Hamann BMW X6

Auteur: , 32 Reacties

Nu de BMW X6 officieel is losgelaten op de straat, kunnen we een hele rits tuners verwachten die BMW's nieuwste stijl icoon onder handen nemen.

Hartge beet het spits af en collega tuner Hamann vond het daarom ook wel tijd worden een aangepakte X6 te laten zien. Behalve de andere wielen en verlagingsset zal Hamann in ieder geval voor de diesels ook motorische tuning aanbieden. Met een andere chip gaat de 30d naar 265 pk en 600 nm, de 35d krijgt 320 pk en 660 nm.32 reacties

Dat zijn aardig snelle diesels. Nu maar hopen dat we zo snel mogelijk een alternatieve brandstof voor auto’s als waterstof gaan gebruiken zodat de olieprijzen wat gaan dalen.
ik vind eigenlijk de lijnen van X6 zeer geslaagd terwijk bijna iedereen t een leijk ding vind, deze van hamman vind ik wel bruut.
de lijnen van de x6 vind ik juist wel geslaagd in tegenstelling tot bijna de rest van de wereld, en deze hamman is ook wel bruut
Het enige wat ik kan vertellen is dat ik een X6 live heb gezien en ingezeten, en ik kan je vertellen de lijnen komen dan veel mooier overkomen dan op de foto’s.
Deze Hamann uitvoering is bruut te noemen.
was een lelijk ding, blijft een lelijk ding.

weet iemand überhaupt wat je ziet als je in de achteruitkijkspiegel kijkt?

vraag het me wel af..
Monster van logness.Wansmaak maandagmorgen.
ziet er goed uit
Heb vrijdag een proefrit gemaakt in een normale X6 Xdrive 35d. Moet zeggen dat de auto goed rijdt. Naar mijn mening, beter dan de erg rollende X5. De X6 ligt beter op de weg. Echter is de binnenruimte om van te huilen. De achterbank is dermate klein dat iemand die groter is dan 1.80 meter niet achterin kan gaan zitten. Ook het zicht naar achteren is erg wennen, laat ik het maar zachtjes uitdrukken!

mvg
Ik heb hem in het echt zien rijden, en het is een lelijk hok. Daar doet ook Hamann weinig aan
Wat is hier, of aan het orgineel in godsnaam mooi?
Het is een nieuw type model, en style. Maar daarom perse geslaagd?
Prachtige auto en met deze velgen wordt ie alleen maar mooier.

Moet wel zeggen dat ik de hartge velgen de X6 beter vindt staan.
Plaats er een logo op van bv Mazda op en iedereen vindt hem lelijk.
Het is niet te begrijpen hoe een merk als BMW zoveel auto’s kan verkopen want ze zijn veel te duur voor de geleverde kwaliteit. Sommige goedkope plastic onderdelen passen niet in een zogenaamde klasse auto.
Het rijplezier vindt men terug in een doodgewone middenklasser als de Ford Focus.
Als je beroepshalve bezig bent met auto’s weet je het wel en weet je ook dat je naar bedrijfszekerheid en kwaliteit niet bij de duitse merken moet zijn al denkt de publieke opinie er anders over.
De hogere restwaarde is er alleen op papier want in de praktijk is er door overaanbod van bepaalde modellen een prijsdaling.
Laat me duidelijk zijn ik hou van alle automerken en ben niet fanatiek voor of tegen een merk, ik rij momenteel met een peugeot 407 coupé 2.7 hdi en daar is buiten zijn te grote draaicirkel weinig op aan te merken.
-edit: nutteloze bijdrage-
@ PATRON
ik reed met de x6 vorige week en als je in de achteruitkijkspiegel kijkt zie je bijna niks… de achterruit is zodanig klein dat je echt een slecht zicht hebt…
ik blijf er toch bij dat dit een geweldige kar is!
@ Orre,

Ik wilde het nog zachtjes uitdrukken, maar je hebt gelijk. ;-D

Vind het een schande dat een auto die BMW boven de X5 positioneerd achterin kleiner is dan een 3-serie. Ook ik had moeite met 7 serie en de nieuwe X5 toen ik ze voor het eerst zag, maar ik ben er nu aan gewned en kan er wel de mooie lijnen in terug vinden. Maar aan de nieuwe X6 nee daar wen ik nooit aan!

mvg
Ik mis de trekhaak…
Hé, kijk daar: een X5 met kleinere koffer wie zou dat nu in hemelsnaam kopen?
hamann presteert het de X6 nog lelijker te maken dan voorheen, moet je ook respect voor hebben!
Bah, die X6 is echt de lelijkste BMW ooit gemaakt in mijn ogen!
@ dirk,

jij hebt waarschijnlijk zelf nog nooit in een BMW gereden, want wat je schreef is poep, dat je het rijplezier van bmw terug kan vinden in een ford focus ?! , dat echt bij lange na nooit, je probeert gewoon peugeot hoog aan te prijzen, wat best zielig is want als je een onbetrouwbare auto wil, moet je een franse auto nemen, ik wil niet zeggen dat dat altijd zo is, maar vaak wel. hele fraaie auto trouwens die X6
Ik vind hem zelf op een verhoogde prius lijken.. kijk de lijnen van de dak.. bijna zelfde bocht naar beneden..
Een spierbundel… Maar denk niet dat die bij veel mensen in de smaak zal vallen…
Ik heb net een X6 in Amsterdam (30min geleden) gezien. Sjeezus wat een mooie verschijning! Ik had mn twijfels, maar in het echt ziet ie er zeker goed uit.
bmw power

Je hebt het mis.
ik ben wel degelijk een bmw fan en ben eigenaar geweest van nieuw gekochte bmw’s
een 525tds, 320i,525 laatste model.
De betrouwbaarheid van alle drie mijn bmw’s was niet denderend om het zacht uit te drukken.
Ik steek mijn peugeot niet hoger dan een andere auto maar ik kan u toch verzekeren dat mijn 407 coupé 2.7 beter rijdt dan mijn bmw 5.
De v6 diesel draait veel stiller en is veel soepelder dan de bmw motor.
Waarom zou een auto die uit frankrijk komt minder goed zijn dan een duitse.
Lang geleden ben ik ook eigenaar geweest van een peugeot 405 MI16 en die wagen is de best rijdende auto die ik ooit gehad heb en daar heb ik 285000 km mee gereden zonder panne of breuk.
Mijn volgende auto kan evengoed weer een bmw zijn of een audi voor mij speelt merk of land geen rol als het maar leuk is
@dirk

oke dat zou kunnen, dat is gewoon een ervaringsgestuurd maar zo ie zo vind ik BMW gewoon beter niet alleen omdat de motoren meer vermogen leveren.
ik heb zelf ook bmw’s een 535d aut. 650i seq. en een x5 4.8 aut en dat zijn echt hele goeie auto’s.
maar goed iedereen zijn eigen smaak. er zijn niet veel mensen die een bmw minder goed vinden.
maar peugeots zouden inderdaad ook zekker 3 ton kunnen lopen.
amg-mercedes-brabus
voor de echte fans bij breeman rotterdam capele hebben ze er een staan: een x6
Ik kan niet wachten totdat ik deze hier in nijmegen voorbij zie rollen.
ik zag een tijdje geleden ook nog een BMW x5,deze was niet stock,maar ik weet niet waarvan die wel was.
zoiets moet je kopen om op te vallen want niemand kan dit mooi vinden.
Oke, ik geef het toe, hij is mooi, maar het is in plaats van een SUV tog meer een hoge liftback.

Ik heb ‘m al in Rotterdam op de coolsingel zien rijden, een zwarte. Hij was best stoer.

En voor wie er wat geld heeft, ze hebben er een paar bij Van Vliet. Als je richting Gouda rijdt kom je de winkel wel tegen langs de snelweg.
Kenmerken van Van Vliet voor als je het niej kan vinden:
Er staan veel SUV’s
Er staan veel trucks
Er staat een halve vliegtuig
Hallo,

Ik vraag me af wat jullie uberhaubt te klagen hebben aan de x6, ja natuurlijk als je op jaques trekzak gesteld bent moet je een peugeot kopen maarja kom dan niet met commetaar op zon mooie auto aanzetten, wat mij betrefd verlaag je je dan tot een zodaing niveua dat je niet eens meer meeteld in deze maatschappij.
Enja ik kan het wel begrijpen als je een peugeut koopt of het vergelijkt met een fort wanneer je met 2500 toeren al overschakeld, er komt zo niks van de rij eigenschappen van BMW tot uiting, als er een auto is die goed in de bochten ligt is het de X6 wel, wat je met een X6 kan doen moet ik nog iemand zien doen met een fort, voor degene die ook nog wat commetaar hebben op hamann, tja je betaald inderdaat wat meer dan bij de heuts maarja iedereen ergens geen geld voor iets heeft er commetaar op dan hoef je je niet te schamen voor t feit dat iemand anders het wel heeft en jij niet! lekker makkelijk he jongens. Enja inderdaat je ziet niet veel door de achterruit maarja dan heb je wel het geluk dat wanneer je perongelijk in de spiegel kijkt en er zou een peugeot achter je staan, je m nauwelijks tot niet ziet, mogt je egter een fen zijn van dit aftanse merk kan je altijd nog in de achteruitrij camera kijken;).

Met vriendelijke groet,
X6 RIJDER
misschien niet 4 life maar wel voor lang en jongens doe ons een lol en ga niet met je peugeot, fort, suzuki, skoda en consorten voor ons rijden dan kunnen we niet doorrijden;)
Iemand met zo’n kinderlijke reactie en zoveel spelfouten in zijn reactie kan ik niet serieus nemen wanneer hij/zij zegt in een X6 te rijden.

Dus ga toch je moeder vervelen met al je onzin!

grtz
@ X6 rijder ik ben het helemaal met je eens het is gewoon een mooie bak.
en alle mensen die lopen te zeiken over het mindere zicht naar achteren. die mensen moeten eens in een lambo gaan zitten dan zie je ook geen ééne flikker
gr

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).