen de vrouwen die er zo over denken. Tachtig procent van de Amerikaanse autokopers vindt iemand met een nieuwe brandstofzuinige auto interessanter om mee te praten dan iemand met een nieuwe sportauto. Niet meedoen met de groene mode en rondrijden in een benzineslurper is tegenwoordig “not done”, vindt 45 procent van de ondervraagde personen tussen 18 en 43 jaar.

Het gaat hier om een Amerikaans onderzoek en aangezien de Amerikaanse en Europese mentaliteit op diverse vlakken behoorlijk kunnen verschillen, vraag ik mij af hoe een dergelijk onderzoek hier zou uitpakken. (via: treehugger)64 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ik ben niet zo modebewust en ik kan er ook niet mee zitten dat mensen liever niet met mij praten.
Noem het maar een win/win situatie.
Damn, heb ik net een F430 besteld om date’s te regelen, is het wéér niet goed pfff :(
O God, Amerikanen hebben weer wat “nieuws” ontdekt en dat is gelijk “Da BomB!”.

I was like: “I got a sportscar.”
and she was like: “No, you di-ent.”
and I was like: “Ye uhh”
and she was like: “Na uhhh”

Het verloop van een gemiddelde conversatie in Amerika.

Iemand nog verrast van de uitslag van dit onderzoek??

I don’t think so!
Ye uhh…
@ K-Kalkan

Dan pak je de Nissan Micra van je moeder toch om mee over de boulevard te cruisen? Passen ook nog eens 3 vrouwen in ipv een.
Een win-win situatie!
@ Sir Smokalot ; You’ve got a point, maar mijn mamie heeft wel een 1.4 en die is neit zo zuinig als je denkt.. ;)
@Rick dos: Bestaat de gemiddelde Nederlandse conversatie dan ook uit “het is toch fucking niet normaal?”
@Ruben Baeten

Dat is geen conversatie dat is een conclusie van een discussie.
Oftewel: vrouwen gaan met iedere hype mee (nu weer het milieu). Je kan beter kippen houden ;)
@Ruben Baeten:
Ye uhh!
Lekker belangrijk onderzoek weer.
Tot het er op aankomt zeker :P Geloof er niets van.
En ik trok het blik groene verf al open…….blijkt het te gaan om het groene imago….
zie je wel dat vrouwen niet rationeel kunnen denken
Groen(te) is niet alleen sexy, maar ook heel gezond…

http://lovecarrots.files.wordpress.com/2007/09/pervy-gourd.jpg
sex sells ..

nix nieuws dus ..
CustomCruiserMan
LOL :-D misschien moet ik toch eens aan een andere auto gaan denken als ik wat meer dates wil :-p
Waarom zouden vrouwen eigenlijk in de eerste plaats een onderscheid maken tussen mannen met een sportwagen of mannen met een Prius?
Ze zeggen dat maar omdat het voor een officieel onderzoek is maar diep in hun binnenste kwijlen ze van een man met een sportwagen.
Waarom zouden mannen in een prius rijden?
@dekster.

Omdat je dan minder geld aan je auto uitgeeft kun je meer aan vrouwen besteden. Golddiggers worden gewoon steeds gehaaider. ;)
@Zonparaplu,
Waarom zouden mannen in eens sportwagen rijden?

Wacht..
Domme vraag.. -.-‘
Een gesprek….wat heb je daar nou aan.

(En wat is er gebeurt met de stelregel dat vrouwen op slechte mannen vallen ?).
Ik vrees dat ik dit bericht moet bevestigen.

Ik heb over het algemeen positievere reacties bij vrouwen als ik met onze Prius kom opdraven dan met de Golf GTI. Bij die laatste zijn de enige reacties die ik krijg in de trend van “aaaargh ni zo snel optrekken seg!”, bij de Prius zien ze onmiddellijk dat het iets speciaal is, zijn ze verwonderd over hoe stil hij is, vinden ze het boordcomputerscherm met de energiestromen heel knap, enz. Vrouwen zijn iets raar hoor.

Bij mannen is zijn de reacties weliswaar volledig omgekeerd :)
effe eerlijk ..
welke mongool wil er nu een meisje die op zijn auto valt ??
date jij ook met mannen dan, emmanuel?
Waneer staat Volkswagen Golf R32 Bluemotion bij de dealer:P?
@DAT
Tip: Vraag een vrouw welke man ze mooi vindt als ze net ongesteld is geweest en vraag het haar nog s als ze moet ovuleren.
Waarschijnlijk vindt je dan iets terug van je verloren stelregel (dat is als ze moet ovuleren en zo geil zijn als Kim Holland in een darkroom).
Vergelijk het met mannen….als ik voor mezelf spreek….ik kan vreselijk geil worden van een ordinair sletterig type maar als ik een relatie wil neem ik toch liever de verstandige broekrokkendragende thee muts.
Hormonen zijn de schuldige.

@Dekster
Voortplanting jongen….iedere keuze van de vrouw mbt haar partner heeft te maken met voortplanting. Mannen met een dure sportwagen hebben kennelijk geen gezin en zijn niet in kinderen geinteresseerd. Goed er zijn uitzonderingen…maar dat zijn de happy few en iedere vrouw weet dat.
Met een kinderwagen maak je meer indruk dan met een Porsche. als je vrouwen wil versieren kun je beter je neefje / nichtje meenemen naar de stad dan je Porsche. Neefje of nichtje MET kinderwagen is trouwens gegarrandeerd succes. Waarom? Omdat je DAARMEE je mannelijkheid bewijst. Een goede papa is namelijk veel belangrijker dan een rijke papa.

Vrouwen zijn niet gek….ze zijn alleen ietsje meer onderhevig aan hun hormonen en redeneren vanuit de “moederkoek” en niet vanuit hun penis.

:)
Noemen sportwagens niet voor niks potenzerzats.
@Bas: zolang je neefje of nichtje niet boven 135cm uitsteekt, neem je hem of haar toch gewoon mee in de Porsche!
Die 12% andere vrouwen, dat is nou juist de doelgroep die het meest interessant is! Lijkt me….
Dan ben ik benieuwd wat voor vrouwen ze hebben ondervraagd. Allemaal 50 plussers en boomknuffelaars zeker. Ik schaam mij in ieder geval niet als ik met 225pk aan de voordeur van mijn date sta.
Een onderzoek hier pakt wel wat anders uit denk ik. Denk dat je hier op een date beter met n cabrio kan verschijnen dan een Prius. Die heeft hier wel n geitenwollen sokken imago.
Laat ik antwoorden op de titel van dit artikel: NEEN.
Vrouwen vallen op verschillende soorten mannen voor verschillende doeleinden. Een betrouwbare brave gast als provider/opvoeder, en voor de bevruchting hebben ze liever het alfa mannetje, die echter veel keuzes krijgt, en dus onbetrouwbaar is als provider/opvoeder.

Het type voertuig waarmee je rijdt geeft een vrouw misschien een eerste hint naar welke catagorie je toe behoort, maar uiteindelijk zal uw sociaal gedrag de beslissende factor zijn. Vooral als je een verleider/alfa wil zijn, maakt het totaal niet uit met wat voor wagen je rijdt. Als provider/opvoeder is een rijke man natuurlijk interessant voor een vrouw, en kan een dure wagen een goeie indruk maken. Ze gaan er wel niet geil van worden, het is hem om de portefeuille te doen, niet uw geslachtsorgaan.

Een opvallende sportwagen kan een teken van zelfvertrouwen zijn, maar ook een teken van wanhoop. Als je eigenlijk een sukkel bent, en vrouwen zullen dat snel doorhebben, dan zal die wagen dat alleen maar accentueren.
@Wilco

Op zich leuke tip, zo’n cabrio, maar stel nou dat je als man meer op vrouwen valt, wat moet je dan gebruiken?
Wat is dit!?! vrouwen vallen altijd op foute mannen.Dus ook op mannen met een foute auto die lekker hard kan en veel uitstoot heeft.vrouwen vallen dus niet op saaie mannen in saaie autos.
9 op 10 vrouwen is dus ook lelijk :D
vrouwen moeten zich niet aanstellen..er bestaat geen broeikas-effect en de prius is de kutste ‘auto’ ooit gemaakt..helaas wil dat er nog niet bij die blonde koppies in..en auto’s die hard rijden en er snel uitzien zijn stoer, zo is de stelregel en daar moeten ook de vrouwen zich aan onderwerpen!!
9 van de 10 vrouwen, allemaal Femke Halsema en Vogelaar types.. niet diegene waar je een date mee wilt..en die ene die jou wel graag in een sportwagen voor ziet rijden..dat is waarschijnlijk ook de dame die jij zou kiezen! groen gelul moet maar eens afgelopen zijn!
ooh daarom staan er tegenwoordig zo veel sportwagens op het parkeer terrein van yabyum
Het onderzoek is gedaan bij vrouwen tussen de 18 en 43 jaar, hmm…dan moet ik de leeftijd van mijn doelgroep weer verlagen naar 17 jaar.
Niet erg, die zien er toch frisser uit.

Of moet ik er na dit onderzoek van uitgaan dat 88% van de vrouwen in US van het niet benen scheren type is? Dan is met een sportieve wagen aankomen al de ideale manier om een eerste schifting door te voeren.

Zie je, niets dan voordelen ;-)
wel typisch 88 % van alle vrouwen zijn lelijk zou het daar aan liggen;)
Ik zei nog zo tegen die onderzoekers: Don’t test those Amish people!!
Voor onze jonge bloggers dit zijn een groep mensen in Amerika die nog steeds zo leven alsof het 1800 is !
En ik ben het ook met MX5/RX8owner en Bas eens!
@MX5/RX8: LOL allebei de post!
ik geloof dat de bmw 1 serie uitkomst biedt in deze discussie :)

performance pakket gewoon in normale kleuren bestellen etc.
Weten de ‘pussy’s dan ook dat een bmw 520 bijna of evenveel verbruikt als een toyota lelijk prius?
@PCCB
Dan komt niet geloofwaardig over…dan denken ze meteen: die Porsche heeft ie geleend of het kind (of allebei)….lekker onbetrouwbaar dus.
Maar wat zou het ook?
Laat die mokkels toch lekker denken….zijn we als man echt allemaal op jacht MET auto ofzo?
Nee toch?
Neem toch gewoon lekker je Porsche mee en ga lekker rijden….geniet van je rit en vergeet de mokkels even. Jagen kan ook als je op de fiets gaat.
dat zullen dan de 90% lelijke vrouwen zijn
de 10% die knap genoeg zijn om iemand te kunnen krijgen, zullen wel proberen die met z’n sportwagen binnen te doen ;p
Vandaag weer eens een autorace bezocht. In het padock veel dikke auto’s, veel mooie vrouwen en geen Priussen. Volgens mij gaan dikke auto’s en mooie vrouwen nog steeds prima samen.
Ja hallo he, leest iemand eigenlijk wel goed wat er staat? Dennis schreef: “Bijna negen op de tien vrouwen (88 procent) geeft aan dat ze eerder en gesprek zouden aanknopen met een man met een zuinige auto, dan iemand met een nieuwe sportwagen.” Maar wie wil er nou eigenlijk een gesprek aangaan. Laat die Prius lamlullen maar kletsen met die meiden. Een gesprek aangaan tsss. Ik verzeker je dat er meer spannends gebeurt met een wilde meid in een 911 of andere leuke adrenaline bak… :D
Onderzoek van niks natuurlijk… Zullen wel een interview hebben gehouden in de krakers/groenlinks scene.
Ze zouden eerder een gesprek aangaan met de kerel met een groene auto, die met de sportwagen zouden ze direct n**ken zonder eerst de vermoeiende en saaie gesprekken :D
Het is toch fuckin’ niet normaal ;)
@ lincoln; “welke mongool wil er nu een meisje die op zijn auto valt??”
Ik denk heel weinig mensen. Daarom staat er ook: “Bijna negen op de tien vrouwen (88 procent) geeft aan dat ze eerder en gesprek zouden aanknopen met een man met een zuinige auto, dan iemand met een nieuwe sportwagen.” Een gesprek aanknopen heeft niets met het vallen op de auto te maken, maar het kan wel voor een leuke relatie zorgen.
@Citrofiel .. ik rij altijd hard door als ik een fietserinnetje heb aangereden ..
@Citrofiel.

Daar heb je een goed punt, maar of dat het is…? Ik weet het niet. Veel vrouwen houden van geld, dat weet ik wel. Laat er tegenwoordig in elke villawijk wel een Pruis of andersoortig hybride voertuig staan. Ook de ragebewuste elite doet aan de groene hype mee.
Maar oke, dit is allemaal pure onzinnige speculatie. Ik denk dat we voor de juiste antwoorden de vrouwen nodig hebben. Vraag is dan natuurlijk of je een oprecht antwoord krijgt. Met het antwoord krijg je weer de vraag; Had ik dit willen weten? :roll: ;)
@Citofiel.

“Een gesprek aanknopen heeft niets met het vallen op de auto te maken,”

Ik dacht het wel, schadeformulieren???? :P
Jokke den Belg
Hoe weten die wijven nu in godsnaam dat je met een Prius rijdt? Gaan ze aan het rode licht een praatje kome maken? Of versiere ze tegenwoordig op de parking van de supermarkt? Als je aan komt gestoven bij je date met je prius, dan heb je eens een praatje gemaakt, anders had je geen date :-D
golf4 v5 owner
@mx5/rx8owner

ik ga het even aan me vriendin vragen of ze liever een sportwagen heeft dan een hybride.. je hoort het morgen van me;)

ik denk dat ik het antwoord al weet haha
@golf4 v5 owner.

Die van mij koos een rx8. Lijkt me een duidelijke keuze. :lol:
Van die 88% is er 80% serieus aan’t liegen^^
HONDA DELSOL IS “DE” PUSSY-MAGNET!
@ bob,

ik dacht dat de Mini Cooper dat al was.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).