Balkenende bij Le Mans

Auteur: , 30 Reacties

Onze Minister President heeft het er maar druk mee. Gisteravond in de spelerskamer van Oranje, nu zit ie met een biertje in het Franse Le Mans voor de befaamde 24 uurs race. It's a hard knock life...

Yep, deze autosportliefhebber is eindverantwoordelijk voor alle malaise op de Nederlandse wegen en vreemde CO2 regelingen. Ondertussen zit meneer te genieten van alle uitlaatgassen bij het Amerikaanse Corvette team, dat de slijtageslag reeds vijfmaal wist te winnen. Naast J.P. Balkenende was ook de Franse minister president François Fillon (links op de foto) aanwezig. Ten tijde van het bezoek lagen de Corvettes op de eerste en tweede plaats in de GT1 klasse. Op de foto zijn de politici in gesprek met de Engelse Corvette C6R rijder Oliver Gavin, die een van de twee fabrieks Corvettes bestuurt. Hij deelt de auto met de italiaan ‘Mad’ Max Papis en Olivier Beretta uit Monte Carlo.

Jan Peter Balkenende en François Fillon

Foto’s met dank aan Max Earey!30 reacties

En waar zou die morgen zijn ?
Hij prijst de VOC mentaliteit, de vechtershouding van het Nederlands elftal en grof brandstofgebruik.

Niet echt normen en waarden, respect en goed voor het milieu zou ik zeggen…
Zou pas lachen als we dhr. Spee daar aantreffen, lopen te verkondigen hoe onverantwoord het wel niet is met dergelijke machines zo hard over een tweebaans weg te rijden :P
En dat op onze kosten he! tssssss :P
Godverdomme in plaats van zijn passies te verdedigen in de politiek.
Clubje lafaards.
Op de 2e foto lacht J. P. Balkende president François Fillon uit na de nederlaag van Frankrijk.

Ik citeer J.P. Balkenende: François Fillon, merde! Viva Hollandia ;)
JP mag de indruk maken dat ie degelijker en is dan een Toyota Landcruiser en saaier dan een Auris van hetzelfde merk maar hij doet het maar mooi: leuke dingen in de baas z’n tijd. Nu ben ik (nou eigenlijk de koningin en wij allen) zijn baas en maar ik kan er niet boos om worden, ik zou het ook doen!
daarom wordt de belasting 20 % dan kunnen ze iedere keer naar dit soort dingen van ons geld :S
Volgens mij is dit een beetje hypocriet. Tsss, het zal wel aan mij liggen. :roll:
en kan die een nieuw huis kopen :P
Wie wil rijden, zal moeten dokken. Daar gaat een MP niets aan veranderen (en wie stemt er dan toch iedere keer op deze meneer?).
een echte petrolhead die jp!
Tomiseentijger
JP is de man:)
blijft prutsen in et kabinet, maar hij is de man:)
Tja, over 100 jaar in de geschiedenisboeken: hypoticrisme in Nederland leidde tot de ondergang van het ooit zo welvarend land…
jongens, wat een ongenuanceerd gebral! die potter blijft maar zeuren over t milieu en blijft maar heffingen doorvoeren voor automobilisten die oh god misschien wel een 3 of een 5 serie aanschaffen die wel een paar mg te veel uitstoot, terwijl meneer zelf races gaat bezoeken van auto’s die ietsmeer dan een paar mg te veel co2 uitstoten..dit is dan onze premier!:S
Wat een gedoe hier. Die auto’s stoten nauwelijks wat uit, super zuinig die dingen. Komt ook nog eens bij dat de organisatie een bos plant dat de hoeveelheid verbrandde brandstof weer in evenwicht houdt. En het is toch gewoon politiek, elkaar ontmoeten bij dit soort evenementen, zo komen juist de beste beslissingen tot stand. De kortzichtigheid hier is toch verontrustend.
Wees blij dat ie ’t leuk vind, anders willen die gristen-groene-mafketels het misschien nog verbieden ook.
lol @ JPM

Zo is het maar net :P

@ bozewolf:

Ja, hij is een groot autoliefhebber. Hij bezoekt volgens mij ook elk jaar de autoRAI.
Support the home team!! Waarom staat die lutser niet bij Spyker?
Ik dacht dat politici hun reiskosten zelf moesten betalen, dat ik eens in het nos journaal zag. Maar geef JPB groot gelijk, dit houdt hem menselijk.
ik vermoed dat ie dit soort dingen alleen doet voor het “image building”. werkt nog aardig ook als ik sommige posts hier lees.

vraag me overigens af naar wat voor “evenementen” wouter bos nog kan om z’n imago wat op te vijzelen. (als dat nog mogelijk is)
Een gezegde luidt ; “het land staat in brand, de oude vrouw kamt haar haar”
dit is zeker goed voor het milieu. soms begrijp je niks meer van.
Mensen, mensen, mensen, “hij doet het van onze belastingeld” roeperts….waar maken jullie je druk om? De meeste van jullie hier betalen niet eens belasting!

Jullie gaan naar school van mijn belastingeld! Jullie zitten in een schoolgebouw van mijn belastingeld! Jullie krijgen dadelijk ook nog boeken van mijn belastingeld!

En wat krijg ik er goedverdoemme voor terug? Een ZESJESCULTUUR! ALS IK GELUK HEB!
En door jullie doet mijn G het niet meer op mijn toetsenbord!

BELASTINGGELD! Daar!
@Rick dos: ja, maar al die scholieren gaan ook 60.000 euro of meer per jaar verdienen hoor (denken ze)! Dus dat belastinggeld komt wel weer terug, NOT! ;)
Jan-Jaap-Karel-Kees
Voor 60.000 euro kom ik mn bed niet uit ;P ;)
Maar waar blijft de uitslag?
@NuttelozeBPM:
hypoticrisme in Nederland leidde tot de ondergang van het ooit zo welvarend land…>>>>>hypoticrisme???? Nieuw Nederlands woord? :)
@BAAP, Ja en Nee…Hypoticrisme is de nieuwe Nederlandse ziekte… :(
ik ben al lang blij dat balkenende uberhaupt van auto’s houdt. Misschien kan hij af en toe achter de schermen wel iets regelen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).