Hummer H3 Sensation: gratis extraatjes

Auteur: , 18 Reacties

Door tegenvallende verkopen in de VS is het niet onmogelijk dat het merk Hummer verdwijnt. In Europa daarentegen is geen sprake van inzakkende verkopen. Om de verkoopmachine een beetje draaiende te houden komt Hummer met een actiemodelletje, dat ons een beetje aan de Black Edition doet denken.

Als basis is de H3 3.7 genomen, die je hier van wat dichterbij kunt bekijken. Wat erbij komt is ten eerste een speciaal kleurtje: de koper heeft de keuze tussen een Sensation White (voor de harmonieuze rijder) en een Sensation Black (voor het hardere beukwerk).

Daarnaast krijgt de koper er gratis een in carrosseriekleur gespoten grille, een elektrisch bedienbaar glazen zonneschuifdak, zwarte treeplanken, zwarte dakrails, een 6-cd-wisselaar in het dashboard en een Monsoon-geluidssysteem met zeven luidsprekers bij.

Het persbericht spreekt verder van ‘een gelimiteerde uitvoering die slechts voor een beperkte periode beschikbaar is.’ Maar verder hebben we geen idee hoe lang deze beperkte periode is. De prijs weten we wel: 64.930 euro’s. Een interessante optie voor de SUV’ende lezers? Of gaat u dan liever voor 12 mille minder voor een kale GLK?

Hummer H3 sensation

Hummer H3 sensation18 reacties

And I Luv It.
Die Black Edition is echt geweldig.
Zowiezo zijn Hummers mooi :P
De H2 was al lullig in vergelijking met de H1, de H3 is helemaal erg. Ik snap die tegenvallende verkopen best wel goed. Zijn de grote broers nog stoer, deze is verwijfd. Dit is de vrouwelijke urban soldaat.. In dat opzicht best een leuke auto. ;)
Tsja, een Hummer zegt wél iets over je….
Laten we eerlijk zijn, je moet wel erg naief zijn om 65K uit te geven voor zo’n hok, finesse, klasse en stijl is nul, dus dan de grote vraag, waarom een Hummer? Juist, omdat je wilt laten zien dat je geen smaak hebt :)
Of Hummer verdwijnt? Zit er dik in.

Er zijn zelfs al speculaties over het faillisement van GM:

http://uk.reuters.com/article/rbssConsumerGoodsAndRetailNews/idUKN0235635220080702

Dat zou nog eens wat zijn…
Wie wil er nou een SUV kopen? Koop of een echte 4×4 (Defender/G-klasse/Pajero/Patrol/LandCruiser) of een echte sedan/station/hatchback, maar niet zo’n aftands ding dat bij 3 zandkorrels al vastloopt.
Oja, dat is dan natuurlijk niet goed voor de restwaarde. Maar daar zal de gemiddelde Hummert wel zijn schouders over ophalen ;)
ey bericht aan ID&T: sue their big SUV-asses! :-P
phoenix: De Hummer mooi? Een Hummer is niet mooi. Een Hummer kan je wel indrukwekkend, gaaf, bruut, ruig of stoer vinden. Of ronduit lelijk. Maar niet mooi! Een schoenendoos is toch ook niet mooi?
Een Hummer mooi vinden is als een bulldozer ‘ééénig!’ noemen… ;)
Hm, krijg je er niet eens een kaartje voor Sensation bij? :(
-edit: nutteloze bijdrage-
hallo .. het is midden 2008 hoor ..
alleen zogenaamde 4 deurs coupes zijn dan mooi ..
Is het gelijk niet zo’n blingbling auto meer. Ik vond de Black ook al mooier

@Klassiekerrally
Indrukwekkend inderdaad. Ik zou er graag wel een keer in willen rijden. Maar om er mee geassocieerd te worden (als Hummer-rijder) lijkt me weer minder.
@kyanite, een patrol een echte 4×4 of een Landcruiser, me reed hoor, daar zit nog steeds een navigatie systeem radio etc in, een eechte 4×4 is een g klasse of een humvee!
Jos. The Reaguurder Formerly Known As Statlert
Als ik onder dwang van een vuurwapen toch een SUV moet kopen, dan maar een mercedes.
Hummer verkoopt die dingen binnenkort alleen nog als je er een lifetime gratis benzine bij krijgt. Of je moet er moet op de optielijst een stel zonnepanelen staan, een waterstofmotor of een stel hamster die in een radje rennen om dat dingen aan te drijven.
Laat ons even filosoferen…Waarom dit uitgebreide artikel? Wie wil er nog een Hummer? En sinds wanneer werkt Hummer samen met ID-t? Zijn ze lelijk of mooi? Hoeveel bitches kunnen erin dan?
Hummer is gewoon overbodig dus welk pakket ze ook aanbieden, t gaat ze niet helpen…
Er bestaat niet zoiets als gratis opties; het is allemaal al lang mee berekend!
@ Klassiekerally: Ik vind bijna alle Amerikaanse auto’s mooi om hun bruutheid en stoerheid ;) en bulldozer zijn tog enig. :P

@ mx5/rx8 owner: De Hummer H3 is idd een tikkie verwijfd.
Ik heb achterin een H3 gezeten en met zijn 3en zit het vol. Wat in onze Opel Meriva wel makkelijk kan. De H2 die is ook ruim van binnen en stoerder.
Ze moeten die als Black Edition maken :D

@ Kyanite: Waarom zou het Amerikaanse leger voor de Humvee hebben gekozen ipv van een Pajero of Landcruiser.
Omdat een Humvee een echte 4×4 is en geen luxe SUV als een Pajero of Landcruiser, nieuwe G-klasse, Wrangler of Patrol.

Voor echt 4×4 gevoel moet je een H1, Oude G-Klasse of Defender hebben.
De resterende zijn luxe SUV’s zoals H2/H3, GL, Discovery, Grand Cherokee die nog goed in het terrein zijn als het nodig is.

En als je wannabee wilt zijn kan je X5, ML, Q7, XC90, 9-7x, Cayenne kiezen
Op een Hummer heeft het wel wat, all black. Op een C6 niet, tuners… :x

@ phoenix; Maar we hebben het hier niet over de Humvee, en die is heel wat anders dan de H3, die echt wel een SUV is, en eigenlijk wel in het rijtje van Kyanite past. (toch wat terreinwaardigere SUVs)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).