Gloednieuwe Audi A4 door vandalen met terpentine overgoten [updated]

Auteur: , 573 Reacties

Gebod nummer zes zoals gegeven in Exodus 20 luidt: "Gij zult niet doodslaan". Daar heb ik mij tot nu toe heel aardig aan weten te houden, maar het zal je toch overkomen dat je gloednieuwe, 6 dagen oude Audi A4, met nog geen 1.000 kilometer op de teller, door vandalen met terpentine wordt overgoten. Als je dat zou zien gebeuren, dan wordt het zesde gebod ineens serieus in heroverweging genomen.

Drie maanden lang heeft de Britse eigenaar moeten wachten op zijn nieuwe Audi A4 2.0 TDI S-Line. Slechts 6 dagen lang heeft hij vol trots kunnen genieten, totdat een aantal vandalen zijn auto overgoten met terpentine of een ander agressief verfoplossend middel. Op de teller stonden slechts 580 miles (928 km). Op de beelden van beveiligingscamera’s bij zijn huis, zijn slechts schaduwen te zien van een aantal figuren in het donker.

Wat de achtergrond van het verhaal is, zullen we waarschijnlijk nooit weten. Misschien had de eigenaar onenigheid met iemand, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet de aanleiding te zijn geweest. Veel vandalisme gebeurt zonder (duidelijke) reden. Wellicht was jaloezie het motief. Hoe dan ook, hier moet je toch niet aan denken. (bron: detailingworld, via: carscoop)

UPDATE: Het goedje dat hier over de Audi is gegoten moet iets heftiger zijn geweest dan terpentine. Terpentine is ook niet goed voor je lak, maar heeft lang niet zo’n desastreus effect als wat hier gebruikt is.

Audi A4 terpentine

Audi A4 terpentine

Audi A4 terpentine

Audi A4 terpentine

Audi A4 terpentine

Audi A4 terpentine573 reacties

Auwtch
wat dacht je van ik maak je helemaal dood ik reet je open en hang je ingewanden rond mijn auto om te laten zien dat je van mijn auto af moet blijfen ik snap dat echt niet hoor waarom iets van een ander vernielen zulke lui moeten de bak in en een nieuwe TDI S-Line dokken voor die brit
Ach, it’s nothing which can’t be fixed. Alleen wel duur zo’n respray.
@babbaloerie: Niet als het motorolie is… dit dringt zo diep door in je wagen dat overspuiting zelfs niet meer helpt… het komt gwn trg door de lak piepen… ik hoop voor deze beste man dat dit niet het geval is.. en indien dit wel het geval is dan hoop ik dat hij verzekerd is tgn een total loss (want dat is die wagen dan wel)
ziekelijk, zelf heb ik ervaring met mensen die met scherpe voorwerpen langs mijn auto liepen… gevolg: Een kras van 2 meter over het spatbord, deur en achterspatbord.

Ik weet zeker dat ik met niemand ruzie had toen de tijd, daarom snap ik er niets van… Als ik het zou zien zou het 6de gebod in iedergeval voor een goed deel worden toegepast.
Auw die
RIP

hopelijk gebeurd dat binnekort niet met mijn nieuwe audi:o
even oppoetsen, blanke lak erover en zie daar u bent uniek!
Als je dat doet, dan is hij nog viezer dan dat hij nu al is :p

wel een onbegrijpelijke actie…
triest~!!!!

net als die volkswagen reclame midden in de contekst!
weg ermee autoblog!
Dit vind ik zulke laffe streken, niet iemand aanspreken of op af stappen. Nee super laf zijn geparkeerde trots kapot maken. Zo,n actie betuigt alleen maar lafheid en jaloezie. Als de eigenaar van de auto iets fout heeft gedaan moet je op hem afstappen. Hier mag van mij zonder twijfel de doodstraf op.
Damn, wat een zieke gasten zijn er…

Voor dit geintje was het wel een hele mooie auto zeg! Mooie velgen, kleur, S-line pakket!
De auto zelf ziet er niet slecht uit.
Echt een KUT geintje!!!!

zouden ze toch van te voren hebben moeten weten dat dit rampzalig is voor je lak!!!

begrijp niet dat mensen hier lol aan kunnen beleven!!!
Hij zal wel stout geweest zijn..
AU!
Ik denk als ik iemand dat met mijn auto zie doen dat ik wel meer dan 1 gebod ga breken, en ook zijn zijn botten en zijn gebit (wat allemaal thuishoort tot hetzelfde gebod).

Mijn schoonbroer heeft een hele mooie audi A4 S line met caractere kit. hij heeft ook al krassen tot op het metaal gehad (beide kanten) van zo een idioot.

Als ik zo iemand maar eens in actie zou zien. Goot zijn terpentijn over hem uit en stak het aan. Wat een idioten zeg.. hebben die mensen nu niets beter te doen. Als je jaloers bent, had je maar langer naar school moeten gaan ipv op straat hangen en van deze dingen uit te spoken. Dan kon je het misschien ook betalen.

GRRR dit zien maakt mij zo pissig he!!
Is al oud btw. Blijft doodjammer natuurlijk
camerabeelden? lijkt me da ge dan garantie hebt
hoe kun je ?
Euthenasie lijkt mij de enige mogelijkheid.
T is toch maar een Audi en die zijn niet premium….
Hier kan ik me zó boos om maken! Ik kan dit soort dingen gewoon niet bevatten, het ‘waarom’ ontbreekt.
Dit is een premium auto want het is een Audi, dus dat maakt het des te erger. Als ik de eigenaar was dan had ik het mat-wit laten worden ;) Elk nadeel…
Dat ‘wellichte’ motief werd verboden met: “Gij zult niet begeren uws naasten huis, noch zijn dienstmaagd, nog zijn os, noch zijn ezel, noch iets dat uws naasten is”.

Het # dat daar bij hoort moet ik je schuldig blijven.
Heb dit in Nederland ook al eens gezien bij een Groene Subaru Impreza.

Zeer triest dit soort acties. gelukkig voor de Audi Eigenaar dat zijn wagen niet zal roesten, ondanks dit voorval!
Na verificatie zie ik dat ik er een aantal vergeet, excuses, w.s. sliep ik tegen die tijd..

Wel zonde van de auto iig!
Triest, mensen mogen ze van schop onder de kloten geven
… nu is m niet meer heel premium, nee…
Lijkt me eerder Thinner…….
wat maakt het uit, audi is toch niet premium xD
lijkt me toch wat anders dan terpentine of niet ? ik zou helemaal gek worden
Nou als ik dit zie gebeuren dan wordt de Kimbo Slice in mij wakker en sla ik die gasten helemaal kort en klein… 6de gebod?? Whatever… HAhAhAh als iemand jou dit aandoet zonder reden heb je volgens mij het recht om diegene zijn gezicht ook te verbouwen… :) de gevolgen hiervan is weer een ander verhaal…..
@ guan

nummertje 10
Lukt dat met terpentine? Zal wel iets van afbijt of thinner zijn geweest.
Je moet gewoon met je poten van andermans zaken afblijven!
Met terpentine en thinner kan dit niet zomaar. Echt een zoutzuur-achtig goedje moet dit zijn geweest, anders gebeurt dit niet hoor. Lak is geen standaard verf en los je niet zomaar op, echt agressief spul voor nodig.
Denk niet dat terpentine zo krachtig is om dit voorelkaar te krijgen, lijkt mij eerder remvloeistof.

Maar het is zeker jammer van zo een mooie auto.
GOED ZO……Hoe minder Audi’s het straatbeeld vervuilen hoe beter Afvoeren die handel !!!!!
Nederland Hater
misschien gewoon een zaak van slecht hechtende primer
minimum 10 jaar cel en voor die arme man een nieuwe kopen !

wat een smerig crapuul, dat ze is nuttige dingen doen: werken ofzo ipv andermans zuuverdiende eigendom kapot te maken. Dan zouden ze dit ook kunnen betalen en moesten ze niet jaloers zijn :@

hatelijk dit
AARCHH!!!! :x :x

ff serieus hee… hoe kansloos kun je nou zijn om iemand z’n auto zo te verwoesten… Als je met diegene ruzie heb, stap dan gewoon als een echte man op hem/haar af en los het dan op… DIEP TRIEST DEZE ACTIE!!!

@ Sorcerer

Is het geen zoudzuur ofzoiets, of zeg ik nu iets heel doms..??!
Ik zou mezelf nooit verlagen tot het niveau van andermans eigendommen beschadigen, maar voor mensen die zich geroepen voelen: ik heb hier nog wel een gevuld chemoboxje ter beschikking staan om de auto (of moet ik zeggen driewieler) van madru aan te pakken…
is pure verafbijt;)

met terpetine lukt je dat niet

Wel ene dikke audi
@ madru

Dus jij keurt zulk soort vandalisme goed… :l :l
zoek een leven zou ik zeggen. :x Het zal jou auto maar zijn..
@ Casper

Goed gezegt!!! :)
Mooie reactie madru. Ook zeer doordacht.

Kansloos ventje.
Zonde van de Audi… Bij een BMW wast nog acceptabel geweest: Besmeur Mijn Wagen…
Had je beter C-Klasse kunnen kopen, iedereen houdt van de C, eigen schuld, dikke bult. Mooie reactie Madru, helemaal mee eens!
heel triest waarom zou je zo iets doen
Kansloos, gewoon met je poten van iemand anders zijn spullen afblijven. Zeg ik gewoon? Wat is nog gewoon tegenwoordig…als je de daders te pakken had gekregen en ze 3 klappen had verkocht…had jij in de bak gezeten voor mishandeling. Pauperland.
Wat erg :S. En dan heb je keihard gewerkt voor je nieuwe auto… Echt sneu voor t manneke.
Helemaal met Madru eens, al is het alleen maar omdat die Brabus figuur totaal niet kan schrijven. Zout met een d….
het moet wel heel agressief spul zijn: zelfs het plastic van de koplampen is gaan bubbelen, en dat gebeurd echt niet van een drupje peut.
Het spul dat gebruikt is is meteen de ‘oplossing’ om van de daders af te komen.


btw, RobertJ, het lijkt er meer op dat die witte strepen op de lampen de verf is die van de motorkap is afgelopen. Of bedoelde je iets anders?
Wat een schranussen (=schrale a…sen :) ) die dit flikken zeg.. Ben het er helemaal mee eens dat als je jaloers bent je maar harder moet werken. En als je te lui of te dom bent om te werken voor genoeg geld om zo’n wagen te kopen, dan ga je maar je eigen bezittingen slopen. Maar je blijft met je poten van andermans zooi af. En Madru en Markieanta: dat je Audi’s niet mooi vindt is een persoonlijke voorkeur. Dat is echter nog geen reden om dit soort belachelijke acties goed te keuren, ga eens iets nuttigs doen met je leven.
Als iemand dit bij mij zou flikken en ik kreeg m te pakken, ben je nog nergens. Want je slaat m z’n (lege) hersenpan in en hangt z’n ballen in de remvloeistof, kun je je voor de rechter gaan verantwoorden en 2 jaar in de cel gaan zitten. Zelfde als je een inbreker in je huis tegenkomt, dan ram je ‘m toch met een hockeystick voor z’n harses? Of zeg ik nu helemaal vreemde dingen?
Das wel heel strafspul :o
@markieanta.

Come on dude, you can’t be serieus.

On topic.
Dit gaat veel te ver, maar het gebeurd vrij vaak. Waarom? Geen idee. Waarschijnlijk is andermans plezier vergallen een hele mooie sport.
Ik vrees dat terpentine zo iets niet doet hoor, maar zo iets doe je niet, aan ander mans gerief blijf je met je fikken af.
Hehe komaan jonges, de gemiddelde autoblog bezoeker is meer aangedaan van zo’n vandale streek dan van een dagelijkse moord in brussel. Tuurlijk is het kut, een tuurlijk hoort het niet, en het zou maar eens je eigen nieuwe auto zijn! Maar kom, het blijft een auto..
En jij ook Roderick.. een C-klasse is voor mensen die wel Mercedes willen rijden, maar het net niet kunnen lappen. Zelfde geld voor BMW 3-serie met kleine motor en stoffen interieur.
Wel mooi om te zien trouwens hoeveel emoties er loskomen bij discussies over auto’s, het maakt echt wat los in mensen, soms positief en helaas zoals hier, negatief :-)
ZwerverRoodbaard
Terpentine over de daders :) + een sigaretje
wtf, ik zou gek worden! gelukkig is het maar materie… verzekering dus.

Maar dat soort figuren moet je niet op heterdaad betrappen, ik vraag me af waar je – ik – dan tot in staat bent, pff…. Ik zit me nu al helemaal op te winden…
HAHAHAH Lachen!! Koop denk ik ook maar wat thinner / afbijt voor de ML van m’n schoonmoeder. leuk dat spul. Moet men vaker doen.

PS, wat doe je als je schoonmoeder de woonkamer binnen komt?


(de ketting uit de keuken korter maken)
maak er gehakt van!!
mens in, shoarma uit!!
Lees nu alle reacties even op dit artikel. ‘tis toch maar een Audi’. Waar slaat dat nou weer op? Dus bij een Lada had je het wel erg gevonden? Vind het echt te triest dat er mensen bestaan die denken dat ze nu tof zijn omdat het ze geen ruk kan schelen hoe vreemden met jouw spullen omgaan. Net zoals die flapdrol die die SLR aan barrels heeft gereden. Ook nog even stoer een foto maken. Hij kon bij mij 6 meter de grond in, tussen 6 plankjes. Wat een idioot.
@Wally.

“Hehe komaan jonges, de gemiddelde autoblog bezoeker is meer aangedaan van zo’n vandale streek dan van een dagelijkse moord in brussel.”
Dat klopt. De gemiddelde Autoblogger houd ook meer van auto’s dan van mensen.. Of vallen vrouwen tegenwoordig ook onder mensen?
@mx5, dat klopt, ik was ook niet serieus, maar het feit dat mensen zout al verkeerd schrijven vind ik persoonlijk behoorlijk triest. Vandaar mijn opmerking.

Ontopic, ik neem aan dat een nieuwe auto all risk is verzekerd, het enige wat het je kost is een beetje eigen risico en een beetje een hogere premie, jammer dan.
Nederland Hater
@ Klaas Faaka

galbak!
Ten overvloede, maar inderdaad, wat een belachelijke actie. Kan me hier, net als velen, heel kwaad om maken…

Kan me een hoop criminaliteit ergens nog wel voorstellen, diefstal, geweld, drugshandel… allemaal erg, maar d’r is in ieder geval een reden voor te bedenken (geld, meestal :P). Vandalisme is in mijn optiek met grote voorsprong het domste soort criminalisme…

Het gebrek aan respect voor andermans spullen blijft mij verbazen… laatst stond er bij ons in de straat een vrouw d’r hond uit te laten, laat dat beest vol over een auto heen zeiken… Ik vragen of het haar auto is misschien? Wat denk je? Gaat ze lachen…. Hoe simpel kan je worden O.o
Wel mooie uitvoering, met die velgen zo. Beetje jammer alleen dat het een 2.0 TDI is, past wat mij betreft niet helemaal bij het uiterlijk. Beter een 3.2 FSI of een 3.0 TDI dan…
Is niet alleen met nieuwe of begeerlijke auto’s zo hoor… er zijn van die klojo’s die dat ook fijn vinden bij een Ford Ka (spiegel aftrappen meen ik laatst te hebben gelezen ergens). “verveling” is kennelijk een reden om zoiets te doen…
Dit doe je geen een auto aan
Misschien een beetje slordig gedaan, maar toch een héél speciaal effect! Nu de techniek wat verfijnen.
op naar de volgende audi er zijn al genoeg van die lelijke saaie bakken in het staartbeeld weg ermee
Was het nu nog een A5 had ik het nog een beetje erg geweest.
Maar kvind wel, als je iedere vandalenstreek hier moet gaan posten….er zijn ergere dingen in de wereld, of met een grotere nieuwswaarde althans
Ik zie wel spul op de auto liggen, maar niet echt dat de lak er af loopt… hoe zag die wagen er uit na een regenbui?
@markieanta.

Sommige mensen zijn dyslectisch. ;)

Met een beetje goede all-risk heb je ook 1 gratis claim per jaar. Dat kost je dus echt niets. Geen no-claim gezeik, geen extra premie, geen eigen risico. Als dit je 1 keer per jaar gebeurd hoeft het dus echt niets te kosten. Bijna niets dan, ik mag tijd niet vergeten.
Tijd voor een spellingscontrole op autoblog dan maar, dat moet toch haast kunnen met al dat geld dat ze laatst hebben verdiend met die mooie audi banner ;)
Het zou je dan inderdaad alleen de tijd kosten om de auto naar de garage te brengen, een leenauto kost ook niets meer tenslotte.
Ik zou het mijn ergste vijand nog niet aandoen. Tenzij hij met een Lada rijdt.
@ madru, Jou moeten ze ook opsluiten voor zulke teksten!
Hoop niet dat dit hier in Nederland een opsteker is voor jaloerse mensen, die krassen hier loopt al veel te ver uit de hand. Dit zou er nog eens bij moeten komen:Z

Btw mooie A4 S-line met RS4 velgen^^ stylies white:D
@Klaas Faaka en Roderick

Stop liever gewoon met die ronduit hatelijke en kansloze uitspraken.. Dit soort vandalisme is echt niet goed te keuren!!!! :x
Het gebrek aan enig respect voor iemands eigendom noem ik dat!! :x

@Italiano

Zullen we bij jouw auto beginnen dan??! Zeker jaloers dat jij je alleen een oude veroeste suzuki swift uit het jaar jezus kan veroorloven??!

Als ik sommige reacties toch lees…wat een niveau..
@ Didi
STFU dont talk shit:Z mensen kopen tegenwoordig de C klassen en de 3 serie omdat ie mooi is, niet meer het merk;) n00bie
@Joeri

Madru vind het gewoon heel ‘stoer’ om met de rest mee te lullen.. ;)

ja toch…?!
Rotzakken…
Ik zal het maar bekennen, ik heb deze vernieling op mijn geweten. :oops:
De avond ervoor heb ik flink wat spaanse pepers gegeten. Die besloten de dag daarop flink te borrelen en te steken. Op een gegeven moment passeerde ik de Audi… Dat was tenminste de bedoeling. Ik kreeg een onweerstaanbare drang om te pissen. De behoefte was zo extreem acuut en hevig dat ik het muurtje van de nieuwbouwwoning niet meer redde en als gevolg van de hoge druk spoot het over de Audi heen. Eenmaal uitgeurineerd bekeek ik de chemische reactie die onstond op het dak van de Audi en ik kwam hierbij tot de conclusie dat spaanse pepers echt gevaarlijke bijeffecten kan hebben. De eigenaar heeft uit angst voor gezeik geen aanklacht ingediend. :D :P
Jammer.
Maarrr…. liever dat de vandalen dat spul over de auto hebben gegoten dan over de eigenaar. Een auto kan men herstellen. Met of zonder hulp van de verzekering.
JALOERS???

zo typisch he.. mega ZIELIG!!!!!!!!!!!!!
of is dit nieuw soort premium audi?:p
Bijeffecten kunnen hebben. Sorry.
Voor de eigenaar is dit verschrikkelijk, bij ieder die dit overkomt moeten ze zware maatgregelen treffen. Maakt niet uit of het nu een Audi of lada is, dit zijn gewoon geen woorden voor.

Ik ga geen namen noemen, maar sommige heikneuters horen niet op autoblog, dus graag een BAN a.u.b.
Emerald Green Jag
@ mx5/rx8owner

I say, old chap – eventjes naar de UK overgevlogen voor deze actie? Duur tripje. ;-)
Deze A4 is een RHD auto (Right Hand Driven), met UK nummerplaten.

Verder is dit soort vandalisme IMHO “an Act of Jealousy” ofwel “an Act of Treehuggers”.

In ieder geval is dit nooit goed te praten. Je hebt van andermans spullen af te blijven. Punt uit.
@BasaBas: dat bedoel ik ja, vooral dat stukje links van het witte. Overigens ik het slecht te zien, maar ook autolak is niet zó makkelijk oplosbaar volgens mij.
@Emerald Green Jag.

Yep, Uk is zo next door, daar ben je zo. Die Audi maakte het tripje wat duurder… :roll:
Hiet zit blijkbaar het meeste volk: off topic: bij de vrijdagmiddagquiz heb ik tips gezet opdat jullie de oplossing toch nog zouden vinden…
Das zeker geen terpetine. Ik zit zelf in de autoschade branche en ik heb het wel eens vaker gezien. Dit lukt je ook niet met wat Thinner hoor, dat verdampt veel te snel in de buitenlucht en dan kan het niets meer stukmaken. Dit is eerder wat verfafbijt of remvloeistof.
de premium audi kan niet zo goed tegen terpentine blijkbaar…

is dr niet gewoon een hele grote vogel voorbij gevlogen die m op t dak heeft gescheten? :P
Ik zocht nog een goed middelje om de vloer hier te reinigen, wellicht eens terpentine proberen..

Nee zonder grappen, doodzonde natuurlijk. Of het verdiend is voor de eigenaar oordeel ik niet over omdat ik de achtergrond niet ken, maar ik vind dit wel een extreem laffe manier om een conflict ‘op te lossen’. Dat zal wat gaan kosten, hopelijk is meneer goed verzekerd.
In een bak met zoutzuur flikkeren die teringlijers!! of achter die A4 hangen en heel langzaam optrekken naar de 120 en dat een poosje blijven rijden zodat hun vlees langzaam van het bot schraapt!!
De eigenaar is een semi-professionele Detailer die auto’s poetst ( en verstand heeft van zijn werk )


site : http://www.detailingworld.co.uk/
Het zijn altijd de Audi ’s , BMW’s enso.
Bij mijn broer zijn BMW doen ze ook van alles.
Vorig jaar waren de zij strippen gestolen.
Elk jaar moet hij zijn voor kentekenhouder vervanger en vorige week is zijn kapje gestolen voor zijn trekoog.
Ze hadden ook een keer rode verf erop gegooit.
Maar dit is natuurlijk erger
Oppakken die lui, en daarna net zo lang laten werken tot ze er precies dezelfde auto er weer uitgewerkt hebben! Hopelijk doen ze er minimaal een jaar over.

En voor iedereen die meedoet aan de “premium” duscussie: jullie zijn mongolen die zelf geen premium bak kunnen betalen.
@klaas jan
Eén oplossing om geen reclame meer te hoeven zien, en dat op alle sites: installeer FireFox met als add-in Adblock Plus en je kan genieten van al je favoriete site zonder reclame, en dat scheelt ook in ophaalsnelheid van de verschillende schermen.
Ex-vrouwen kunnen er ook wat van. Dat weet iemand bij mij om de hoek maar al te goed haha ! Het verhaal is rondom vreemdgaan, maar niemand weet het precies. Bij hem was mogelijk remvloeistof gebruikt ? Auto zag er in ieder geval niet meer uit.
Als ik eerlijk ben heb ik het ook al eens gedaan. Een sleutel langs andermans auto gehaald. Hij (of zij) stond asociaal geparkeerd op mijn oprit. Ik werd woedend omdat ik niet weg kon en heb met een sleutel het zijportier bewerkt. Het was helaas een 10 jaar oude rotauto. Achteraf voelde ik me schuldig maar op zo een moment ben je woedend.
@Brabus,@donovan….;en al de rest die nogal rap van een reactie opkijken het MAAR een reactie he….. En trouwens al dat gelul ???? Denk je dat die man niet verzekert is misschien ??? Hij kan hem een nieuwe bestellen EN mss met een beetje geluk is hij ondertussen tot de jaren van verstand gekomen en koopt hij hem een BMW !!! daar hebben vandalen te veel respect voor !! die latens ze mooi staan……Alle je vraagt er toch achter als je met een Audi rondtoured…..Allé ben benieuwd welke reacties ik nu zal krijgen………zal wat worden zeker ;)
@JPM.

Foei!!
Had dan de eigenaar bekrast. ;)
@madru.

BMW’s zijn in Rotterdam erg geliefd op de onderdelenmarkt. M.A.W. Ze woorden in deeltjes gejat om een andere auto op te lappen. Wat nou respect.
Wie zegt dat diegene die dat gedaan heeft jaloers was??

Klanten waar ik geen geld van krijg na uitgevoerde werken en die zich dan doodleuk een nieuwe Audi kopen terwijl ze mij niet betalen .
Wel , die krijgen van mij ook zo een voorkeursbehandeling.

Vroeger had je nog de traditionele “baksteen door venster” , tegenwoordig kan je creatief zijn met bijtend spul.
you do not f*cking mess with an other one’s car !!!! :s
zielig gewoon

prachtige auto normaal wel
Te grappig die reacties hierzo. Iedereen compleet paniekeren over een audi zonder lak en een eigenaar die dit waarschijnlijk verdiend.
Laat weer zien hoe materialistisch men is.

Dit verdien je als je een audi S-Line koopt. Dan kan je net geen S betalen maar je wilt wel dat je auto er zo uit zien. Een beetje als Porsche Boxters. Kan geen 911 betalen dus dan maar een boxter.
AAUUUWW !! het is toch erg..
Nou ja als de verzekering dan toch betaald, neem dan metallic-white,
methyleen chloride ?
*Madru krabt zich achter zijn oren, stapt jaloers in zijn cuore 0.8L en rijdt weg*

Ontopic:
Die gasten zijn echt ziek. Als ze gepakt worden mogen ze van mij een paar jaar zitten en de schade betalen.
hoe zou dat spul werken op de wangen van de veroorzaker?
je handen in zn mond zetten en zo zn onderkaak eraf trekken, ik denk wel dat dat zou helpen.
gvd zeg ja zou die vandalen gelijk op hangen als ik die eigenaar was van die mooie audi zonde als dat zo moet BAh!

het is gewoon jaloerzie
Met die kutcriminelen vandaag de dag kan je beter eerst zorgen voor een garage om daarna pas voor je auto te gaan sparen.
wel die VWaudi is er toch niet lelijker op geworden…

MAAR
los daarvan, of het nu een mooie of lelijke, dure of goedkope auto is: je hoort iemand anders’ zaken NIET te beschadigen

offtopic:
waarom denken zovelen dat iemand jaloers is als die iemand een audi lelijk vindt? Hoe kan je jaloers zijn op iets wat je lelijk vindt?
En waarom denken zovelen dat die iemand dan geen audi kan betalen? Dat doet er toch helemaal niet toe bij een mening over hoe iets eruit ziet
@ madru was dat maar zo. mijn vorige bmw hebben ze 2x bekrast jammer dat je het niet ziet als ze dat doen dan ben je tot alles in staat dat kan ik je wel vertellen heb hem toen over laten spuiten waar ik zoiezo een hekel aan heb en anderhalf jaar op m’n centjes moeten wachten van het waarborgfonds
Man man wat een verontwaardiging hier. OK je mag zoiets absoluut niet doen (en je bent niet OK als je het doet), maar hou toch eens op met die gespeelde emotie, het is een van de fokking 3 miljard auto’s in de wereld. Wie weet wat heeft die kerel mispeuterd. En dan nog.
waarschijnlijk iemand die de hele dagen op het forum zit te zijken over BMW’s en Mercedes’n, alles kut enter
audi is beter geworden en wel premium en betere kwaliteit etc. audi heeft iedereen ingehaald en is de beste, Mercedes is kut enter, quattro is het beste, BMW is kut enter.

FLATS!!!
wel mooi die aluminium look
Ik wist wel dat Hammond en Clarkson onenigheid hadden !
Van terpetine gaat je verf toch niet zo over zijn nek?
Volgens de wet in Nederland geldt het volgende in zulke situaties: 5 maanden cel, waarvan 3 voorwaardelijk. (of iets dergelijks)

Mijn persoonlijke wet in zulke situaties: Hang die gasten op!

Nog enkele tips voor eigenaren die zoiets zien gebeuren bij hun auto:
1. Pak de vernieler vast.
2. Draai hem drie keer dubbel.
3. Rol hem een paar keer door de brandnetels.
4. Smijt hem in de sloot.
5. Stook de kachel flink op, en bind de vernieler er aan vast.
6. Als de vernieler flink heet is moet er nog een snufje zout(zuur) bij.
7. Ten slotte: Hang hem op aan de hoogste lantaarnpaal die je maar kan vinden.
Smakelijk eten!
Zoals ik al zei: het lijkt mij eerder Thinner, maar goed wat een l*l ben je als je zoiets flikt!
@tom#…. Madru is van België…..;Dus Madru koopt voor de prijs die de Curo 0.8 in Nederland kost een WAW 2.0 TDI S-LINE Audi A4….Los hiervan heeft Madru reeds een A3 20TDI S lINE gehad en heeft er niet anders dan problemen mee gehad…..Madru heeft zelf na 2 jaar de auto verkocht omdat de ganse DSG het heeft begeven…….En ja MADRU had BETER een curo 0.8 gekocht want ben ZEKER dat daihatsu ( toyota dus ) dit niet zou hebben voor gehad !!
Is de wereld nu volledig dolgedraaid. Man man, dit is echt niet te schatten. Ik zou hier een lange lijst met uitingsrituelen kunne posten. Maar hier zijn gewoon geen woorden meer bij e plaatsen denk ik.
zoooooo een beetje lak van je plaatwerk ..

dat is het ergste wat je kan gebeuren ..

storten kan op giro 555 ..
Tja, misschien had hij spijt van de kleur.
markieanta schrijft,

19 June 2008 om 15:01
T is toch maar een Audi en die zijn niet premium….

————————————————————————

Je bent geen haar beter dan diegene die dat spul over die gloednieuwe Audi heeft gesmeten en het maakt echt niet uit welke merk je prefereert of rijd, maar dit soort dingen doe je gewoon niet. Je zult er maar hard voor gespaard moeten hebben en dat er dan opeens zo’n halfgare idioot je auto ff compleet vernield omdat hij waarschijnlijk nooit zo’n soort auto zelf kan betalen…….

Nee, hier WALG ik dus ECHT van…..
gewoon de was straat in een hij is schoon
@tv,

schoon is hij dan wel ja, maar de lakschade blijft hoor…………………
De daders moeten volgas aangereden worden met 220km/h dat zal ze leren !
Nee, daar vernemen ze niets van b0z4. Ze gewoon vastbinnen en ze om de zoveel minuten steken met een fijn naaldje. 24 uur per dag, 365 dagen in een jaar. Dat lijkt me veel beter….
HAHA dat krijg je met een audi en zeker met zo’n domme trendy kleur als een witte!
@ b0z4

en dan je nieuwe weer naar de kloten rijden
@Yester, grow up. Als dat met je eigen (toekomstige?) Auto gebeurd ga ik ff keihard lachen, es ff kijken of jij dan nog met dit soort stoere opmerkingen komt :-S

Jammer dat autoblog niet foolproof is……………..
Kansloze actie. Zelfde met de 5-serie van mn oom. Net 1 week oud. door vandalen van voor naar achter gekrast, waarschijnlijk mensen die zelf zo verschrikkelijk jaloers zijn…
Zonde Benjamin, op het Audiforum ook al gebeurd bij iemand met een A8 4.2. Eén lange kras van de koplamp tot de achterlamp aan toe.

Ik snap er echt het nut niet van, iig veel sterkte aan je oom gewenst met het herstellen van de schade……………
Porsche GT3 Rs.
Volgens mij is het accuzuur maar, je weet maar nooit hoe het zo ver is gekomen he.
Ik ben geen Audi liefhebber, maar ook geen liefhebber van vandalisme.
Waarom geen respect voor andermans bezit, Audi, bmw, Mercedes Benz, lada, of wat dan ook.
De meningen hier op dit blog getuigen trouwens ook vaak van disrespect voor eigenaren en hun bezit.
Waarom is dat toch?
@Porsche GT3 Rs,

Dan doe je dit nog niet! In that case kan je beter na de man zelf lopen om te praten en wanneer dat niet helpt hem een enorm blauw oog geven, want dat geneest wel weer. Deze lakschade is niet meer goed te repareren (schuurkrasjes??…)
PS het is trouwens voor 99% zeker afbijt, en zo te zien niet zo’n beetje ook……
@Windhoos, windt je niet zo op joh.
Aanstellen is ook een vak en zoals eerder al gezegd, het ding is hier toch wel tegen verzekerd, dus waar maak je je in vredesnaam druk over….

Is het trouwens geen leasesletachtige? Ik zie nergens in de tekst dat het geen leaseslet is namelijk.
Daarbij, misschien verdiende deze man het wel, weet jij veel. Iedereen loopt hier een beetje te geilen op de daders doodslaan en weet ik het wat, misschien heeft die vent wel een nieuwe audi gekocht omdat hij het kind van die ander heeft doodgereden en daarbij zijn auto totalloss heeft gereden. Hoe kunnen wij daar nou over oordelen.

Verder vind ik persoonlijk dat al die Audi lovers en Audi haters zich niet zo moeten aanstellen. Het is en het blijft namelijk gewoon een iets luxer aangeklede Passat. Of hij dan premium of niet is weet ik niet, je bepaalt voor dit ding alleen een premium prijs, maar je zult er net zo vaak of misschien vaker mee bij de garage staan als de hierboven ergens genoemde Cuore .8 liter.
Dus wat houdt het woord premium uberhaupt in, alleen maar dat de auto duurder is dan een ander, zonder dat deze hier eigenlijk aanspraak op kan maken, behalve door de locatie waar deze wordt geplaatst door de marketeers in reklames etc. …
Als voorbeeld noem ik de BMW 1 serie, hij is namelijk volgens meerdere autotests niets beter dan de Focus, de Golf etc., dus waarom betaal je er meer voor? Alleen maar omdat hij hoger wordt gepositioneerd door de reklamemakers en het merkje dat er op zit.

Premium bullshit.
Een Rolls Royce is premium ja.
Wat erg!!!! Ik heb de zelfde gevoelens bij het zien van de schade.

Ik als groote liefhebber van het merk Audi kan wel janken en dan is het niet eens mijn auto.
Ik hoop dat de daders gepakt worden en je de schade verhalen kan.

Sterkte ermee.
Zowiezo geen terpentine want met terpentine kan je gerust op je lak gaan wrijven en dan gebeurd er echt helemaal niks hoor. Terpentine doet niks met lak.
@windhoos: afbijt, daar kon je ook wel eens gelijk aan hebben.
Die gasten moeten ze in een bad vol afbijt flikkeren en daarna onder een kokend hete douche schoppen……
@markieante:

ga maar eens in een 1-serie zitten, als je dan het verschil niet merkt met een Golf of Focus verwijs ik je vriendelijk door naar de Pearl. Los van het feiot dat de 1-serie de meest betrouwbare auto is (volgens de Duitse TUV). En de prijs is in ieder geval niet echt premium… in de leae (i.v.m. restwaarde) goedkoper dan een Fiat Bravo 1.4 Sport. Dus ik denk…. rijdt je ex in een 1-serie ofzo?
dit is zo laf he, mijn vaders auto is ook toen eens flik bekrast.. doodzonde
heb je hard gewerkt voor een mooie auto, komen er van die jaloerse mensen het voor je vernietigen..kon je die mensen maar is goed aanpakken..
@780 Bertone, ten eerste merk ik inderdaad het verschil niet. Een auto is een auto en hoort dus zonder problemen lang en goed te rijden. Zo lang het er maar fatsoenlijk uitziet en zonder problemen veel kilometers kan maken, maakt het mij geen zak uit wat voor merkje erop staat.
Ten tweede heb ik het niet zo op Duitse onderzoeken qua betrouwbaarheid, want die willen zichzelf nog wel eens ongfefundeerd boven andere merken zetten. Maar goed, als dat al zo is, zou ik dit lijstje zeer graag eens willen zien, dus bij deze.
Ten derde, nee mijn ex rijdt voor zover ik weet geen 1serie, want die heb ik al een mooi lange poos niet meer gezien en mijn huidige vrendin heeft haar rijbewijs niet dus ook geen 1 serie.
Kijk, dat soort mensen moet je gewoon overgieten met terpetiene en in de fik zetten!
Stelletje klootmongolen!
Alle mensen die hier roepen om dood en marteling van de daders van deze laffe actie: jullie beseffen toch hoe primair en pervers jullie reactie is? Indien je hiervoor werkelijk pleit, ben je nog slechter dan die vandaal. Ga je straks ook pleiten voor het vermoorden van iemand die voor jouw garagepoort parkeert? Of voor iemand die zijn richtingaanwijzer niet gebruikt.? Autoliefde is niet gelijk aan stoerdoenerij.

En @autoblog: gaan jullie nu ook elke week een auto posten met krassen op, deukjes van aan de Carrefour of iets anders? Dit is zo goedkoop…
Ooooooof… die BMW verkoper kon er echt niet tegen dat zijn buur nu toch een A4 was gaan kopen…
ff foldertje in zijn bus geduwd van een 3 serie … :D
-edit: nutteloze bijdrage-
@bmw amen!
GO WALLY !!!
Ik heb in België ook van zo’n gevallen gehoord. Het was geen terpentine maar remvloeistof. Het bladert ook niet meteen af maar de lak komt langzaam los.
aaaaaaaa, wat en idioten die dat hebben gedaan. dat doe je een auto tog niet aan?…: (
gewoon jaloers die gasten
@MadruWat is er dan volgens jou mis met audi..??!  ;)
Wat ik gewoon wil zeggen, is dat het heel zielig en onrespectvol is om aan iemands auto te zitten rotzooien door er allerlei (chemische?) troep overheen te flikkeren. Als ze dat bij mijn auto deden en ik kwam er achter wie dat deed dan zou diegene wensen dattie nooit geboren is  :x  :xkan ook niet snappen dat jij zoiets normaal vind hoor maar goed.. zulke mensen leven er nou eenmaal ook.. :?


AMEN!!!
-edit: doe eerst eens begrijpend leren schrijven-
Wij wrijven terpentijn op de spiegels en de bumper om er de dooie vliegjes vanaf te krijgen. Nooit lakschade gehad… Ofwel is hier een zwambad terpentijn overgegoten ofwel is het toch iets anders…
als het mijn audi was had ik geen rust voor ik de daders had, en als ik ze dan had liet ik ze een fles terpentine opdrinken, desnoods met geweld
Het is natuurlijk een hele lompe actie om andermans auto te bekrassen/lak te vernaggelen whatever…

maar die reacties van al die lui hier als ze de dader zouden betrappen, hahaha. Ik vraag me hoeveel van jullie oh-zo stoere jongens de daad bij het woord zouden voegen…

Iemand vermoorden vanwege zielig vandalisme, hoepel toch op, joh. What’s next? Mensen doodwensen als ze voordringen bij de kassa?

Niveau is weer hoog, hiero…
Ok……….even tot 10 tellen en alle stompzinnige reacties over Audi en al of niet premium negeren.

Voor de overige simpele zielen die denken dat schade geen geld kost omdat we toch all-risk verzekerd zijn: WAKKER WORDEN! Nooit van de steeds hogere verzekeringspremies gehoord, die we met zijn allen moeten ophoesten om de schade die dit soort randfiguren aanrichten te kunnen betalen?

En voor de normale lezers van dit forum: inderdaad zeg! Wat een onzettende kloothommels die dit op hun geweten hebben. Blijf met je poten van andermans eigendom af!
ik denk eerlijk gezegd dat deze man of een shuld moet betalen en niet wil betalen dat die gene zoiets had van hij een nieuw auto en ik krijg zoveel geld van hem
maar niettemin blijf het een k.u.t streek,het zou je auto maar zijn ik
zie het tegenwoordig wel vaker men gun een ander niets meer
maar miss is het beter om en nieuw auto als je de auto niet nodig heb miss beter een garage huren is allemaal miss wat meer werk maar ja tegenwoordig zet ik geen splinternuieuwe auto buiten ik woon bv vlak bij schilderswijk daar zet je nog geen neiuw fiets
boze wolf


je heb helemaal gelijk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
want ze zeggen een hoop maar als het gebeurt kijken wat het politie buro huilend afgaan

wat nou”” afmaken””
makkelijk gezegd ,zet je auto in een garage ben je zeker van je zaak

neeeeeeeeeeeee hoor wat denken jullie nu zelf dat het zo makkelijk is om iemand af te maken
Domme Boutventjes xD
Das eg zielig,, dikke s-line naar de klote :(
mark en willem
pure jaloezie denk ik, maar waar gaat het naar toe?
wat erg
Boeien, all risk verzekerd.
@Windhoos: sorry ik rijd iets beters dan het omhooggevallen Audi. Begrijp me goed, de a5 is best mooi en wat er met deze audi gebeurd is is hoe dan ook zonde, van welke auto dan ook. Alleen die verschrikkelijke trendy witte kleur daar moeten ze echt mee ophouden. En deze terpentine actie is vast van een vrouw die minder aandacht van haar man kreeg dan hij zn auto gaf :)

Het valt overigens wel op dat reacties dit negatief zijn over audi jij je wel erg persoonlijk aantrekt. Grow up, het is maar een auto.
stenigen die klootzakken !
wil even reageren op de vorige schrijver (yamaha)
voor alle duidelijkheid; ik ben een man.
meestal zijn het jaloerse mannen die zoiets doen.
vrouwen hebben over het algemeen niks met auto s.

bij mij in de straat is dit ook een keertje gebeurd, die buurman had een dag van te voren zijn nieuwe auto opgehaald.
ik begrijp dat soort mensen helemaal niet.
Ik hoop dat ie goed verzekerd is…
als iemand het geld heeft om zo een dure auto te kopen.. waarom heeft hij dan geen garage.. ik bedoel.. zo een dure auro…
Terpentine is niet dermate agressief dat het autolak zal oplossen. Naar alle waarschijnlijkheid is dit thinner geweest. Misverstand is waarschijnlijk dat “thinner” in Engeland (verf)verdunner is en voor de meeste (synthetische alkydhars) verven is dat gewoon terpentine.
Welke idioot doet nou zoiets?????
de dader heeft nog medelijden gehad.. hij had ook zoutzuur kunnen gebruiken.. had ie m als vermist kunnen laten opschrijven
cash or crash
Dit is niets meer dan een uit de hand gelopen jaloerse BIATCH!!!
of ander zijds kan het een reclame stunt zijn van de afdelinfg marketing van AUdi in GB
Marketeers doen de meest gekke dingen om de te promote naam in de media te krijgen,.
Of het zijn een aantal van die straatterroriste,,,WICKED is het zeker niet. Ik zou hiervoor de bak indraaien want ik pak dia gast en laat het hem opzuipen hetgeen wat ie over mij auto gooid of zijn ogen eruit prikken
Typisch iets voor Engeland/Nederland e.d.
Rijd je een mooie auto dan zie je alleen jaloezie en afgunst.
In The States krijg je thumbs up…
Groot gedeelte van het volk is triest.
Agh. dit is serieus echt een K*nk*r streek… 6 dagen oud.. die daders overgieten op terp… echt hier kan ik echt zwaar pissig om worden
Als het goed is heeft hij dat ding toch gewoon verzekerd.. waar maak je je druk om, je krijgt gewoon weer een nieuwe
Help.. Ik kan overmorgen mijn nieuwe Audi A3 ophalen.. God wees genadig..
Dit is echt niet normaal zonde van deze bak.
ik hoop dat andere zoiets nooit zal overkomen , maarjah hij heeft geld voor de audi te betalen
dus reparatie zal die ook wel kunnen betalen lijkt me

maar het is alsnog zonde
en de mensen die het gedaan hebben moeten zwaar gestraft worden.
Dat is geen terpentine, dat is een of ander zuur, terpentine is een verfverdunner, dit lijkt toch echt op een zeer agressief bijtende stof.

Tip voor de eigenaar die de vandaal terug wil pakken:

– gooi hetzelfde goedje over de dader heen
– rijd hem vervolgens aan met je auto
– dwing hem accuzuur te drinken
– dwing hem zijn pincode te geven
– jat zijn pinpas
– ga pinnen
– laat je auto repareren
– voer de dader aan de ‘lieve’ dobermanns en rottweilers van de buurman…
Als die gek ooit gevonden wordt zou hij als straf een hele literfles moeten leegdrinken, dan doet hij het nooit meer!
Tja,, is bij men vaders bedrijf ook al eens gebeurt maar dan bij een R8(Audi)
Die zijn nog duurder, was het later een vrije rondgelope tbser
Naja wel lullig voor die britt
echt zooo zielig dat je dit iemand aandoet! t was een erg moooie audi a4. weet wel dat je er verzekerd voor bent maar tis gwoon triest dat je je auto niet eens meer buiten kan laten staan! gevangenis in met degene die dit gedaan hebben!!!!!
Yester schrijft (22 June 2008 om 23:30 ):

Het valt overigens wel op dat reacties dit negatief zijn over audi jij je wel erg persoonlijk aantrekt. Grow up, het is maar een auto.

———————————————————————————–

Dat is waarschijnlijk omdat ik vooral in onderwerpen waarin Audi centraal staat reageer, als ik dit bij elk ander merk zou zien dan zou ik net zo reageren! En grow up, het is maar een auto?….

Volgens mij hecht jij héél erg weinig waarde aan je duurgekochte spullen :-S
rs6 schrijft (23 June 2008 om 16:14 ):

ik hoop dat andere zoiets nooit zal overkomen , maarjah hij heeft geld voor de audi te betalen
dus reparatie zal die ook wel kunnen betalen lijkt me

———————————————————————————————–

Dat vind ik een beetje kort door de bocht, ik ken genoeg die zich spiksplinternieuwe wagens aanschaffen puur door hard te werken.

Niet iedereen met een Audi is een grootverdiener…………..
Ik zeg ; afschieten die hufters ! Super mooie wagen is / was dit. Zonde.
smirre the vox
als je dit zal gebeuren dan baal je echt wel zeker als 1 ferme stekker,hopelijk zal dit mij en andere autobezitters nooit overkomen!
kan die hem direct ff in een mooie kleur spuiten, denk dat ie het zelf gedaan heeft
Mocht zoiets gebeuren, reageer dan positief, smeer de troep eraf en laat n kunstenaar(of jezelf) los gaan met terpentine om zo alsnog iets mooi’s te creëren xD
nou nou, het is maar een auto er zijn ergere dingen.
dat dit nou een gloednieuwe audi is maakt het er echt niet erger op. sommige mensen sparen zich een ongeluk voor een fiattje panda van 12 jaar oud en als die wordt overgoten met terpentine is dat net zo sneu…
@Donna,

Een fiat Panda van 12 jaar oud of een nieuwe A4 maakt niets uit. Het is JOUW bezit en daar dienen anderen gewoon met hun tengels van af te blijven ongeacht merk of jaartal!
You’ve got to pimp my riiiiide;)

Nee maar serieus.. Wel een ontzettende kutstreek.. hopen dat de verzekering t dekt.

T is natuurlijk superkut dat t een net nieuwe auto is, en dat ie er lang op heeft moeten wachten. Maar t is niet alsof dit anders nooit voorkomt ofzo..
Tja weet je wat het is , als het een vent is dan doet hij of zei het waar ik bij zou staan , dan ben je nog heel even een vent daarna eet je voor de rest van je leven door een slangetje.

men moet gewoon afblijven van spullen die niet van je zelf zijn klaar over en uit
achjoh verzekeringswerk ^^ en zul je net zien dat het een gierige stinkerd is die alleen een aowtje heeft:D:P
als je zone gozer te pakken krijg moet je die afbijt eens in zijn ogen gooien
dat voel je wel goed
ik kan het weten heb op mijn werk wel eens een ongeluyk er mee gehad

zulke dome zielige mensen durven alleen dit soort dingen te doen of spiegels eraf trappen
heb een bloed hekel aan dit soort praktijken
… -edit: wel lief blijven-
slaat nergens op, als je die eigenaar wilt pesten sla hem dan meteen in elkaar
-edit: nutteloze bijdrage-
Blaka Bone Breaker
Wat zonde zeg !! Zo’n nieuwe en erg strakke auto. Hoe halen ze het in hub hoofd, andermans spullen te vernielen !!?
Als ik de eigenaar was en als ik de dader(s) zou kunnen opsporen, mss aan de hand van de camera beelden, dan zou ik hem als eerst aanhouden en naar de politie brengen.
Ik zou een nieuwe auto eisen, een heel groot gedeelte van het geld dat de dader verdient met werken, zou de dader aan mij moeten betalen. Zo zou ik maandelijks de auto kunnen betalen. Dit zou ik gewoon eisen.
Gaan ze niet in op deze eis? Dan zou ik -edit: dat hoeven we allemaal niet te weten-
Want iemand anders eigendommen op deze manier verniel??
On nee. Zo’n auto kost behoorlijk wat geld en daar moet gewerkt voor worden. En een idioot vernielt je auto?
Nou ik ben duidelijk geweest
-edit: nutteloze bijdrage-
Eigen schuld, dikke bult.
Die gast zal zelf ook wel iets gedaan hebben anders heeft ie gewoon vette pech.
Hopen voor hem dat de verzekering het dekt ja.
Nja ut is zeker klote voor die gozer, maar als je zo’n auto kan betalen kun je ook nieuw late lakken en spuiten, da is natuurlijk niet leuk en sunt van het geld maarja. Koop gelijk een goeie camera met night vision.
dit is geen terpetine of thinner dat geeft niet zo’n onthechting. ben zelf autospuiter , weet er alles van heb ook verschillende keren van die auto’s gehad om op te lappen . minimaal remvloeistof of afbijt!

triest maar wel weer brood op de plank , laat ik nou net bij de vw, audi werken ;)
ja je zesde zintuig mag dan wel gaan spreken maar je mag er niks aan doen he, zie je maar aan die arme vrouw die nog steeds vast zit omdat ze perongeluk diegene die haar tasje steel de dood reed, nee je moet gewoon alles laten slopen en laten stelen door die aso gasten.Bha zielig
thjardo van solkema
heeft er ooit iemand met afbijt gewerkt? ik wel en het ziet er zo uit als je het op verf gooit/smeert…

TE ziek voor woorden…
Zei ik ook al thjardo, afbijt dus ;-)
Schoon maken en lakken dat word m wel weer
slim om zulke dingen op internet te zetten en vooral msn nieuws! dan lezen de gekken het ook en krijg je dit veel meer!

daarnaast kan het geen terpentine geweest zijn! autolak is namelijk op waterbasis en niet op terpentine basis! het lost dus ook niet op met terpentine. daarnaast als het verf al uitgehard is, maakt het niet uit of je er met terpentine overheen gaat. het moet eerder een bijtend middel zijn geweest zoals zoutzuur of ontstoppings middel.

gr
hendrik
zielige mensen die dit doen…
jesus wat vreselijk zonde zeg, ze hadden toch ook gewoon een renault kunnen vernielen
met gewone terpentine lukt dit niet hoor
Terpentine? Wat een kut lak als die er met Terpentine al afrot.

Is gewoon verfafbijt geweest..
Elektro-Gehrke
laats een nieuwe Golf 5 gekocht en 4 weken later hebben dronken LUI 2 gigantische deuken in me linker achterportier getrapt. geloof mij maar als ik er achter kom wie het was dat ik ook terpentine over hem/hun gooi!
..zowel negatieve als positieve aandacht trekken met luxe. . .

Feit.

..dat voert de afzeikcultuur..

Feit.

..deze daders kun je net zo goed laten lopen, want daders worden vaak veroordeeld tot ‘slachtoffer’ met een behandeling cadeau..

Luxe.

..overheidsfunctionarissen die van jouw geld in ’n veel duurdere auto ‘worden’ gereden, zijn dezelfde mensen die elke volstrekt vreemde thinnergieter nietsvermoedend toelachen, maar wel wakker worden als ’n bijstandsmoeder ’n paar centen bijverdient door ondankbaar werk, puur omdat ze moet overleven..

“Deze vrouw is crimineel, de Audi-eigenaar ’n aansteller en wie niet stemt mag z’n/haar mening niet uiten”, zou ’t gros met volle overtuiging schreeuwen.

Luxe? ; )

Haha, veel hebben wel gevoel voor humor, hoor…al zien ze ’t zelf niet..

Welcome to Babylon 2008.

Babbel on…ik lees ’t wel ; )
Losse Flodder
Met verbijstering heb ik de reacties zitten bekijken. Door alle toespelingen en commentaren op elkaars reacties wordt de essentie van het bericht volledig ontkracht. Spellingsfouten e.d. zijn toch helemaal niet van belang? Ook vind ik het volkomen onterecht dat er opmerkingen worden gemaakt t.a.v. het merk van de auto. Dit doet totaal niet terzake! Of het nu een Audi is, een Opel of een Fiat Panda…..men hoort gewoon van andermans spullen af te blijven!!
The car it self has a lovely texture of paint, and it shines, so vandals would find it hard to resist to mess up this car. By the way it was not only terpentine they’ve probably added another dangerous substance as well.

Thanks Bye!! :D
hoe zouden ze er toch op komen wat dachten julli er van dat dit alleen maar juist intresant voor ze is om te doen nu??? juist omdat ze het lezen en waarmee het is gebeurd snappie werkt dadelijk als een sneeuwbalmaar echt kut dat het zo is gedaan dan heb j der flink de balen in denk ik daar gaat je goeie moggel humeur!!
Uit de vele emotionele reacties blijkt wel hoe afhankelijk veel van deze mensen zijn van de auto. En hoe bedroefd is het als je weet dat vanaf het moment dat de auto zijn intrede doet in het leven van de beginnende automobilist dat leven een onmiskenbare dramatische wending neemt. Vanaf dat magische ogenblik raakt men zijn eerste spaargeld kwijt, raakt opgefokt in het verkeer, gestrest door de hoge kosten, heeft geen oog meer voor de tot dan toe echte wereld om hem (of haar) heen omdat nu alles “snel”moet gaan. Bovendien start vanaf “that very moment” de competitiedrang om maar vooral een mooiere en snellere auto te hebben dan je naaste buur of je vrienden. Eigenlijk rukt men zich met het autorijden los van het echte bestaan waarin wij lopen om ons voort te bewegen en onze omgeving kunnen observeren en psychisch kunnen verwerken zoals de schepper het met ons bedoeld heeft. Het automobilisme is het begin van het onafhankelijk willen zijn van de rest. Maarrr…; realiseren wij ons wel dat we juist ons nóg veel afhankelijker opstellen door zowat getrouwd te zijn met die k.tauto?! Zie je nog wel eens iemand die eenmaal een langdurig afhankelijkheidsverbond heeft gesloten met dit energievretende beest een wandeling maken of een fietstochtje? Nee! Want het duurt allemaal zo lang! Want we zijn gestrest en hebben geen rust meer. En zodra we na zo snel mogelijk met onze luie en slappe kont naar plaats van bestemming zijn geraced weer als een of andere Hans Worst gaan hangen of liggen op de bank moeten we ons toch realiseren dat zo een manier van leven gewoon ziek is. De doorsnee aan auto verslaafde mobilist is een slap schelpdier die na ettelijke jaren niet meer zichzelf fysiek voort te bewegen ten langen leste niet meer kán lopen of fietsen. Ik wil maar zeggen: Lang leve de benenwagen! Geef die auto een schop en wordt weer rijk! In principe heeft de onverlaat door met zijn afbijtmiddel over die A4 te gieten de eigenaar slechts even gestoord in zijn afhankelijkheidsdroom en hem hiermee een kans geboden om te ontwaken…..
Ik weet een passende straf voor dit soort wezenloze idioten, alleen heb je daar een heel groot vat met bijtende chemicaliën voor nodig….
das lullig!
net 6 dagen je auto..
Zielig dat je je zo druk maakt om je wagentje. Hij is waarschijnlijk toch verzekerd, dus de verzekeringsmaatschappij kan beter huilen.

Is geen goekope wagen trouwens, zal die wel hard voor gespaard hebben.

Hoop dat de politie er niks aan doet. Het helpt toch niks en kost alleen maar meer geld.
Zo te zien aan de struktuur van de lak, moet het of Methyleenchloride of Trichloorethyleen geweest zijn, terpentine geeft dit soort verschijnselen niet.
@Ted. Wat is dat nou voor onzin? Iemand verwoest je eigendom en daar je mag niet kwaad over zijn? Ben jij wel helemaal lekker? Dit soort vandalisme zorgt ervoor dat mijn (en jouw) premie omhoog gaat. Ik betaal mee aan dit soort “lol”. Wat bezielt dit soort sukkels? Taakstraffen! Laat ze maar 6 maanden in een autospuiterij werken voor 1 euro per dag.

@Harry – wat een psychologie van de koude grond zeg. Er zijn genoeg mensen die van hun auto genieten maar er niet van afhankelijk zijn, en ook niet mee doen aan de race om het nieuwste te hebben. Er zijn zelfs mensen die een auto hebben maar ook gewoon naar de winkel lopen. Kun je het je voorstellen?!?!? En wat deze preek met autovandalisme te maken heeft? Was jij soms de dader?
volgens mij is het afbijtmiddel.dit krijg je met terpetine niet voor mekaar,still,,,autchi
@JazzyO. Helemaal met je eens, je kunt best van je auto genieten als verzamelobject en/of kunstobject. Ik wil zelfs zo ver gaan dat mensen er hun hobby van maken. Dit wil helemaal niet zeggen dat ze de drang krijgen tot competitie. Wel moet ik zeggen dat dit niet tot wraak acties moet gaan leiden of geboden moeten worden gebroken.
Al met al is het natuurlijk echt heel zonde van de auto.
gewoon zielige mensen die dit doen ga werken gewoon niet meer politie bellen stuk hout erover bij die gasten zijn ook geen mensen mensen zelf aanpakken die handel .
bij mij hadden ze het ook gedaan heb ikzelf opgelost voorlopig doen ze niks meer met hun handen ze zitten nog vast daarna ben ik aan de beurd zeker weten.
blijf van andere mensen hun spul af
pak gewoon eigen auto of van je vader kijken hoe blij hij is denk dat hij je het hele huis doorramd.stay away from otherpeaple,s cars.
harry……are you shitting me?dit meen je toch niet echt ofwel er zijn gellukkig nog mensen die nog ergens passie voor hebben.
egt kk zielig als je dat doet hebben ze niks anders te doen :@
idd als je terpentine eroverheen zou gooie dan lukt je dat echt niet om het zo te krijgen als op de foto.
toevallig kwam laatst op mijn werk iemand met een bmw aan waar ze afbijt over hadden gegooid en dat zag er net zo uit als op de foto.
tegen woordig doen ze maar en ze kunnen dat ook om dat ze door de wet worden beschermt
je mag tegen dit soort zaken zelf niets doen
welk persoon dit heeft gedaan is een heel erg laffe en laag bij de grond’s persoon
als je een persoon was geweest met lef had je persoonlijke problemen anders opgelost
als mij dit was overkomen weet ik zeker dat ik de persoon niet over gedragen had aan de wet
maar dit zelf wel op gelost had met alle gevolgen van dien zulke personen krijgen namellijk wel bescherming volgens de wet
dit is te walgelijk voor woorden. waarschijnlijk een ziekelijk jaloers iemand. mensen kunnen tegenwoordig niet zien als iemand iets nieuws heeft. bahhhh!!!!!!!!!!!!!!! de maatschappij is kapot. de regering is hier voor een groot deel schuldig aan. ze maken alles kapot en nemen ons alles af.
dat sucks man! net zó’n nieuwe vette audi krijg je dit… dan baal je ff!
ik zag er trouwens gisteren nog een paar rijden
Ayay….zelfs m ijn hart doet pijn…zonde oh van zo’n mooie Audi
goededag zeg… serieus sommige mensen zijn echt te zielig voor woorden en dan gaan ze zulke acties uitvoeren.. echt … grr bah.. kschaam me soms wel kapot voor mn eigen “diersoort”
damn zeg, hoe nutteloos om zoiets te doen.
Nu ze dit hier tonen op internet, zijn er dan niet meer gekken die zoiets gaan proberen dus ze hier het resultaat ervan zien. Gekken genoeg op de wereld.

het was een mooie audi.
gewoon een verzekeringskwestie… geen probleem dus.
hoe zielig kun je zijn om zo een nieuwe auto te gaan overgieten met rotzooi
zowizo moet je dat niet doen ook bij een oude auto niet
als je het wil doen doe het bij je eigen auto
Goedemiddag Damen en Heren,

Ik zie bij veel mensen o die moet dood enz enz.
Dat lost niks op. Beter is het om gewoon uit te zoeken wie het zou gedaan kunnen hebben.
Als je dat weet, stap op hem/haar af, je ziet het vanzelf aan zijn/haar reactie. Maar hoevaak gebeurt dit wel niet in Nederland… Het is toch van de ratten besnuffeld dat zoiets uberhaupt kan gebeuren… Maar gelieve niemand meer doodwensen/andere dingen te wensen. Laten wij het goede voorbeeld zijn, en niet simpelweg nog dommer dan deze vandalen. Ik begrijp dat je het erg jammer enz. vindt, maar ga niet als je het weet iemand in elkaarslaan of zijn/haar auto molesteren.

Mvg Gerrit
-edit: bannetje voor jou-
-edit: ban-
Ik vind het echt doodzonde om een flesje terpentine aan zo’n auto te verspillen.
@ marcel
Zo zeg. Jij zou een politieke partij moeten beginnen.
@marcel.

He dude, heet je Wilders of zo. Erg snuggere comment. Wanneer kom je die uitspraak bij mij in de buurt doen? Liefst rond een uurtje of 10 s’avonds.
@ luigi
pardon?????


degene die dit heeft gedaan mag wat mij betreft een flesje terpetine in z’n r**t stoppen.
@marcel laten we eerst dan maar beginnen met jou.

Heb zelf ook zoiets meegemaakt met oud en nieuw lag er een 100000klapper op de motorkap, gevolg deel van de blanke lak weg. probleem auto is rood dus alleen motorkap laten spuiten geeft kleurverschil dus hele auto is aan de beurt.
@ marcel dit gebeurde dus in een wijk met veelal Marokanen, maar hier voor de deur (autochtone wijk) zijn ook al eens beide spiegels eraf getrapt en 2 banden lek gestoken. en nee ik heb geen vijanden o.i.d. meerdere auto’s in de straat waren aan de beurt.
dat is helemaal geen terpetine man dat is gewoon afbijt. zeker weten!
Als mij dit zou overkomen, liet ik er alles aan doen om de daders te pakken en leit ik de HULK in mezelf los om de daders, na onderzoek, letterlijk een kop kleiner te maken. En dan wel persoonlijk.
Dit zijn toch geen grappen meer, de mensen hebben er een fortuin aan besteedt en een paar kwajongens slopen de boel maar weer voor de lol. Ik noem dit gewoon ”vandalisme zonder reden”
Jeroen Heijmans
Maderu : nou jij bent zeker zon persoon die dat wel vaker heeft gedaan dat je het zo kan goedkeuren
het mooie is een audi heeft nog geeneens zoveel uitstoot want er zijn vele wagens met meerdere uitstoot
bijvoorbeeld de wagens met een dikke motor neem de hummer die heeft een dubbele uitstoot dan deze audi
dus ik kan deze aktie niet goedkeuren zoiezo bij geen enkele auto tenzij het je eigen auto is


markieanta : dat jij niet begrijp wat het verschil is tussen auto`s is jou probleem
want jij weet ook wel wat luxe is en als jij boodschappen gaat doen koop je ook luxe producten
en dat is hetzelfde bij auto`s maar waarschijnlijk maakt het bij jou niet uit of er stuurbekrachtiging bij zit
of lkkre zachte stoelen en dat je lkkr z8 over de weg kan rijden


ted : en dan zegt jij dat hopen dat de politie niets doet ben je wel helemaal lkkr ofsow
als er bij jou wordt ingebroken denk maar aan wat jij zelf zei ( hersenloze turkse slipper )Klaas Faaka : dit verdien je als je deze wagen koopt jongen jij spoort echt niet he dus als iemand iets duurs koopt
verdient hij dat nou dat verdien je dus niet ik hoop dat het jou dus ook gebeurt kan je het is zien van de slachtoffer kant


marcel : dat je dat zegt ik ben toch ook nederlands maar toch kan ik goed met ze omgaan
dat je jezelf hier zo laag kan neerzetten


en mensen die zeggen dat ze de auto kunnen betalen dus ook wel de reparatie kunnen betalen
nou je werkt niet voor de reparatie kosten lijkt mij

en ik persoonlijk ben ik heel zuinig omdat ik voor de dingen die ik koop dus lang
gewerkt moet hebben en dan ga je er dus verantwoordelijker mee om

want het lijkt mij niet dat als het bij jezelf gebeurt dat je dan zegt : oww dat regelt
de verzekering waarschijnlijk wel” waarschijnlijk ben je dan in staat om die gast een kopje kleiner te maken

maarja dan pak je de dader en wat dan
dan ben je gewoon zelf vierkant de lul omdat je hem hebt aangeraakt of in die richting
want ik belgie kan je gewoon iemand op je eigen terein gewoon in zijn bene schieten want hij loopt
op jou terein

maar als je in nederland midden in de nacht betrapt en je zou hem een klap verkopen dan kan je al minimaal een half
jaar gaan zitten


dus tsja zelf zou ik die gast toch een paar klappen verkopen want je laat zo iemand niet ongestraft iets doen
en als ie ontkomt maar je weet waar die woont nou dan ga ik naar een paar negers ( niet beledigend bedoelt ) en
die geef ik dan 500 euro en zegt ik dat ze de dader ff verrot moeten slaan en ze huis ook erbij dan heb jij het
in ieder geval niet gedaan
Dit doe je toch niet.
Pure Jaloezie, ga aan het werk man, uitkeringvreters…. Zielig voor deze waarschijnlijk hardwerkende man…. Ongelooflijk
maar als je het er af schuurt gaat dat niet of
er af slijpt
of 2 hele dikke lagen of meer over heen doet?
Ik vind het echt bizar, het is mij laatst ook overkomen. Ik had een 6 weken ouder Range rover sport. een stel vandalen zijn er langs gelopen met scherpe voorwerpen resultaat een kras van 2 meter
zo.. zonde zeg. Beetje jammer dat die meneer met zn dikke dure auto zit te huile omdat ze lak een beetje beschadigt is…’nou issie nie meer helemaal wit’. Wat maakt t uit… hij rijdt toch nog het zelfde dunkt mij, wat ben je voor zeikerig mietje als je met je dikke auto en waarschijnlijk dikke baan etc. etc. zit te huile over het kleurtje van je auto… Wat heb je dan een zielig en leeg bestaan, als je je daar druk om maakt.
ja, dat doet pijn
Respect voor andermans spullen misschien??

Ik hoop dat degene die dit gedaan heeft dit zelf ook ooit mee mag maken.
Heb er laatst al een te pakken gehad die strepen trok over een wagen en die moet er nog van bijkomen!!

Stoere vent hoor als je zo mensen’s eigendommen moet slopen!!
Jemie, echt ziek is dit. Hier is maar 1 remedie voor. Een strop om de enkels van die gasten en om de trekhaak en raggen met die handel!!! Afmaken dus!!
…nu kan je hem beter helemaal doen, emmertje erbij met remolie, of beter spul en gaan,vervolgens op een zondaggie polijsten:D leuk resultaat!!!
Dit is erg jammer.
Mij heben ze dat ook geflikt op me een jaar oude Viper.
het erge is je zult er waarscheinlijk niet achter komen wie het was, en zo kun je zelf voor de kosten opdraaien.
dit soort mensen moeten achter de tralies.
Pff, een typische gedrag van een loser. Het hedendaagse probleem… “waarom jij wel, en ikke niet…”
ik zou die gene terpentine laten drinken en dan laten uitpissen en dan zijn pis laten opdrinken keer op keer
van remvloeistof krijg je zulk resultaat
ik mis die sportieve audi strepen nog in het midden.
Geloof me, als ik er achter kom wie dat gedaan heeft, dan eet hij met zijn tandvlees, of door een rietje
wedden dat dat jongeren waren van 13 – 15, ik zie die hier overal dingen slopen, stenen gooien naar supporters van een andere voetbal club. en auto’s bekrassen.
allemaal meelopertjes, die denken stoer te zijn, zoek een leven of STERF!
Wat een drukte, het is maar een fucking auto!
Hallo, gedupeerde, ik weet hoe het is om zoiets te zien. Ik had zelf een corsa sport zwart en de de ochtend dat ik met vriendinnen naar euro disney zou rijden ging ik eerst bij mijn ouders langs, mijn moeder vroeg mij hoe het kwam dat er sneeuw op mijn auto lag????????
Mijn moeder zag al snel dat er iets niet klopte en jawel hoor met exact hetzelfde spul als jouw hebben ze mijn dak, motorkap en achterscherm helemaal ingewreven met een verfoplossend middel, meteen naar de politie en die deden alleen een proces verbaal opmaken, verzekering gebeld wat dacht je vandalisme valt niet onder de wa-extra erkening, voor 700 euro alles zelf kunnen betalen en dan heb ik ook nog maar een goedkopere auto, maar ik was er supertrots op.
Heb vermoeden wie het bij mij gedaan heeft maar helaas heb geen poot om op te staan.
Het is heel triest dat er in deze wereld zulke mensen rondlopen die niet met hun POTEN van andermans zuurverdiende spullen kan afblijven!!!!!!!!!!!!
misschien vond iemand de kleur niet mooi……….
belachelijk dit soort vandalisme en ook de reactie’s van de mensen die dit terecht vinden.
ben je zelf zuinig op je spullen flikken ze je dit.
echt te triest voor woorden.
daders oppakken en een mooi tijdje opsluiten en de auto laten vergoeden.
en wat voor een merk auto maakt niks uit je moet met je poten van andermans spullen afblijven.
mario schrijft,

24 June 2008 om 19:53
misschien vond iemand de kleur niet mooi……….

—————————————————————–

Dan kan ie ook de andere kant opkijken……
@Nejra, het is idd “maar” een auto, maar daar gaat het helemaal niet om. In feite praat jij vandalisme nu goed, en dat is het NOOIT
Ik weet niet wat de aanleiding is geweest. Als je die weet, bijvoorbeeld door veel en veel te hard rijden in een straat waar kleine kinderen spelen heb ik geen medelijden met de eigenaar.
Dan mogen ze dat wel vaker doen of misschien is het wel een of andere pedofiel. Je weet toch niet wat de achtergrond is. Er zal misschien wel een soortgelijke reden voor zijn.
Diep triest hoe sommige gasten hier praten over dit soort vandalisme. Waarschijnlijk kunnen ze zelf geen auto betalen al zeggen sommigen in een nieuwe c klasse te rijden. (waarschijnlijk in de wanneer ze in de trein-taxi stappen). Het zal je maar gebeuren je eigen auto zo aan te treffen… Zou echt pis link worden. En zou het al helemaal niet moeten zien gebeuren. Waar is die tijd gebleven dat men nog van je eigendom afbleef. [email protected]#$%e mentaliteit van sommige individuën tegenwoordig!. BLIJF MET JE POTEN VAN ANDERSMANS SPULLEN AF!!!

maar verder gaat ie wel oke… zucht…
Lars waar woon jij?
Bij Amsterdam in de buurt zeker!
Daar gaat een mooie auto.. hopelijk vinden ze de daders.. en ze mogen mooi gaan betalen!
en wat zeggen we in nederland als ze die gasten pakken ja moelijke jeug gehad opsluiten dat volk

en leren met je poten van andermans spullen af te blijven
Nouwjaa k vind t ook een belachelijke actie helemaal mee eens, maar al was t een opel corsa geweest dan hadde de meeste mensen wel anders gereageerd, nu t bij zon rijke stinkerd is en t zo’n dure auto is is t in een keer veel erger,,, Dat snap k dan weer niet mjaa:P Hij ken t toch makkelijk weer betalen…
niet amsterdam, leeuwarden:)
robbie schrijft,

24 June 2008 om 20:42
Nouwjaa k vind t ook een belachelijke actie helemaal mee eens, maar al was t een opel corsa geweest dan hadde de meeste mensen wel anders gereageerd, nu t bij zon rijke stinkerd is en t zo’n dure auto is is t in een keer veel erger,,, Dat snap k dan weer niet mjaa:P Hij ken t toch makkelijk weer betalen…
—————————————————————

Ik vind het ook bij iedere auto onnodig, maar jouw laatste comment vind ik een beetje kort door bocht. En al had hij geld genoeg, misschien was hij er wel super zuinig op……
rijk of niet, het is en blijft vandalisme.
als je heel rijk bent heb je er tog hard voor gewerkt denk ik zoal, en dan zie je iemand je harde werk vernielen.
om dat te krijgen had je vroeger mischien heel hard gewerkt.
is lekker leuk om dat in een klap te zien instorten.
zelfs bij een goedkope auto,
niet iedereen heeft het geld om al die dingen te vergoeden.
Is eerder remvloeistof volgens mij, weet uit ondervinding wat dat spul met lak kan doen… :oops:
Ik zou wel op zijn zachtst gezegd “pist” zijn als iemand dat met mijn auto zou doen.


@raymond
Laat jij kleine kinderen vrij op straat spelen? Fuck man, jij verdient zweepslagen als ouder als je zoiets doet.
@Jeroen Heijmans, als je dan toch commentaar op mij hebt toon dan in ieder geval dat kleine greintje volwassenheid om geen msntaal te gebruiken. Aangezien ik momenteel niet het idee heb dat ik met een volwassen persoon praat.
Natuurlijk is dit erg, maar om het nou zo op te blazen op autoblog is een beetje te veel van het goede.
Overigens even voor jou ter info, mijn auto heeft wel degelijk stuurbekrachtiging, doch geen zachte stoelen, maar hele harde sportstoelen. Daarnaast heb ik 45 mm banden, dus de auto is zowiezo vrij hard, ook qua afvering. Als ik behoefte heb aan een golvende, zachte auto koop ik wel een Citroen.
Daarnaast nog even, dit is minder erg dan alle parkeerschade die je oploopt hoor. Dit vergoedt de verzekering namelijk zonder al te veel problemen, al die kleine parkeerdeukjes en krasjes die je oploopt omdat andere mensen het leuk vinden om hun deur in je auto te rossen, die worden niet betaald.

Ik zag trouwens ook nog ergens dat de verzekeringspremies steeds maar duurder werden, houdt diegene de markt wel in de gaten? De premies dalen steeds meer, er wordt namelijk steeds meer geconcurreerd.
Witte auto, moet geen probleem zijn. Met een beetje tip-ex is het opgelost:)
Op een vlotje op de oceaan droppen die vandalen :d , of het nou inderdaad een corsa was of voor mij part een fox, het blijft even erg.
Ik denk trouwens dat het remolie is.

Wel zonde.
Jeroen, hoe weet je dat? Net terug van vakantie uit Engeland? ;-)

Niet teveel aandacht aan gekken besteden.
Gewoon triest. Je zou denken, dat dit inderdaad iets is van iemand iets niet gunnen. Dus als je afwijkt van een ander door iets heel moois te kopen, dan kan dat niet , want het wordt verpest. In hoeverre spreek je nog van vrijheden in de samenleven?
Ook is het erg, dat we op een gegeven moment weer onze schouders ophalen, want het wordt gewoon. Laat dit niet gewoon zijn. Wie dit op zijn geweten heeft, is eigenlijk heel zielig.

Ik wens de eigenaar veel sterkte, want het is misschien niet het financiële plaatje, maar iemand heeft wel iets van jou aangetast. En dat beeld vergeet je nooit meer.
ik vindt het een en all triest
die gasten hebben echt niets te doen
uit verveling gaan ze op vernielingen af ,
laten ze gaan werken ,dan weten ze de waarden van een auto of wat dan ook

mvg Hilda
Je moet gewoon van andermans spullen afblijven!!!!!!!
TRouwens ik heb die brit 500 euro geboden,wacht nog steeds op antwoord.
Ik heb een nieuwe mercedes van mijn ouders gekregen, word al gek als er kinderen eromheen rennen en springen. Dan ben ik al geneigd om gebod #6 toe te passen. Laat staan als ze dit bij mijn auto zouden doen. Stuk tuig. Meteen ophangen die handel.
Misschien is die auto van Ali en weet niet iedereen dat nachtelijk getoeter te waarderen.
Terpentine kan dit niet aanrichten. Het is een of ander afbijtmiddel.
Ik hoop ook niet dat dat ooit met onze audi A6 gebeurt. We hebben al wel gehad dat iemand expres kei hard de deur open doet zodat er een deuk in onze auto komt..
Auw….die…

Hopen dat hij een goede verzekering heeft….
Zodadelijk krijgt hij weer een nieuwe en dan moet hij weer 3 maanden wachten…
te erg dat, als k het gezien had ik ze hun eigen terpetine gevoert
Komaan, is da nu niet een beetje erover??
Niemand heeft tegenwoordig nog respect voor elkaar!!
Dit is gewoon uit pure jaloezie!! Triestig vind ik dat!
Het mag dan misschien niet, maar als ik (als eigenaar) had gezien wie dit heeft gedaan dan zou ik hem echt zo ongenadig hard aanpakken….
Hij zou 5 jaar niet kunnen lopen van de pijn…
Men moet gewoon eens leren met zijn/haar poten van iemands bezit af te blijven.
Naast de pijn ook nog 5 jaar cel, 1500 uur dienstverlening en het vergoeden van de schade. Dan leren ze het echt wel af!!!
hij zou het zelf hebben gedaan !!verzekering dekt alles!!!
Bitch Met Wielen
Bestel die 6 planken maar….
Als zoiets zou gebeuren bij mijn auto en ik betrap ze, dan mogen ze 100% zeker zijn, mijn zelfbeheersing zou zoek zijn. Als ze dan nog even goed zijn in het verdedigen en vechten hebben ze nog wat geluk want ik sla ze dood.
Verzekering , Verzekering ..
De verzekering dekt niet alles..
En alhoewel hij 6 dagen oud is denk ik nog niet dat hij verzekert is..
O.a. Bovac Garantie .. Etc.
Maar Toch zonde Voor zo’n Mooie audi..
Ík ben zelf AutoGEK , Om het zo te zeggen.
Duur genoeg Die Duitse auto’s ..
Maar Ik zou dat terpetine of Remolie Wat het ook is , Een keer Laten opeten door de Dader..
het is maar een auto geen mens of dier !!!!!!!
Nou, dit zijn nou echt sleutel gasten, ouders werken, kids hebben een sleutel en kunnen doen en laten wat ze willen, geen toezicht dus.
Terpentine doet zoiets niet hoor.
Accuzuur, dat is een ander verhaal… daar haal je zelfs je vel mee af, is zeer aggressief spul.

Waarom moeten mensen toch altijd spullen van anderen verzieken, overheid pak ze eens aan!!!! geen liefdadigheidsbeleid meer, straffen door met gelijke munt terug te betalen.
Niet normaal zeg! komt omdat zulke schoften het waarde van Geld niet weten, doordat ze luie varkens zijn en jaloers zijn op de spulletjes van Anderen! omdat ze zelf niet kunnen opbrengen om uit hun luie reet te komen om te gaan werken! Zulke zouden in een WErk gevangenis moeten en blijven werken totdat de schade compleet gedekt is aan de eigenaar! Plus nog een bonus voor de schrik HEKEL HEB IK AAN ZULKE LUIE VARKENS! GA WERKEN DAN BESEF JE PAS DE WAARDE VAN SPULLEN, EN ALS JE WERK HEBT BEL ME DAN! DAN ZOU JE KOEKJE VAN EIGEN DEEG VAN ME KUNNEN KRIJGEN. SMEERLAPPEN!
Behoorlijk kudt ja, maar ik neem aan dat je toch fabrieksgarantie hebt en dat ze het wel fixen? Audi’s zijn al duur zat..
-edit: nutteloze bijdrage-
-edit: nutteloze bijdrage-
zijn die mensen levens moe ofzo??? dat moet echt verboden worden!!! eikels!!!
Niet normaal :| Jaloerse krengen !!
als je zo’n gozer dat ziet doen met je auto, dan moet je je geen seconde bedenken en kokend heet water over m heen flikkeren. geloof me dat zijn huid net als de lak van de auto reageerd. die zal dat kutgijntje niet meer uithalen. el nomi del padre el fini en spiritu snanti audi …. snif
928 km op de teller in 6 dagen?
Mevr Teunissen
Ik vind de reactie’s die er op worden gegeven wel erg heftig hoor! Met zinnen als, ik sla diegene dood en ik verbouw zijn of haar kop en dergelijke!

Het is idd erg triest dat er mensen zijn die dit soort dingen doen, en snappen zullen wij het zeker niet. Dat ze een flinke celstref, werkstraf en terug betaling van de schade die deze auto heeft gelopen, krijgen dat staat meer op zijn plek als ik verbouw iemand zijn hoofd en maak hem/haar dood!
miss was die vent wel een enorme eikel en was het wel zijn verdiende loon, ook wel een beetje verdacht dat die camera’s rond zijn huis heeft hangen dus miss speelde er wel meer;)
Waar maken mensen zich toch zo druk om.. tis een auto.. geen persoon..!!

Zo zie je dat je je niet teveel moet hechten aan materiele waarde en aan geld!!
Doe mij maar een goedkoop autotje waarbij je je niet zo druk hoeft te maken als er een krasje op zit,, der zijn wel belangrijkere dingen waar je je druk om kan maken in deze wereld.
Ik ben niet rijk aan geld en dat interesseert me ook niets,, ik ben RIJK aan LIEFDE!! das het enige wat je echt moet koesteren!
En de materiele dingen om je heen,, leuk voor de show maar t zegt verder niets.

Denk daar maar over na mensen, Geniet van je leven!
Daantje…
Het is niemand opgevallen dat dit een A5 is ??
Het zou toch tof zijn als er op het geweld wat er overal in de wereld op mensen wordt los gelaten ook zoveel heftige reacties zouden zijn.
begrijp me niet verkeerd ik keur dit soort gedrag af, maar uiteindelijk sterven er elke dag mensen aan geweld en dat vind ik net iets erger.
Volgens mij hebben ze er verfabijt overheen gegooid hoor:S

Of is terpetine ook zo agressief?
jezus , erg man ik hoop dat dat niet met mijn audi a 4 tje gebeurd ik sla ze de hel in!!!
Slimme zet; zo komen er nog meer mensen op het idee!
O ja en volgens mij is het ook geen terpetine geweest zit eerder aan zoutzuur te denken of aan thinner
het is in iedergeval hardnekkig
en de gene die hier zielige reacies plaatsen zullen vast ook wel ziekelijk jaloers zijn
Hij zal er lang voor gespaard hebben of wat dan ook dit gun je niet
al was het een oude auto je hebt met je gore tengels van andermans auto af te blijven
schoften
Wie denken ze wel niet dat ze zijn?? Zo`n mooie auto ff overgieten met terpetine… Wat mij betreft ben je dan echt goed ziek in je hoofd.Sveni0 schrijft (27 June 2008 om 12:34 ):
hahaha lekker voor ze!!!!

OPEL RULEZZZZZZ


Wat is dat dan weer voor domme reactie.. Denk na voor dat je iets zegt/schrijft.
Zoiets heet verfafbijt, niet terpetine, (dat weet mijn broertje nog,,,)
Ja, jammer hoor, als je toch over bijbelse normen begint, zou je niet zo materialistisch zijn en die mensen vergeven, het maakt hun daad niet goed, maar die auto is gewoon verzekeringswerk natuurlijk. Als je die mensen uitnodigd om bij je te komen eten en niet boos wordt en zegt dat je ze vergeven heb, krijgen die mensen een heel groot schuldgevoel.
amen
ach die gast heeft genoeg geld over
echt waar! hoe kom je bij zon dom idee!
vroeger ging je belletje lellen.
dit dit is gewoon niet normaal.
je zal maar gespaard hebben voor die auto eindelijk heb je hem, nog geen week later komen dr van zulke hoe zullen we het noemen. kansloze personen langs en vernaggelen ff je auto.
laat ze hem maar mooi een nieuwe kopen!
ach die gast heeft genoeg geld over
hi de doodstraf weer invoeren voor dit soort gasten die dit doen . of ook overgieten met terpetine en dan in brand steken
Ik vind het niet normaal, mensen die hard voor hun cente werken en dan dit……
De mensen die dit doen zijn gewoon jaloers. Ik zou die mensen wel een willen zien als het
hun eigen auto was, maar ja doe je niks aan. Er zullen altijd van die soort mensen zijn!
ECHT NIET NORMAAL!
Dit is inderdaad niet normaal, maar hoeft dat aanzet te geven tot geweld?
Nee, het is beter als er een volledig onderzoek naar de daders komt.
Geweld brengt alleen maar meer haat en onrust in de wereld, waardoor dit soort praktijken voorkomen.
Ik snap echt niet dat sommige mensen nog steeds zo radicaal denken in deze tijden.
Fijne dag nog.
oefoef jammer voor de auto
jammer voor de eigenaar
maar iemand die zn auto kan kopen
kan ‘m ook laten repareren vind je niet !:D
+ hij moet heus wel verzekerd worden..
anders ben je echt dom..

en die gene die dat heeft gedaan mag ’t vn mij ook helemaal krijgen!
dat nooit meer weggaat.
audi -> ouwschie (zonde)

Audi , volkswagen maar dan 30 % duurder
genoeg geld of niet..

ZUUR ga je evengoed.

ik denk dat mensen die zo een mening uitte
zelf geen enkel idee hebben hoe ze aan geld komen.

hard werken noemen ze dat en als je jezelf dan beloond met zo een auto.
en bijvoorbeeld JOUW kinderen daar terpetine over gaat gooien.
weet ik wie er dan hard moet werken.
Waarom wel camera’s bij huis en geen garage? Of was die garage er wel maar moest iedereen die auto zien…..
der is waarschijnlijk gewoon tinner over heen gesmeten en dat kan je ook niet zo makkelijk meer overspuiten want dat is een zeer aggresief bijtent middel en als je het schoonmaakt en schuurt en weer verft gaat de verf er weer vanaf dus ik zou zeggen slopen die bak en een nieuwe laten dokken door die mafkesen die geen respect hebben voor andermans eigendommen.

groeten een schilder
audi wordt auwschie


Audi , volkswagen maar dan 30% duurder
blijven is met een v niet met een f audiopower!!!!!
vingers eraf bij zulke lui!

tuig van de bovenste plank!

ophangen!

zo duidelijk genoeg?

ps. jan en peter, de reden dat je geld genoeg hebt maakt het toch niet goed om ACH te zeggen!!….de man werkt waarschijnlijk ook hard voor zijn centen, en tuig dat dit soort grapjes doet mogen ze van mij opknopen!
Het is verschrikkelijk dat dit is gebeurd, maar met de publicatie van dit item, breng je al die gestoorden wat op deze aardkloot rondlopen, wel op een idee. Gelukkig is onze auto een vervoersmiddel.
Sneu om zo je nieuwe trots vernield te zien worden. En laf maar misschien wat te verhapstukken met elkaar, je kan niet achter gesloten deuren kijken. En als het gewoon vernielzucht is, ben je ziek in je hoofd.

Maar Kuyl om daar een doodstraf op te zetten, is net zo ziek. Dan zijn er wel andere dingen, het is maar blik en niks wat niet vervangen of gerepareerd kan worden.
WTF….die mensen moeten echt de bak in..
is echt levenloos om zo’n pracht van een auto te vernielen!!
Dit is zeker geen terpentine, maar waarschijnlijk een thinner
het is niet normaal dat een mens ( waarschijnlijk met zieke geest) de spullen kapot maakt van een ander, helaas een dagelijks terug komend feit, jaloezie? afgunst? geen idee, maar hoe dan ook, ik ben blij dat ik niet zo ben, dat ik ieder zijn ding respecteer en dat…zouden er meer moeten doen, of het nu knikkers zijn , fietsen, auto’s of ander mans huwelijk :D


petra xxx amsterdam xxx
WTF! als ik erachter zou komen wie dat gedaan zou hebben, ik zou diegene ophangen! en platrijden. Echt een dikke audi. wat doen ze focking chemische troep erop :S sommige mensen moeten gewoon klappen vangen! en dan maar even niet het 6e gebod.
Iemand aan gedacht dat ie het iemand heeft laten doen?
Miss vond ie wit wel helemaal niet mooi, of zaten er al krasjes id lak oid en vraagt ie aan iemand om er verfafbijt over te klokken en hij krijgt geld van de verzekering om het mooi te laten spuiten.

Maarja, toch wel zonde.
weer 40 á 50 duizend naar ze grootje, ik had dat persoon zeker ff opgezocht!
wat een mongolen zeg…. ik heb medelijden met die ijgenaar van de auto…
wie gooit nou terpentine over zo’n mooie auto heen
Cartuningbreda
Als je goed kijkt zie je dat je het met gemak kan wegpoetsen…

En het zal me ook niks verbazen als dit een populariteitstunt is en dat dit expres met een gelijke spul is gemaakt om het erop te laten lijken …

zo erg is het niet jongens :D
O
het in misselijk streek, ik kan er met mijn hoofd niet bij dat andere mensen je spullen stelen of vernielen. ik hoopt dat die gene die dit gedaan heeft hem ooit een keer het zelfde over komt dan weet hij hoe het voeldt, en dan daagt het hem mischien wat hij gedaan heeft. en hoopt ook dat hij zijn heleleven hier spijt van krijgt. Jammer dat je niet weet wie het was , hem laten betalen tot de laatste cent, en dat hij er heel lang over moet doen zo dat hij elke dag van zijn leven er mee gekonfronteerd wordt. Ik heb geen goed woord over voor zulke nare mensen.
Ach met zo’n mooie auto heeft hij vast ook een mooie verzekering;)
toch wel triest
Terpentine?Nee hoor,ook wasbenzine richt zoiets niet aan.Dit lijkt me meer verfafbijtmiddel of zo.Goed advies waar ik me ALTIJD aan houdt,Zet je mooie auto IN de garage,kunnen kinderfietsjes er geen krassen op maken en vandalen maken geen kans.Waarom nemen mensen een huis MET garage als ze hun bolide toch voor de deur neezetten?Ps,Van Mij staat ALTIJD binnen.Alfarobert.
Wie is er zo snugger om dit met foto en al op internet te zetten. Als ik een vandaaltje was had me dat op goede ideeen gebracht gezien ik mijn buurman haat en hij een nieuwe bmw heeft. Dit is toch achterlijk?!
Dit vraagt om meer van dit soort vandalisme als je het mij vraagt…
Dit soort dingen zijn lullig.

wat lulliger is is dat deze gasten zich nu helemaal kapot lachen omdat ze hun actie op internet zien. Geen aandacht aan besteden, laat ze verotten.

Whatabout Insurance? Met zo’n wagen…
als da bij mij gebeurd en ik weet wie het gedaan hadde dan woordt hun dood dan gek
Het enige wat ik mij kan voorstellen is Tinner,want wasbenzine of terpetine doet niets aan de lak kapot maken tenzei je hem gelijk aansteek.
Hoewel het erg genoeg is ,het zal je auto maar zijn.
Er zullen er nu wel meer volgen ,want sommige mensen krijgen nu ideeen om zoiets te gaan doen . Niet alles gelijk aan de grote klok hangen vind ik
Onzettend lullig , maar dit is geen terpetine, de verslaggever heeft blijkbaar weining verstand
van vloeibare stoffen , dit is hoogstwaarschijnlijk verfafbijt.

Je zou dader ook eens met zijn handen in deze stof moet duwen (5min)

Goed weekend

jaap
Sjeezus…wat erg! Ik heb toevallig net een kras bij iemands auto bezorgd. Kwam een rukwind en deed net mijn portier open….fuuuuck. Heb een briefje onder zijn/haar ruitenwisser gedaan.
Voelde me er misselijk door. Maar nu ik dit zie denk ik: ‘het kan erger.’
hehe als er nou ook nog andere auto’s zouden zijn overgoten wil ik wel geloven dat het gewoon vandalisme is maar dit is gewoon een persoonlijke haat denk ik tbh :)
Vakantieganger
afschuwelijk.

Ik denk dat dit jaloezie is geweest. Ik vind het belachelijk als je niet van een ander zijn spullen kan blijven. Ik denk dat het Thinner is geweest, wat meer mensen zeggen.

Met Vriendelijke groeten een vakantieganger
absoluut verfafbijt dus geen terpentine of zoutzuur.
terpentine is niet krachtig genoeg
zoutzuur vreet ook door metaal heen
verfafbijt haalt het verf eraf (hetgeen duidelijk op de foto te zien is)

@ frits: zoutzuur geeft ook een ander effect en aangezien zoutzuut vluchtig (gasvormig) is heeft het geen zin om een auto helemaal te laten verdwijnen want je zou duizenden liters nodig hebben hetgeen meer kost dan deze nieuwe audi.
de enige goed straf is de schade laten betalen en daarna deze persoon 10.000 strafregels per dag laten schrijven met een kroontjespen zonder te morsen.
Met de volgende tekst!
Ik MAG andersmans spullen niet beschagdigen en ik ben een grote egoistisch wezen.
En dat voor 1 jaar!
ik ben verbijsterd wat dit, natuurlijk heel nare “geintje” oproept. het blijft nog altijd blik hoor mensen. Als er iemand doodgeslagen wordt zie je nauwelijks een reactie maar oh gossie iemands autootje wordt aangepakt en de wereld is te klein, de doodstraf dient ingevoerd te worden als ik het zo lees.
Niet zo kleinzielig mensen, je kent het hele verhaal niet, wie weet hoe deze persoon aan dit karretje gekomen is??
Het is maar een auto en deze schade kan hersteld worden, ik kan me heel wat ergere dingen voorstellen
het is toch te ziekelijk voor woorden, is dit nu afgunst of wat is hier aan de hand, blijf in hemelsnamm van elkaars spullen af
Ik rij in een Vectra uit ’92,er is geen plezier aan om deze auto te beschadigen,natuurlijk heb ik ook liever een gloednieuwe wagen,maar vind het toch een slechte investering.
Ach ja , ik heb ooit iemand betrapt op het ingooien van mijn autoruit… en ik hield me aan geen enkele regel…. Ik heb letterlijk zijn hoofd ook maar even ingegooid… en em daarna lekker laten liggen…

Dit soort mensen verdiend het om te lijden…
Ik reis lekker met trein en bus, dus heb ook helemaal geen last van dat soort dingen. Quod licet Iovi, non licet bovi, oftewel wat Jupiter mag, mag een rund nog niet!
Auw..
Dat doet zeer als je naar je auto loop..
hoop dat ni met de mijne gebeurt zeg!!

Echt zonde voor diegenen!
echt idiote die dat doen moeten ze gewon meteen levenslang geven(iemand anders zijn spullen vernielen) bij pappie of mammie durven ze het NIET!!!!maar bij een ander wel!!
is gewoon om misselijk van te worden!!!!!!

XX
ik snap niet dat de mensen die audi haten of niet mooi vinden het alleen maar goed vinden het gaat er op dit moment niet om of het een audi is maar meer de actie zelf het zal je maar gebeuren met wat voor auto ook dat je hem bij een zaak gekocht heb en je zet em voor je huis neer en je wil hem de volgende ochtend pakken en hij ziet er zo uit
ook vind ik dat dit door verzekering vergoed moet worden als de politie er niks aan kan doen
maar de politie zal toch echt wat beter werk moeten gaan leveren want er gebeuren steeds meer rare dingen en ze doen er niks aan
is denk ik remvloeistof als ik naar de blaren kijk
of het fout is???…. ja, maar je weet het verhaal niet hé kan wel een super klootzak zijn als je al camera’s aan je huis hangt was je er wel op voorbereid
tis wel zonde van de auto, en dit soort vandalisme (en elk ander soort van vandalisme) keur ik niet goed maar mensen het is maar een auto, wees eerder blij dat die eigenaar van de auto lichamelijk niet iets is over komen, een auto kun je vervangen en een leven niet.
ikke heb er verstand van
jongens jongens..

heel simpel ff door de wasstraat en weer in de wax zetten en je ziet er niks meer van
Wel een uniek exemplaar op deze manier…………
Tjaa wat moet je ervan zeggen… Gebeuren wel ergere dingen in de wereld dan een *mooie* auto die wordt overgoten met terpetine … Jammer dat dit zo’n belangrijk nieuws moet zijn ?

jammer van de auto , jammer van de vecrackte mensen die rondlopen met een gedragstoornis en het zelf stoer noemen. Ik noem het een handicap .

Sterkte met het verlies van je beschadigde audi a4 ?
potje verfafbijt van de gamma denk ik… ben net een brommer aan het spuiten en daarvoor moest de verf eraf.. et spulletje brand overal doorheen… zelfs je huid.. dus denk dat et afbijt is..
verder vindt ik dat hille gelijk heeft! het is een vuile streek.. maar er is niemand dood ofzo…
verzekering regelt de rest denk wel.
Waardeloos, begrijp ook niet dat het hier wordt gepubliceerd, ook dat is waardeloos ! Het brengt een aantal idioten in dit land op het idee, hé dat zou ik ook wel is kunnen proberen.
Fustratie en afgunst is de gedrevenheid van de persoon die zoiets doet. Het moet juist het tegenovergestelde zijn, hé wat leuk dat je zo’n mooie auto hebt, plezier hebben in een ander, zo simpel en voor sommigte o zo moeilijk !

Gegroet, Calycula
hmm.. als dat terpetine ofzo was, moet het wel hele sterke zijn…
misschien was het een of ander mengsel van dat soort producten…
Wat een laffe streek… Wel een goede gelegenheid om je auto in je favoriete kleur te spuiten!! :D
Weet je wat ik mij nou afvraag…………. Ik zie heel wat aan boze reacties en dat is overigens ook wel begrijpelijk. Menen jullie nou echt dat jullie in staat zijn om een ander van het leven te beroven wanneer je eigendom wordt vernield????? Of is het maar ff een tijdelijke woede uitbarsting. Zeggen en doen zijn toch twee verschillende dingen. Vervelend voor de Brit, maar het leven gaat gewoon door. Beter dat ze zijn wagen mollen dan hem zelf!!! Dat zou dan weer zinloos geweld zijn!

Ciao
“esmee schrijft (27 June 2008 om 15:31 ):
tis wel zonde van de auto, en dit soort vandalisme (en elk ander soort van vandalisme) keur ik niet goed maar mensen het is maar een auto, wees eerder blij dat die eigenaar van de auto lichamelijk niet iets is over komen, een auto kun je vervangen en een leven niet.”

De auto stond geparkeerd, hoe kun je dan gewond raken door mensen die tering over je auto gooien?
waarom zegt iedereen dat het een gast man heer of alles is missichien was t wel een vrouw
Jaloezie of wat dan ook, je moet gewoon met je tengels van andermans eigendommen afblijven.
Ik kan me best wel voorstellen dat sommige mensen hier heel furieus reageren als ze de foto’s zien.
Lijkt me trouwens geen terpetine, maar meer een of andere soort zuur.
Terpetine veroorzaakt niet dit soort schade, lijkt van een afstandje meer op zoutzuur.
Het moet iemand zijn geweest met een zieke geest, misschien een ex vriendin die even haar gram wilde halen.
Is jaren geleden ook eens in het nieuws geweest, was toen een vroutje die oranje verf op en in de sportauto van haar ex vriend deponeerde.
ja is mooi kut, zelf had ik net een maand een Toyota carola, nadat mijn vorige auto total-los was gereden iemand keek op zijn voorruit naar een druppel, knalde zo op mijn auto, heb van het verz.geld een andere kunnen kopen dis zoals ik al zei binnen een maand bewerkt was met een afbeit-goedje, zie er net zo uit als de audi, ook door iemand onbekend, dit is echt heel erg je zou de dader zo omzeep brengen, ik kan nog steeds huilen, rij er wel mee rond is eigenlijk total-los en geld om hem opnieuw te spuiten heb ik gewoon niet je krijgt ook niets van de verz.het is vandalisme, vandaar steeds als ik wil wegrijden kan ik wel huilen, echt heel crimineel gedrag
behang er overheen met een leuke print erop
behang er overheen met een leuke print erop
Het zal je auto maar zijn, echt niet normaal zó’n actie. Ben ook geen liefhebber van dit model audi, maar dit gaat wel erg ver…
even Apeldoorn bellen !!! :)
!!!!!!even Apeldoorn bellen !!! :)
wel zuur als je ’s morgens wakker wordt, en je denkt even naar mn prachtige nieuwe audi kijke, en dat je dan dit ziet.
achja hij heeft camerabeelden, dus een probleem met de verzekering zal t heus nie worde….

t probleem is dat die idioten die dit hebben gedaan gewoon puur jaloers zijn, omdat ze in plaats van door te studere op straat zijn blijven hangen en alleen maar dit soort streken uit hebben gehaald.
@ jo: Wat een goede opmerking! We gaan er van uit dat een man(nen) het heeft gedaan. Misschien is het wel een jaloerse vrouw, of misschien is de eigenaar van de auto een geweldadige pooier, of een pedofiel, of of of of of…mensen: we vinden het leuk om een reden te verzinnen waarom dit gebeurt kan zijn. We gaan het gelijk goed pleiten of diegene mag dood van jullie.
Wees blij dat het jouw auto niet is en maak je niet zo druk. Hoe vaak rijden mensen door na een ongeluk? hoe vaak stappen mensen na te veel alcohol drinken achter het stuur? Da’s pas erg. En ja, je moet van iemands spullen afblijven. Er zal vast een reden zijn, maar die zullen we nooit weten.
Prettig weekend!

x
je kan gewoon je auto niet veilig neerzetten voor je huis of erom heen ofzo.

als je geen risico wilt lopen moet je een camera kopen en een alarm.

wat kost dat wel niet
Veel materialistisch ingestelde mensen hier; het is maar een auto hoor…
het is natuurlijk doodzonde en een rotstreek maar als ik sommige reacties hier zo lees dan
vind ik dat er veel mensen tussen zitten die een slechter karakter hebben dan degene(n) die de auto vernield hebben. Mijn dunk van de maatschappij verbetert er niet op…

The Altered
Ja sorry voor de eigenaar van deze mooie audi a4 de lux maar even . dit gun ik niemandt toe zoo iets is misselijk jalozie uit stalingen naar de gene dit zoo iets wel kan veroorloven .Ik weet niet wat de bedoeling van zooo iets , Maar als ik zoon auto had dan had ik hem ook lekker DIK VERZEKERD [ OnRisk heeet zoo iets geloof ik ] dan moet er wel weer veel aan gebeuren om deze auto audi a4 strak in de lak te krijgen . ik zouwe een mooie parelmoer kleur nemen zooo space kleur dat als je erin rijdt echt maar dan ook echt iedereen blijft gewoon kijken naar die kleur net zoo lang tot jij met je a4 audi instapt en weg rijdt zooo krireeje gratis beveiling,. maar wel rare hoor dit verhaal . de gene die het akkevietje heeft veroorzaakt die moet nu de audi a4 komen van de eigennaar + EEN GLOet NIEUWE AudiA4 voor Gedupeede eigenaar . wat de schuldigepersoon aan dit onderdeel beschadingde audi doet dat is zijn probleem … groete en sterkte NFS power .
met 1 woord jaloezie kan niet anders.
ze hebben laatst mijn auto ook goed aangepakt,is niet leuk pas overgespoten auto krassen
ach ja……..
Heel laf om iemand zijn eigendommen te beschadigen, bel dan aan en geef diegene aan wie je zo’n hekel schijnt te hebben een klap voor zijn …! Het lijkt me heerlijk om wakker te worden en ze te betrappen, ik zou me helemaal uitleven, kijken ofdat het bijtgrage goedje ook op hen werkt!
Dit is echt prachtig! Een soort kunststroming….
De vuil gemaakte vervuilende auto of zoiets… Structuur van de lak is uitdrukkelijk verbetert en heeft zelfs iets futuristisch. De Brit wist dan ook niet veel van de nieuwste technieken want deze techniek is eigenlijk veel kostbaarder en veel stoerder en een musthave voor iedere AUDIO- bezitter. Echter is deze techniek niet openbaar verkrijgbaar. Je wordt hier speciaal voor uitgezocht…

Prachtig prachtig … top staaltje kunst!
Ik begrijp het! En was het zelf niet….!
Nog een bewijs om gewoon met de fiets te gaan!

http://www.myspace.com/bugrahangedikmusic
http://www.youtube.com/watch?v=K–iwxPpl4s

Dat ben ik trouwens;)
aarrrgg als dat met mijn nieuwe 1962 Ferrari 330 TRI/LM maar niet zo word toegetakelt anders ben ik echt kwaad
aarrrgg als dat met mijn nieuwe 1962 Ferrari 330 TRI/LM maar niet zo word toegetakelt anders ben ik echt kwaad hier en dan moeten ze niet bij mij zijn
ziek zijn die mensen die dat doan op mijn bestel busje heb ik ook een kras van 3mtr,alsik had gezien wie dat gedaan had ,pakte ik het voorwerp wat hij of zij had af en zette ik ook een kras op zijn of haar lichaam. aangifte doen helpt toch niet.tuich van de bovenste richel zijn het als je iets hebt met iemand wees dan een kerel of wijf en spreek diegene zelf er op aan ,maar niet zijn spullen
het lijkt meer als een broodje aap verhaal. als je naar die onderste foto kijkt zie je helemaal geen lak los. het lijkt meer op rotzooi eropgegooid. het glas van de koplamp is ook het zelfde als de lak erboven. beetje vaag…
Het was Idd geen Thinner thinner bijt door tot het metaal zoals je op de foto kon zen was het nog niet zover weg Autos worden met meerdere lagen gespoten en alleen de eerstepaar lagen tot de grondlaag was weg dus dat kan iddwel met terpeteine zolang het er maarlang genoeg op licht
zolang onze overheid nog steeds niet leert echte straffen te geven aan zulke criminaliteit als deze, zal zich dit blijven herhalen, en deinzen dit soort figuren uiteindelijk nergens voor terug , nu is het nog een auto, morgen overgieten ze een mens met dit goedje.
Wie is dus uiteindelijk de dader????????
audi is the best waarom doe mensen dit:0
Dat is geen terpetine maar afbijtmiddel met terpetine redt je dat niet eens!!!
Sorry hoor, maar wat een koe!
Wie zet zo’n dure auto dan ook buiten neer?
Als je zo rijk bent zet je hem toch in de garage??
Oke, je wil er mee pronken, maar zet hem ’s avonds dan binnen.
Ik bedoel zelfs een kind van 4 had dat kunnen bedenken..
ik zou die persoon die dit deed gewoon echt doodslaan. zelfs al zag ik het en was t mijn auto niet. zou ik het horen dat iemand dit deed schop ik hem gelijk het politieburo in. achterlijk gedoe ik deze wereld, laat iemand lekker zijn geld verspillen aan waar die t aan verspillen wil en als jij dat niet kan ga dan niet jaloerse actie’s als deze houden, besteed die energie in het beter maken van je eigen leven….. volstrekte kansloze mensen die dit soort actie’s houden
Wie haalt zoiets ziek nou in zijn/haar hoofd, en even op Patrick2002 reageren: even opnieuw opschuren en de lak er weer op? Patrick2002 vergeet een ding dat zo’n schade wel eens tussen de 1200 en 6000 euro kan bedragen en de vraag is krijg je het terug van de verzekering.
Trouwens ook een ziekelijk gevoel voor humor van Trendmoller, het zal jou auto maar zijn en tuurlijk beschadigd terpentine de laklaag, ooit terpentine in een plasic bekertje gedaan? De bodem smelt er onderuit.
Remvloeistof?

Wat een onzin, dan zouden de remleidingen allang zijn weggesmolten.
Het kan behalve terpentine ook thinner zijn
Lijkt me accuzuur, of misschien nog wel erger.
Zuuurrrrr
maar er zijn ergere dingen in het leven…
Das zuur!

Schijnt dat die auto van een eigenaar van een online spel is.


EDIT:
ff opgezocht;
http://www.travian.nl/?uc=nl2_6758
Roel schrijft (19 June 2008 om 14:38 ):
ziekelijk, zelf heb ik ervaring met mensen die met scherpe voorwerpen langs mijn auto liepen… gevolg: Een kras van 2 meter over het spatbord, deur en achterspatbord.

Ik weet zeker dat ik met niemand ruzie had toen de tijd, daarom snap ik er niets van… Als ik het zou zien zou het 6de gebod in iedergeval voor een goed deel worden toegepast.
——————————

Bij ons is precies hetzelfde gebeurt, 2x zelfs. de eerste keer was de auto net 6 weken oud, toen hebben we hem over laten spuiten. Toen gingen we op vakantie, en is het tijdens die periode weer gebeurt. Ik baal er echt van, want het is toch wel een inbraak op je privacy
Dit is echt ziek als ze deze persoon te pakken hebben opsluiten en de schade laten betalen .
En zeker 1 jaar hechtenis
*krijgt pijn aan ogen*
Dat is echt te triest voor woorden dat doe je toch niet
@hOoii
Gelukkig heeft bijna iedereen altijd een garage bij zich..
Ik zeg gat in de markt! Een portable garage!
als je zo’n dure auto hebt,dan heb je toch ook wel geld voor een garage,
het is natuurlijk een klote streek en als ik de eigenaar van deze audi zou zijn en de dader in me handen kreeg denk ik niet dat deze persoon er levend van af zou brengen

maar als dit een splinter nieuwe audi is met nog geen 1000 km op de teller dan is ie hopenlijk allrisk verzekerd zo niet dan was de eigenaar een beetje getikt
Wit is sowieso een lelijke kleur.
@ marsman,

remvloeistof bijt wel zeker je lak eraf hoor, remleidingen , rubber, kunststof enzo reageert het niet op, lak wel,

try it, if you dont believe it;)
als ze dit bij mijn hummer h2 doen dan zijn de daders nog lang niet jarig!
echt een stuk schorem wie dat doet.
ze moeten maar es een nieuwe auto kopen voor die brit
Denk dat dit vandalen zijn, zoiets is mij ooit ook overkomen. Hadden ze bij ons in de straat een aantal wagens compleet ondergekrast, en dan niet 1 kap maar elke kap en zelfs boven op het dak. Echt idioot tegenwoordig. Als ik zoiets zie gebeuren weet ik niet wat er gaat gebeuren, maar er bestaat een goede kans dat de dader dan per ongeluk onder mijn wagen terecht komt.
Stelletje idioten!!
Jammer dat die beelden niet duidelijk waren , Gooi die foto,s er maar gauw vanaf voordat je iemand op rare gedachten brengt .
Ach je je moet maar denken deze audi is nu wel uniek in de wereld ;)
valt me wel op ,ze hebben het hier meer over een auto ,de reacties dus dan over een auto dan over een vrouw ,nou en tis maar een auto he en is niet over goten met therpentine maar met remvloeistof of thinner of afbijt middel maar geen remolie want dat bestaat niet hahahhaha
Als je die auto nieuw kan betalen heb je waarcshijnlijk ook wel genoeg om het opnieuw te laten spuiten.

Maar anderzijds, smerig grapje
tis gewoon verfafbijt mensen., werk zelf in de autobranche, dat ziet er hetzelfde uit als dit ;)
weet je het kan niet met terpetine het zal wel thinner geweest zijn
@h0oii het moet toch nog wel kunnen, je auto buiten laten staan ?
en trouwens rijk…. ? wat versta jij onder rijk.
een audi a4 is nou niet echt een dure auto.
neem dan een rolls royce phantom, dat is een dure auto.
het kan niet met terpetine het zal wel thinner geweest zijn
Dit is ook 2x bij mijn buurman’s BMW gebeurt, daarna zijn er camera’s geplaatst.. Precies hetzelfde als op dit plaatje………
Eric van Domselaar
Nou! Ik hoop dat de politie die lui grijft. Je werkt zo hard voor je geld, en een ander die niets doet maakt het kapot!

Ik hoop dat ze hem goed op nieuw kunnen spuiten en dat het er weer goed komt!
Ik had ze ECHT OPGESPOORT. En geloof mij nou maar dit zijn gewoon de buren geweest dat weet ik wel zeker uit jaloershied hebben ze dit gedaan. Ik zou al me buren vragen wie het hadden gedaan en eerst hun de schuld geven al maak je met iedereen ruzie en kijken we er dan in op gaat … HET ZIJN ZEKER DE BUREN GEWEEST EN GEEN KLEINE KINDEREN.!!!
Terpentine? Ik dacht eerder remolie. Zou niet best zijn dat dit gebeurt met terpentine, met thinner wil ’t niet eens, en oplosser ook niet. Remolie, bijna zeker.
Ik bedoel natuurlijk remvloeistof, voor de jankbekken die aan een halve scheet niet genoeg hebben.
@ harry

Remvloeistof is een synthetische olie, gebaseerd op glycolen, glycolethers, glycoletherboraten en additieven.

dus remolie;)

idd, voor de jankbekken ronald;)
krijg je weer et gezeik dat et synthetisch is en dat et daardoor geen olie maar n vloeistof is, dus je gooit ook maar motorvloeistof in je motor, en babys billetjes hou je zacht met babyvloeistof bla bla bla

miereneukerij heet da geloof ik:S
zoveel reacties voor een fucking metalen bak niet normaal
Het is een in- en intrieste wereld waar wij met zijn allen in leven. Zulke gasten moest je kunnen verwijderen, ze zijn alleen maar anderen tot last en niemand heeft er iets aan. Waarom lopen dit soort figuren hier eigenlijk rond? Een klein deel van de mensheid is een hele grote groep mensen alleen maar tot last. Jammer. Ik wil namelijk wel gewoon genieten van het leven. Dus, aan al die idioten: FUCK OFF en probeer dit nooit bij mijn auto uit want ik trek je kop van je romp. Nog een fijne dag verder.
heel jammer dat die auto niet zelf van zich af kon bijten :-)
Nou das echt geen terpetine , ook geen thinner , maar dat is remvloeistof of vloeibare afbijt geweest . Dat heeft ook zn uitwerking op lak .

Zie regelmatig zn actie verschijnen in de spuiterij
als dat mijn auto was zal ik hem maar beter in een garage zetten .
of ergens waar de mensen er niet bij kunnen
Hoi Mensen..
iemand die zo iets met je auto doet moet je echt dood slaan en zijn botten breken, en zolang bij blijven staan tot hij sterft, ik doe het echt als iemand zo iets bij mij uitflikt, mischien heeft de brit 3 maanden voor zijn auto zitten te wachten, vragen jullie je zelf wel af hoe lang hij voor kappot gewerkt heeft en hoe lang hij voor gespaard heeft? neem mijn advies maak zo iemand AF. dood slaan, want als je aangifte doet heeft geen zin politie doet er niks aan, hooguit een boete, maar die ziellige eigenaar moet duizenden euro`s betalen om zijn auto opnieuw te laten spuiten.
zulke mensen horen niet in deze wereld, voor veel mensen is een auto meer als liefde, en een auto is gewoon duur. dus geef nooit iemand de fucking kans om zo iets te doen. dood zo iemand. haal zijn fucking ogen eruit, verdomme nou ben ik boos
Audi Volkswagen hater
Zal wel remolie zijn geweest en valt daarna niet meer te spuiten. Remolie tast zelfs het metaal aan. Gelukkig is het maar een Audi met flipperkastverlichting (Yuppenbak). Weer één minder!Het zou echt jammer zijn als het een BMW.
thinner dat is het zeker afbijt is te dik voor zulke zakkers
ik zou zegen de gene die dit gedaan heeft flink in mekaar rose en zoutzuur over hem heen laat hem maar net zo erg afbladeren als die audi het is tog niet normaal dat je dat bij andermans spullen doet die man heeft daar vast ook zijn best op gedaan om dat te kunnen betalen dus laat die vandaalen maar lijden
mischien is het iets van remreiniger als je dt op een auto giet gaat de hele lak laag er vanaf
mischien foutje van de audi fabriek en lak op waterbasis :-)
Dit is echt geen terpentine hoor!! dit is zoutzuur of afbijt geweest…..

Terpentine verdampt vrijwel meteen….
Wat een gezeik weer… en dat als belangrijkste nieuws op msn? een of andere rijke lul zijn speeltje vernield? ding is toch all risk verzekerd dus kost hem geen cent… zolang die een beveiligingscamera heeft die zijn speeltje in de gaten houd heb ik nergens meelij mee… kan die gaste die et gedaan hebben goed begrijpe… kankergeld..
waar moet het heen met deze wereld!!
ze zouden de dader(s) moeten afschieten en gebruiken als schuurmiddel om hun eigen auto even te verneuken!! wat een schitterende bak! onbegrijpelijk..
Ach als hij de auto kan betalen, Kan die ook wel wat geld neerleggen om hem te laten spuiten
Wit is toch lelijke kleur
Tja,

deze dingen gebeuren dagelijks. Waarom zou het niet bij rijke mensen kunnen gebeuren?
Shit Happens
Het is Afbijt middel :P ik werk namelijk in schilders brache
ook hier kan een vrouwenhand het werk gedaan hebben…. ook mijn auto is ooit van voor tot achter bekrast door een ex-vriendin die daarvoor speciaal 40 km heeft gereden om dat te komen doen. Helaas zijn er nog steeds mensen die hun emotie niet in de hand kunnen houden en dat botvieren op hetgeen in hun ogen belangrijk is voor de ander (de man vaak).
@ Madru *misschien laat maar alsnog*

Als jij denkt dat Audi het straatbeeld vervuilen dan ben je echt heeel ZIEK
je kan zo’n bak gewoon niet betalen ..

ACH MAN GA FIETSEN !
op je mooie driewieler met een paars pluizig zadel en een dierentoeter
Poca Brazil 77
Veel te kinderachtig !!! De schuldige kan ooit pas lachen als het hem ook overkomt ! Of zijn auto overgegooid wordt, of iets anders… echt belachelijk !
Ach, maak je er toch gewoon thee lepeltjes van !
Anders doen ze dat over 12 jaar, nu iets eerder !
Dit is een Duitse auto, staat Duitsland soms in de finale van de EK ?!
het is afbijt middel:) ik werk namelijk in schilders brache
Ik vind het triest dat mensen zoiets doen!
Waarom doe je dat?
denken mensen nou echt dat DAT stoer is?
ik vind dat ze hetzelfde bij die mensen terug moeten doen.
en ze komen er nog zeker goed vanaf.
stelletje….
maarja. het is niet het aller ergste waarover je moet klagen want in de wereld gebeuren veel ergere dingen.
zieke geesten rukken steeds meer op…..
Soubhana’Allah wat jaloersheid wel niet met de mens doet…

Dat zouden ze over die mensen moeten gooien die dat doen!
zielig !! waarom als ze het zo leuk vinden doen ze het maar met hun eigen autos of wat dan ook
Wat ontzettend gemeen.
Tss… wat een ophef over een auto…ik bedoel, het is zeer vervelend voor de eigenaar want het was heel duur, maar het is vervangbaar en een auto is ook nog eens milieuvervuilend, dus zoveel ophef..:S
Maar ik snap ook niet dat iemand zoiets doet.. het is vervangbaar, maar het is wel zinloze vandalisme… wat bereik je er nou mee?
annette Honkoop
Echt niet normaal zo als ze met je spullen omgaan hebben ze dan helemaal geen gevoel.
Ik dat hij nog eens gesnapt wordt en de straf krijgt die hij of zij verdiend.
wat een domme mensen zeg!! als je jaloers bent zou ik zeggen ga werken kun jezelf mischien een audi kopen!!maar tegenwoordig gunnen mensen het licht in de ogen niet meer.
mensen die dit soort daden doen zijn jaloers en hebben zeker niks te doen de hele dag.
ik zeg ga werken en laat andere mensen met rust!!!
maar mensen in nederland weten niet wat dat betekent!!!!
Echt kut streek maare volgens mij ist geen A4 maar een S5 kijk maar naar de koplampen deze zijn het zelde als bij de R8 dus moet het een A0f S 5 zijn aangezien er een rood merkje van S op de voorzijde zit is het een S5
….zeker een allochtoon …. :P

Nee man dat is natuurlijk echt kut, zo’n mooie auto… klere…
Ik hoop dat die gasten die dat gedaan hebben een kontziekte krijgen en niet meer kunnen poepen!!
ik weet wel dat als ik zon audi zou hebben dak hem dan verschrikkelijk goed zou verzekeren dus ik denk dat die ‘arme man’ er niet al te veel moeite mee zou hebben als tie weer een nieuwe krijgt en ik weet zker dat tie sowieso niet voor de lak hoeft te betalen maar het is natuurlijk wel pretty fucked up en dit moet gewoon gedaan zijn door een stelletje jaloerse zieligerds maar jah, ik weet niet wat ik zou doen als ik ze zo bezig zie met mijn auto k denk toch wel dak een schep uit de schuur pak en ze is flink de hersenen insla maar jah

klote voor die man maar ja als je zon auto kunt betalen dan hoef je je waarschijnlijk geen zorgen te maken over de lak

s6 kerel
Tjeez, Dit is geen terpetine, en ook geen thinner. Als dit zoutzuur is krijgt ie het nooit meer goed.
Trekt helemaal in het ijzer. Kan ie lakken wat ie wil…..problemen blijft ie houden.
Het zal je maar overkomen!!!!
Dan is het inderdaad wel te hopen dat ’t afbijtmiddel is BMW Master!
Dan komt het wel goed!
Jezus waar gaat het naar toe met de wereld. Niet normaal toch. Blijf gewoon met je poten van andermans spullen af. Zonde dat er zulke diep trieste mensen bestaan!!!!

Ze zouden ze zelf met dat spul wat het dan ook is moeten overgieten!!!
0_0

Met z’n allen nu dapper roddelen vanachter de pc heeft die eigenaar ook niks aan denk ik.

Maar ja, wel héél klote voor hem maar ja, ’t is, maar een auto die uiteindelijk verzekert word en er zijn wel wat ergere dingen in de deze wereld dan iemand die tijdenlijk met een verrote auto moet reiden.

~ johan’
Ik vind dit echt zonde! Dat je zoiets kan maken, als ik wist wie het was had ik hem even met terpetine ondergeggooid en in brand gestoken!
Terpentine is niet zo agressief.
Denk zo te zien dat het een afbijtmiddel is.
Soms is niet nodig om zulke dure dingen te kopen.Je maakt alleen maar anderen jaloers en ze doen stiekem wat ze willen.Ik kochte ooit een dure telefoon en hij was gevallen door een paar vrienden van me.Ik weet nog steeds niet of ze dat expres hadden gedaan.
wel gaaf zo`n striping is uniek en het is geen sticker ofzo het zit echt in de lak ….
DIt is best wel triest.
zoutzuur..dat moet t geweest zijn,is nog steeds te koop overal.
vreselijk voor je eigenaar..
harry moelands
Deze gestoordheid heb ik ook mee mogen maken ook twee maanden wachten op mijn bmw 5 serie maar nu slechts binnen 3 dagen volledig over de motorkap dat de witte onderlaag primmer eruit kwam. De ziekelijkheid ten top. Als je je best doet in het leven kun je zelf ook ver komen je gefrustreerdheid bot vieren op een ander is een gebrek aan je eigen kunnen!

Harry
Jah,als je zo’n splinternieuwe audi aanschaft moet je toch wel ’n garage hebben waar je het kwijt kunt toch ? Trouwens het is geen lexus !. :-)
Ik heb zelf ook een Auto TT die is ook ondergekrast met een mes en me Jeep stond ernaast,
Kap van me Jeep helemaal opengesneden
naam onbekend
Oei, echt erg voor de eigenaar van die auto.
Bijna iedereen geeft tips zoals: Oppoetsen maar dat helpt echt niet !
Geloof me, die man baalt als een stekker en das zeker met een auto die maar 928 op de teller heeft

Sterkte eigenaar van de auto

– XxX – ____ -XxX-
Even Apeldoorn Bellen!:D
Ja moet je vooral buiten laten staan.. Eigen schuld
Ja das dus pure jaloezie van een of andere sukkelaar,dit is niet meer te kwalificeren als een kwajongensstreek , ik kan me goed voorstellen dat je nieuwe auto ineens niet meer voelt als een nieuwe ,ook niet na een opknapbeurt , een hoop ellende dus.
Alleen met afbijt krijg je dit, heb al eens een keer zo’n schade moeten herstellen. Accuzuur en remvloeistof geven nagenoeg hetzelfde effect.
Alleen schuren, gronden en aflakken verhelpt dit soort nutteloos vandalisme, eigenlijk is elke soort van vandalisme nutteloos natuurlijk
Hou je hoofd koel met alles wat je doet :)
Stuur die audi maar langs, ik airbrush er wel wat fraais overheen!
dit snap ik echt niet!
blijf gewoon met je handen van iemand anders zijn spullen af!
onbegrijpelijk…
Of de auto nou oud of nieuw is ik heb er een auto van 13 jaar oud maar ik koop elke maand wel weer een paar spiegels en banden.
Het schijnt leuk te zijn om een ander zijn spullen te vernielen.
Ik zie de politie alleen nooit er iets aan doen die rijden alleen op dioorgaande wegen waar wat te verdienen valt zo’n vandaal brengt niks in de la.
En aangezien de politie de opdracht heeft om een x aantal bekeuringne te schrijven die een x aantal euries opbrengt.
Zullen ze daar begrijpelijk niet zoveel tijd voor hebben.
Ik zit er elke nacht op te wachten dat ik er 1 betrap om hem die spiegel in zijn reet te rammen, tot nu toe tervergeefs.
zo erg is het niet ga naar de garage en je bent klaar.
er is vaker een dooie en daar hoor je niks van en dat is erger en dit gebeurt gewoon
Straks rijden we toch niet meer op benzine. Misschien alleen nog rijke Chinezen en Russen. Die houden wel van een kleurtje.
Alle gekheid op een stokje. Het is schandalig maar je doet er niets tegen.
Jaloezie natuurlijk. Gunnen een ander hun pleziertje niet. Maar owee kom niet aan hun speeltje. Zielig toch!
wat een gaare mensen dat krijg je er van je lang zal ze leven niet af
ik heb ook zo iets meegamaakt met mijn nissan silvia s15 echt ***
Ik leef met de eigenaar mee ik heb zelf ook meegemaakt dat mijn auto tot 2 x is bekrast. ik heb alles zelf betaald, bijna de complete auto heb ik moeten laten overspuiten en kort daarna is hij weer bekrast. de doodstraf vind ik te mild voor dit soort gestoorde mensen deze mensen moeten zwaar mishandeld worden totdat ze invalide raken en dan moeten ze van mij part de rest van hun gestoorde leven goed lijden, elke dag opnieuw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Volgens mij is dat wel wat anders dan terpetine,
Lukt je dat wel eens met terpetine???

Maar heel zielig dat je zoiets doet,
zullen zelf wel geen geld hebben ofzo
iemand die tot zoiets in staat is moet die afbijt over zijn pik krijgen. dan doet hij dit nooit meer.. want niemand weet hard je hebt moeten werken en sparen voor een mooie auto. mensen denken gelijk dat je een rijke stinkerd ben, maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. en mensen die dit soort dingen geweldig vinden moet je op een brandstapel in de fik steken. rot idioten.
er moet in nederland een verplichting komen voor heropvoeding. zulke mensen martelend opvoeden, dan leren ze het voor altijd. Nederland is te soft, er moeten hele zware straffen gelden voor alles wat verkeerd is.
cdy
Ach.. Als hij zo een dure auto kan aanschaffen, heeft hij vast genoeg geld om het te fixen. Er zijn ergere dingen aan de hand in de wereld. ;)
Dit is serieus het overwegen waard om deze persoon die het gedaan heeft op te wachten want geheid dat deze fucker terugkomt om zijn aangerichte schade te bekijken, en als je hem dan treft dan sla je hem iniedergeval knock out, en dan hang je hem met z’n bek aan je trek haak en dan ga je hard reijden met je s4 want dat kan ie.
Kortom veel sterkte toegewens voor deze britt
echt superkut,

maar dat is geen terpentine geweest. misschien als je een skoda hebt, dat terpentine zoiets kan veroorzaken, maar dit moet bij een audi echt iets heftiger zijn geweest, zoutzuur, thinner, aceton oid
ik heb een bmw.bij mij zijn ze met een scherpe punt langs de auto gegaan,dat vond ik al een laffe en lage streek,maar wat ze bij die audi geflikt hebben,is helemaal niet meer normaal.
het zijn schoften….
boeie, dat carretje is toch verzekerd of niet? toch snap ik niet dat je zoiets moois kunt aantasten. maarja, er lopen gewoon te veel achterlijke rukeenden rond…
Waren vast van die extremisten uit een Greenpeace-soort-van organisatie of het waren mensen die niet blij zijn met hun eigen klote leven en laten dat merken aan de beter gestelde mensen.
Zielig hoor
tssssss…..AMATEURS……….gebruik dan methyleenchloride dan weetj zeker dattie blank word….
terpentine …..steek er dan wat tyd en geld in
LOL Zal ie wel verdient hebben die drugsrunner.
ach het zal wel opgelost worden toch (of zeg ik nu iets ongepasts? ;-)

nee, oplossen is niet het goede woord. overigens denk ik als chemicus dat het idd nooit terpentine kan zijn geweest want dat is gewoon een mengsel van oliën, en dit is duidelijk een bijtend middel, wrs zit een reactie die zoutzuur noemt redelijk in de buurt. Koningswater (zoutzuur + zwavelzuur is helemaal heftig).

Of dichter bij huis: accuzuur, dat hakt er ook wel in denk ik.
Maar goed, zelf nooit geprobeerd , en ik kan er ook niet bij dit soort streken.

een oplossing zou kunnen zijn om het dak dat het meest besch\adigd is eraf te laten frezen ener een werkelijk unieke cabrio van te bouwen… (weet niet of die aan de wvw voldoet…)

ciao,

Olli

PS vind t wel leuk om te zien dat er een zeer groot aantal beschaafde en verstandige reacties worden gegeven. sowieso zou ik me toch niet te kwaad maken, dat is echt verspilde energie in zo’n geval, lijkt mij.
martin de jong
Het is maar een AUTO, volgens mij is er wel wat ergers in de wereld dan een hoopje gespoten blik.
tsja, zeker een boze fietser de berm ingereden……of misschien een voetganger over de tenen gescheurd? poesje dood gereden? Te hard wegscheuren uit de wijk? Aso rijstijl? onnodig toeteren s’nachts of overdag? bumperkleven? Ik kan echt niet bedenken waarom iemand zoiets zou doen?
Mensen, ik snap dat jullie gefrustreerd zijn, maar komop. Om de drie seconden gaan er mensen dood in Afrika, dus als dit al erg is, hoe erg is het dan in Afrika? Doe even normaal en denk nog een keer na.

Al ik moet ik zeggen dat het wel een mooie auto was…
Maar goed, stap naar die bank en stort giro weet ik veel maar doe wat voor het goede doel.

Thanks!
zijn jullie helemaal naar beneden gescrolled om dit te lezen?
voor mij een kleine troost want gedeelde smart is halve smart; mijn kentekenplaten zijn vandaag allebei van mijn auto afgestolen dus de komende tijd zullen er vele bekeuringen in mijn bus vallen.
ik zou een pot van die shit over hun heengooien en goed in laten werken
ferari driver
Ik vind het erg sneu voor die man. Als het met mijn Ferari zou gebeuren zou die jongen een kogel door de kop krijgen. Dat weet ik zeker.

Veel succes met respray en Good Luck,
Wat een zielige reacties zeg! Het gaat hier om een auto, niet om een mensenleven. Om dan meteen met dat zielige “ik wil de dader doodmaken” aan te komen geeft maar een aan wat het niveau van de gemiddelde auto’liefhebber’ is.

En als je dan perse met een auto moet patsen, zorg dan dat je ook centjes hebt om die een keertje over te laten lakken. Of is het zoals gewoonlijk Piet Krediet?
even apeldoorn bellen.
@ alle overdreven figuren

jullie weten de achterliggende gedachte niet als het pure verveling/jarloesie is ben k het met jullie eens dat het achterlijk is, ma je weet ook niet wat de eigenaar van de audi heeft geflikt k kan wel wat redenen bedenken om zoiets te doen.
ach mensen stel je niet aan het is maar een auto een deuk in je kop is erger. autos zijn te vervangen. er is altijd wat van te voren gebeurt anders doen anderen mensen het toch niet meschien heeft die vent van die audi ook wel op die genen zijn auto terpentine gegooied of zo maak je niet druk. iemand die een audi A4 kan kopen kan hem ook weer in het lak zetten. ik vind wel dat je met je handen van iemand anders zijn spullen af moet blijven. maar somigen reacties vind ik wel zieleg met een hoop agresie schiet je niks mee op oorlog is erger dan een audi A4 in de terpentine. het staat trouwens wel cool zo un tribel.
@ all:

zo, denk zal ook een keer reageren op autoblog. normaal zie ik er niet zo heel erg het nut van in, maar deze is wel aardig.

iedereen die heel stoer roept dat ie de daders hetzelfde spul zou laten drinken als er over zijn auto gegooid is: denk even een paar tellen na, en je weet dat hij er dan alleen maar veel beter vanaf komt dan jijzelf. Echt ruig man, heb je even genoegdoening omdat iemand aan je zuurverdiende spullen zat met zijn poten. dat duurt gemiddeld tien minuten, want eerst krijg je er gigantisch spijt van (wat gij niet wilt dat u geschiedt enz.. ), en na een kwartier staat er een kudde stoere, brede mannen van de ME op je stoep om die gevaarlijke gek even op te pakken.
gevolg: jaren in de bak ( as usual sta je na twee jaar wel buiten wegens goed gedrag.. maar toch, je baan ben je al kwijt en een nieuwe kun je vergeten. laat staan dat je ooit nog eens een nieuwe audi a4 s-line kunt aanschaffen). daarnaast kun je die gozer de rest van je leven blijven betalen omdat ie nu arbeidsongeschikt is. makkelijk voor de staat als de man/vrouw al een uitkering had, dan hoeven ze die niet meer te betalen, want jij mag in s’mans levensonderhoud gaan voorzien. dus kost het je een paar jaar van je leven, en de rest van je leven je zuurverdiende uitkering (want een baan kreeg je niet meer, weet je nog)

dus, wat wel te doen: die kerel/ doos aangeven, en vrouwe justitia haar werk laten doen. ook al is ze blind, en zal dus niet de schade aan je auto zien, je weet dan wel dat je het enige juiste hebt gedaan wat je kunt doen.
je auto krijg je netjes vergoed, en je mag je baan houden, waardoor je over een paar jaar miss wel weer een nieuwe a4 o.i.d. aanschaft. je leeft nog lang en gelukkig met je vrouw, want je bent nog altijd elke dag thuis voor het eten…

lessons learned: life sometimes sucks, maar also: life goes on.

het is kut als je auto om zeep wordt geholpen door een of andere debiel. je verlaagt je tot hetzelfde niveau, of zelfs lager wanneer je denk het met geweld op te kunnen lossen.

zo, eindelijk klaar met mijn preek.. en ben niet eens gelovig.. nou ja, geloof in mezelf!
Dit lukt nooit met terpentine, dit is duidelijk een geval van thinner en een niet volledeig uitgeharde lak.
Zielige lui die zich zelf niet zo’n auto kunnen veroorloven.
Troost: ze pakken ze vanzelf, net als de ‘Ford Ka rammers ‘.
er zijn ergere dingen in het lezen dan een verroeste auto!
Blijkbaar heeft er niemand zomaar iets gesloopt van een ander in zijn leven…hele voetbalstadions en treinstellen, bushokjes etc..dat kost miljoenen en nu jammeren over 1 auto..jesus met zoveel geld koop je een nieuwe!
ach. mijn auto was toen 6 jaar oud zag mooi uit helaas.toch hebben de sukkels van motorkap een leilijk schilderij van gemaakt .het is puur jalouzie van de gasten die niet aan de back kunnen
en de leven nog steeds met n hopeloos toekomst .je komt wel overheen maatje.
Liefhebber van Nederland
@ Nederland Hater

Als je Nederland haat, ROT DAN GEWOON OP!!!! Er zijn in jouw plaats zat mensen die wel gewoon in Nederland kunnen en willen wonen. Rot gewoon op naar je eigen schooierlandje, dan ben jij van Nederland af, en (het belangrijkste van alles) dan zijn wij van jou af.

de boot vertrekt morgen om 08:00uur. dus schiet op. Heel snel weg hier, teringjong.
PrinsesjeL.(L)
Hahaha, ik vind het eigenlijk best een goede grap! Wat zal die man hebben staan kijken joh, geweldig! Heb zelf ook is zoiets gedaan, en ik moet bekenen dat het best wel grappig was.
Jullie zouden het ook is moeten proberen, praten jullie wel anders;) X Prinses
ja wow moet je vooral laten zien dat dit met terpetine gebeurt iedereen kan het halen bij de bouwmarkt veel plezier
Haha hendrik, zeg je eerst dat het stom is om het op internet te plaatsen, en vervolgens geef je de lezers informatie hoe ze het nog beter zouden kunnen doen

sweet sweet irony.

verder is dit best wel heel erg triest, ik zou er zeker niet blij mee zijn dat is 1 ding wat zeker is.
ja dat is het naar deel van watergedragent lak wat ze op de auto spuiten bij de fabriek
klopt sorcerer dit kan never met terpentine dit is gedaan met 2 componenten verdunner of met remvloeistof
Jajajajajaja…. Als het een suzuki swift uit 92 was hadden ze er ook geen nieuws van gemaakt.. Mooi gedaan :D:D:D:D
To Ary

Ary denkt diep na, en stapt jaloers zijn in Fiat Punto 0,9 l
Hey allemaal, goede avond!
Hoe gaat het met jullie, een beetje bekomen?

Met die auto kan je alle kanten op en hoe hij zo’n auto kan betalen is voor ons een vraag. Het hoeft dan ook niet te betekenen dat hij errug veel geld verdiend/dealt/ of andere zaken doet. Als je een leuke auto wil moet je er voor sparen, de één wat sneller dan de ander. Ik ben ook met m’n eigen auto bezig, een amerikaan (zegt nix) maar ik ben hem wel van grond afaan aan het opknappen( al 3 jaar bezig). Zou ik wel lullig vinden als iemand dat bij mij zou doen, of ik nou zelf er aan werk, snel of langzaam m’n centen verdien om het gerestaureerd en wel te kopen. Dus als je een amerikaan/nieuwe auto ziet denk je dan; die heef geld zat, kan het gerust op nieuw laten spuiten of een nieuwe auto erbij kopen? Met mij zijn er nog heel veel mensen die ook dromen hebben over een nieuwe/ andere wagen en die zijn niet allemaal rijk!!! Dus waarom zou je zoiets doen? Iemand z’n droom mollen? Da’s niet echt aardig!
En als hij zou dealen of foute dingen doet, pakken ze hem echt wel een keer.

Er zijn ergere dingen in de wereld? Als mensen elkaar niet zo dwars liggen/ vermoorden/ verkrachten/verminken/misbruiken/oorlogje spelen/voor rotte vis uitmaken/liegen en bedriegen is de helft al opgelost!
Als je zoiets doet ben je echt super zielig..
Mr je moet diegene niet gaan vermoorden,, dan krijg je nog meer problemen!
Mooi gedaan? Volgens mij ben jij echt ziek in je hoofd en een triest figuur, hoezo mooi? Als jij dat spul over jou heen krijgt wil ik wel eens zien of jij dat ook mooi vind loooooser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zonde-zonde-zonde!!! Blijf gewoon van andermans spullen af!
Zo’n zelfde grapje hadden ze vorig jaar met de nieuwe audi A8 van mijn pa geflinkt. Moest helemaal opnieuw gespoten worden, beetje jammer!

Later bleek het een oud-werknemer te zijn van mijn pa die ontslagen was omdat hij tijdens werktijd was gaan verhuizen met de vrachtwagen waar hij op reed.
marcel schrijft,

27 June 2008 om 13:02
Ja, jammer hoor, als je toch over bijbelse normen begint, zou je niet zo materialistisch zijn en die mensen vergeven, het maakt hun daad niet goed, maar die auto is gewoon verzekeringswerk natuurlijk. Als je die mensen uitnodigd om bij je te komen eten en niet boos wordt en zegt dat je ze vergeven heb, krijgen die mensen een heel groot schuldgevoel.

————————————————————————————

Denk je? Volgens mij lacht dat stuk schorum zich dan binnenmonds helemaal krom.

Ik hoop iig dat jij je kinderen niet zo opvoed joh, want daar komt niets van terecht. Bij bepaalde handelingen horen nou éénmaal bepaalde straffen en straf je niet dan praat jij hun gedrag voorzichzelf en voor de rest van de wereld gewoon goed.

Mijn ervaring leert dat het dan ongetwijfelt weer gebeurd……
PrinsesjeL.(L) schrijft,

28 June 2008 om 2:39
Hahaha, ik vind het eigenlijk best een goede grap! Wat zal die man hebben staan kijken joh, geweldig! Heb zelf ook is zoiets gedaan, en ik moet bekenen dat het best wel grappig was.
Jullie zouden het ook is moeten proberen, praten jullie wel anders;) X Prinses

————————————————————————————-

Hoe oud ben je? Denk je dat je hiermee verder komt in het leven en wat is je volgende daad? Jouw levensverwachtig is op deze manier een levenlang cel zonder enige inkomsten en zonder toekomst en jij neem daar genoegen mee?…

Vooral zo doorgaan meid, je bent er héél erg goed mee bezig………
Goede grap? ik zou het echt een goede grap vinden als jij dat spul over jou lichaam zou krijgen en het liefst in jou gezicht dan heb je wat om over na te denken voor de rest van jou treurige leven looooser!!!!!!!!!!!
echt geweldig deze discusie over een audi A4. mensen het is maar een auto maak je niet druk om een stuk blik. maar ik zeg het nogmaals je moet met je handen van een anders spullen af blijven. BOONTJE KOMT OM ZIJN LOONTJE. dat zeg ik altijd met dat soort dingen.

(auto fannaat heeft gelijk).
mensen trug pakken met iets van slaan of zo maakt het alleen maar erger. maar niet voor die anderen maar voor je zelf.
Het is maar een auto?
Als die idioot het besef krijgt dat het sensatie is gaat hij/zij misschien wel vaker doen. En mensen die er wel hard voor gewerk hebben zijn dan de dupe!
Sommige mensen zijn zuinig op hun spullen, al is het Máár een auto. Zo’n geintje om de auto over te laten spuiten kost wel ongeveer rond de 2100.-…..als het niet minder is. Ik heb dat geld niet zo beschikbaar, jullie wel?
als je toch zo un auto kunt koopen maakt die 2100- je niks uit als je het van de verzekering terug krijgt. maar ik keur het niet goed dat die mensen het gedaan hebben.
Dennis schrijft,

5 July 2008 om 17:48
als je toch zo un auto kunt koopen maakt die 2100- je niks uit als je het van de verzekering terug krijgt. maar ik keur het niet goed dat die mensen het gedaan hebben.

————————————-

Beetje simpel gedacht niet? Feit blijft wel dat het helemaal niet had mogen gebeuren!

Ik vraag me toch echt af wat er in die verknipte kopjes rondgaat (alhoewel, denk dat ik me dan kapot schrik……)
ach iedereen zijn mening er over toch. :)
stelling het is maar een auto en niet je kop. :)
antim5lieverm6
zonde ,maar als die nieuw is zet je m in de garage toch????

met andere woorden ,het was gewoon een kneus


dag
antim5lieverm6
cool
@antim5lieverm6, wat als hij geen garage heeft? Of is dat vreemd, hij kan ook in een stad wonen he misschien dat ie daarom crimineel is? Lijkt me toch niet, en dat dit nou zo’n verschrikkelijk dure auto is….. Je hoeft iig geen multimiljonair zijn om er ééntje aan te schaffen
dat is zonde van die auto
ik vind dit gewoon belachelijk,
ik heb er ook ervaring mee. ik had mijn Golf V2.0 ook nog maar een klein maand toen ik op de parking waar ik werk er een kras was getrokken van achter tot voor mijn auto.
dat zijn mensen die hun zelf niets kunnen permiteren die anderen zulke schade aan brengen.
zulke mesen zijn losers en f…ing idioten.
Dit is echt te grellig voor woorden.k heb zelf een ford focus van net geen jaar oud,en ook zonder reden een kras op het kofferdeksel en op de c-stijl boven de brandstofklep.dit i beneden alle peil. ik ben zelf schadehersteller en kon het prijskaartje tot een minimum herleiden.maar zulke mensen verdienen zware straffen door op zen minst het terugbetalen van de gelede schade.
ik dacht eerst een bmw 3-serie te zien
@Espace .. ja en toen .. ik heb het gevoel dat je iets heeeeel spannendts gaat melden .. vertel vertel ..
@Lincoln: gefeliciteerd met je derde plaats………maar dit is reageren om het reageren :-)
Zal wel een afrekening zijn in de criminele sfeer want in Audi, Volkswagen en mercedes rijden alleen maar foute mensen! Ze denken allemaal dat ze een Ferrari in Audi/VW kostuum hebben gekocht. Doen me niks deze foto’s!
@Abel,

Wat een onzin, in sommige peugeots, Renaults, Honda’s, Fordjes enz enz rijden evengoed “foute” mensen. Zegt meer over sommige bestuurders dan over het merk zelf. Ik vraag me dan ook af waarom jij zo zeker bent dat het hier om een afrekening gaat, k’denk niet dat je die man persoonlijk kent iig, of wel soms….
Tja, misschien 11 jaar poetsen ,ik zeg maar zo de automonteur moet zeker niet voor psycholoog gaan spelen. 11jaar is best wel heel erg lang!
En kop op het is maar een auto,geen mensenleven.
Ow en joyce ben je nu getrouwd mutszzz, hahahaha

Lekker zijn,lekker doen en rijke ouwe stinkerd aan de haak slaan (nee tóchhhhh),lijk je me veelste lief voor.


tot vannavond.
x
Even gericht aan de mensen die schijnbaar een pest pleuris hekel aan mij hebben en dit maar al te graag op onze auto botvieren.
Wees nou een vent(of vrouw) en pak MIJ gewoon. Ik ga die auto toch niet voor jouw plezier wegdoen en ik denk ook niet dat je wilt weten wat de gevolgen zijn als ik je betrap.

Sorry jongens, maar dat respectloze gedoe naar mijn auto toe moet afgelopen zijn. Ik kan nu elke maand iets laten repareren.
Ik zie dat sommige mensen schrijven dat ’t maar een stuk blik is……Wél iemand anders zijn/haar stuk blik waar je met je klauwen van af moet blijven!! Voor de één is het niks voor de ander is het zijn/haar trots! Afblijven dus!!
@mx5/rx8owner,

Ik weet ook wel wat ik doe als ik ze ontdek, maar dat zet ik hier maar niet neer omdat het me dan niets zal verbazen dat ze deze comment vollop gaan editten. Nogmaals idd gewoon van andermans spullen afblijven dus jongens!…
Hij ziet er wel een stuk beter uit nu.
Echt niet normaal wat daar is gebeurd je bent toch gek als je zo iets door je hoofd haalt.

vandaag een audi a4 Pro Line Limousine ook Ibiswit besteld komt ook over 3 maanden 15 oktober 2009 hoop echt niet dat dit met mijn auto gebeurt.

als je volledig casso bent verzekerd wordt dit dan vergoed?
nope…570 reactie ! ;-)
Dit was geen terpentine.
De schade die je ziet komt overeen met wat wij op onze auto aantroffen op de ochtend van onze trouwdag.
Zoutzuur of accuzuur.
Bij ons hadden die fl*kkers ook nog schakelverf gebruikt, gemeen goedje wat onder elke weersomstandigheid door droogt.
Het had die nacht flink gestormd, en toch was onze auto financieel total-loss.
http://www.omroepflevoland.nl/Nieuws/73847/vandaal-vernielt-auto-bruidspaar
Dit was waarschijnlijk verfafbijt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).